Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lumilarda da yok o. Bende var lumia.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Linki kopyalayın mobilde tarayıcınızın masaüstü sitesini iste kısmını işaretleyip adres çubuğuna linki yapıştırıp git deyin açılır. Ayrıca resmi kaynak değil zaten.

• sermet1 S kullanıcısına yanıt
    Zamanında akıllı telefonların kralına dandik dememeniz gerekirdi. Şuan ki telefonlara kalite malzeme bakımından çok güzel telefonlar ürettiler adamlar kaldıki microsoft limon sıktı üstlerine. Ama Nokia'nın yeniden üretime başlayacağını okumuştum bir yerde. Başlarlar inşallah. İşletim sistemi olarak da symbian kullanırlarsa çok güzel olur.

• SGoSL S kullanıcısına yanıt
    O sonuncusu çok uçarı kaçarı bir hayal işte :D

Neden paps herşey bir hayal ile başlar unutma. Olmaması içinde bir sebep yok. İnsanlar için 4 üncü bir seçenek sağlanmış olur. Kullanan da olur buna eminim.

• Arkadaşlar kameranın diyafram açıklığı ne kadar
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Gsmarena f2.8 olduğunu söylüyor.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Gece neden bu kadar iğrenç çektiği şimdi anlaşıldı. Yalnıza HTC 10da falan f1.8 farka bakın bsjzs. Galaxy A3'de bile f1.9 yav :d Sony 2.8 ne sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 21 Nisan 2016; 10:14:08 >
    Bu yorumum sadece Tele yöneliktir hiçbir arkadaşım üzerine alınmasın.
    Çüş,Höşt,Oha
    Yuh yani Sony bu kadar fakir bir şirket misin sana yyaptığım bütün övmelerimi geri alıyorum Layn benim Samsung 3 yıl olacak Diyaframı 2.6
    Valla diyecek bir şey bulamıyorum bu tel daha çıkalı 1 yıl oldu Nasıl ettin böyle bir saçmalığı müşterinle nasıl dalga geçersin Bir de Samsunga çöp derdik tamam yavaş falan ama böyle rezil kamerası yok adamlar en alt teline(j1mini) 2.2 Diyafram koymuş,Sony bildiğin elinde ne kadar çöp parça kaldıysa toplamış gibi.(MTK ve Mali hariç).Ya bir de sitesinde mükemmel kamera demiş
    Neyse arkadaşlar Size iyi günler.

• Diyafram açıklığı tek başına hiçbir şey ifade etmez. Kaldı ki diyafram 1.8 bile olsa o diyafram açıklığını tüm fotolarda kullanamazsın, sadece belirli fotoğraflarda işe yarar.
    Nikon 24-70mm f/2.8 lens fiyatı 1800$ yani 6500 lira. Şimdi bu lensi alan adam salak mı?? Fotoğrafçılıktan mi anlamıyor yoksa??

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B000VDCT3C/ref=mp_s_a_1_17?qid=1461517048&sr=8-17&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=nikon+lens

Lensi söylemiyorum zaten konuşmaya gerek bile yok iğrenç lens ondan direk pozlama değerine girdim. Neyse E4g'nin kamerası özellikle gece çekiminde iğrenç burda hemfikiriz

Lensi söylemiyorum demişsin de neyi söylüyorsun peki? Diyafram açıklığı lensle ilgilidir. A3'te bile f/1.9 yazmışsın. Ona istinaden dedim. f değeri tek başına hiçbir şey ifade etmez. Günümüzde en kaliteli lensler bile f2-2.8'de keskinlik kazanır. İyi lensler derken 1000$'lık lesnlerden bahsediyorum. E4G'ün kamerası iyi olmayabilir, ancak bunu f2.8 diyafram açıklığına bağlamak bilgisizlikten ileri gelir. Kaldı ki s410'lu 1.5gb ram'li A3 (2016) fiyatı 1000 lira (hatta mağazalarda 1250 lira). O fiyata alacağın her telefonun kamerası E4G'den daha iyi olur. Karşılaştıtma yapacaksan 500 liralık telefonlarla karşılaştırma yapman gerekir.

Tamam.

• Kamera berbat özellikle gece çekimi girmiyorum bile gösteri çekicektim ışıklar haliyle kapanıyor birtek sahnede kalıyor ışık herkes videolarını hayvani şekilde yaklaştırıp mükemmel bir şekilde görüntü alıyor bende ne kadar yakınlaşırsam o kadar kötü uzaktan daha kötü pixelleri sayarsınız insanları yüzü değil insan oldukları belli bile değil ben utandım böyle kameraya sen diğer markalara lens satan üreten bir markasın bu kamera gerçekten içler acısı
  • MorningLight kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Ekmek bulamıyorsak pasta mı yiyelim :d

• Ne olursa olsun cikali 1 sene olmasina ragmen hala dusuk butcede rakiplerini zorlayan bir telefon. Bu fiyata daha iyi kamerali bir telefon mevcut degil. Iyi denebilecek kamerali telefonlar 700 liralardan basliyor bu telefon ise 500 lira.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ben telefonun performansından 1 kere yakınmadım kamera kullanan biri değilim belkide tipimi beğenmiyorum ondandır instagram cart curt zaten kullanmıyorum bi orda lazım oldu ordada kaldı yoksa telefon işimi çok rahat görüyor bi andriod sürüm gelse neler olucakta GÖR BİZİ SONYYYY
  • Çok memnunum

Xhomi kulaklıkta süper uydu

Bana discoverydeki gibi MTK ayarlarına girebileciğim sesi yükseltelecigim yazılım ve player önerir misiniz?

• hayırlı olsun bence de kulaklık performansı fiyatına göre çok çok iyi telefonun. belki üst düzey karmaşık birşey arıyorsunuz ama walkman i es geçmeyin derim. birçok müzikçalardan daha fazla ses ayarı seçeneği var. ekolayzır zaten var, xloud, clearphase, xclear seçenekleri var. bahsettiğiniz mtk ayarlarına bu telefonda giriş yapılamıyor sanırım yada ben rastlamadım.

bu arada telefonu kullananlara tavsiyem eğer root etmeyi düşünen varsa titanium backup ile "com..." ile başlayan sistem araçları hariç kullanmayacağınız herşeyi dondurun. bu sayede 2-3 aydır klavye takılması, ekran kilidinin açılmaması, bellek uyarısı, arayüz donması takılması gibi sorunlardan eser kalmadı. bir de tarayıcı ile çok vakit geçiren arkadaşlara tavsiyem chrome dan başkasına gerçekten gerek yok, onca tarayıcı denedim hiçbiri bir chrome etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 2 Mayıs 2016; 0:15:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.