Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sony 'nin xperi E4g için son kullanıcı iyileştirmesi çıkartacağını düşünüyorum.

Şuanda çok çok az kullanıcı var ( Dh seviyesinde bilgili daha da az ) sorunlar hemen ortaya çıkmıyor ve geç bilgi topluluğu oluşuyor.

Ben fabrika çıkışlı en iyi htc explorer kullanmıştım. Hemen her cihaz da bazı sorunlar olur/olacaktır.

Nexus 4 kulladım ve şuanda GM 4G ' de google cihazı ama güncelleme istiyor/isteyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Ben de sony 'nin xperi E4g için son kullanıcı iyileştirmesi çıkartacağını düşünüyorum.

Şuanda çok çok az kullanıcı var ( Dh seviyesinde bilgili daha da az ) sorunlar hemen ortaya çıkmıyor ve geç bilgi topluluğu oluşuyor.

Ben fabrika çıkışlı en iyi htc explorer kullanmıştım. Hemen her cihaz da bazı sorunlar olur/olacaktır.

Nexus 4 kulladım ve şuanda GM 4G ' de google cihazı ama güncelleme istiyor/isteyecek
    şarja takınca multıtouch duzgun algılıyor cıkarınca alt kısımlar bı kac defa basmak gerekıyor sorun yazılımsalmı donanımsalmı acaba
  • Hocam ben oyle bır sey farketmedım. Bılmem olabılır belkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyghosts -- 28 Mayıs 2015; 16:58:08 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam.inşallah sony de bi guncelleme çıkarır.
  • Sony xperia Z1 Ana konuya da bakılacak olursa ,

Ki ben de çok kısa süre takas ile aldığım Z1 'de aynı sorunu yaşadım. ( GM 4G de de varmış , ikikez tıklama gerekebiliyormuş )

Lolipop ile Z1 belki düzelmiş olabilir , bizim E4g operatör cihazı olmasaydı ( samsung core bile aldı - Bim /A101 ' e düşen cihaz ) 64 bit ve lolipop için hiç bir engel yok. Gpu ve işlemci güncel .

Sony 'e bulduğumuz sorunları burada birleştirip sonra da ortak bir email atalım.

1= Alt kısım dokunmatik
    2= Radyo sinyal çekimi kalitesi azlığı
    3= ön - arka kameradaki karıncalanma
    4
    5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 28 Mayıs 2015; 17:31:12 >
    Aynen hocam yapılması gerken ne varsa yapalım da çözsunler.Beraber atarsak daha çok önemserler
    bencede boyle bısey yapsak ıyı olur lolıpop guncellemesını gectım performans ve hata guncellemesı gelmesı sart
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxserhaTurexxx

bencede boyle bısey yapsak ıyı olur lolıpop guncellemesını gectım performans ve hata guncellemesı gelmesı sart
    Nokia Here navigasyon programını indirdim. Ve çok memnunum. Ancak ilk kullandığımda bir kilitlenme olmuştu. İkinci de sorun yoktu. Bu arada internetsiz sadece şebeke üzerinden GPS bağlantısı yaptığımı belirtmek isterim. Sadece Here programındaki sesli yönlendirme İngilizce, Türkçe nasıl yaparız?
    Ayrıca navigasyon sırasında hatırı sayılır şekilde pil harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Sony xperia Z1 Ana konuya da bakılacak olursa ,

Ki ben de çok kısa süre takas ile aldığım Z1 'de aynı sorunu yaşadım. ( GM 4G de de varmış , ikikez tıklama gerekebiliyormuş )

Lolipop ile Z1 belki düzelmiş olabilir , bizim E4g operatör cihazı olmasaydı ( samsung core bile aldı - Bim /A101 ' e düşen cihaz ) 64 bit ve lolipop için hiç bir engel yok. Gpu ve işlemci güncel .

Sony 'e bulduğumuz sorunları burada birleştirip sonra da ortak bir email atalım.

1= Alt kısım dokunmatik
    2= Radyo sinyal çekimi kalitesi azlığı
    3= ön - arka kameradaki karıncalanma
    4
    5

Memnuniyetle.
  • Selam arkadaşlar, bu cihazın modeli Xperia E4G ama E4 adında başka bir sürümü dahamı var yoksa tektipmi

• quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Selam arkadaşlar, bu cihazın modeli Xperia E4G ama E4 adında başka bir sürümü dahamı var yoksa tektipmi

Sony Xperia e4 ve Sony Xperia e4g ayrı donanıma sahip farklı iki modeldir.
  • Hangisi daha alt modek peki detaylı bişey bulamadım nette kafam karıştı vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsaniye

quote:

Selam arkadaşlar, bu cihazın modeli Xperia E4G ama E4 adında başka bir sürümü dahamı var yoksa tektipmi

Sony Xperia e4 ve Sony Xperia e4g ayrı donanıma sahip farklı iki modeldir.

Alıntıları Göster
    telefon ile görüşme esnasında devreye giren yakınlık sensörü konuşma bitimi telefonu kulağımızdan ayırdığımız halde geri gelmiyor, haliyle telefon görüşmesini anında sonlandıramıyorsunuz. Yan kapatma düğmesi görüşmeyi kesiyor mu denemedim? Bunu sorunlar kümesine eklemek doğru mu ?

• ihsaniye İ kullanıcısına yanıt
    Donanım aynı sanırım tek fark LTE olayımıdır E4g ile E4 arasında

• Arkadaslar ben cihazı turkcellden almıstım ıcınde de ıse yaramaz turkcell uygulamalerını yuklemısler sızde de var mı varsa rootsuz kaldırabılır mıyız suan hepsını devre dışı bıraktım.

• Hocam aralarında donanım farkı da var cpu ve gpu e4de 1.3ghz cortex a7 ve mali 400mp2 var e4gde ise 1.5ghz cortex a53 ve mali t760 mp2 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyghosts -- 28 Mayıs 2015; 23:22:45 >
  • quote:

Donanım aynı sanırım tek fark LTE olayımıdır E4g ile E4 arasında

4.7 " E4G

5 " E4

LTE haricin de donanımsal güncellikler var , (64 bit işlemci )

Kıyasla.com a bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: shinyghosts

Arkadaslar ben cihazı turkcellden almıstım ıcınde de ıse yaramaz turkcell uygulamalerını yuklemısler sızde de var mı varsa rootsuz kaldırabılır mıyız suan hepsını devre dışı bıraktım.

Türkcell den aldım , herşey normal

Uygulama ve gereksiz şey yok ( oprt. cihazına göre bakarsak )

Sıfır alıp ana menüleri SS ekleyen olabilir senin için,

• Merhaba ,

Sensör fabrika jelatinli veya kirli ise ( yada farklı kapalı bir jelatin varsa )

Evet , çağrı bitince ben de de nadiren ekran çok hızlı cevap vermiyor

Test etmek gerek ( jelatin ve kılıf siparişte ), ben de fabrika jelatin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 29 Mayıs 2015; 0:06:28 >
    E4G almak daha mantıklı çok bir fiyat farkıda yok gibi, media markt ve teknosada sanırım E4 var hep. Sadece turkcelldemi var E4G

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.