Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu aldığımızda sony' nin gereksiz uygulamaları yüklü mü geliyor telefonda? Hafıza zaten düşük telefonun birde şu gereksiz uygulamalarla içine etmesinler bizim neye ihtiyacımız varsa bıraksınlar biz indirelim kuralım arkadaş anlamıyorum şu işide bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Telefonu aldığımızda sony' nin gereksiz uygulamaları yüklü mü geliyor telefonda? Hafıza zaten düşük telefonun birde şu gereksiz uygulamalarla içine etmesinler bizim neye ihtiyacımız varsa bıraksınlar biz indirelim kuralım arkadaş anlamıyorum şu işide bir türlü.

Gereksiz uygulamalar çok değil.Hem silinmese bile devre dışı bırakılabiliyor.Uygulamar sd karta da taşınabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jelatin bulup taktiran var mi? Ayni sekilde telefon kabi?

• demirdmr D kullanıcısına yanıt
    7 tl'ye silikon kılıf aldım n11.comdan gelsin bakalım nasıl bişeymiş
  • Bende anneme aldım, ancak bugün biraz inceleme şansım oldu...Otg kablo desteklemiyor sanırım, galaxy s2 de çalışan kablo ve flash belleği telefon görmüyor...Ayrıca operatör destekli görüntülü görüşme yapılamıyor...Şimdiye kadar gördüğüm olumsuz yanlar bunlar...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:31:44 >
  • telefonu bilgisayara baglayabilirsin veri aktarımı yapabilirsin ( film müzik vb) ama telefona usb bellek klavye fare gibi çerve birimleri bağlayamazsın okumaz görmez bilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende anneme aldım, ancak bugün biraz inceleme şansım oldu...Otg kablo desteklemiyor sanırım, galaxy s2 de çalışan kablo ve flash belleği telefon görmüyor...Ayrıca operatör destekli görüntülü görüşme yapılamıyor...Şimdiye kadar gördüğüm olumsuz yanlar bunlar...

Sebeke gor gorusme sadece samsung ve nokiada var

• Bende aranıza katıldım arkadaşlar:)

Telefon yeterli seviyede içinde yüklü gelen uygulamalardan gereksiz gördüğüm 2 -3 tanesini kaldırdım geri kalanlarda kullanılacak olanlar :)

Ekran jelatini lazım acil :D

• KILIF VE EKRAN JELATINI ISTEYENLER ICIN ...

TURKCELL BIR PAKET DUSUNMUS..

• http://shiftdelete.net/android-one-general-mobile-4g-ile-turkiyede-60432

gm 4g tanıtıldı. Telefonun özelliği, arkasında google'ın olması ve 2 yıl güncelleme desteği verecek olması. Arayüz standart android yazılımından oluşuyor. Dolayısıyla kasma,donma olamaz.

Fiyat 700 lira.

15 mayısta satışa sunulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 12 Mayıs 2015; 22:02:10 >
  • Turkcell satacak mı bu cihazı?
  • Discoverye bes kurus verilmez.

Kendi dandiklerini ortmek icin bu sefer googlei ne surduler sarj soketini yapamiorlar daha napcak google mu yapacak teknik servis.

Yazik yine onca kisi para kaptiracak bu memlektte deniz bitmez

• Tüm teknoloji marketlerinde ve turkcellde satılacağı söylenmiş. Kasa kalitesini incelemek lazım.
    Zaten bu cihazı aldıracak n etmen, bu fiyat seviyesinde sorunsuz güncelleme desteğinin olmasıdır.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

Discovery fiyatı: 700 + 50 şarj soketi = 750

Hele bir forum ahalisi alsın, kullanmaya başlasın kronik sorunları ortaya çıkar.

Editörler yanlı inceleme yapacakları için pek güvenilmez.
    Diyecekleri şunlar:

Arayüz başarılı, kamera başarılı, performans başarılı, başarılı da başarılı= Tolga Cem küçükyılmaz

Bu cihaz alınır, kullanılır : Levent Pekcan

Kamerayı çok iyi buldum: Murat Gamsız

Şu kişiyi ayrı tutarım:
    Teknik özellik, detaylı istatistikler ve genel performans değerlendirmesi :Erdi Özüağ. Sadece cihazı detaylıca anlatır, iyi kötü yönlerine biraz dedeğinir, gerisine karışmaz. İnceleme böyle olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 13 Mayıs 2015; 15:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

KILIF VE EKRAN JELATINI ISTEYENLER ICIN ...

Fiyatı ne kadar bilginiz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

KILIF VE EKRAN JELATINI ISTEYENLER ICIN ...

Takip.

• Android One 699tl iken bu cihaza para verilmez. Ben sattım benimkini.
  • Ben de alacaktım gm android one aklımı çeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.