Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shinyghosts

Hocam teşekkürler peki cihazın sar değeri kaç? ve e2003 ile e2053 arasında sadece nfc farkı mi var cpu ve gpu farklı mı?

http://tr.phonegg.com/phone/5109-Sony-Xperia-E4g-E2053

Bu üründe çift hatlı olan var. Ancak E4G son bilgim mtk 6732 dört çekirdek 1500 mhz ve T-760 iki çekirdek 500 mhz

3 Model var ve bence hepsi aynı. NFC yaygın değil ( 1 yıl nexus 4 kullandım ama nfc ve kablosuz şarj hiç işime yaramadı ) Fm radyo / otg çok çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de 2 yıldır nexus 7 kullanıyorum hiç nfc yi kullanmadım hocam peki Türkiye'ye gelen cihazlar e2003 de mi (turkcell,genpa gibi) bir de bu sitede sar değerini bulamadım gsmarena ve phonearena ya da baktım ama oralarda da yok yeni çıktığı için herhalde
  • shinyghosts kullanıcısına yanıt
    Ben turkcell'den aldım e2003 bende ki model
  • Tmm hocam sağolun peki turkcellin kendi uygulamaları geliyo mu içinde varsa da silinebiliyo mu

• Ben de türkcell web online den aldım.
    DH İNCELEME yapar diye 3 gündür açmadım.

T60 'da uygulamalar kaldırılıyor denilmişti , bunda da aynıdır.

Ben hiç oyun oynamam , uygulama ve donanım teknolojisi önemli.

Sont TR 'ye sayfasında SAR değeri yok mu ? yada email atsan cevap yazarlar.

• Türkcell uygulamaları cihazda yok arkadaşlar.

• Tmm arkadaşlar çok sağolun verdiğiniz bilgiler icin

Hocam hicbir yerde sar değeriyle ilgili bir bilgi bulamadım
    http://smartmobtech.com/mobile/sony-xperia-e4g-price-and-specs/
    Burda detaylı olarak var

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

beyler az once turkcell bayisindeydim.. denemek icin elime aldigim telefon megerse maketmis.. Yani teshir ürünü bile yoktu ve cok kücük geldi bana. Kamerasini merak ediyordum simdi gm 4g düsünüyorum bakalim

Bayilerde maalesef açıkta ( test için ) ürün yok.

Evet küçük bir cihaz , sadece 10mm ve kalın. Sanal tuşlarda olunca kullanıcı ekran boyutuda küçük oluyor.

GM 4G ram , 5.1.1 64 bit ve 5" avantajı ile çok çok önde zaten.

Sony kalitesine ihtiyaç yoksa GM 4G alacağın fiyata göre iyi bir seçenek.

Hızlıal da 600 tl alınabilir yada trkcell sözleşmeli vb.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:26:32 >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bu site iyiymiş
  • quote:

aga alacamda bu gmlerin kronik sorunlari felan oluyor.. incelemeler felanda gelsin secicem ikisinden birini. beklemedeyiz

İnan şuanda çantamda arkadaşa ait ( 1 yıl da çevremde ki 4 'üncü ) GM arızalı cihaz var. Voltaj sorunu ve hiç açılmıyor. Muhtemelen anakart gitmiş ! 6 yıllık telefoncu arkadaşım eline almadı bile...

Tamiri zor , donanımı kalitesiz maalesef. Ancak cihaz yaygınlaşında dediğin gibi vaktinde varsa tercih edebilirsin.

799 TL ve hemen alınabilse türkcell T60 daha iyi bence.

Ben E4G ' yi arkadaşım hattı üzerinden 565 TL den aldım ve trkcell web den alınca 120 tl değerinde bluetooth kulaklık hediye geldi.

Sony dizayn - kalitesi ve kit kat yazılımı bence büyük avantaj.

Şuanda en yaygın zaten jb / kit kat , 64 bit için belki lolipop hayali iyi olur.

Lolipop un bildirim ve menüler arası geçişi çok iyi şuanda.

• Hocam e4g de cpu ve gpu tarafın da öne çıkıyor bir de qhd ekranı olduğu için oyun performansı da daha iyi ama gm 4g de kamerası ramı işletim sistemi ve tasarımıyla daha önde kamera ve boyut çok önemli değilse artık yazılım mı? donanım mı? sorusuna vericeğimiz cevaba bağlı.
    Benim eski telefomun da gm discovery bir sene filan kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim tabi modelden modele değişebilir ve raftaki her ürün de aynı değil biraz da şans işi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:26:25 >
  • Tabiki hocam nasıl isterseniz önceliklere göre değişir. Ben samsung e5 de kullandım snapdragon 410 ve adreno 306 da oyunlar için iyi ve yeterli bir performans sunuyor bir de e4g nin işlemcisi 64 bit de olsa yazılım 32 bit ama gm 4g tam 64 bit yazılım ve donanımla.
  • Arkadaşlar ben de telefonu turkcell'den aldım 1 mayıs günü. Beni de kullanıclar kulubüne eklerseniz sevinirim.
  • badcat91 B kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:26:17 >
  • quote:

Yorumlarini alalim kardes. Ozellikle kamera icin..

Çok detaylı bir kamera anlatımı yapacağım. Ben xperia serisini yıllardır kullanırım. Z, Z1, Z2 kullandım Z3 atladım ve ülkemize tepe model cihazı gelene kadar geçiçi olarak aldım bu cihazı. Öncellikle sony nin kameraya olan ek yazılımları AR effect gibi eklemeleri görmem çok hoşuma gitti. Bu fiyata hiç bir cihazda göremeyeceğimiz şeyler bence bunlar. Artısı bu. Tepe cihazlarla aynı kamera yazılımını kullanması çok hoş ama bunun eksileri var. Xperia kullanıcıları bilirler karıncalanma, beyaz dengesi, gece çekimi zorluğu bir ıphone 5 e ve ya s5 e kıyasla kötü bu durum z3 için de geçerli. Donanım olarak sony kamera olması çok güzel yazılımsal olarak klasik sony diyebilirim. Günün sonunda fiyat/kamera performansı dedik mi gm discovery elite'den sonra gelir herhalde. Çünkü diğer markaların da bu fiyatta ki cihazları aynı kamera aynı sorunlara sahip ama bunu alıp eve geldiğinde o efekt bolluğu ek uygulamalar falan eğleniyorsun. Ama özçekim konusunda öldürüyor beni ful karıncalanma. Esmer biriyim gece çekiminde yokum deseniz yeridir. Snapchattki o beyazlatma ile gözükebiliyorum o kadar diyeyim. Ama bu fiyatta bununların fazlasını beklemek ki kaldı ki sony gibi marka deneyimi işte xperia sade akıcı arayüzü 64-bit desteği lolipop güncellemesi geç de olsa alacak olması bunlar hep artıları. Benim fikrim kamera için değerlendirelecek bir cihaz değil olarak görüyorum. Tabii ben hep z'lerden dönen biri olarak tatmin etmedi beni. Başka sormak istediğiniz bir detay var mı ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.