Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sony Xperia E4G yi bugün alacağım, acaba lollipop sürümü gelecek mi bu cihaza bir bilginiz var mı?
  • seegoo kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1suleyman21

-Hocam ram kullanımında bir sıkıntısı görmedim.Birçok uygulama yüklememe rağmen 300-400 mb ram boşta.Ayrica arayüzü çok akıcı ve uygulamalar arası geçiş yaptığınızda uygulamaları yeniden başlatma gibi bu durumla da karşılaşmadım.
    -Kamera konusunda sizi üzebilir.Düşük ışıkta iyi çekimler yapamıyor.Ön kamerası aynı durumda.Ama zengin bir kamera uygulaması var.
    Oyun konusunda real racing 3 ve call of duty heroes yükledim hiçbir kasma,ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım.
    -GM 4g konusunda pek bir söyleyemiyeceğim.

Arkadaşa aynen katılıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

gm kağıt üzerinde ekran çözünürlüğü ve kamera açısından iyi görünse de sonynin işlemcisi 1.5ghz, yani daha güçlü. gm 1.2 ghz işlemciyee sahip. sonynin gpusu en güncel gpu. Tabi sınırlandırılmış mhz değerine sahip ancak gmden daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Sonynin ekran çözünürlüğü daha düşük olduğu için telefon yağ gibi akıyor.

Bunun dışında sonynin kendine has ultrastamina mod, walkman ve albüm uygulamaları var.

Tasarım olarak gmden daha başarılı.

Rom yükleyebilme seçeneği her zaman var. xda da 5 için rom yayınlanır.

gmin iyi tarafı google desteği. Ancak malzeme kalitesi vasatmış ve kamera modülünden sesler geliyormuş. Bunun dışında pcye bağlanamama gibi sornlar yaşayan veya cihazı aşırı ısınan kullanıcıların yorumları mevcut. kapasitesi 16 gb ve ram 2gb. ama mhz değeri sonyden düşük.gm 533mhz rame sahip, sony ise 800 mhz.
    Öte yandan Sonynin malzeme kalitesi zaten tartışılmazdır.

Dertsiz tasasız bir cihaz olsun, güncelleme olmasa da olur derseniz sony, güncelleme benim için önemli, kağıt üzerinde de daha iyi özelliklere sahip olsun diyorsanız gm.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/4059-25930/sony-xperia-e4g_general-mobile-4g/
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-E4g-Dual-vs-General-Mobile-Android-One-4G

Arkadaşın söylediği gibi kasa kalitesi üst seviye telefonlarla aynı çok iyi kasası var.
    Menüde takılma yaşamadım yağ gibi akıyor maşallah

Gün ışığında iyi fotoğraf çekebilirsiniz ama hafif karanlık ortamda aynı kalite zor(çoğu telefonda olduğu gibi)
    Ön kamera görüntülü görüşme için yeterli resim çekip saklamak için düşük seviyede.

GM 4G konusuna gelirsek kısa ve öz bence Xperia E4G ile kıyaslanabilecek bir cihaz değil Sony kalitesi ortada.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:28:9 >
  • Hocam bende çok kararsız kaldım, ben normalde G2 kullanıcısıyım.

GM one ile E4G arasında çok kaldım, kamera konusunda herşey ortada GM her türlü önde şüphesiz.
    1 Gb ram 2 Gb ram takıntım yok, sonuçta oyun konsolu veya müzik çalar almıyoruz.

Benim için kasmayan yeterli seviyede özellikle malzeme kalitesi ve kasa sağlamlığı ön plandadır.
    Zaten donanım olarak Sony E4G sanırım yeterli olanı veriyor, ama illa hız canavarı alacağım diyosan GM one şaşma, uzun ömürlü diyosan Sony E4G yi birdaha incele.

Gm one F/P ürünü hız ve işletim sistemi bakımından Sony'den üstün, sadece geçmişe yönelik kronik sorunları GM'den beni uzak tutuyo, ama şunuda unutma teknoloji şans işidir. Şarj soketi bozulan o kadar çok arkadaşım oldu ki, bizim kuzende ki GM 1'i tam olarak 1,5 yıl sıkıntısız kullandı.

Ben Sony Xperia E4G karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 22 Mayıs 2015; 11:37:16 >

• seegoo kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam.Gm Discovery ilk çıktığında da bir patlama yapmıştı.Fakat daha sonra kronik sorunları ortaya çıktı.Google'ın güncelleme desteği gmnin malzeme kalitesini değiştirmiş mi zamanla göreceğiz.Kararsız kalındıysa beklemekte fayda var.

• Hocam e4g 'de mediatek işlemci var mediatek islemcilerinin kaynak kodlarını açıklamadığı için romlar çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyghosts -- 22 Mayıs 2015; 15:26:02 >
  • Pek İngilizcem yok ama buradaki vatandaşlar umutla bekliyorlar.

http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/help/lollipop-custom-rom-sony-e4g-t3090381
  • quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

Hocam bende çok kararsız kaldım, ben normalde G2 kullanıcısıyım.

GM one ile E4G arasında çok kaldım, kamera konusunda herşey ortada GM her türlü önde şüphesiz.
    1 Gb ram 2 Gb ram takıntım yok, sonuçta oyun konsolu veya müzik çalar almıyoruz.

Benim için kasmayan yeterli seviyede özellikle malzeme kalitesi ve kasa sağlamlığı ön plandadır.
    Zaten donanım olarak Sony E4G sanırım yeterli olanı veriyor, ama illa hız canavarı alacağım diyosan GM one şaşma, uzun ömürlü diyosan Sony E4G yi birdaha incele.

Gm one F/P ürünü hız ve işletim sistemi bakımından Sony'den üstün, sadece geçmişe yönelik kronik sorunları GM'den beni uzak tutuyo, ama şunuda unutma teknoloji şans işidir. Şarj soketi bozulan o kadar çok arkadaşım oldu ki, bizim kuzende ki GM 1'i tam olarak 1,5 yıl sıkıntısız kullandı.

Ben Sony Xperia E4G karar kıldım.

E4g

Gmye bulasilmaz isleri sadece satana kadar

• ihsaniye İ kullanıcısına yanıt
    Hocam oradaki adamların biri de zaten demiş mediateklere çıkmıyo diye diğeri de Sony kodları yayinladi gibi bir şeyler söylemiş ama o linklerde de e4 var e4g yok(e2003) bakabilirsiniz burdan
    http://developer.sonymobile.com/downloads/xperia-open-source-archives/open-source-archive-for-24-0-a-3-8-and-24-0-b-3-8/
    http://developer.sonymobile.com/downloads/xperia-open-source-archives/open-source-archive-for-24-0-a-1-3624-0-a-1-37-and-24-0-b-1-3624-0-b-1-37/
    Bir de bu kodlar ne onu da tam bilmiyorum ama bunlar ROM yapımı için kullanılıyorsa e4g için de çıkar çünkü o da mediatek işlemcili.Ben mediateklere ROM cıktığını pek görmedim ama inşallah çıkar çıkmazsa bile en azından Sony destek versin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyghosts -- 23 Mayıs 2015; 1:40:56 >

• Ben de Turkcell den E4G mi almış bulunmaktayım. Cihaz bana 45 TL x 12 ay : 540 TL'ye maloldu. Hayatımda ilk defa Turkcell bir işe yaramış oldu :)

Telefon ile alakalı şimdilik şunu söyleyebilirim. Hızı gayet iyi. Hiçbir kasılma vs. yaşamadım. İlk şarjı sakin kullanımda 21 saat gitti. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi marka Sony olunca kameradan beklenti biraz yüksek oluyor ama gündüz çekimleri hariç hayal kırıklığı oldu. Bu kadar kısa bir şarj kablosu yapan Sony yetkililerinin de buradan kulaklarını çınlatıyorum :)

Onun haricinde telefon gayet güzel. Kameraya ilave programlar (AR Effect vs.) özellikle çocukları çok eğlendiriyor...
  • 45 TL hangi tarife ve ne sunuyor k

Web online den aldınız? 1 Temmuz a kadar 120 tl phılıps bluetooth kulaklık veriyordu.

Bana fatura 565 tl ye maloldu çünkü, kulaklık bedava geldi ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

45 TL hangi tarife ve ne sunuyor k

Web online den aldınız? 1 Temmuz a kadar 120 tl phılıps bluetooth kulaklık veriyordu.

Bana fatura 565 tl ye maloldu çünkü, kulaklık bedava geldi ayrıca.

Profesyonel 1000 Plus tarifesi aylık 60 TL + 45 TL Cihaz : Toplam 105 TL ödeme (1 yıllık sözleşme ile)

Bluetooth kulaklık bana da geldi.
  • Arkadaşlar merhaba, annem için telefon bakıyorum. Bugün teknosaya gittiğimde tezgahtar arkadaş e4 almamam yönünde fikrini iletti. Dediğine göre çok sorunluymuş ve bir sürü geri getiren oluyormuş, bunun yerine s3 mini alın daha iyi filan dedi de ben bu konuyu cihazı kullananlara sormak istiyorum. Bir sıkıntısı var mı cihazın can sıkan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    Samsung tan prim aldığı için öyle demiştir. Bu cihz hakkında bu kadar yorum var, kronik arızaya delalet edebilecek bir tane bile yorum yok.

Bence alın, bir de gmye bakabilirsiniz. Asus zenfone 5de olur. Kolay menü ile rahatça kullanır.

Ancak batarya ve tasarım açısından aony derim

• extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    Bu konu Sony E4g konusu yani farklı bir model ama E4 konusunda size yardımcı olayım cihazda dokunmatik sıkıntılı bazen tıklıyorsun tepki vermiyor vs. kronik sorunu bu oradaki eleman bu sorunu kastetmiştir
  • Xperia E4 ve E4G farklı cihazlar,

Bu konudaki E4G sadece 4.7 " olması haricinde donanım olarak E4 den üstün.

Dizayn , donanım , arayüz ve pil olarak avantajı daha fazla.

Kit kat 4.4.4 yazılımı ile uygulama sorunu yok. Hafıza kartı ve arka kapak değiştirme imkanı var. Pil çıkmıyor ama EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK düşük diye uzun gidiyor ( +stamina pil tasarruf modu var )

Radyo - mp3 - 4g ve sony android arayüzü için alınabilir.

Kamera kötü , ancak yaz dönemi ve çok aydınlık havalarda iyi çıkar. Selfi ve arka kamera YETERSİZ ...

Kutu içeriğinde üzerinde jelatinli sony cihaz - kulaklık ve şarj+data kablo çıkıyor.

Samsung S3 mini 2 yıllık cihaz ve alınmaz. S4 mini veya farklı bir cihaz bakın.

Nakit (teknosa vb) cihaz yerine puan/çek ile WEB den alın.

Tanıdık varsa web online den faturalı hat üzerine alın.

• e4g

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.