Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hatukoy

E4G almak daha mantıklı çok bir fiyat farkıda yok gibi, media markt ve teknosada sanırım E4 var hep. Sadece turkcelldemi var E4G

E4 ve E4G Dh 'de sıfır satılıyor (ikinci el forum)

Türkcell hariç ben N11 'de gördüm (+aksesuarları)

Faturalı hat ile çok ucuza alamıyorsan , 640 TL xperia E4g için maalesef bence pahalı ,

E4g almak avantajlı tabi , ancak ;

Ekran çözünürlük ( pil süper gidiyor ) düşük,
    Arka kamera gün ışığı hariç çok kötü,

Ben arkadaşımın hattı üzerine 565 TL malederek 12 taksitle aldım . + phılıps bluetooth kulaklık hediyeli (120tl değerinde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

E4G almak daha mantıklı çok bir fiyat farkıda yok gibi, media markt ve teknosada sanırım E4 var hep. Sadece turkcelldemi var E4G

E4 ve E4G Dh 'de sıfır satılıyor (ikinci el forum)

Türkcell hariç ben N11 'de gördüm (+aksesuarları)

Faturalı hat ile çok ucuza alamıyorsan , 640 TL xperia E4g için maalesef bence pahalı ,

E4g almak avantajlı tabi , ancak ;

Ekran çözünürlük ( pil süper gidiyor ) düşük,
    Arka kamera gün ışığı hariç çok kötü,

Ben arkadaşımın hattı üzerine 565 TL malederek 12 taksitle aldım . + phılıps bluetooth kulaklık hediyeli (120tl değerinde)

Dediğiniz şekilde turkcelldenmi aldınız tam fiyatı ne turkcellde yani aynı seviyedeki cihazlarla karşılaştırıldığında makul gibi fiyatlar. Son olark kulaklık ses çıkışı nasıl iyi bir kulaklıkla deneme şansınz oldumu kamera neredeyse hiç kullanmam o yüzden pek önemli değil ama ses çıkış kalitesi çok müzik dinlediğim için önemli :)

• Türkcell 639 TL ( bayi belki ucuza verebilir )

Sözleşmeli en ucuz engelli ve 60 yaş üstüne alınıyor (12*40 tl gibi)

Bana net 565 tl (10 tl damga vergisi) ve dolaylı olarak 445 tl ye maloldu.

Mp3 ses ve dış ses iyi , radyo kötü (çekmiyor)

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Anladım, ses olayında radyoda pek dinlemem ama mp3 lerde ses kalitesi iyi diyorsanız güzel.

• quote:

Anladım, ses olayında radyoda pek dinlemem ama mp3 lerde ses kalitesi iyi diyorsanız güzel.

Kesin takip ediyorsanız ,

Aynı il - semtten bir üye bulup test etmenizde fayda var .

Beğendiğiniz 5/10 mp3 'ü hafıza kartına atıp ortak buluşun mesela

Benim profilim açık .

• nalet olsun bu tele ya sesım karsıya gıtmıyor daha yenı almıstık e4 u
    radyo pek cekmez
    klavye cok kotu mesaj bıle zor cekılıyor
    kamera vasat
  • Arkadaşlar bu cihaza içim ısınıyor yavaş yavaş almayı düşünüyorum ama, kullanan arkadaşlar donma vs. yaşayan oldumu hafıza az ama şukadarı doldu sonra cihaz kitlenmeye başladı vs. şeyler yaşadınızmı. Ram olayıda 1 GB arayüz akıcı diyorlar ama genel kullanımda nasıl.
  • Tavsiyeleriniz önemli arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim. Malzeme kalitesi olarak bir sorum daha var beyaz düşünüyorum ama kir tutabilecek bir yapıdamı kasa kir tutan bir durumdaysa siyah modele yönelicem.
  • quote:

Tavsiyeleriniz önemli arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim. Malzeme kalitesi olarak bir sorum daha var beyaz düşünüyorum ama kir tutabilecek bir yapıdamı kasa kir tutan bir durumdaysa siyah modele yönelicem.

malzeme kalitesi iyi bende siyahı var arka kapak çizilmeye dayanıklı yanı beyazı nasıldır bılmem bı bı kac gun sonra hafıf gıcırtı gelıyor kapaktan kapak kasayı komple sardıgı ıcın cok rahatsız edıcı bı durum deıl muzık kalıtesı gayet ıyı ama kısık seslı daha once hangı sonyı kullandıysam sesı pek yuksek deıl zaten ama hoparlor performansı olar sesı baya yuksek fakat hoparlorde basları cok az hıssedıyosunuz yokmus gıbı ekranı gayet ıyı parlaklıgı kısınca pek kısılmıyor gecelerı yuksek oluyor en kısıkta bıle on kamerası vasatın altında arka kamera gunduz cekımlerı ıyı fakat sankı kamerada kendılıgınden zoom yapılmıs gıbı goruntuleme acısı cok genıs degıl şarj konusu full parlaklıkta yogun kullanımda bı gunu rahatca ıdera edıyor yalnız multıtouch konusunda bı kac kısıde sıkıntı yasanmıs sonynın yabancı forumundada sıkayet dıle getırılmıs multı touchda ust kısıma elınız basıkken alt kısımda arada sırada alglamayabılıyor bazen kronık sorunmu yazılımsalmı pek emıın degılım cogu kullanıcıda bu durumdan haberı yok cunku ıkı parmagı kullandgıımız oyunlarda farkedılıyor ama normal kullanımda gayet basarılı sony guncellemeyle duzeltmesı lazım umarım duzeltırler

• xxxserhaTurexxx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, fiyat performans olarak iyi cihaz ya, ama bu multi touch olayıda sıkıntılıymış, foto yada web sayfası zomlarken de oluyorsa
  • yok sadece demek ıstedıgım mesela fıfa oynarken bı elınız yon tusuna hep basılıyken dıger elınızle sut veya pas atmak ısteyınce bazen bastıgınızda algılamıyo yoksa zoomda falan sıkıntı olmuyo
    Anladım, ara sıra yapıoyrsa yine iyi, güncelleme ile falan oda ortadan kalkar ilerde muhtemelen.
    Hocam peki genel akıcılık nasıl değerlendirirsin cihazda prgram yükledikçe dahili hafıza doldukça bariz yavaşlamalar denk geldimi hiç ?
  • şoyle soylıyım zaten 64 bıt ıslemcı var 4 cekırdeklı 1gb ramın dusuk oldugunu soyleyenler varsa bence yanılıyo normalde 350 ye yakın bos ram bulunuyo 2gb 3 gb ramler goz boyama bence ha tabı amıral gemılerı bı tarafa oyunlarda ramden ekran kartı ve ıslemcı on plandadır zaten akıcılık konusunda o yuzden bı sıkıntı yok yanı donma yavaslama vs sonucta telefon gırıs sevıyesı bı telefon kı gırıs sevıyesıne gore bence gayet ıyı bin lıraya kadar olan cep telefonlarında bıldırım ısıgı yokken sony tum telefonları koyuyo ustelık her renk bılıdırım ısıgı var bu fıyata bundan daha ıyı bı urun bulamazsınız ufak tefek yazlımsal hatalırnda guncellemeyle gıderılcegını dusunuyorum sonynın yakın zamanda olmasa bıle lolıpop guncellemesını getırır bence yoksa 64 bıt ıslemcıye yazık olur yanı teelfonu elınıze aldıgınızda gercekten kalıtelı oldugu hıssıyatına kavusuyosunuz oldukca guven verıyor
    Dediğin gibi 2-3 gb ram olayı ara yüz kasıyorsa işe yarıyor yada çok sağlam oyunlar vs çalışırken. Akıcılığı sormam birazda daha önce kullandığım htc desire 500 cihazından dolayı, oda giriş ve orta seviye arası bir cihazdı 4 çekirdek işlemci 1 gb ram ama cihazı anca hafıza boşken rahat kullanabiliyordum 3-5 uygulama yükleyince tıkanıyordu donmalar vs. en sonunda götürp satmıştım kullanamadan, oda E4G gibi dahili hafızası az bir cihazdı oda. bu 8gb hafza sorun oldumu size hiç, ne kadarı dolu şuan, hafıza şukadar doldu sıkıntı oldu gibi bir deneyim yaşadınızmı yada.
  • dostum dedıgın modelı bende kullandım her marka telefonu kullandım baya bı telefon gecımısm var yanı htc desıre 500 desıre 320 desıre x one v one sv xperıa sp xperıa e xperıa m2 z3 compacct galaxy e5 galaxy grand prıme lg g3 beat lumıa 625 moto g sımdılık aklıma gelen bunlar :D genelde ıkı ayda bı telefon degıstırıyoru ama bu model hosuma gıttı bıdahada alırsam sonyden baska bı model alcagımı dusunmuyorum desıre 500dekı sorun hafızası 4gb dı ve ona uyuk oyun yuklemeyı gec kendı uygulamalrını guncelledıkten sonra bıle yeterlı alan kalmıyodu ve onun ıslemcısı ıyı degıldı tek artı yonu beats audıo ydu onunla kıyaslanamıcak kalıtede ıyı bu telefon sana tavsıyem gunumuzde htc ye bulasma htc beatsı sattıktan sonra gırıs ve orta sevıye telefonlara onem vermıyor guncelleme bıle vermıyor cunku htc sense arayuzunu kısmen kullandırtıyor asıl htc sense 7 arayuzu sadece amıral gemılerınde mevcut teknık ozellkıklerden bakarsan desıre 620g telefon bın tl ve sense 7 arayuzu yok sadece ana ekran falan onun dısında dıger yerler saf androıde yakın kısacası yamalı bısey gıbıbu yuzden guncelleme olmıcagnı satısa cıktıgı an farkedıosun htc den alabılcegın htc one ve desıre eye modellerıdır gerısıne bulasma bıraz daha ustte koyabılırım dıyosan samsung galaxy e5 modelı gayet ıyı 800 850 tl cıvarında ama yınede sonynın goze hos gelen arayuzu bence daha on planda

Aynen desire 500 öyle sıkıntıydı, htc göz dolduruyo malzeme kalitesi vs ama sadece tepe modellerine önem veriyo, beats gittikten sonra cazibeside kalmadı bence. hafızada sorun olmuyo diyosan alınır bu zaten amiral gemilerine bakıyosun ekran bi kırılsa 500 lira diyolar artık telefona bin iki bin lira vermek saçma geliyor bana o yüzdende cazip geldi E4G arayüz başarılı bence Sony'de ayrıca tepe modellerden eksiğide yokmuş arayüz olarak. Kulaklık çıkışı nasıl karşılaştırma yaparsan bir beats değildir belki ama sony deki ses geliştirme teknolojileri vs. yeterlimi
  • bence ıpod touch ses yukseklıgı anlamında bır numara ama sessız bı ortamda sonynın muzık kalıtesı cıdden hıssedılıyor walkmanın bı kac ses gelıstırme olayı falan var ama clear audıo yapınca hepsını otomatık ayarlıyo kı bence seceneklerden ıyısı bu dısarda musık dınlerım dıyosan kendıne bıtane kulakıcı ama kulagın dıbıne gıden dıs sesı yalıtan bı kulaklık alman lazım kı bu e4g ye has bısey degıl sonynın tum modellerı boyle gayet kalıtelı ses ama kısık seslı hoparlorden muzık dınlemek bence hos degıl kı gunumuzdede kaldıgını sanmıyorum beats audıolu htc gercekten muazzam bıseydı htc nın dandık kulaklıgıyla bıle harıkalar yaratıyodu walkmanın ısmı musıc olarak deıstı fakat sebebı de cogu kullanıcının walmanın bı muzık uygulaması oldugundan b haber olmasıymı yanı muzıkte sony yıne aynı sony walkman yıne aynı walkmen arayuz z3 compactla aynı tamamen tabı sımdı ona lolıpo geldı farklılıklar oldu yoksa gırıs sevıyesıne aynı arayuzu veren bı sony var dedıgım gıb muzık ıhtıyacını ıyı bı kulaklıkla gayet ıyı karsılarsın yanında gelen kulaklıgı posetınden cıkarma bıle

ıpod touch kullandım bende, yani bence beats'dan daha iyi ama apple daki itunes saçmalığı ve atılan müzikleri pc deki gibi klasör klasör görememe olayı yüzünden sattım ipod'u. Ses kaliteside iyiyse yani bence sony iyi iş çıkartmış bu cihazla. Beklemezdim bu fiyata böyle bişey
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Turkcell tv+ bip gibi uygulamalar var onları diyorum acaba bı ara ellerındeki cihaz bittiydi sonra bir daha geldi o ikinci seri gelen cihazlara yüklemisler herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyghosts -- 29 Mayıs 2015; 18:21:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.