Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir yıla yakın kullandım ilk aldığımda memnundum daha sonrasında yazılım güncellemesi geldi onu yükledikten sonra telefon iyice hantallaştı özellikle facebook,messenger,whatsapp instagram vs. sosyal medya uygulamaları yüklü ise aynı anda birden fazla bildirim gelince telefon kasmaya başlıyordu aynı şekilde uygulama güncellemesi geldiğinde yada uygulama yüklerkende anlık donmalar oluyordu ilk başta şarjı süperdi ancak sonradan çok hızlı düşmeye başladı bende de ayrıca mesaj yazmakta işkence haline gelmişti dokunmatik panelde algılama sorunu var ayrıca sony markasına yakışmayacak derecede vasat bir kameraya sahip bende daha fazla dayanamayıp sıfır garantili samsung grand neo plus ile takas ettim dünya varmış dedim onda da 5mp kamera var buna bin basar bu telefon artık alınmaz bana göre.
  • Hocam telefon lazımdı maddi olarak güç E4gye yetti onu aldım da lenovo p1m'i merak ettim onu sordum ben kullanırsanız E4gye göre nasıl diye kıyaslarmısınız diye Ama yine de teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115684572&p=1&anchorToGo=115684572#115684572 ana konusu bu gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar çok teşekkürler. güzel cihazlar önermişsiniz. samsung dışındaki markalar şebekeler arası 3g gör.görüşme desteklemediği için mecburen samsung alacağım.şu satıcıya bir bakarmısınız,bir tufaklık var ama çözemedim... gerçekten orijinal ürün satıyorsa hepimiz bir kaç tane alalım .tavsiyelerinizi bekliyorum. bütçe 600tl https://ruzgariletisim.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller?userId=23702508&sorting=storeShowcase

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnnv -- 29 Mayıs 2016; 21:53:36 >

• Nasıl Root Yapıcam Bu Lanet Olası Telefonu Biri Yardım Edebilirmi bootloader kaldırmadan.

• Ben deneyim sordum ama teşekkür ediyorum.
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    Uzun süreli kullanmadığım için bir şey diyemem sadece mağazada inceledim ekran parlaklığı hoşuma gitmedi onun dışında malzeme kalitesi güzel fiyatına göre ve en iyisi de şarj konusunda iddialı farkındayım onu sorduğunuzun linki vermemde ki amaç kullanan kişilerin görüşlerini görmeniz içindi
  • Arkadaşlar benim dikkatimi samsung j2 ilanı çekmişti. 2gb ram, 1080x1920 çözünürlük, 8mp arka,5mp ön kamera vs diyor.mesaj kirliliği için özür dilerim.benim anlamadığım şebeke arası görüntülü görüşme için neden illa samsung almak zorundayız.1000,2000tl lik telefonlarda bile bu özellik yok,tuhaf... hepsiburada da j2 600 tl sizce 600tl eder mi? lütfen yanlış anlamayın size akıl danışmak için soruyorum.samsung dışı markalarda bu özelliği destekleyen telefon var mı?
  • Lollipop kampanyasını facebooktaki xperia e4g gruplaruna yazdım yetmedi sonynın sayfalarının ziyaretçi bölümlerine yazdım 75 den 98 e fırladı destk sayısı paylaşan bile oldu İnşallah sony dize gelir yoksa bu telefonu zaten 5.0 gelecek diye aldık fos çıkacak

• bence sony bu telefona kasıtlı olarak lollipop vermiyordur.yeni modelleri satabilmek için.artık bu telefon için lollipop zayıf bir ihtimal.umarım yanılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnnv -- 31 Mayıs 2016; 4:12:48 >
  • tnnv T kullanıcısına yanıt
    Patenti samsung'a ait diğer firmalarda patent kullanım hakkını ödeyerek cihazında bu özelliğe yer verebilir.
  • Bunyamin77 B kullanıcısına yanıt
    Kingroot programını yükle toplam 30 sn de root yapiyor

Samsung lg ve Nokia modellerde var. Diğerlerinde yok. Görüntü kalitesi senin için sorun değilse samsung wonder alabilirsin on kamerası 0.3 mp arka camera 5.0 mp fiyatı da n11.com da 300 tl ben anneme 1 tane almıştım. Tel güzel ama garanti ithalatçı firma garantili :)

• Samsung Wonder kesinlikle almayın.

ikinci el S4 mini tavsiye ederim.

Hatta Galasky Ace4 bile eski ama onu alabilirsin.

• lg ve Nokia da bütün modellerde var mı? hocam, ön kamera önemli . s4 mini nin ön kamera performansı nasıl?
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Özellikleri düşük olabilir ama cm rom ile kitkat lolipop ya da marshmallow sürümüne kadar guncelleyebilirsin. Biraz kasar ama geliştiriciler tarafından süper destek :)) orta seviyenin biraz altında telefon, kasılmalar biraz var. Sensörler, pusula, dünya parası tellerden olan birçok özellik mevcut. 300 tl ye sıfır android hiçbir telefon bulamazsınız ama bence bu telefon boyuna ve özelliklerine göre harika. Hepsiburada.com sayfasından yorumlara bakabilirsiniz. Sadece kasılmalar var. Ama sık kullanım yapmayanlar için bence çok ideal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermet1 -- 1 Haziran 2016; 23:36:37 >
    Nokia serisinin lumia modellerini bilmiyorum ama N95 gibi eski modellerinde vardı. LG nin birçoğunda olması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tnnv

lg ve Nokia da bütün modellerde var mı? hocam, ön kamera önemli . s4 mini nin ön kamera performansı nasıl?

Yazılım, ekran ve kamera (kibar ve hafif) S4 mini en iyisi

• Wonder anakonu için en son 2 yıl kadar önce bakmışımdır. Çok fazla olumsuz yorum vardı.

Tabi aynı cihazdan mı bahsediyoruz bilmiyorum. 1.4ghz tek çekirdek +512mb ram

300 TL ye yazılımı lolipop olan 4 çekirdek 1gb ram MTK işlemcili bir çok çin menşelili cihaz var.

Üye arkadaş 3G Sim kart konuşma paketi ile görüntülü görüşme istediği için tek seçenek WONDER ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. (S ve S2 kullanan biriyim +rom destekleri çoktur)

Aklıma custom rom atılınca radyo/görüntülü görüşme kalktığı geldi hatta.

DH de yine sıfırlanmış ikinci el SAMSUNG S2 görmüştüm (resmi yazılımı JB 4.1.2) arkadaşa onu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 1 Haziran 2016; 23:56:13 >
  • Lumialar zaten Microsoft'un beta sürümü telefonları gibi bişeydi :). Bu yüzden lumia yerine sadece microsoft olarak çıkarılan telefonları almak en mantıklısı. Ha şu var bütçen 1000 tl ve üzeredir o zaman gider android alırsın o ayrı :)

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.