Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer farklı bir pcde de denediyseniz,telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRock

Eğer farklı bir pcde de denediyseniz,telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
    O kadar da şey var içinde :/

Baska cozum yok mu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airdroid uygulamasını dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

O kadar da şey var içinde :/

Baska cozum yok mu hocam?

Alıntıları Göster
    Anlıyorum ama pcye bağlayamamış olsanız bile telefonunuzun hemen hemen tüm içeriğini internete google fotograflar, google drive vs gibi uygulamalarla yedekleyebilirsiniz.
  • Keşke fortnite oynanabilse ya

• 3 yıldır kullanıyorum, tık demedi maşallah....
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerapik

3 yıldır kullanıyorum, tık demedi maşallah....
    Maaşallah hocam. Umarım daha da böyle keyifle kullanmaya devam edersiniz.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim, bu yaşta ancak bu kadar kullanıyoruz, bu hızla herhalde 1 2 yıl daha kullanırım :D :) :D
  • Arkadaşlar merhaba, bu telefon çok hızlı bir şekilde ısınıyor aldığımdan beri böyle bunun bir çözümü yok herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Arkadaşlar merhaba, bu telefon çok hızlı bir şekilde ısınıyor aldığımdan beri böyle bunun bir çözümü yok herhalde.
    Maalesef öyle. Ama kışın ısınırsın rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Maalesef öyle. Ama kışın ısınırsın rahat edersin.

Alıntıları Göster
    3 seneye yakın kullanıyorum telefon güzel telefon fakat ısınma sıkıntısı ve geç şarj olma sıkıntısı mevcut diğer akıllı telefonlarda da mı elimize aldıktan 5 dakka sonra ısınmaya başlıyor yoksa bizim telefona özgü bir şey midir bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

3 seneye yakın kullanıyorum telefon güzel telefon fakat ısınma sıkıntısı ve geç şarj olma sıkıntısı mevcut diğer akıllı telefonlarda da mı elimize aldıktan 5 dakka sonra ısınmaya başlıyor yoksa bizim telefona özgü bir şey midir bu.

Alıntıları Göster
    Ben de 3 senedir kullanıyorum. Telefon sanki 2 gb ram değilde 1 gb ram varmış gibi bazen kasılmalar oluyor. Bildirim çubuğu kararsızlığı mevcut, tek seferde aşağı inmek istemiyor can çekişiyor. İkinci çekmede iniyor. Eski Galaxy Ace telefonumda bunu çok çekmiştim. Sonyde bir umut bunları yaşamam demiştim ama hayaller hayatlar
    Geç şarj olma başlarda vardı. Şuan benim telefon orjinal şarj aletiyle kısa sürede şarj oluyor. Sürekli %30 gibi şarj kaldığı zaman hemen şarja takıyorum.
    İş görüyor mu görüyor, gittiği yere kadar kullanıcam.

• Arkadaşlar telefonu servise vermeyi düşünüyorum -kvk veya teleservice falan- garantisi bitti. Anakart ve kasa değişimi kaç TL olur bilen var mı acaba?

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    2. el temizini alman daha mantıklı olur hocam. 1000 lira gibi bir bedel çok rahat çıkacaktır. Çünkü Euro üzerinden fiyatlandırma yapılıyor. Daha kasa ile tüm tuş parçaları falan değişecek 100 euro olsa anakartta 200 olsa zaten XZ1 fiyatını bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

2. el temizini alman daha mantıklı olur hocam. 1000 lira gibi bir bedel çok rahat çıkacaktır. Çünkü Euro üzerinden fiyatlandırma yapılıyor. Daha kasa ile tüm tuş parçaları falan değişecek 100 euro olsa anakartta 200 olsa zaten XZ1 fiyatını bulur.
    Hocam telefon eskiden benimdi zaten yukarılarda var mesajlarım bozulunca ben yeni aldım yapılırsa kardeşimr bırakcam da. Telefon şarj olmuyo sebebi ne bilmiyorum ama. Sağolun yardımınız için

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Batarya, anakart da herhangi bir chipset olabilir, Usb girişi olabilir. Ama büyük ihtimalle bence sorun anakart da. Buna bu kadar masraf yapacağına al bir tane 2. el Z2 temiz kardeşinin daha çok işine yarar.
  • quote:

Batarya, anakart da herhangi bir chipset olabilir, Usb girişi olabilir. Ama büyük ihtimalle bence sorun anakart da. Buna bu kadar masraf yapacağına al bir tane 2. el Z2 temiz kardeşinin daha çok işine yarar.
    Bakalım hocam bıraktım kvk'ya ne diycekler, olmadı başka bi şeyler alırız belki çok teşekkürler

• hayırlısı olsun hocam. umarım sizi üzmeyelim bir fiyata halledilir. mutlaka fiyatı burada da paylaşın olmadı bir adet de ben c4 alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 26 Eylül 2018; 19:42:39 >
  • quote:

hayırlısı olsun hocam. umarım sizi üzmeyelim bir fiyata halledilir. mutlaka fiyatı burada da paylaşın olmadı bir adet de ben c4 alabilirim.
    Tabi hocam bakalım duruma göre yazarım buraya da

• Hocam kvk 855 TL fiyat çekti anakart değişimi için, telefonu 1000 TL'ye almıştım sanırım
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.