Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılım attım baya düzeldi. Jelatini çıkardım dokunmatik sorunu da düzeldi. Yollamadim servise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanbatuhan

Ben bu e4g yi değiştireceğim.Karşı tarafı duymada zorlanıyorum.Samsunglarda gümbür gümbür geliyor ses.

Telefonda karşıdakinin sesini az bulanlar ayarlar>çağrı>konuşmacının sesini artırma yı açabilirler.Bende çok şikayetçiydim bu yöntemle artık sorun kalmadı.
  • ya arkadaşlar change org da kampanya başlatalım xdaya da yayalım imzalayan çok olur gibi en azından dikkat çekeriz.
  • kampanya başlattım ingilizceden anlayan biri hata varsa söylesin ingilizceme pek güvenmiyorum.

• imzaladım
  • İmzaladım gardaşım

• Ben de imzaladım

• İmzaladım ben de

• Ben de imzaladım

• +2 imzaladım hatta imzalattım :D bence Anasayfaya da eklenisin arada kaybolur link
  • Bende imzaladım ve facebook grubunda paylaştım destek gelırse çok iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler malesef guncelleme isi kesin yatti gibi duruyor cunku xperia e5 geliyor. :d ah ah bir lollipop guncellemesi vermedin be sony :D
    Sony Xperia E5 Benchmark’ta Ortaya Çıktı!
    http://www.webtekno.com/mobil/sony-xperia-e5-benchmark-ta-ortaya-cikti-h17241.html

• Merhaba cihaz yaklaşık 11 aylık son bir iki haftadır şarjı hızlı bitmeye başladı wifi ve mobil kapalı stamina açık hiç kullanılmadan gece 12 den sabah 8 e kadar %100 den %91 kadar düşüyor önceden en fazla %2-3 düşerdi sizde nasıl.
  • Bu telefon Güncelleme desteği konusunda öldü ya artık. Bitti yani.

Bir de pillerinizin daha çabuk bitmesi normal eskiyor artık cihazlarımız kaç defa doldur-boşalt yaptık. Mng ile KVK ya yollayıp pil değişimi isteyin sizi uzun süre daha idare eder.

• Esime Sony E4G aldirdim. Aldirdigim güne lanet olsun. Bildigin cöp.
  • Vr gözlük desteklemiyor öyle değil mi telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye olayı halledilse yine gideri var ama böyle çok vasat ya. Zengin kesimin kullandığı Z serisine her türlü destek veriyor da bizleri resmen ortada bırakıyor. Valla arkadaş alacaksan samsung alacakmışsin adamlar en azından telefonunun arkasında duruyor. Bunlar telefonu 2015 te çıkardı. Dönemin lolipop sürümüne bile güncellemediler. Aldıkları para zehir zıkkım olsun. Batarlar insallah

• baba1993 kullanıcısına yanıt
    Ne gözlüğü arkadaş adam gibi klavye bile yok. Bu saatten sonra bu teli alanın aklından şüphe ederim

• Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız lolipop için imza kampanyası başlatmış bunların hiçbirine dönüş olmaz. Bence en güzeli istanbulda olan arkadaşlar sony firmasının resmi binasına gitsinler ellerinde pankartlarla e4g için lolipop istiyoruz diye eylem yapsınlar. Böylece bir ilk olarak dikkat çekmiş oluruz.

Belki saçma bulanlar da olacaktır ama Türkiye şartlarında başka türlü sesini duyurmayazsin :)))

İstanbulda olan arkadaşlar organize edebilirler

• Ya arkadaşlar efkarlandım yine. Satıyorum teli son fiyat 380 tl :))))

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.