Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz önce S4 i9505 ve S4 i9500 ile 3g görüntülü görüşme denedim ve gayet sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia/Microsoft veya W8/W8.1 için son kullanıcılar kandırıldılar.

Migros 950 TL ye LG G3 32GB satılıyor,

Biraz zorlanırsa Sony xperia Z3 compact alınabilir. En son kampanyalarla 1.250 TL civarı LG G4 gördüm ve bunlar üst sınıf cihazlar. (Yurt dışı Lg Gflex2 32gb sıfır 750 TL)

1.000 TL çok para

LG OPTİMUS G kullanıyorum 200 TL ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 1 Haziran 2016; 23:51:21 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Romlarsan görüntülü konuşma kalkıyor ama telefon tam bi canavara dönüşüyor. Ben 3-4 uygulama yükledim. Babamın da annemin de çok işine yarıyor. Orta seviyeli bir kullanıcı için tavsiye edilebilir. Üstelik sıfır ve tertemiz telefon. kibar ve zarif. Klavyesi ise sony Xperia e4g ye yüz basar. Wifi ile hotspot yapıyorum hiçbir şekilde ısınmıyor. Alacaklar için banka işlerinizi rahatlıkla görür, WhatsApp gibi uygulamaları çalıştırır. Bizde olmayan pusula bile var ilginç değil mi :))) klavyesi ise süper. Üstelik bunların hepsi 300 tl :))) Ama üst düzey performans beklemeyin. Yapacağınız her işi görür sadece bu yönüyle bakın ve annenize ya da babanıza kesinlikle çok ideal. Kendiniz içinse biraz düşünerek ihtiyaçlarınızı tartarak alın. Bi ayfon ya da samsung S3 gibi değildir!!!

Valla sony den buz gibi oldum. Bence kimse sony almasın :)) Resmen dalga konusu olduk ya sen 2015 telefon yap lolipop verme. Nerde görülmüş böyle olay ya. Artık cm rom geliştiricilerine yalvarmaya başladım bize de rom çıkarın diye. Malum sonyden bize fayda yok :)) adamlar harbi süper romlar yapıyorlar. Umarım bize de bi lolipop yaparlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermet1 -- 2 Haziran 2016; 0:01:33 >
  • wonder için maalesef düşüncem biraz olumsuz. zaten yazılımı 2.3.7 de kalmıştır diye hatırlıyorum.

Ben de daha iyi ALCATEL OT-995 var ama tabi zamanı geçti bu cihazların.

Custom rom ve 3g görüşme problemi , orjinal yazılımının düşük olması. Hatta sabit kullanıcı hafızası sıkıntı yaratacağı için tavsiyem olumsuz.

E4G donanım olarak çok çok üstün, ufak tefek yazılım sorunları var ve bu destek verilmediği için ,

Wonder antutu 7/8 bindir sanırım.
    E4g 30 bin civarı alıyor

Hocam g3 neysede g4 bariz sorunlari olan bir telefon çevremde bir kaç kişide var memnun değiller forumda da açılmış bir çok sorun konusu var e4g faciasından sonra sony almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Haziran 2016; 0:04:12 >
  • Sanırım Mayıs 2015 cihazı ama işte destek yok :(((

Kısmetsizlik

• Arkadaşlar hepinizden rica ediyorum aşağıda vereceğim geliştiricinin linkini tıklayıp sony Xperia e4g için lolipop rom isteğinde bulunalım. Fazla kişi olursak belki ciddiye alıniriz

https://forum.cyanogenmod.org/topic/107475-sony-xperia-e-e4-e4g/

Hepinizden rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermet1 -- 2 Haziran 2016; 0:11:28 >
  • sermet1 S kullanıcısına yanıt
    Microsoftta uzak dursun benden surface phone çıkınca ötekilerinde fişini çekecekler param olsa iphone se alip ios kullanmak istiyorum ancak malesef galaxy grand neo plus ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Haziran 2016; 0:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Hocam g3 neysede g4 bariz sorunlari olan bir telefon çevremde bir kaç kişide var memnun değiller forumda da açılmış bir çok sorun konusu var e4g faciasından sonra sony almayı düşünmüyorum.

LG G3 / LG G4 milyonlar satıyor,

Ana konularını takip ediyorum, ben de 3 adet LG G2 var,

Ancak LG G3'ü tepe tepe kullanıp (faturalı hat üstüne 2bin küsüre aldılar) halen sorunsuz sahip insanlarda var.

Z1' dokunmatikten dolayı 5 kez servise yollayıp bir tarafta 3 adet farklı kişinin Z1 den çok memnun olduğunu biliyorum.

Z3'ü sıfır alıp servise gidip/gelmekten cihazın yüzünü göremeyende var.

Cihaz işi birazda şans LG G3/G4 'ü yapıp bizim cihazın 3 katına satanlar da aptal insanlar değil elbette.

işlemci/ekran/pil veya komple telefın üreten ama bir çok kusuru olan bir çok firma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Microsoftta uzak dursun benden surface phone çıkınca ötekilerinde fişini çekecekler param olsa iphone se alip ios kullanmak istiyorum ancak malesef galaxy grand neo plus ile devam

Apple iphone se konusunda en güncel tartışma şu,

16 gb cihaza aptal gibi 2 bin TL ödüyoruz gidin Z5compact alın,

Sonrada ABD 'de 400$ ve TR'da neden 16gb 690$ deniliyor. Asgari ücret hesaplamasına giriliyor

Cihazdan çok 4" ile insanların kazıklandığı , 16gb olmasının olumsuzluğu ve çok pahalı olduğu eleştiriliyor.

Param olsa 64gb 6s ve yanına S7 alırım ben de. 2 de akıllı saatini

Wonderi hararetle savunmam çok saçma olur ama anne, baba ya da telefonla fazla işi olmayanlar bide telefona fazla para vermek istemeyip sıfır bişey almak isteyen öğrenciler için çok ideal. 2.3 android ile geliyor fakat bunu cm rom ile marshmallow sürümüne kadar cikarabiliyorsunuz. Ama en stabil çalışanı kitkat 4.4.4 sürümü :)))

• sermet1 S kullanıcısına yanıt
    Anne baba telefonu diyince akla ilk gelen lenovo a5000. Hepsi burada da 479 lira. 4000mah batarya var. Kamerası da idare eder.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    O da olabilir lenova da güzel tabiki :)

Lg g2 modelinden sonra bozdu malesef iş yerinde birisinde lg g4 var geçenlerde hard reset attım hala rehber donuyor çağrı geldiğinde arayan kişinin ismi çıkmıyor bu linktede farklı bir sorun var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114111685#

• 128 romu atamadık şu telefona, ne işdir arkadaş ! bundle not valid bilmem ney diyip duruyor .
    kingroot iyi iş yapıyor, eski romu yüklemek istedim olmadı birtürlü ,rus romunu atamadık.

edit: Hatanın sebebi kablodanmış, temassızlık olduğu için atmadı. Şuan 1.28 romu yüklemiş bulunmaktayım, hünkarbeğendiye teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit255 -- 3 Haziran 2016; 23:33:12 >
  • http://m.gsmarena.com/sony_xperia_e5-8113.php e5 cikmis.Sony update vermez artik hem mediatek islemci kullaniyorsun hem de guncelleme vermiyorsun bir daha sony almam ne kadar z serisi cikarirsan cikar alt duzey kullanicilari dusunmezsen benim neyime yararsin ki.

• emre1551 E kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme mediatek avantaj değil ki dezavantaj. Günc için en iyisi qualcom'dur. Gerçi e4g'deki işlemci s410'dan üstün, bu yüzden daha iyi.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    ben de o yüzden dedim zaten mtk ile çıktığı için doğru düzgün development olmuyor bari güncelleme versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1551 -- 5 Haziran 2016; 22:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Anne baba telefonu diyince akla ilk gelen lenovo a5000. Hepsi burada da 479 lira. 4000mah batarya var. Kamerası da idare eder.

Hocam sar degeri cok yuksekmis galiba

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.