Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun kendi klavyesini kullanıyorum. Daha doğrusu kullanamıyorum yanlış harfe basıp duruyorum.
    Telefondan pek anlamam indir bindir yükle falan. En basit napabilirim ya da ne kurabilirim. Sadece yazımı kolay olsun yeter.
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Üstte verdiğim kodları root attıktan sonra built prop A kopyalayarak klavye sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz kıngroot ile rootattıktan atabilirsin

Root attıktan sonra telefon garanti dışı kalacak pcc ile yazılım yeniden yüklerseniz root kalkar ve garanti devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufy25 xperia -- 8 Temmuz 2016; 12:36:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pokemon go oynayamıyacaz galiba
  • ayataxxx A kullanıcısına yanıt
    Maalesef ar modu desteklemiyor. Harita üzerinde ar kapalı oynayacağız artık.

• Yusufy25 xperia kullanıcısına yanıt
    Recoverry yaparsanız telefonun garantisi kesinlikle gider haberiniz olsun...

• En son çıkan firmware 25.0.A.2.31 bende sorun yaratmaya başladı root atıp ayar çeksem de aynı devam ediyor. Donmalar kapanmalar oluşuyor işlem yapamaz hale geliyor.
    Düşündüm de çare olarak 25.0.A.2.14 firmware kurdum şimdilik sorun yok bakalım. Root da yapmadım, bu şekilde bir takip edeyim bakalım.
  • sermet1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam recovery olsa da yapsak keşke

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Garanti nolcak peki. Zaten telefonun doğru düzgün bir desteği yok. Bari garanti desteği olsun ;)))

• 25.0.A.2.14 sürümüne geçeli 3.gün şarz %75 te. İyi böyle
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 11 Temmuz 2016; 12:45:33 >
  • En güzel sürümü E2003_25.0.A.1.42_Customized_RU bu. Çoğunu bizzat denedim :))
  • Yusufy25 xperia kullanıcısına yanıt
    Telefonun romunu değiştirince bu ayarları tekrar yapmamız gerekiyor mu? Yoksa ayarlar telefonun kendi beynine mi yapılıyor. Bir bilginiz var mı?
  • Kingroot gerçekten çok sorunlu. Şarj bi nebze düzeldiği için kaldırmamıştım ama telefon kağnı arabasına döndü. Beyaz listeye ekledim ama bazı uygulamalar bazen açılmıyor. Misal klavye bazen açılmıyor. Hayatında böyle malca bi uygulama görmedim. Diğer telefonum- tabletim de rootlu greenify var ama böyle bişeyle hiç karşılaşmamıştım. Kingroot bloatware'in kendisi zaten.

• sermet1 S kullanıcısına yanıt
    O sürümü denemedim.Link paylaşırmısın?

• Ben de root yaptım. Titanium backup ile gereksiz uygulamaları sildim. Telefon sapıttı iyice. Sildiklerim de gereksiz kamera efektleri, xperia uygulamaları falandı. Arada resetliyor kendini sonra boot olmuyor falan, anlamadım yanlış birşey silmediğime de eminim. Saf android rom'u var mı atabileceğim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa arkadaşlar bizim cihaz için rom çalışmalarını başlattım bu geçe fakat cihazda recovery olmadığı için kendi yaptığım romu TFT olarak verecem sizde flashtooldan rom atar gibi atabıleceksınız çoğu kişide root sıkıntı çıkardığı için bu romu yapıyorum rom rootsuz olacak ama dokunmatik sorunu olmayacak gereksiz uygulamalar kaldırılacak şimdilik sadece bunlar fakat ilerde dahada gelıstırebılırım rom yapımında ise gittiğim için çok uğraşmıyorum en geç pazar gününe kadar haberdar ederim romunu durumunu

Şu anda bizim telefonun en stabil resmi romu hangisi link atabılırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufy25 xperia -- 13 Temmuz 2016; 23:42:42 >
  • Selamın Aleyküm beyler bendede e4g var 2 sorunum var
    1) Telefon aşırı ısınıyor
    2) Çok Geç sarj oluyor sizdede ayni sorun varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: batum06

Selamın Aleyküm beyler bendede e4g var 2 sorunum var
    1) Telefon aşırı ısınıyor
    2) Çok Geç sarj oluyor sizdede ayni sorun varmi

format,

Sonra servis,

• Kendi şarj eleti hariç şarj makinaları zaten şarz etmiyor. Telefonla birlikte gelen şarz aletini kullanın sorun olmaması gerek. Isınma arada bir uzun kullanımlarda oluyor.
  • 1 Eylülde telefonu değiştiriyorum. Samsung Galaxy A5 2016 Edition alacağım. Samsung bile TouchWiz arayüzünü düzeltti bu Sony hala Xperia X'i 2400 liradan satma peşinde koşsun.

E4g maceramın son 45 günü.

• Buyur kardeşim;https://yadi.sk/d/mDFBUmWggN3Q4

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.