Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam root yaptınız mi siz. Ben kingroot yükledim ama son sürümü root yapmıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Evet rootladım. Kullandığım Derleme numarası 25.0.A.2.31.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 3 Temmuz 2016; 20:12:39 >
  • Nasıl yaptınız hocam? Kingroot pc ile mi?

Bnde son surumu kullaniyorum king rootu indirip direk root atabilirsin sonra build prop editordan kodlari yazabilirsin.

Not king rootla rootlama sirasinda internete bagli olmalusun ve ekran kapanmamali yane uykuya gecmesin ekran ayarlarda 30 dk yap uykuyu ozamana kadar atar root zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufy25 xperia -- 4 Temmuz 2016; 1:58:51 >
  • Yusufy25 xperia kullanıcısına yanıt
    Hocam son sürüm kingroot yükledin. İlk denemede %16'ya geldi root olmadı. 2.cide %29 oldu root olmadı. Sonra uyg çıktım tekrar girdim %16'da root olmadı. Son denememse root oldu :)
    Demekki önceden de inatla tekrarlarsam root olacakmış.
    Supersu yüklemek gerekir mi? Xda'da baktım. Supersu yükleyin demişler ama bilemedim. Purity'yi devre dışı bıraktım.

• Samsung J7 Türkiye garantili alarak bu telefondan kurtulmuş oldum ;ama tamir de olan E4G gelince mecburen küçük kızım kullanmak zorunda kalacak.
    Supersu ya gerek yok google playden build prop editor u indir ve yukarida verdigim kodu oraya yapistir en sonda bos biyere yapistir kaydet ve telefonu yeniden baslat dokunmatik sorunu cozulmustur uzun yazi testi de yaptim bi sikinti yok

Saolun hocam. Ben supersu'yu genel anlamda sormuştum, dokunmatik sorunu bulunmuyor.

• Dokunmatik sorunu sarjda oluyo evet ona bi cozum bulamadim ama klavyede hizli yazinca yi ne dokunmatik sapitio ona cozum olarak verdigim islemi yapabilirsiniz.

• Root atınca cihaza garanti gidiyor mu?

• Kingroot sonrası şarj berbat oldu. Önceden günde %10 şarj azalıyordu. Şimdi yarım günde (13 saat olmuş) batarya %77'ye düştü. 1-2 Şarja daha bakarım. Bu şekilde olursa kaldırıcam rootu. Veya kingrootu kaldırıp tekrar bakarım, olmadı pcc ile yazılımı tekrar atarım.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Gider diyorlar aslında ama xperia'larda sayaç yok. Pcc ile yazılımı tekrar yüklersen root kalkar, root yapıldığı belli olmaz. Benim önceki telefonda (xperia p) root vardı. Wifi sorunu oldu. Delta garantiliydi, servise verdim bişey demediler.

Teşekkürler hocam. İnşAllah sıkıntı çıkmaz. Ben dokunmatikten çok sd karta uygulamaları taşımak için istiyorum. Bakalım kingroot ile deneyeceğim.

• Şarj daha önce 8-10 giderken bugün %50'ye düştü. Yarın rootu kaldırıyorum. Kingroot telefonun kimyasını bozdu.

• Bende böyle bir sorun yok. Şarzı tüketen Facebook ve Messenger uygulamaları, bende onları kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 10 Temmuz 2016; 16:34:11 >
  • Kingroot apksı ile 3. denemede root yaptım. Sürüm son sürüm, telefondaki yazılım 2.31 olan. Baya kolay olmuş root

• Sa şimdi sarjdayken dokunmadığı test ettim saptırmaya verdiğim kodları uygularsanız şarjza takılı iken klavyede sıkıntısız yazı bilirsiniz dokunmatik sorunu da kalktığına göre telefonda hiç bi sıkıntı kalmadı aslında elephone p8000 telefonun işlemcisi bizimkiler ıle aynı onun Android 5 romunu portlaya bilirmiyim acaba bizim tele

Öyle bir port yapabilirseniz buradaki tüm arkadaşlardan çok büyük dua alırsınız. inşallah başarabilirsiniz hocam.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Elephone p6000 romunu portlaya biliriz sanırım ama ilk önce recovery lazım bızımtel için mtk 6732 için recovery bitek elephone p6000 da var onunkini direk bizim tele yuklesek uyarmı acaba bu konu hakkında bilgi sahibi olan biri varmı bizim forumda?

• Dokunmatikten dolayı servise gönderen oldu mu arkadaşlar? Acaba para iadesi gibi bir olay gerçekleşebilir mi diye merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.