Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende işlemci ve cpu konusunda Kararsızım birinde 305 adreno diğeri mali t760 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü
    Olumsuz yorum yapan ilk kisisin sanirim.. Ekran suren kac saat?

Şarjı tam doldurduğumda 18 saat yazıyor ama gece tekrar doldurmam gerekiyor. Oyun çok açmazsan 1 gün anca gidiyor yani. M2'nin 2 gün gidiyor dolu şarjı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrextreme

quote:

Şarjı tam doldurduğumda 18 saat yazıyor ama gece tekrar doldurmam gerekiyor. Oyun çok açmazsan 1 gün anca gidiyor yani. M2'nin 2 gün gidiyor dolu şarjı.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:31:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrextreme

quote:

Ayarlardan pil bölümune gel.. ordan ekrana bas.. o süre önemli.

Bu telefonun kamerası hariç kötü birşeyini görmedim ben. He kamerasıda çok kötü değil günü kurtarır. Annem kullanıyor 3g açtığı halde bazen daha dün baktım %16 şarjı kalmıştı 4 saat 46 dakika ekran süresi vardı fiyatına göre çok iyi bi değer.

• Arkadaşlar bugün e4g telefonu İzmirdeki bir turkcell bayisinden 550 tlye aldık kontratlı almamız için çok ısrar ettiler ama 600'den 550' ye yoğun bir pazarlıkla düşürdük. Telefon tam fp ürünü tavsiye ederim...
  • E4g de kullanilabilir hafiza net kac gb ?

• E4g ile kaç saat ekran süresi aliyorsunuz kullananlar?
    Antutu testi yapipta skor paylasabilecek ?

• ryalp kullanıcısına yanıt
    Mali t760 çok güncel bi grafik birimi mesela bu Gpu samsung galaxy s6 ve s6 edge de var fark olarak E4g de 2 çekirdekli t760 kullanılmış. adreno 305 den iyi yani.

+ olarak m2 den bu cihaz çok iyi neden işlemci olarak cortex A53 çekirdekleri kullanıyor ki güncel bi donanım sonra m2 2014 de çıktı artık eskidi ama E4g 2015 de çıkan yeni bir cihaz hangi mantıkla yeni bir telefonu eski bir telefonla karşılaştırıyorsunuz ? m2 güncelleme aldı 4.3 den 4.4 olmuş sony ona daha güncelleme vermeycektir. bu cihaz 4.4 ile çıktı 5.0 alma olasılığı m2 ye göre %100 daha fazla. M2' in tek iyi oldugu nokta var tasarımı. geride kalan herşey boş

meizu mx4 ile geekbech 3 testi yaptık E4g çoklu çekirdek skorunda Meizu'yu geçiyor.( meizu denge modundaydı) 2150 skor aldı E4g meizu mx4 çok çekirdek skoru 2000 bile değildi. bu telefon android 5.x güncellemesi aldıgında performansı artacak işlemcisi sayesinde. bu fiyata alınacak güzel bi telefon ama genede tercih senin.

• Sentetik testler çok önemli değil
    Ayrıca mx4 kullanıyorum amiral gemisi sayılan çoğu cihazdan iyi
    M2 nin de fiyatı 649 lira
    O yüzden kıyasladım
    Sonucta cihazların ikisinide aldım hediye olacaklar

• ryalp kullanıcısına yanıt
    denge modunda iken mx4 performans çekirdekilerini kapatıyor o yüzden geride kaldığını zannediyorum. yoksa dediğin gibi Mx4 bir çok yönden daha iyi bir cihaz. + olarak hediyelerin sahiplerine şimdiden h.olsun
  • Çok teşekkürler

• Daha önce hiç operatörlerden taksitle telefon almadığım için soruyorum.

Bir arkadaşımın Turkcell hattına pakete ek olarak Xperia E4g alsam ve telefonu Vodafone de kullansam sorun yaşar mıyım?

Bir de telefonda Turkcell e özgü uygulamalar vs. geliyor mu acaba?
  • istanbulsporlu kullanıcısına yanıt
    Paket haricide alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Daha önce hiç operatörlerden taksitle telefon almadığım için soruyorum.

Bir arkadaşımın Turkcell hattına pakete ek olarak Xperia E4g alsam ve telefonu Vodafone de kullansam sorun yaşar mıyım?

Bir de telefonda Turkcell e özgü uygulamalar vs. geliyor mu acaba?

Telefonun Türkcell ile bir ilgisi yok, orijinal ithal kapalı ambalaj. Ben PTT Cell hattım ile kullanıyorum, sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Paket haricide alabilirsin

Paket harici sadece telefonu taksitle alabiliyor muyuz?
  • istanbulsporlu kullanıcısına yanıt
    Taksitle tarifeye ek oluyor

• Teşekkürler
    @ryalp @ihsaniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Bende işlemci ve cpu konusunda Kararsızım birinde 305 adreno diğeri mali t760 var

Bu cihaz m2 den performanslı helede gpu olarak,net yani bu adreno305e falan vurur gecer.

• Şu uygulamaların karta atılması durumunda çok karıştım.Sanırım buradakilerin böyle bir problemi yok ama arkadaşım z2 sinde uygulamalar izin vermediği için karta atılma işinin sıkıntılı olduğunu söyledi.Acaba real racing 3 ,gta sa, spotify şarkılarının ve here maps in haritalarının karta atılma durumunu deneyebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stumaster

Şu uygulamaların karta atılması durumunda çok karıştım.Sanırım buradakilerin böyle bir problemi yok ama arkadaşım z2 sinde uygulamalar izin vermediği için karta atılma işinin sıkıntılı olduğunu söyledi.Acaba real racing 3 ,gta sa, spotify şarkılarının ve here maps in haritalarının karta atılma durumunu deneyebilecek olan var mı?

Ayarlar - Uygulamalar - Seç - gelen sayfada SD karta taşı seçeneğini göreceksin. Uygulamaların çoğunu karta taşıdım. Yoksa telefon hafızası yetmez. Özellikle Here uygulaması çok yer tutuyor. Ancak yazdığım gibi 32 GB lık SD kartıma aktardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsaniye -- 11 Mayıs 2015; 14:57:01 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.