Şimdi Ara

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
36
Favori
103.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Aynen. Walkman simgesi ile ismiyle bir efsane. Sony ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
    Ericsson zamanındaki yeşil dünya logosu da efsaneydi

Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 yaş üstüne (12*40 tl) olan kampanya sitesinde mevcut mu turkcellin.bir link varsa incelemek için çok iyi olur.ben baktım bulamadım varsa linki atar mısınız.
  • Kardeşime alıcam büyük ihtimal , clash of clans oyununu açıyormu arkadaşlar bu telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

60 yaş üstüne (12*40 tl) olan kampanya sitesinde mevcut mu turkcellin.bir link varsa incelemek için çok iyi olur.ben baktım bulamadım varsa linki atar mısınız.

Hat kendi üzerine ise evet var ,

750 Dk her yöne veriyorsun ( örnek 35 tl ) ayrıca 40 tl * 12 ay da +telefon için ödüyorsunuz.

Web online de var

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Kardeşime alıcam büyük ihtimal , clash of clans oyununu açıyormu arkadaşlar bu telefon.

Sabit hafıza hariç ( ve çoklu dokunmatik hassasiyeti )

İşlemci gpu ve ram olarak oyun açamaması mümkün değil

İşlemci frekansı da yüksek ve MTK işlemciler yüksek antutu puanı alıyor.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Hocam siz uygulama ve oyunları yükledikten sonra mı sd card'a taşıyorsunuz yoksa direk yükleme yerini sd card olarak seçme var mı? ben de sd card olmasına rağmen hayla playden indirdiğim oyunlar dahiliye yukleniyo ondan sonra sd ye tasıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Kardeşime alıcam büyük ihtimal , clash of clans oyununu açıyormu arkadaşlar bu telefon.

Cok rahat aciyor

online da çıkmıyor malesef. internetli altın yaşlar tarifesi var. 53.98 lira * 24 ay çıkıyor.
  • quote:

online da çıkmıyor malesef. internetli altın yaşlar tarifesi var. 53.98 lira * 24 ay çıkıyor.

53 * 12 Cihaz ve konuşma dahil ise çok kötü değil

Ayrıca kulaklık bedava olacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

53 * 12 Cihaz ve konuşma dahil ise çok kötü değil

Ayrıca kulaklık bedava olacak .

sanırım hat fiyatına ek.sizin yararlandığınız gibi bir teklif sunulmuyor malesef.
  • Arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim.

Ön kamerası nasıl bu telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim.

Ön ve arka kamera ,

Sadece GÜN IŞIĞI altında güzel

Kamera için bu cihaz tercih sebebi olmamalı. Xperia Z gibi hiç değil ( 2,5 yıllık cihaz )

Pil - işlemci/gpu - sony arayüzü için ayrıca ilerisi 4G kullanmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim.

Ön ve arka kamera ,

Sadece GÜN IŞIĞI altında güzel

Kamera için bu cihaz tercih sebebi olmamalı. Xperia Z gibi hiç değil ( 2,5 yıllık cihaz )

Pil - işlemci/gpu - sony arayüzü için ayrıca ilerisi 4G kullanmak için.

Teşekkürler.

• Bu telefonu donmadan ve güncel olarak 2 sene kullanabilir miyim? Güncelden kastım daha ne kadar güncelleme alır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warnero

Bu telefonu donmadan ve güncel olarak 2 sene kullanabilir miyim? Güncelden kastım daha ne kadar güncelleme alır?

Bu hali ile de 2 yıl rahat kullanılır. hemde kit kat 4.4.4 ile sonuçta daha düne kadar en güncel yazılım buydu ( z3 bile 1 ay önce 5.0.1 güncellemesi aldı. )

Eğer ki operatör cihazı mantığı işlemez ise ( mtk işlemcili ve türkcell cihazı diye biliniyor ) sony xperia dan da yeterli destek gelirse ( siz ve benim gibiler email atarsa )

mtk 6732 ( 6752 görünüyor cpu-z de ) 64 bit işlemci ve T 760 ÇİFT ÇEKİRDEKLİ gpu ile bu donanım çok rahatlıkla lolipop ( samsung ace 4 lolipop alacak ) 64bit 5.1 yazılımı alabilir. işte o zaman hem donanım YAZILIM GÜCÜNE kavuşur hemde 2 yıl sorunu kalmaz.

Kamera hariç ( ve ekran çözünürlük ) başarılı bir ürün

• Öğrenciyim babamıda fazla zorlamak istemiyorum. Bende şu anda Xperia Sola var malum 2012 de aldım ön kamerası falan yok ve 512 mb ram ile donuyor telefonum. Bu nedenle beni 2 yıl gibi bir süre götürmesini istiyorum
    Hocam rahatsız ediyorum pardon. Size bir şey soracağım.

http://www.mobilewithprices.com/sony-xperia-e4g-dual-1731-in-kazakhstan-5078.php

Bu sitede ki telefon Sony Xperia E4g Dual. Farkı ne? Kazakistandan bir yakınıma aldırtacağım da telefonu. Şimdi ben bunu alsam burada kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warnero

Hocam rahatsız ediyorum pardon. Size bir şey soracağım.

http://www.mobilewithprices.com/sony-xperia-e4g-dual-1731-in-kazakhstan-5078.php

Bu sitede ki telefon Sony Xperia E4g Dual. Farkı ne? Kazakistandan bir yakınıma aldırtacağım da telefonu. Şimdi ben bunu alsam burada kullanabilir miyim?

çift hatlı olan model ,

MTK işlemcili cihazlara İMEİ atılabiliyor ( Yasal pasaport kayıt ile de 2 imei 1 pasaporta kayıt yapılabilir ) toplam 135 TL maliyet var+ pasaport 2 yıl bağlı kalacak.

Ancak Sony için bootloader ve root işlemleri çok önemli ve ÇİN telefonu gibi kolay olmayabilir.

• xperia E4G Arka kamera
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• xperia E4G Ön kamera ( Gün ışığı ve Ev içi çekimler )
     Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ Sony Xperia™ E4g ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.