Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony e4g'nin sar değerleri baş 0.34w/kg ve vücut 0.5w/kg iken lenovo a5000'nin değerleri baş 0.37w/kg ve vücut 0.37w/kg imiş hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Sony e4g'nin sar değerleri baş 0.34w/kg ve vücut 0.5w/kg iken lenovo a5000'nin değerleri baş 0.37w/kg ve vücut 0.37w/kg imiş hocam.

Ben lenovonun baska modeliyle karistirdim o zaman

• Recovery bile yok

• Wipe ve guvenli mod var. Recovery programla yapilabilir diye biliyorum ama bu seferde garantiden cikar telefon buna eminim :))

• Arkadaşlar bazı kaydettiğim kayıtları göremiyorum.

Numarayı yazıp arayınca isim ekranda çıkıyor fakat listede o isim yok.

Eski kayıtlarımı telefona aktarmak istemiyorum sim kartta dursun.

Her ikisini de göremiyo muyuz nasıl bişeydir anlamadım.
  • Arkadaşlar ilginç bir durumu paylaşmak istiyorum.

Malum xperia E4G için destek yok, konu da aktif 10/15 üye var yada yokuz.

Ancak takip ettiğim kadarıyla KONU SAHİBİ üye arkadaş sürekli ceza alıyor

Konu için de veya sorunlarda hiç mesaj/yardımını da görmemekle beraber eski konularına bakınca pek aktif bir üyelikte değil.

Cihazdan şansımız yok bir de konu sahibi üye böyle çıktı.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    güzel tespit hocam

• Arkadaslar hersey iyi hostu dokunmatik sorunu yazilim eksikligi falan filan alistikta benim cihaz kendi kendine sarki aciyor sarki dinledigimde durduruyor ses acip kisiyor bir keresindede google sesli arama acmisti delirdi telefon sebebi nedir ne olabilir hardreset attim hala devam ediyor

• MorningLight kullanıcısına yanıt
    Kulaklık girişinde bir sıkıntı var bence, çünkü sizin problemlerinizin hepsi takılan kulaklık üzerindeki düğmeyle kontrol edilebiliyor.
    Ek olarak kulaklık takılıyken oluyorsa kulaklık da bozulmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 8 Haziran 2016; 0:03:44 >
  • Aynen kulaklikla oluyor genelde baska kulaklik fln denerim ozaman hala kutusundakini kullaniyorum saolun bide xperia e5 cikiyormus marshmallowlu

• Merhaba arkadaşlar maglum ne konu sahibi arkadaş ne de sony firması bizimle ilgilenmiyor. Bu yüzden rom konusunda tek umudumuz var o da geliştiriciler. Bu konuda en başarılı grup ise "Cyanogenmod" dediğimiz yüzlerce geliştiricinin barındığı gruptur. Biz birlik olup forum sayfasında istek de bulunursak umuyorum ki eli boş dönmeyiz. Şimdi yapacağımız adımları anlatayım.

1) Önce siteye üye olalım. Bunun için aşagıdaki linki tıplayıp üyeliğimizi gerçekleştireceğiz;

https://forum.cyanogenmod.org/register/

2) Kayıt olduktan sonra rom isteğimizi ingilizce olarak yapacagız. Bunun için google traslatoru kullananabilirsiniz. "Lütfen bize lolipop rom yapabilir misiniz" gibi yazılabilir. Google traslator güzel çeviriyor. Çevirip kopyala yapıştır yapacağız.

3) Bu çevirimizi aşagıda verdiğim forum sayfasının ilgili başlıgında paylaşacagız

https://forum.cyanogenmod.org/topic/107475-sony-xperia-e-e4-e4g/

Lütfen Arkadaşlar, bunu yapalım. Hepinizden rica ediyorum.

Selametle kalın, hayırlı ramazanlar....

• sermet1 S kullanıcısına yanıt
    ben iki cevap yazdım.
  • emre1551 E kullanıcısına yanıt
    Emre kardeşim teşekkürler. Diğer arkadaşlar yok mu. Sayfa iyice yalnızlaştı. Diren Türkiye :))
  • Lolipop yalan oldu galiba :)
  • Herşey yalan oldu. Telefon çöp oldu :)) Android N çıkıyor biz daha lolipop diyoz. Ya arkadaş bu sürümler ne kadar çabuk eskiyor. En güzeli ios ya da Microsoft galiba. Öyle zırt pırt güncelleme ile insanın kafasını karıştırmıyorlar. :)

• sermet1 S kullanıcısına yanıt
    Cyanogenmod firması mtk tabanlı cihazlar için destek vermiyor normalde ve cihazda bulunan mtk işlemci güçlü bir model eğer cihaz için çıkmış olan custom bir recovery var ise 1 2 deneme ile kendi android 5 veya 6 romunuzu port edebilirsiniz.
    Forum öne team'a bakmanızı öneririm ordaki arkadaşlar size yardımcı olurlar en azından rom port için sizlere yol gösterirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benin E4G yi nihayet Teleservice ye gönderdim.Karşı tarafla konuşurken ses çok az geliyor,şarjda iken dokunmatik sapıtıyor,konuşurken bazan konuşma sonlanıyor,batarya bazan çok iyi bazan hiç iyi değil diye gönderdim.Teleservice parça bekliyor diye yazmış bakalım sonuç ne olacak.Ben bu telefonun ahize yani kulağıma gelen sesten hiç memnun değilim.Hanımın eski S3 minisini kullanıyorum bu telefona on basar ses konusunda.
  • Beyler xperia e4'ün System/app klasörünü birisi atabilir mi hayrına?

• Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Formatlayip gönderirler. İlgi sıfır çünkü..

• Arkadaşlar birkaç gün sonra üzülerek sizlere veda edeceğim. Çünkü a-101 microsoftun beklediğim modelini bu hafta kampanyaya sunuyor. 3g olmasına karşın bence bu lanet telefona en büyük alternatif... Ayrica benim için bu saatten sonra android devri bitmiştir. 1gb rami bile kaldırmayan sistemin geleceğinden ne beklersiniz... Sony ise en kral telefonu bile yapsa artık gözüme giremez... TIKSINDIM

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.