Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• arka kamera * otomatik ayar
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• arka kamera - otomatik ayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Mayıs 2015; 11:04:59 >

• test

işlemci MTK 6732 olacak ama mtk 6752 görünüyor.

64 bit uygulama olsa ( işletim sistemi ) ve uygulama hatalı ölçüyor sanki...
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• @nightsoldier , @OSMANLI TEAM , @Bukalemun yardımlarınız için çok teşekkürler. s3 mini dışındaki seçenekleri inceleyeceğim.
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

fotolar guzel begendim. performans yeterli hatta fazla. bu gm 4g cikmasaydi direk aliyodum da suan kafam karisik

Video ve resim için çözünürlük ayarı bulamadım.

2 3 5 Mp

480P 720p

Birde benim radyo çekimi net değil ve ses yetersiz geldi.

Dün ilginçtir ki + 9 uygulamaya güncelleme geldi ( normal de ilk gün 5 uygulama hemen güncellenmişti )

3G ( h+ ) pil süresi MÜKEMMEL ,

Mp3 ve video test edemedim şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    E4 de de radyo çekimi diğer telefonlara göre zayıf. Sizinkine has bir durum değil. Sanırım mtk işlemcilerin radyo çözücüsü zayıf.

• Flaşsız gece çekimler ( flash ışık kapalı / otomatik ayarlar )
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

gm 4g' de kronik sorunlar cikmaya basladi bile. kesinlikle sony alacagim. oynadiginiz en agir oyun? ve ekrani nasil

Normal olarak diskavrilerde hep bu sorun yaşınıyor. Arkadaşım da var oyundan atma gibi tarzı şeylere maruz kalıyor. O yüzden bir telefon alırken marka güvenirliği olan ürünler seçmek lazım. Oynadığım tek bir oyun var o da Best Fiends. Evde pc canavar olunca gta 5 yüklü olunca insanın telefondan oyun oynası gelmiyor. Ama denememi istediğiniz oyun varsa denerim cihazda. Ekran olarak da bu fiyata güzel bir ekran renkleri doygun bir biçimde alıyorum. Dediğim gibi fiyat/performans çok iyi cihazda. Tabi sony olmasından dolayı biraz pahalı gelebilir diğer çinli markalara göre ama lolipop gelecek olması ve sony kalitesi insanı cezbediyor.

• avea hat ile kullanan varmı bu cıhazı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbilkyc

avea hat ile kullanan varmı bu cıhazı beyler

PTT CELL

KÜÇÜKÇEKMECE

H / H +

internet sorunum yok ve bağlantım çok iyi
  • Nokia lumia 620 ( w8.1 ) 5mp arka kamera çekimler
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Mayıs 2015; 11:23:55 >

• @ eto38

Teşekkür ederim. Ben çok şaşırdım. sony kulaklık ve merkezi yerde kanalları bulmuyor / ss net / yüksek değildi.

@ İstanbulsporlu

Ben arkadaşımın hattı üzerinden sözleşmeli aldım. 60 yaş üstü ve engelliler için indirimli geliyordu cihaz. Ancak bu şekilde 4 gb intrnet / 1000 dk ve 1000 sms de çok cazip oldu. bn aylık 12 x 40 tl ye kadar düşürmek istiyordum.
  • E4G otomatik ayarlar = arka 5mp kamera ( Nokia 620 ile karşılaştırma için )

Nokia lumia 620 kendi ekranında biraz daha canlı ( renkler ve kalite ) ayrıca mesafe olarak daha gerçekçi geliyor göze ,

E4G is sanki 3mp kamera alınıp 5mp çekip yapsın gibi ayarlanmış duruyor. Biraz YAKIN ve BÜYÜK PİKSEL olarak görüyorsunuz sanki. Renkler ( kapalı ortamda ) karıncalı / puslu ve cansız gibi yada soluk denilebilir.

• badcat91 B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:27:51 >
  • Su geçirmezlik özelliği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Su geçirmezlik özelliği var mı ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:27:42 >
  • Teşekkürler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:27:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.