Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discoveryci kitle yine her konuya goygoya baslamis 150lira daha pahli ve batarya gpu daha dusuk cihazi onermisler.

Bizim millet akillanmaz.

Kasa nasil olacak soketler ne alemde gorecegiz ve her telefon ayni telefonmug göreceğiz gmnin su cakalligini izlemenizi oneririm.

https://youtu.be/Xbepf6_7OQc

• N11 de 6 jelatin 11 TL kargo bedava

GG de şeffaf silikon arka kapak koruma 7 TL + kargo ( 6 tl en az )

BKM express + N11 kupon ile toplu alıp paylaşılabilir ..

İLK MESAJDA YAZIYOR ANCAK ,

bu cihazda otg ve wifi ac olduğunu sanmıyorum.

• Türkcell.com dan alırsanız ;

E4G ile 120 TL değerinde philips bluetooth kulaklık hediye,

Ben cumartesi aldım , şuanda telekurye ( normalde interkargo taşıyor ) ile bu hafta içi teslim edilecek.

Türkcell 116*12 TL ye 1000 dk 2 gb internet veriyordu. Arkadaşıma aynı fiyata 1000dk + 1000 sms ve 4 gb internet ile web online üzerinden aldık.

Türkcell T60 / GM android one şuanda yok (tanıtıldılar) , bu nedenle engelli-60 yaş üstü de değilseniz en iyi alternatif hazırda bu

Ben otg/wifi ac için ( ana konu cihaz bilgisi yanlış + web de sağlıklı inceleme yok ) almıştım. Ancak 64 bit ve 4g ( sony+mp3+radyo vb... ) ile kullanacağız gibi... o da bu cihaza lolipop 5.1 gelirse ..

• quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Discoveryci kitle yine her konuya goygoya baslamis 150lira daha pahli ve batarya gpu daha dusuk cihazi onermisler.

Bizim millet akillanmaz.

Kasa nasil olacak soketler ne alemde gorecegiz ve her telefon ayni telefonmug göreceğiz gmnin su cakalligini izlemenizi oneririm.

https://youtu.be/Xbepf6_7OQc

Sanırım bu cevap bana hitaben yazıldı.
    Amacım general mobile reklamı yapmak değil. Ancak bu modelin arkasında google var, onu belirttim. Sonyi bende severim ve z ailesinden bir model kullanıyorum. Müzikçalarım, blueray oynatıcım sonydir.

Değerlendirilir, ama kalite anlamında bir sony etmeyeceğini düşünüyorum. Gmde Tek çeldirici nokta, sorunsuz güncelleme desteğinin olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

100 tl

Uçuk fiyat

Powerbankım var ona gerek yok
    Bence silikon kılıfa da gerek yok telefonun arka kapağının yumuşak bir dokusu var elimden bırakmak istemiyorum

Kırılmaz ekran koruyucu lazım sadece bir iki sitede var ama onlarada güvenemiyorum tam uyumlumu acaba Alan varsa önersin bizde faydalanalım

• Sony Xperia E4g ile çektiğim örnek foto
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 14 Mayıs 2015; 11:12:13 >
  • Google nexus 4 ve moto G gibi cihazlar ortada.

Güncelleme hep iyi şeyler sunmuyor. Nexus 4 ' de halen kulaklık/nfc ikonu bile çıkmıyor :)))

Kit kat 4.4.4 milyonlarca cihaza yüklense yeterli. Lolipop 5.0 bile şimdiden 5.1.1 ' yükseldi ( e4g için avantajı 64 bit desteği )

Google ve GM cihazı olması DONANIMI sorunsuz olacak garantisi vermez :)))

Örnk = Lg nexus 4

Diğer örnek ise 4.4.4 ' e dönmek isteyen moto g kullanıcıları

• GM ilk partyi söylediği gibi getirir ama ikincisinde ekran lcd çıkar
    O yüzden fazla güvenmeyin ve sony gibi bir marka ile kıyaslamayı bile düşünmeyin

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Ancak bu modelin üzerinde bizzat google 6 ay çalışmış. Donanım ve yazılım uyumluluğunu onaylandıktan sonra üretime geçilmiş. Yani sistemden memnun olamamak zor görünüyor. Ki en güncel android ile geliyor.

Üstelik gm, Ekran çözünürlüğü, bellek, dahili depolama, işletim sistemi, kamera açısından sonyden önde. Dolayısıyla aradaki farka gm alınabilir. Kronik sorunları zaman gösterecek.

Çinli hangi markaya yaptırıldığını bulamadım. Forumda da bulamadığını söyleyen arkadaşlar var. Sanırım tasarım bizzat gm tarafından yapldı.

• Son kullanıcı kitlesi olmadığı için donanım yönünde yorum yapamam.

Samsung S5 için bir çok kişi kötü yorum yapıyor mesela,

Zamanında nvidi tegralı motorola atrix de kağıt üzerinde donanımı mükemmeldi, ancak eksikleri vardı yazılımı desteklenmedi.

GM şarj soketi / Elite yazılım sorunu , bu cihazın ayağına bağ olacak gibi ,

E4g ' de otg / wifi ac olsa benim için EN İYİ şuanda sony xperia olurdu.

GM/T60 kötü değil ama , kullanıcısı yok - aktif satışı yok. Çin den alıp DH de çok üstün cihazlar 50$ kar ile satılıyor ve yine Bedava benim için örnek olacaksa.

• Kullanicilara ekleyebilirsiniz?

• demirdmr D kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-e4g-cam-ekran-koruyucu-163330185

Arkadaşlar ekran koruyucu olarak bu ürünü aldım içinden 1adet cam ekran koruyucu (tempered) 1adet ekran jelatini 1adet dokunmatik kalem var fiyat 22.90TL

Ekrana tam uyum sağlıyor almak isteyenlere tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ben de e4g almayı düşünüyorum da antutu ve geekbench 3 den kaç puan alıyor acaba? Antutu için bazı yerlerde 32k bazı yerlerde 22k yazıyo acaba hangisi doğrudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinyghosts

Arkadaşlar ben de e4g almayı düşünüyorum da antutu ve geekbench 3 den kaç puan alıyor acaba? Antutu için bazı yerlerde 32k bazı yerlerde 22k yazıyo acaba hangisi doğrudur?

Ekran küçük ve çözünürlük nedeniyle ;

33.000

Linkler üst mesajda ekli

Sıfır cihaz var elimde , Dh erdi özağ ( FX57 ) ye PM attım. Size göndereyim kapsamlı inceleme yapın diye ! ama cevap yok...
    GM 4G de ilgisi şuanda

• Arkadaşlar cihaz GENPA'nın sitesindede satışa sunulmuştur.
    Bilginize..
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler peki cihazın sar değeri kaç? ve e2003 ile e2053 arasında sadece nfc farkı mi var cpu ve gpu farklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyghosts -- 17 Mayıs 2015; 18:29:44 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.