Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımızın isteği üzerine cihazdan bir kaç ss aldım sizlere paylaşmak isterim. Evdeki internetim turkcell superonline 50mbits ile bir wifi testi yaptım. Cepte ise Turkcell turbo internet var şu meşhur 3.5G dalgası destekli ya da 3G+ adı altında telefondan LTE açıkken de speed test yaptım. İzmir/bornova'dan yaptım testi arkadaşlar. Cpu-z'den de ss aldım bakalım bilgi olsun herkese ayrıca cihazın tüm özellikleri tarafsız olarak gerçekçi şekilde gsmarena da var oradan bakabilirsiniz.
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• badcat91 B kullanıcısına yanıt
    Ekldeim ,hocam.Telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın
  • badcat91 B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kronik sorun derken ne mesela ben de almayi dusunuyodum da
  • shinyghosts kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:26:1 >
  • Hm tmm hocam sağolun bunları bildiğim iyi oldu
  • shinyghosts kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:51 >
  • Tmm hocam ben de gm discovery kullanmıştım bir sıkıntısını görmemiştim zaten bu telefon google'un testlerinden geçerek android one oldu. Tabiki birkaç tane cihazda üretim hatası olabilir
  • Kutudan çıkan kulaklık silikonlu olmadığı için kullanmıyorum eski telefon kulaklığımı taktığımda cihazla uyumlu değil diyor bunun çözümü varmı yoksa sony dışında kulaklık kullanamıyormuyuz

http://www.hepsiburada.com/m/sony-mdr-ex100ap-siyah-kulakici-kulaklik-p-BD802856

Bu ürün hakkında bilginiz varmı alınırmı bu fiyata 49.90TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 20 Mayıs 2015; 11:07:49 >
  • Arkadaşlar ben şuan turkcell faturasız hat kullanıyorum. Mesela turkcell de 52tl 12 ay 250 mb internet var o da 624tlye geliyo bunu almak icin mecburen faturali mi yapmak gerekiyo bir de 250mb internetin parasi bunun icinde mi ayrı bir para odememize gerek var mi ya da direk nakit almak mi mantikli genpadan veya turkcellden?

• Nakit alınmaz

12*250 Mb internet ( genelde ilk 3 ay olurdu ) bedava ise iyi.

Faturaz hat için türkcell online bakılabilir

Faturalı üzerinden almak ( web online ) ve 12 ay sözleşme en iyisi.

Acele etmeyin

• z ultradan çıkan kulaklıklar hiç kulağıma uymadı. Silikonların hepsini denedim, yine sokakta kulağımdan düşüyor. Ama sennheiser markasında bu olmuyor. Sonynin diğer kulaklıkları da böyle ise hiç macera aramamak gerek.

http://www.hepsiburada.com/liste/sennheiser-cx-275s-kulakici-siyah-kulaklik-504538/productDetails.aspx?productId=bd803065&categoryId=60004547&SKU=BD803065

Bütçenizi aştığının farkındayım ancak bir kere alın, tam olsun derim.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam sağolun bende ve etrafimda hic faturali hat kullanan yok da eğer belli bir tarife üzerine mi almam gerekiyo acaba mesela ayda 30tl bir faturali hattin uzerine 52tl mi odeniyo oyleyse cok mantikli degil diye dusundum zaten ben fazla konusmam internete ve mesaja da gerek yok zaten oyuzden faturasiz normal hat kullaniyorum
  • Teşekkür ederim ilginiz için

• Bir ekran görüntüsüde ben ekliyim
    Pil performansını başarılı buldum çok iyi bence

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Bir ekran görüntüsüde ben ekliyim
    Pil performansını başarılı buldum çok iyi bence

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:41 >

• -Hocam ram kullanımında bir sıkıntısı görmedim.Birçok uygulama yüklememe rağmen 300-400 mb ram boşta.Ayrica arayüzü çok akıcı ve uygulamalar arası geçiş yaptığınızda uygulamaları yeniden başlatma gibi bu durumla da karşılaşmadım.
    -Kamera konusunda sizi üzebilir.Düşük ışıkta iyi çekimler yapamıyor.Ön kamerası aynı durumda.Ama zengin bir kamera uygulaması var.
    Oyun konusunda real racing 3 ve call of duty heroes yükledim hiçbir kasma,ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım.
    -GM 4g konusunda pek bir söyleyemiyeceğim.

• gm kağıt üzerinde ekran çözünürlüğü ve kamera açısından iyi görünse de sonynin işlemcisi 1.5ghz, yani daha güçlü. gm 1.2 ghz işlemciyee sahip. sonynin gpusu en güncel gpu. Tabi sınırlandırılmış mhz değerine sahip ancak gmden daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Sonynin ekran çözünürlüğü daha düşük olduğu için telefon yağ gibi akıyor.

Bunun dışında sonynin kendine has ultrastamina mod, walkman ve albüm uygulamaları var.

Tasarım olarak gmden daha başarılı.

Rom yükleyebilme seçeneği her zaman var. xda da 5 için rom yayınlanır.

gmin iyi tarafı google desteği. Ancak malzeme kalitesi vasatmış ve kamera modülünden sesler geliyormuş. Bunun dışında pcye bağlanamama gibi sornlar yaşayan veya cihazı aşırı ısınan kullanıcıların yorumları mevcut. kapasitesi 16 gb ve ram 2gb. ama mhz değeri sonyden düşük.gm 533mhz rame sahip, sony ise 800 mhz.
    Öte yandan Sonynin malzeme kalitesi zaten tartışılmazdır.

Dertsiz tasasız bir cihaz olsun, güncelleme olmasa da olur derseniz sony, güncelleme benim için önemli, kağıt üzerinde de daha iyi özelliklere sahip olsun diyorsanız gm.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/4059-25930/sony-xperia-e4g_general-mobile-4g/
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-E4g-Dual-vs-General-Mobile-Android-One-4G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 21 Mayıs 2015; 23:32:22 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.