Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir haftadır telefonun şarjı eskisine göre çabuk biter oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.30 saat ekran süresi 26 dk konuşma şarj yüzde 31
    Bu mesaja eklenen görseller:

• yorukoglu kullanıcısına yanıt
    İşte di mi bak son bir haftadır bişeylik var ama anlamadım Sony nin programından sıfır yazılım atıcam birazdan bakalım düzeliyor mu

• Beyler daha güncelleme gelecekmi 4.4.4.de kaldı

• Bekir.emin B kullanıcısına yanıt
    Android Sürüm 4.4.4 ancak belki sony cihaza özel güvenlik/iyleştirme yaması sunabilir.

Güncelleme %5/10
    Yama ise %20/30

belki

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Evet lte kaynaklıymış sanırım. Mesajı yazdıgım gün 3g yi seçtim. o günden beri sıkıntı yaşamadım.

Ayrıca telefonu merak eden arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim. Daha önce benzer seviyelerde s3 mini ve lg l90 kullandım. İkiside sinirimi bozuyordu. s3 mini normal l90 berbattı. bu telefonu 2 aydır kullanıyorum ve gayet gayet memnun kaldım. Bir daha android alırsam yine sony alacagım.
    Tweeterdan mantion atalım Belki imana gelirler, Belkisi %1 Ama Lolipop gelmeyince 64 bit işlemcinin ne işe yarayacağını anlayamadım
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    Aynen yapalım bişeler 444 nedir

Tamam bende destek atarım,Toplaşalım Tag felan açalım SonyTürkiye'ye mantion atalım Yada Başka fikri olan varsa yazsın Boşa Kürek sallıycaz ama deneyelim ne olcak
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    Aynen bro toplayabildiğimiz kadar adam toplaylım konumu açsak katılanlar yazar saat falan veriririz yüklenirsek gönderirler yeni bi sürüm belki

• Dokunmatik sorunu yaşayanlar jelatini çıkarsın bıcak keser gibi düzeliyor sanki sihirli değnek deymiş gibi. Ekran kolay çizilmiyo asfaltta yüz üstü gezdirmezseniz falan sorun yok

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Ona jelatin değil ikinci ekran desen yeridir, çıkardığım günden beri rahatım tavsiye etmiştim ama beğenmemişti millet fikrimizi

Ayrıca telden gayet memnunum sorun yapacak 5.0 yada 6.0 olacağına 4.4 iyidir, OPERA TARAYICI kullanıyorum gayet hızlı, az internet harcatıyor, tavsiye ederim...

• Evet adeta harcamıyor o ama işlevsel sitelerde hiç iyi değil bir şey okurken falan süper ama HTML 5 olayı oluyor sanırım sayfaların şekillerini şukullarını kullanamıyoruz. Ben Chrome'dan memnunum ya. Onun da bi veri tasarrufu var opera kadar değil tabi. Ben android 5 ya da 6yı sırf görsellik için isterdim. Yoksa 4.4.4 acayip iyi bi sistem. Çoğu güvenlik açıkları 4.4.2 ve aşağısını etkiliyor.

bende destek olurum konu dışından facebook gruplarından yardım istersek destekte gelir
  • Arkadaşlar konu dışı biliyorum ama blackberry 9860 hotspot destekliyor mu onu alcam da :D
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Aynen yapalım bişeler yapsınlar yeni bi sürüm yani ne var koskoca marka. Bekle bizi sony

Ben twitterdan falan yazdım hatta birkaç kişi de beğendi ama dikkate almıyolar bi daha deneyelim isterseniz farklı platformdan vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 12 Mayıs 2016; 11:14:47 >
    Aynen bi konu açalım herkez toplansın sonra belirli bi saatte yüklenelim mutlaka görürler.

• Telefonu aldigimdan beri jelatin fln takmadim dojubmatik berbat ama cok parmak izi birakiyor ekran yeri geldi bi kac kez parkeye dusurdum bi kac kez mermere dusurdum sorun yok he hatta arkadas gormedi telefonu ayagiyla ekrana basti ondada sorun binkac hafta sonra sag ust tarafi ekran hafif kalkmis elimle boyle ileri geri oynatiyom o bi sorun cikarirmi he bide guncelleme icin aynen yapalim biseyler

Şarj sorunun düzeldi mi

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.