Şimdi Ara

sony xperia c4 kamera bulanık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı 4 gün önce aldım.Genel izlenim olarak çok hoşuma gitti cihaz.Ama kamera konusunda tereddütle almıştım.İphone 5 telefonumdan geçtim.Bariz şekilde iphone 5 bu telefondan daha canlı ve daha net çekiyor.Önce şaşırdım selfie kamerası nasıl daha kötü çekiyor c4ün diye.Arkadaşlarda inceledi telefonu onlarda farketti bulanık çektiğini.Net çekmiyor yani kamera,herhangi bi ayarı falan mı var yoksa oluru bu mu telefonun.Alırken öncelik kamera olarak aldım ama ne yalan söyleyim bu yönden pişman oldum.Yok mudur bunun bi çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Cihazı 4 gün önce aldım.Genel izlenim olarak çok hoşuma gitti cihaz.Ama kamera konusunda tereddütle almıştım.İphone 5 telefonumdan geçtim.Bariz şekilde iphone 5 bu telefondan daha canlı ve daha net çekiyor.Önce şaşırdım selfie kamerası nasıl daha kötü çekiyor c4ün diye.Arkadaşlarda inceledi telefonu onlarda farketti bulanık çektiğini.Net çekmiyor yani kamera,herhangi bi ayarı falan mı var yoksa oluru bu mu telefonun.Alırken öncelik kamera olarak aldım ama ne yalan söyleyim bu yönden pişman oldum.Yok mudur bunun bi çözümü

peki düzelme oldu mu kamerada bnde bugun aldım aynı şekilde hayal kırıklığına uğradım ön kamerasından dolayı tercih etmiştim üstelik bu modeli
  • joséphine J kullanıcısına yanıt
    hocam çekerken çok kötü gösteriyor.Ama dışarda bi çektim albümde açtım müthiş görüntüler aldım.Kamera ayarını 4:3 yapın ve yumuşatma efektini kapatın
  • arkadaşlar fotoğraf çekerken ışığı şu şekil yayıyor düzeltemedim bi türlü ayarlardan nasıl düzeltebilirim
  • Arkadaşlar cihazı aldığım zaman bende de hiç problem yoktu şimdi ise kamerada çekim öncesi bulanık duruyor fakat çektikten sonra fotoğrafın gayet canlı parlak kaliteli olduğunu görüyorumv kamera uygulaması bulanık gösteriyor bunun çözümünü bilen paylaşırsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkmetod

Arkadaşlar cihazı aldığım zaman bende de hiç problem yoktu şimdi ise kamerada çekim öncesi bulanık duruyor fakat çektikten sonra fotoğrafın gayet canlı parlak kaliteli olduğunu görüyorumv kamera uygulaması bulanık gösteriyor bunun çözümünü bilen paylaşırsa çok memnun olurum.

Yazılımsal olarak öyle maalesef.

Herkesde durum aynı çekim öncesi kadraj görüntüsü çokk çokk kötü ama galeriye girince gayet güzel çıkıyor
  • Arkadaşlar gece bir fotoğraf çekin kamerayı açtığınızda son derece karıncalanma olduğunu görürsünüz ama fotoğrafı çekersiniz sonra galeride bakarsınız yeterli derece net. Bunun sebebi cihaz fotoğrafı çekiyor fotoğrafı kaydederken az da olsa fotoğrafta işlem yapıp fotoğrafın kalitesi daha da yüksek oluyor durum normal. Size göre fotoğraflar yeterince net ise dert etmeyin benim kullandığım Z5 compact da da böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia 3 Işık Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

arkadaşlar fotoğraf çekerken ışığı şu şekil yayıyor düzeltemedim bi türlü ayarlardan nasıl düzeltebilirim

Kameranın dış camı vardır elleye elleye kirlenmiştir onu silin fotoğraf çekerken Telefonu düz tutun eliniz titrek olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki çözüm yöntemini uygulayabilirsin: Sony Xperia Bulanık Kamera Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserEren -- 6 Ağustos 2018; 23:2:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: berkmetod

Arkadaşlar cihazı aldığım zaman bende de hiç problem yoktu şimdi ise kamerada çekim öncesi bulanık duruyor fakat çektikten sonra fotoğrafın gayet canlı parlak kaliteli olduğunu görüyorumv kamera uygulaması bulanık gösteriyor bunun çözümünü bilen paylaşırsa çok memnun olurum.

Yazılımsal olarak öyle maalesef.

Herkesde durum aynı çekim öncesi kadraj görüntüsü çokk çokk kötü ama galeriye girince gayet güzel çıkıyor

çoğu telefonda öyle. Sanırım işlemci performansı vs görüntülenen resim çok kötü galeride duzeliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.