Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stumaster

Beyler internet kullanımı nasıl? Sekmeleri hemen unutuyor mu? Bir program açıkken başka açınca önceki programı unutuyor mu?
    Uygulamaları sd karta taşıma şansımız var mı?
    Pusulanın olmaması earth ve diğer harita navigasyon programlarında bir sıkıntı yaşatır mı?

Beyler arada kaynadı.Birde Here Maps teki haritalar ds sd karta yüklenebiliyor mu?
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Çıkıyor silikonlu değil ama ben beğendim kulaklık performansını gayet yeterli.
  • Cevap için teşekkür ederim. Hayırlı olsun telefonunuz. :)
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrofx320

Peşin 650 tl ye direk aldım her hangi bi zorlama da yapmadılar direk güler yüzle verdiler cihazı

Bende 2 adet Alacaktık 3 ayrı yere sordum sadece tarifeye ek verebiliriz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    bayiden bayiye fark var demek ki
  • Anabayisinide aradım onlarda tarifeye ek dediler

• ryalp kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum bi sorun var bu işte normalde satılması lazım
  • Arkadaş telefon 550 lira. Hizlial 20 lira çek veriyor.50 lirada worldpuan veriyor. Neden turkcele hem gelmesini bekliyorsunuz hemde 650 lira veriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa@PC

quote:

Orijinalden alıntı: ihsaniye

kullanan arkadaşlar, biraz konuya gelsek.

1.- İstemediğimiz uygulamaları nasıl kaldırabiliriz?
    2.- SD karta yüklenenler kısayol varsa kullanıyorsun aksi takdirde nasıl ulaşacağız?
    3.- İndirmeyi SD karta nasıl yönlendiririz?
    4.- SopCast yükleyip kullanan var mı? (VLC güzel çalışıyor.)
    4.- Silikon kılıf bulabilen var mı?

Gerçi bu konuların bir kısmı genel konu, ancak ben telefona ve androide yabancıyım, selamlar.

1:Ayarlar - Uygulamalar'dan istediğin uygulamanın üstüne gelirsen kaldırırsın veya 3. parti bir uninstaller da yükleyebilirsin.

2:SD karta da telefona da yüklense ana sayfana ve uygulamalara kısayol atıyor, erişim yönünden nereye yüklendiğinin önemi yok yani

3:Yapamıyorsun, root etmen ve 3. parti program yükleme yapman gerekiyor ama kısa bir yolla (ayarlar - uygulamalar) SD karta taşı seçeneği mevcut

4:Denemedim.

5:Satın aldığım yer dahil kılıf bulamadım (İstanbul) ama yakında Turkcell'e aksesuar seti gelecekmiş.

Teşekkür ederim, root yüklemeyi bilmiyorum, açıklayıcı güvenilir bir kaynak verebilirmisin, riski var mı?

• quote:

quote:

Beyler internet kullanımı nasıl? Sekmeleri hemen unutuyor mu? Bir program açıkken başka açınca önceki programı unutuyor mu?
    Uygulamaları sd karta taşıma şansımız var mı?
    Pusulanın olmaması earth ve diğer harita navigasyon programlarında bir sıkıntı yaşatır mı?

Beyler arada kaynadı.Birde Here Maps teki haritalar ds sd karta yüklenebiliyor mu?

Nokia Here programını tavsiye ederim, offline çalışıyor. Bana da tarif edildiği üzere uygulamalardan Here seçiyorsunuz, SD karta taşı seçeneği geliyor.
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Üstat dediğin model E4 bizim dediğimiz model E4g
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaş telefon 550 lira. Hizlial 20 lira çek veriyor.50 lirada worldpuan veriyor. Neden turkcele hem gelmesini bekliyorsunuz hemde 650 lira veriyorsunuz.

Bahsettiğiniz telefon Xperia E4 dür Xperia E4g telefonu oldukça farklı bir telefon olup şu sıralar sadece Türkcell tarafından piyasaya sunulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsaniye

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaş telefon 550 lira. Hizlial 20 lira çek veriyor.50 lirada worldpuan veriyor. Neden turkcele hem gelmesini bekliyorsunuz hemde 650 lira veriyorsunuz.

Bahsettiğiniz telefon Xperia E4 dür Xperia E4g telefonu oldukça farklı bir telefon olup şu sıralar sadece Türkcell tarafından piyasaya sunulmuştur.

evet e4 müş.
  • E4 veya e4g telefonunu satmak isteyen özelden mesaj atsin.

• Arkadaşlar m2 ile kıyaslarsak sizce hangisi
    Fiyat 649 iki cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Arkadaşlar m2 ile kıyaslarsak sizce hangisi
    Fiyat 649 iki cihazda
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:32:10 >
  • M2'yi 650tl'ye bulduysan kaçırma. e4g yaramaz, batarya performansı çok kötü. Ben aldığıma pişman oldum. Kamera da yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrextreme

M2'yi 650tl'ye bulduysan kaçırma. e4g yaramaz, batarya performansı çok kötü. Ben aldığıma pişman oldum. Kamera da yaramaz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:32:1 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.