Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, ben de bu tel.den alacaktım sizin yorumları okuyunca vazgeçtim.ön kamera çok mu kötü ? ben line ve face kullanacağım.ön kamerası iyi , line da takılmayacak , tek elle rahat kullanabileceğim bir tel. arıyorum.4.7 inç benim için ideal olur.bütçe 600tl . yardımlarınızı rica ediyorum.
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Desteklenmiyor derken??
    Vr'nin önüne 3310 koy onu da gösterir :D ama telefonun çözünürlüğü düşük. Fhd bile düşük vr için, 2k'dan aşağı iyi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük ışıkta iyi değil,

ikinci el full 350 TL alırsan tabi her işini görür.

600 TL için LG G2 tavsiyem

Ben de ikinci el LG Optimus G var çok memnunum.

Şuanda S4 / Lg optimus g / Gm 4g ve xperia E4g de var. Gevey bulursam el altında ip 4s 'de yedekte.

• Bu telefonu almayin, aldirmayin. Sözde 64 bit islemci var ama telefonda sürekli takilma agirlasma var. Üstelik hizli olmasi icin uygulama bile yüklemeye korkuyor insan. Hizlndirmak icin ne gerekyorsa yaptim ama bananisin demedi. Önce sitesinden yardim alayim dedim kale alip cevap bile yazmadilar. Sonra forumlarina bakinca e4g ye kendilerininde cöp muamelesi yaparak özellikle yazilim konusunda "0" destek veriyor. Sonra Türkiye müsteri destek hattini aradim, sözde karsimda insan var ama telesekreter olsa daha cok yardimci olurdu. Sorunlarima tüm cevabi telefonu fabrika ayarlarina getirin olmak oldu. Dedim ki 64 bit islemcili telefon yapiyorsunuz 4.4.4 ten güncelleyemiyorsunuz, nerde marshmallow nerde lollipop diyorum, hik mik. Hicbir soruma cevap alamadim.

Costum rom ariyorum aylardir e4g icin, onu bile yapmaya ugrasmiyor kimse.

Iste bu yüzden bu telefon cöp diyorum. Bu telefonun sifirini almaktansa, bütceniz kisitli ise 2. el baska bir telefon alin. Samsung alin iphone alin. Paranizi cöpe atmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Desteklenmiyor derken??
    Vr'nin önüne 3310 koy onu da gösterir :D ama telefonun çözünürlüğü düşük. Fhd bile düşük vr için, 2k'dan aşağı iyi olmaz.

Vrda başını döndürunce dönmesi lazım bizim tel desteklemiyor jıreskop lazımmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size tavsiyem düşük fiyatlı android alacaksaniz asus ya da lenova alın. Ben ise bundan sonra asla android almayacağım. Zorla telefonları bir iki yılda eskitiyorlar. Microsoft ve ayfon bence en mantıklı olanını. En azından 3 yıl kafanız rahat eder. Yılda bir android versiyon çıkıyor güncelleme de gelmiyor bu ne ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermet1 -- 27 Mayıs 2016; 23:17:32 >
  • tnnv T kullanıcısına yanıt
    Lenovo p1m modelini tavsiye ederim pil ömrü fiyatina göre çok iyi.

• emre1551 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de imzalayıp xda e4g lollipop bölümünde de paylaştım.
    Pek ümidim yok ama biz yine elimizden geleni yapalım Hayırlısı olsun.
  • sermet1 S kullanıcısına yanıt
    Android sistemli olacaksa ve güncellemeye önem veriliyorsa, Google destekli bir cihaz tercih edilmeli bence. Mesela 600TL'lik Moto G, 2013 Kasım çıkışlı ve sırasıyla 4.3, 4.4.2, 4.4.4, 5.0.2 ve 5.1 güncellemelerini resmi olarak aldı. Bunların üzerine geçen ay da güvenlik güncellemesi geldi. 6.0.1 sürümünü de geliştiriciler sayesinde geçmek mümkün.

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama bence android baya baydı. Yılda bir güncelleme getiriyor. Kullanıcıları zorla tüketime yöneltiyor. Ortalık android çöplüğüne döndü. Microsoft ister 500 tl ister 2000 tl olsun ayrım gözetmeksizin herkese güncelleme verirken bu androidler insanı verem ediyor. Ben microsofta güveniyorum bir kaç yıla büyük atılımlar gelecek. Telefonları da inceleme fırsatım oldu. Çok stabil kamera ise on numara. 1gb. ram yetiyor da artiyor

Mesajınızdaki ilk kelime geriye kalanın özeti. Doğru bir araştırmaya girmeyip, öğrenmedikçe E4G gibi memnun olmayacağınız cihazlar kullanmaya devam edeceksiniz.
    Microsoft malesef hepsine güncelleme vermiyor nokia lumia serisinde w10 vermedi telefonlar çöp artık bu telefonu almayı düşünenlerde kesinlikle almasın samsung'un grand neo plus modelini kullanıyorum bu telefonla takas ettim bin basar buna yeminle kasmasından dokunmatiğinden bıkmış usanmıştım bu fiyat aralığında bütçesi olanlar lenovo a6010 yada p1m modellerine baksınlar.
  • Dikkat edin lumialar demedi. Lumialar icin oyle ama microsoft olarak cıkan telefonlar ıcın destek super

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Siz doğru bir araştırma yaptınız da ondan mı bu telefonu kullanıyorsunuz. Ayrıca benim telefonu aldığım dönemlerde kimse bu kadar telefonu eleştirmiyordu. İlk ağır eleştiriyi ben yaptım gerilere gidersen görürsün. Tüm millet bana cephe almıştı. Ama şimdi herkes bana hak veriyor. Bize de doğru yol gösteren olsaydı almazdik heralde. Ayrıca arastirmamda asus ve lenova on plandaydi ama onlarında kiminin şarjı erken bitiyor kimi de 4g değildi. Benim kadar kimse araştırma yapmamıştır. Bilip bilmeden konusmayin

• Arkadaşlar firmanın yazılım desteği yok. Kesinlikle tavsiye etmem. Microsoft un 498 tl ye hepsiburada.com de çok güzel bir telefonu var geniş ekran ve 10 güncellemesini de alıyor. Şirket harıl harıl program yazıyor. Bence onu alın derim. 500 tl ye alacağınız android telefon resmen çöp olur. Sizi uyarıyorum arkadaşlar illa alacak olan varsa burda birçok arkadaş telini satıyor çok da uyguna alabilirsiniz.

Lumialarıda kendileri üretti dikkatinizi çekerim lumia 620,925 ve 1320 modellerini kullanmış biri olarak microsoft'a güvenim yok şuan satılan telefonlarının bile fişini çekecekler yakın zamanda lumia serisi tamamen kaldırılıp surface phone adı altında modeller üretecekler yazılım desteği onlarla sınırlı kalacak daha önceden nokia lumia 1320 modelini kullanırken ana konusunda microsoft'un nokia logolu telefonlara desteği keseceğini kendi logosu altında satılan telefonlara destek vereceğini söylemiştim ve söylediğimde de haklı çıktım artık geliştiriciler uygulama bile yapmıyorlar adam akıllı.
  • Arkadaşlar hoparlorle müzik dinlenmiyor bu durum sizde var mi

• Lumialar serisi için belki haklısınız ama Microsoft olarak çıkanlar güven veriyor insana. Umarım yaniltmazlar beni

Bir yerde okudum yakında microsoft lumiaların da fişini çekecekler yeni cihazları surface phone adıyla üretilecekmiş ona göre eko sistemi yönlendireceklermiş.
  • E4g Kullandınız mı Pil dışında ne gibi farklar var ? performansı nasıl kağıt üzerinde ram harici düşük geldi de
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.