Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleykum beyler telefonu aldıgımdan berı bu forumu takıp edıyordum telefonumun hıc bı sıkıntısı yok batarya suresı felan gayet ıyı ekran suresı 9 saat felan dayanıo ben telefonumu satıcam 400 tl ye almak ısteyen olursa solesın telefonda cızık felan vs. yok sadece arkadakı sony yazısındakı s ile y harfı cıktı ıslak mendılle sılmıstım ondan sanırım ama hıc bellı olmuyor yenı telefon alcagım ıcın satıyorum 400 tl ye. kutusu ve garantı belgesı kayıp ararım vatandan alındı
  • Zaten başka telefonlara göre kulağa gelen ses az.Bu sebepten mi aldınız kulaklığı.Sırf duyamıyorum diye telefonu değiştireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanbatuhan

Zaten başka telefonlara göre kulağa gelen ses az.Bu sebepten mi aldınız kulaklığı.Sırf duyamıyorum diye telefonu değiştireceğim.

samsung s3, s4, iphone 4 5s 6, huawei honor, asus zenfone 2'den çok daha fazla ses veriyor.
    Telefonunuzda sorun olabilir.
  • Arkadsalar merhaba.

Yaklaşık 1 ay önce bende bu telefonu aldım. benzer seviyede daha önce kullandıgım s3 mini ve lg l90 a göre cok daha fazla memnun kaldım. Fakat ciddi bir sıkıntı var. Telefon durup dururken arama yapmıyor. sonra baska bir telefondan kendimi arıyorum ulasılamıyor. Ve sadece yeniden baslattıgımda kendine geliyor.
    Misal bugün evdeydim. bir arama yaptım. 5 dk sonra 1 arama daha yaptım ama aramadı ve baska telefondan kendimi aradım ulasılamadı. Bu ortalama hergün oluyor ve yeniden baslatınca düzeliyor.

Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı ? Telefonla mı yoksa kullandıgım vodafone hatla mı alakalı ? Ve çözümü adına neler yapılabilir.
    Tercih edilen ag 'LTE /WCDMA/GSM,'
  • Hüdavendigar07 kullanıcısına yanıt
    Lte seçmeden önce böyle bir sorun var mıydı? Lte çekimi zayıf olduğu için olabilir belki. Benim tel 3G'de ful çekerken 4g'de yarı yarıya düşüyor. O yüzden ben de 3g'de kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonumun şarjına nazar değdi. 6 saat ekran süresi alırdım birden bıçak keser gibi 3-4 saate düştü Bunu servise veren var mı nasıl yolluyoruz

• natbolad kullanıcısına yanıt
    Asus Zenfone 2 var oğlumda ondan çok daha az ses veriyor.
  • Bu dandik teli almayin diye hepinizi zamaninda cok uyardim. Hadi ben hata ettim de siz niye uyarilari dikkate almiyorsunuz. Kamera da berbat, klavye de berbat dokunmatik de berbat, performans da berbat. Sony resmen marka adini kullanarak telefon yapmis. Ve tum sony severlerle dalga gecti...

Aptallik ettim keske biraz daha bekleseydim. Simdi ne guzel asus alirdim. Teli ove ove bitiremeyenler Line ve Azar'I yuklesinler bakalim telin nasil kasildigini gorsunler bakalim....

Cok pismanim cok.. Simdi tel 480 lira 600 lira vermistim ne aptalmisim ya :))

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    batarya kullanımında hangi uygulama pili tüketiyor??
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey. Ekran, android falan eskisinden bir farkı yok. pat diye oldu. Bana kalırsa pilin kendisine bişey oldu şarjdayken elektrik dalgalandı geçen orda olmuş olabilir. Ondan direk servis sordum batarya değişimi yaparlar.

• Ben farklı şarj makinasıyla şarj ediyorum, siz bataryada sorun deyince kıllandım bida kendi şarjıyla edeyim. Umarım servisten değişim yaparsınız.
    Hocam bi de bu ekran süresi hangisi oluyo nerden bakılıyo, şarj tam dolluyken mi bakacaz?
    Pil kullanımı ekran görüntüsü paylaşır mısın? Android sistemi, Android is yüzde kaç pil tüketmiş?
    Telefonu çok uzun süredir (mesela birkaç ay) hiç kapatmadıysan ondan da olabilir.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, guc yonetimi, pil kullanimi, ekran %50 ile falan tepede olur hep ona bas alt tarafta bir süre yazar mesela 4s 5d 16s gibi ordaya bakacaksin iste.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Böyle. Ekran şuan 42 dakika açık kalmış. Şarj %80. Normalde 1 saatin altına hiç düşmezdi %80e kadar 1 saat 20 dakika kullandığım olmuştu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: sermet1

Bu dandik teli almayin diye hepinizi zamaninda cok uyardim. Hadi ben hata ettim de siz niye uyarilari dikkate almiyorsunuz. Kamera da berbat, klavye de berbat dokunmatik de berbat, performans da berbat. Sony resmen marka adini kullanarak telefon yapmis. Ve tum sony severlerle dalga gecti...

Aptallik ettim keske biraz daha bekleseydim. Simdi ne guzel asus alirdim. Teli ove ove bitiremeyenler Line ve Azar'I yuklesinler bakalim telin nasil kasildigini gorsunler bakalim....

Cok pismanim cok.. Simdi tel 480 lira 600 lira vermistim ne aptalmisim ya :))

Sonuna kadar haklısınız hocam bende sıfır grand neo plus ile takas ettim kurtuldum ondada kitkat var buna bin basar sorunlu bir telefon son güncellemeden sonra bariz şekilde batarya ömrüde kısaldı.

• Son güncelleme derken yeni güncelleme mi geldi?

Cihazın aldığı en son güncellemeden bahsediyorum yaz aylarında gelenden bahsediyorum geçen sene ondan önceki sürümler şarj konusunda daha başarılıydı bu telefon artık alınmaz 500-550 lira bütçesi olanlar lenovo a6010 modeline yönelsin bundan daha iyi.
  • Yani bence de artık alınmaz. Ama çıktığı zaman iyi telefondu teknoloji acayip hızlı değişiyor.

İlk çıktığında aldım şarj ömrü çok iyiydi ve stabildi bir kaç güncelleme geldi şarjı da az gitmeye başladı dokunmatikte iyice sapıttı hele ki sonyden böyle bir kamera beklemiyordum discovery bile daha güzel çekiyor.
  • Bence güncellemelerde bir sorun yok ya. Hatta stabilite adına saha iyi oldu. Klavyedeki okunmatik sorununa da jelatini çıkararak baya bi çözüm ürettim. Ekranı azıcık daha dikkatli kullanmak gerekiyor o kadar para ya da anahtarla aynı cebe koymuyorum oluyor bitiyor. Genel olarak memnunum ben bu telefondan kamerası leş ama bilerek aldım ben.

Bu arada GM 5 Plus çıktı 999 liraya göre inanılmaz özellikler var alırım diyordum ama ekran 5,5" miş bakalım nolucak. O özelliklerde Samsung, HTC 1500-2000 lira falan. Ve onlarda güncelleme bekleyerek sürünüyorsun. Bu Android One olayından yararlandığı için güncelleme sıkıntısı olmayacak.

Bu sefer tasarım işini de yapmış General Mobile ekranı cama yaklaştıran bi LCD teknolojisi kullanmış, ekran 2.5D, kenarlar metal ve arkası da şu basketbol toplarının dışı gibi. Gayet kaliteli. Tam alınacak telefon 5" olsa elimdeki tableti telefonu satar alırdım ama 5,5" çok büyük ya onu nasıl taşıyabilirim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 8 Mayıs 2016; 10:40:14 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.