Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anakart fiyatı 100 Euro hemen hemen. gerisi de işçiliktir. Dediğim gibi 2. el temiz alıp kullanmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Anakart fiyatı 100 Euro hemen hemen. gerisi de işçiliktir. Dediğim gibi 2. el temiz alıp kullanmak daha mantıklı.
    Öyle yaparım sanırım hocam sağolun
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Keşke ucuz olaydı hocam valla benim bile içimde kaldı 1 adette ben toplardım iyi olurdu ama kur dan dolayı baya zora soktu hatta size önerisi 2. El temiz bundan alacağına z2 veya z3 almaya bak seni daha çok memnun eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Keşke ucuz olaydı hocam valla benim bile içimde kaldı 1 adette ben toplardım iyi olurdu ama kur dan dolayı baya zora soktu hatta size önerisi 2. El temiz bundan alacağına z2 veya z3 almaya bak seni daha çok memnun eder.
    Valla keşke ucuz olsaydı hocam. Dediklerinize de bakıyım

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    buldunuz mu hocam ?
  • quote:

buldunuz mu hocam ?
    Yok hocam bi süre erteledik telefon alma işini kardeşim yüzünden

• Telefon çekmiyordu, telekomun kalitesizliginden biliyordum. Konudaki c4 kronik çekmiyor mesajlari aklima geldi, sim karti başka bir telefona takip deneyim deneyim dedim, c4un cekmedigi yerde diger telefonla mis gibi cekiyor yillarca boşuna telekomun gunahini almışım telefon çekiyormuş meğerse :D

3 yili gecti gayet iyiydi memnundum telefondan, cekme sorununun çözümü de yok diye hatırlıyorum garanti bitti yeni telefon ellerimden öper artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamsungAbi -- 6 Ekim 2018; 23:52:10 >
  • SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz bir yazılım onarımı yapın belki yazılımsal bir sıkıntıdır. baktınız düzelme yok maalesef yapacak birşey yok. Yedek telefon olarak kenara çekilir.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Hard Format atali çok olmadi, yeni telefon alana kadar idare ,sonrasinda yedege ayiracagim dediğiniz gibi.

• SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı hocam.
  • Bölümü takip eden var mı bilmiyorum ama bir sorunum var, telefonun kendi mesajlaşma uygulamasından 4 haneli servislere mesaj gönderemiyorum(bakiye sorgulama paket alma gibi işlemler için) üçüncü parti uygulama indirerek sorunu çözdüm ama telefonun kendisinde olan bir özellik için üçüncü parti uygulama kullanmak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim format harici her öneriye açığım

Not: 4 haneli servisler haricinde her yere mesaj gönderebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 18 Ekim 2018; 16:37:32 >
  • Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan uygulamalara girip mesajlaşma uygulamasının depolama kısmında verileri temizle yaptınız mı?

• x-calibur kullanıcısına yanıt
    Ayarlar menüsünden denenebilecek ne varsa denedim ama işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 18 Ekim 2018; 21:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Bölümü takip eden var mı bilmiyorum ama bir sorunum var, telefonun kendi mesajlaşma uygulamasından 4 haneli servislere mesaj gönderemiyorum(bakiye sorgulama paket alma gibi işlemler için) üçüncü parti uygulama indirerek sorunu çözdüm ama telefonun kendisinde olan bir özellik için üçüncü parti uygulama kullanmak istemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim format harici her öneriye açığım

Not: 4 haneli servisler haricinde her yere mesaj gönderebiliyorum
    Benim de başıma gelmişti daha önce asagidakine benzer sekilde cozmustum.

Ayarlar

>>uygulamalar

>>uygulama yoneticisi

>>(sag ustte) daha fazla

>> sistem uygulamalarını göster

>> mesaj servisi

>>premium sms gonder

>> daima izin ver

• 24 ay garanti süresi bittikten 7 gün sonrası kapandı ve bir daha açılmadı. Sanırım anakart yandı. Şimdi tamir için 800 e aldığım tele 850tl istenecek. Eğer 2 hafta önce bozulsa sorun bir şekilde halledilirdi. DH forumdan daha önce bir arkadaş Sony için benim yazdıklarımïn aynısını yazmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar. Benim telefonda Instagram kullandığımda Instagram donuyor ve telefon kendini kasıyor Instagram ı kapatıyor. Sizlerde de bu sorun varmı. Çözüm önerileriniz nedir. İnternet te yazanların hepsin uyguladım aynı hata oluyor.

• sabrifidan kullanıcısına yanıt
    xPeria C4 X kullanıcısına yanıt
    Şans işi hocam bu seferlik şans sizin yüzünüze gülmemiş. Belki bataryadan da olabilir veya yazılımsal isterseniz bi şarj aletine takılı iken açmaya çalışın veya yazılım atmayı deneyin.

@xPeria C4 hocam diğer uygulamalarda sıkıntı olmuyorsa sıkıntı instagram ile alakalıdır. Hata almadığınız eski versiyonları indirip kurun ve güncelleme yapmayın. Bu şekilde kullanmanızı öneririm.
  • Sende olmuyormu bu donma sorunu. Anca öyle denerim eski bir sürüm bulup yükleyeyim bakalım. Önerin için sağol oquzhan hocam.

• xPeria C4 X kullanıcısına yanıt
    Ben c4 kullanmıyorum hocam. Güvenilir kaynak istersen apkmirror üzerinden indirebilirsin instagram uygulamasını. Eğer telefonda eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşmıyorsan sorun zaten belli instagramın son versiyonu sıkıntılı demektir.
  • xPeria C4 X kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var hocam

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.