Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AC85C2B5A

.
    E4G ARKA KAMERA VE ÇİÇEKLER.

Renk doygunluğunu anlamak için iyi olur diye düşündüm
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

E4G ARKA KAMERA VE ÇİÇEKLER.

Renk doygunluğunu anlamak için iyi olur diye düşündüm
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

Alıntıları Göster
    E4G ölçüler ve ebatları için ;

• quote:

E4G ölçüler ve ebatları için ;

Alıntıları Göster
    @ 3.köprü

Fotoğraflar 1.3 mp samsung telefonla çekildi ve karıncalı olabilir.

@ Gastarbeiter

Su geçirmezlik için " riskli bir cihaz "
    hem arka kapak çıkıyor hem de kulaklık ve şarj soketi açık.
    4G / pil süresi / 64 bit MTK 6732 işlemci ve çift çekirdek bile olsa T760 güncel gpu için alınabilir.
    sony arayüzü ve sony firmasının artılarıda var diyebilirim. SONY sosyal medya , geri dönüş olarak daha güçlü kanallara sahip.

ARKADAŞLAR SELFİ FOTOĞRAF MAALESEF EKLEYEMİYORUM , DH DE BAŞKA AMAÇLARLA KULLANILIYOR VE RAHATSIZ EDİCİ BOYUTA İLERLİYORUM DURUM.

Bu arada ek bir bilgi " 64 GB hafıza kartı ile kullanıyorum cihazı "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 24 Mayıs 2015; 20:47:52 >

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:25:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

Fotoyu çekerken dokunmatikten odaklama yapabiliyor musun? Yani bu cektiklerinin arasinda odaklama yapmis oldugun varmi?

Rastgele çekim yaptım ki tarafsız olsun ,

Ama genelde belirtmek istediğim noktaya ekranda dokunuyorum gözüme net gelince çekiyorum.

Nokia lumia 620 ekrana dokununca çekim yapıyor mesela herkes farklı foto menüsünde.

K750 i de bile makro modu vardı bunda göremedim. Ekrana dokunup odaklanıyorum şimdilik.

Kamerada 1 3 5mp veya 480p 720p ayarı bulan var mı? yoksa sony email atalım :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

Fotoyu çekerken dokunmatikten odaklama yapabiliyor musun? Yani bu cektiklerinin arasinda odaklama yapmis oldugun varmi?

Rastgele çekim yaptım ki tarafsız olsun ,

Ama genelde belirtmek istediğim noktaya ekranda dokunuyorum gözüme net gelince çekiyorum.

Nokia lumia 620 ekrana dokununca çekim yapıyor mesela herkes farklı foto menüsünde.

K750 i de bile makro modu vardı bunda göremedim. Ekrana dokunup odaklanıyorum şimdilik.

Kamerada 1 3 5mp veya 480p 720p ayarı bulan var mı? yoksa sony email atalım :)))

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonu 2 hafta önce turkcell den 12 taksitle ayda 48 TL'ye annem için satın aldım...

Kutu içeriğinden çok kısa bir usb kablo çıktı. Sanırım bu standart herkeste böyle ve bence çok saçma...

Ayrıca telefonun yazılımsal olarak sorunları var.. Tabi bu sorunlar ufak bir güncellemeyle giderilebilir bence..

Örneğin;

1- Yukarıdaki Sony yazısının hafif sol tarafında bazen saçma bir şekilde kırmızı ışık hafif bir şekilde titrek halde sürekli yanıyor. Telefonu restart atmadığım müddetçe geçmiyor

2- Telefonla görüşme yaparken ekran kapanmıyor.. Haliyle görüşme yaparken yüzümüz ekrana çarpıp saçma işler yapabiliyor telefon..

Şimdilik yazılımsal olarak bunları görebildim..

Birde telefonun güç tuşu çok aptalca.. Arkaya doğru o kadar uzunki... eline aldığında telefonu o tuşa dokunmamak elde değil.. Nasıl bir mantıkla yapılmış o tuş öyle anlamış değilim...

Şimdilik değerlendirebileceğim bunlar.. Kullanan arkadaşlar da bu dediklerimi test edebilirlerse sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Arkadaşlar bu telefonu 2 hafta önce turkcell den 12 taksitle ayda 48 TL'ye annem için satın aldım...

Kutu içeriğinden çok kısa bir usb kablo çıktı. Sanırım bu standart herkeste böyle ve bence çok saçma...

Ayrıca telefonun yazılımsal olarak sorunları var.. Tabi bu sorunlar ufak bir güncellemeyle giderilebilir bence..

Örneğin;

1- Yukarıdaki Sony yazısının hafif sol tarafında bazen saçma bir şekilde kırmızı ışık hafif bir şekilde titrek halde sürekli yanıyor. Telefonu restart atmadığım müddetçe geçmiyor

2- Telefonla görüşme yaparken ekran kapanmıyor.. Haliyle görüşme yaparken yüzümüz ekrana çarpıp saçma işler yapabiliyor telefon..

Şimdilik yazılımsal olarak bunları görebildim..

Birde telefonun güç tuşu çok aptalca.. Arkaya doğru o kadar uzunki... eline aldığında telefonu o tuşa dokunmamak elde değil.. Nasıl bir mantıkla yapılmış o tuş öyle anlamış değilim...

Şimdilik değerlendirebileceğim bunlar.. Kullanan arkadaşlar da bu dediklerimi test edebilirlerse sevinirim..

bahsettiğiniz yerde sensör var muhtemelen arızalı servise göndermeniz gerekli.

• Kablo kısa ve sony ilginç bir seçim yapmış ,

Orjinal fabrika jelatinini çıkardınız mı ?

telefonu sıfırlayıp , tüm uygulamaları güncelleyin

Ayarlar ve sensör ile ilgili menüleri tekrar düzenleyin

• Kablo kısa hatta yok diyebiliriz bir karış kabloyu kimse kullanmaz sadece powerbank kullananlar için ideal bir kablo diyebiliriz

Kutusundan çıkardığımda üstünde ekran jelatini vardı onu çıkarıp kırılmaz koruyucu taktırdım

• Şu güç tuşunun geriye doğru o kadar uzun olmasına ne diyorsunuz arkadaşlar

• walkman'ı değiştirdiler kardeşim ya 'müzik' yaptılar logoyu değiştirdiler yıllardır kullanılan logo değişti ya. Google playdan yüklemeyi kaldır diyorum walkman oluyor 5 dk sonra güncelliyor müzik oluyor
  • quote:

Şu güç tuşunun geriye doğru o kadar uzun olmasına ne diyorsunuz arkadaşlar

Ses tuşu ile çok yakın , cihazı kavrar iken sürekli UYANDIRMA / UYKU olayına giriyor :((

Bende gereksizce sert ve çıkıntılı buldum. silikon arka kapak ile bir nebze çözülür durum diye düşünüyorum. Ev ortamında kamerada psulu - karıncalı görünüm hariç şimdilik günlük kullanımda sorunsuz. PİL muazzam ve sony arayüzü çok iyi.

Sony den,

Kamera ve video kalitesi ayarlama menüsü,
    Belki kit kat için sony güncellemeleri
    ve hatta 64 bit lolipop için heyecanla bekliyorum
  • quote:

quote:

Şu güç tuşunun geriye doğru o kadar uzun olmasına ne diyorsunuz arkadaşlar

Ses tuşu ile çok yakın , cihazı kavrar iken sürekli UYANDIRMA / UYKU olayına giriyor :((

Bende gereksizce sert ve çıkıntılı buldum. silikon arka kapak ile bir nebze çözülür durum diye düşünüyorum. Ev ortamında kamerada psulu - karıncalı görünüm hariç şimdilik günlük kullanımda sorunsuz. PİL muazzam ve sony arayüzü çok iyi.

Sony den,

Kamera ve video kalitesi ayarlama menüsü,
    Belki kit kat için sony güncellemeleri
    ve hatta 64 bit lolipop için heyecanla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Orjinal fabrika jelatin ile gelmesi ( logosuz ve şeffaf parlak ) çok iyi oldu. Beyaz cihazım var şeffaf silikon halen alamadım.

Kablo için eskiden NOKİA nın orjinal buna benzer kablosu da var bende , taşıma açısından çok çok iyi. Ancak SONY 30 cm ile kar marjı yakalamaya çalışmış :))

Eskiden samsung cihazlarda hem şarj hemde data kablosu çıkardı. Bu şarj başlığı iyi oldu derken KISA KABLO işi biraz bozdu....

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    silikon kılıf ile sorun ortadan kalkıyor ki bende önceden de sorun yoktu.

Telefon iyi güzel ama ön kamerayı hiç ama hiç begenmedim ilk nesil discoveryler hayli hayli iyi sony, bu telefona SONY adına yakışır bi kamera koymamış (donanımsal özellkleri aynı olan ama fiyatı x2 daha fazla olan cihazlardaki kamera modülü olsa yakar yıkar ) ya da yazılımsal büyük bi sıkıntı var ön kamera için söylüyorum bunları. Arka kamerada da yazılımsal sorunlar beyaz ayarını iyi verememe sürekli ısoya baş vurup karıncalanmayı artırması gibi hususlar can sıkıyor. Dışarı çıkıp foto çekersek durum her türlü değişiyor ama ışığın az olduğu yerlerde çekilen fotolar bakılası değil alacak olanlara hep dedim kamera ile işiniz yoksa alınacak en iyi cihazlardan biri. ama Kameradan azda olsa bişey bekleyenler varsa almasınlar bu telefonu mutsuz olurlar hele ki ön kamera felaket kötü.

• Sony ayarları olmayınca ve sadelik için google kamera yükledim.

Video/foto ayarı var ,
    Bulanıklaştırma var
    Menü / ikonlar sade

• Arkadaşlar modern combat 5,dead trıgger 2 vb. Fps Oyunları oyunları oynarken hem adamı hareket ettırıp aynı anda saga sola dondurmek ıstedıgımımde bazen ekran algılamıyo gıbı oluyo acaba sızde de boyle bır sey oldu mu? Multı touch destegı maks. 4 oldugu ıcın olabılır
    Mı baska oyunlarda ve ekranın genel kullanımında boyle bır sorun gormedım sadece fps türü oyunlarda oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shinyghosts

Arkadaşlar modern combat 5,dead trıgger 2 vb. Fps Oyunları oyunları oynarken hem adamı hareket ettırıp aynı anda saga sola dondurmek ıstedıgımımde bazen ekran algılamıyo gıbı oluyo acaba sızde de boyle bır sey oldu mu? Multı touch destegı maks. 4 oldugu ıcın olabılır
    Mı baska oyunlarda ve ekranın genel kullanımında boyle bır sorun gormedım sadece fps türü oyunlarda oldu.

dostum bende tam bunu yazcaktım multıtouch test programında dokunmatıgın alt kısımlarında ara sıra algılamıyor sonynın destek sıtesınde baska bırıde 2 tane cıhazda aynı sorunla karsılasmıs herkeste var sanırsam pekı gelgelelım bu sorun yazılımsalmı donanımsalmı oraya daha once samsung ve nexuslarda multıtouch sorunları yasanmıs fakat guncellemeyle halletmısler bızım cıhaz ıcın nolcagı merak konusu guncelleme sart
  • Aynen. Walkman simgesi ile ismiyle bir efsane. Sony ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
    Ericsson zamanındaki yeşil dünya logosu da efsaneydi

• xxxserhaTurexxx kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam insallah yazılımsaldır da guncellemeyle çözülür en azından.İnsallah sony de güncellemeleri eksik etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinyghosts

Aynen hocam insallah yazılımsaldır da guncellemeyle çözülür en azından.İnsallah sony de güncellemeleri eksik etmez.

bide sarja takılıyken normal calısıyor sarjdan cıkarınca takılmalar oluyor dene ıstersersen
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.