Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    stamine moddayken internetin gitmesi zorunlu değil isteğe bağlıdır. Telefonun kasması senin de dediğin gibi işlemciyle alakalı çünkü işlemcinin birini devre dışı bırakıyor e ramde 512 mb olduğu için baya kasıyo :) @ukayl06
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4454

inş ya.. peki davayı kazanırsam bna bnm teliminsıfırınımı veriyolar arkadaşım @sago_style ?

valla tam emin değilim bi arkadaş yazmıştı önceki sayfalarda para iadesi yapmışlar sanırım bi geriye dönük araştır istersen,
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4454

bazen bndede oluyodu aynı sorun arkadaşım teli kapatıp açınca düzeldi sende dene @sago_style

sensör olayından bahsediyosan açıp kapamayla ilgili değil ya , 4.1 e geçtiğimden beri yok sanırım hiç tepki vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_EKN

Arkadaşlar ben telefondan genel anlamda memnun sayılırım ufak tefek sıkıntılar dışın aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum öğrenmek istediğim ise telefonu vatan bilgisayardan almıştım kulaklık taktığım kapak koptu bu yüzden servise göndersem tamir ederler mi yoksa telefoncularda vs. bulabilir miyim şimdiden teşekkür ederim

Cavap verebilecek kimse yok mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sago_style S kullanıcısına yanıt
    quote:

arkadaşım belki güncellerken sıkıntı olmuştur tekrar güncelle .olmazsa garantiye gönder @sago_style

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan4454 -- 14 Ocak 2014; 21:03:51 >
  • M_EKN M kullanıcısına yanıt
    quote:

arkadaşım telefoncularda olacağını pek sanmıyorum olsa bile sağlam yapamayabilirler sen garantiye yolla ama ücret alabilirler alırlar büyük ihtimal
  • Ben bunu kardeşime verip kendime Gm discovery aldım. Bilgidğin makina.
  • M_EKN M kullanıcısına yanıt
    benimde aynı şekilde beni ankaradaya yönlerdirdi nurmara felan verdi ama açmıyor ****ler fitar felan oradan öğrenebilirmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kater

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut19031903

4.1.2 den sonra telefon kasmaya başladı oyunlar donuyor çağrı geldi mi cevaplama ekranında sürükledikten sonra donuyor ve bunun gibi bi çok şey daha.... menü geçişinde bile donma oluyor 2.3.7e dönme imkanı var mı acaba

Bu linkten hangi sürüme dönmek istiyorsan onu indirin,
    http://xperiafirmware.com/8-firmware/22-sony-xperia-go-st27

Daha sonra flashtool programını indirerek burda anlatılanları uygulayınız,
    quote:

Orijinalden alıntı: syesil

Manuel Jelly Bean Kurulumu;;

1- Öncelikle Telefonunuzu yedekleyin..
    2- Flashtool Programını indirin
    3- Resmi Jell Bean Dosyasını İndirin
    4- Flashtool Programı kurun.
    5- C:\Flashtool klasörü oluşacaktır. sonrasında C:\Flashtool\drivers\flash-tools.exe programını aşağıdaki resimdeki gibi 2 kutucuğu seçerek devam edin.
     >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
    6- driver kurulumda imzasız driver kurumunu için uyarı verecek ve siz evet yüklemek istiyorum diyerek devam edeceksiniz. (kurmazsanız flashlayamazsınız)
    7- indirdiğiniz jelly bean " XPERIA GO JB OFICIAL BY URUGUAYO21_4.1.2_WORLD.ftf" dosyasını >> C:\Flashtool\firmwares klasörünün içine taşıyın.klasör içinde başka firmware dosyası olabilir varsa şayet klasörün içindeki firmware dosyasını silin sonra taşıyın. kafanız karışmasın.
    8- telefonunuzu ayarlardan xperia kısmındaydı yanılmıyorsam USB bağlantı tipini MTP'den MSC ye alın. MTP Kesinlikle olmasın.Sonrada Güvenlik kısmından Bilinmiyen kaynaklar kısmını aktif edin.en son olarakda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama modunu aktif edin.
    9- flashtool programını yönetici olarak başlatın sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. otomatik olarak telefon modeliniz ve android sürümünüz gibi bilgilerin oraya gelmesi gerekiyor.
    10- sorunsuz bağlandıysa şimdi telefonunuzu kapatın ve kablosu bilgisayarınıza bağlı olmasın.(sorunsuz bağlanmadıysa önceki adımları tekrar gözden geçirin)
    11- flashtool programını tekrar açın ve flash butonuna basın.gelen pencerede flash modu seçin.select firmware kısmında firmware i seçin zaten sizin indirmiş olduğunuz firmware olan " XPERIA GO JB OFICIAL BY URUGUAYO21_4.1.2_WORLD.ftf" dosyasını görmüş olması gerekiyor.başka bir dosya seçmeyin!!.Xperia go için indirdiğiniz Jelly Bean dosyasını seçip ok deyin.
    12-  >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
    13-  >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
    14- yukardaki resimi gördükten sonra telefonunuz kapalı konumdayken ses kısma butonuna basılı tutarak usb kabloyu bilgisayarınıza bağlayın. otomatik olarak flashlamaya başlayacaktır.işlem biraz sürecek 5 dk kadar sonra finish yazısı yazıp aygıt device disconnected olarak görünür programda.zaten bar göreceksiniz % lik bir bar %100 olup bitince telinizi açın. ilk açılışda 5 dk kadar sürdükten sonra önünüze PIN kullanıyorsanız pin gelir kullanmıyorsanız otomatik olarak türkçe kurulum ekranı gelecektir. kolay gelsin.

telefonu bağladığımda böyle bi hata alıyorum==>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 21 Ocak 2014; 16:53:59 >

• sinan212 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için olmadı bir de ben gidip mağazasına oraya sorayım

• arkadaşlar 11 aydır xgo kullanıyorum. genel olarak memnun olsam da bazı sıkıntılar var. kulaklık girişinin kapağı kırıldı ve güç tuşu içine girdi. çalışıyor ama çok hassas oldu. istanbul'da oturuyorum sony mobile'ın teknik servisi nerde? bir de bu sorunlar garanti kapsamında sayılır mı? teşekkürler
  • memoli96 kullanıcısına yanıt
    kardeş benimde kulaklık girişiyle şarj girişinin kapağı kırıldı garantiye verdim dün yaparlar heralde :) ben telefonu tanıdık bi telefoncuya verdim onlar yollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizzzhan58 -- 24 Ocak 2014; 12:35:27 >
  • cengizzzhan58 C kullanıcısına yanıt
    dostum benimkisi paralel ithalatmış şimdi aldığım yerle görüşmem gerekiyormuş. sen kaça yaptırdın?
  • Merhabalar,
    Yaklaşık 1 saate yakın xperia go sahibi oldum bende. Şu an telefonda GB yüklü ICS veya JB'e güncellemi tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Merhabalar,
    Yaklaşık 1 saate yakın xperia go sahibi oldum bende. Şu an telefonda GB yüklü ICS veya JB'e güncellemi tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

Sakın öyle bi hataya düşme 2.3.7 telefonun en stabil hali
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Bndede xperia go var. golddan aldım.telefonda dokunmatik sıkıntısı oldu garantiye yolladım bna 140 tl para karşılığında onarılacağı söylendi bnde kabul etmedim. telefonum hala gelmedi 20 iş gününü geçti direk tüketici haklarına versem telefonun yenisini alabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorumm
  • Arkadaslar gb de nasıl root yapabilirim bootloader kilidini acmadan? Arastırdım fakat pek bi sey anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 27 Ocak 2014; 1:45:05 >
  • Arkadaşlar Allah rızası için JB den GB ye geçmeye çalışıyorum flastool ile ama değişik değişik yazılar okuyorum sağda solda.burda bir anlatım var ancak yaptım olmadı hata verdi.başka yerlerde okuduklarımda, burdakinden farklı olarak değişik başka işlemlerden de bahsediliyor.telefonun kilitlenmesinden falan bahsediliyor.Allah rızası için şu işi adam akıllı bir şekilde nasıl yapıldığını tecrübeli, bu telefona bu yüklemeyi gerçekten yapmış birisi anlatabilirmi ya telefona hiç bir işlem yapmadım.root, sim kilidi, bootloader falan filan gibi şeyler nedir bilmiyorum ve böyle şeyler yapmadım.yapmam gerekiyormu gerekmiyormu bilmiyorum.BEN TELEFONUMA XPERİA GO ORJİNAL GB 2.3.7 YÜKLEMEK İSTİYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kater

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut19031903

4.1.2 den sonra telefon kasmaya başladı oyunlar donuyor çağrı geldi mi cevaplama ekranında sürükledikten sonra donuyor ve bunun gibi bi çok şey daha.... menü geçişinde bile donma oluyor 2.3.7e dönme imkanı var mı acaba

Bu linkten hangi sürüme dönmek istiyorsan onu indirin,

Daha sonra flashtool programını indirerek burda anlatılanları uygulayınız,
    quote:

Orijinalden alıntı: syesil

Manuel Jelly Bean Kurulumu;;

1- Öncelikle Telefonunuzu yedekleyin..
    2- Flashtool Programını indirin
    3- Resmi Jell Bean Dosyasını İndirin
    4- Flashtool Programı kurun.
    5- C:\Flashtool klasörü oluşacaktır. sonrasında C:\Flashtool\drivers\flash-tools.exe programını aşağıdaki resimdeki gibi 2 kutucuğu seçerek devam edin.
    6- driver kurulumda imzasız driver kurumunu için uyarı verecek ve siz evet yüklemek istiyorum diyerek devam edeceksiniz. (kurmazsanız flashlayamazsınız)
    7- indirdiğiniz jelly bean " XPERIA GO JB OFICIAL BY URUGUAYO21_4.1.2_WORLD.ftf" dosyasını >> C:\Flashtool\firmwares klasörünün içine taşıyın.klasör içinde başka firmware dosyası olabilir varsa şayet klasörün içindeki firmware dosyasını silin sonra taşıyın. kafanız karışmasın.
    8- telefonunuzu ayarlardan xperia kısmındaydı yanılmıyorsam USB bağlantı tipini MTP'den MSC ye alın. MTP Kesinlikle olmasın.Sonrada Güvenlik kısmından Bilinmiyen kaynaklar kısmını aktif edin.en son olarakda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama modunu aktif edin.
    9- flashtool programını yönetici olarak başlatın sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. otomatik olarak telefon modeliniz ve android sürümünüz gibi bilgilerin oraya gelmesi gerekiyor.
    10- sorunsuz bağlandıysa şimdi telefonunuzu kapatın ve kablosu bilgisayarınıza bağlı olmasın.(sorunsuz bağlanmadıysa önceki adımları tekrar gözden geçirin)
    11- flashtool programını tekrar açın ve flash butonuna basın.gelen pencerede flash modu seçin.select firmware kısmında firmware i seçin zaten sizin indirmiş olduğunuz firmware olan " XPERIA GO JB OFICIAL BY URUGUAYO21_4.1.2_WORLD.ftf" dosyasını görmüş olması gerekiyor.başka bir dosya seçmeyin!!.Xperia go için indirdiğiniz Jelly Bean dosyasını seçip ok deyin.
    12-  >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
    13-  >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
    14- yukardaki resimi gördükten sonra telefonunuz kapalı konumdayken ses kısma butonuna basılı tutarak usb kabloyu bilgisayarınıza bağlayın. otomatik olarak flashlamaya başlayacaktır.işlem biraz sürecek 5 dk kadar sonra finish yazısı yazıp aygıt device disconnected olarak görünür programda.zaten bar göreceksiniz % lik bir bar %100 olup bitince telinizi açın. ilk açılışda 5 dk kadar sürdükten sonra önünüze PIN kullanıyorsanız pin gelir kullanmıyorsanız otomatik olarak türkçe kurulum ekranı gelecektir. kolay gelsin.

BURADA VERİLEN ROM'U İNDİRDİM ARKADAŞLAR.ROM'UM İSMİ ST27i_6.0.B.3.184_CE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 27 Ocak 2014; 14:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Arkadaslar gb de nasıl root yapabilirim bootloader kilidini acmadan? Arastırdım fakat pek bi sey anlamadım..

2.3.7 GB de BL açmadan root yapılmıyor hocam malesef. Ama telefonu 4.1 jb ye güncelledikten sonra BL açmadan root edip 2.3.7 ye dönebilirsiniz. Böylece telefon hem rootlu hemde 2.3.7 GB olarak kalır.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.