Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeanBack

Arkadaşlar jely bean de arama cevaplarken telefon aşırı kasmaya başladı ne yapmam gerek

Aramalara cevap verme hacı Şaka bi yana herkeste var aynı sorun kardeş.Bu konudan herkes şikayetçi çözümünüde bulan yok varsada daha ben görmedim.Uygulamalardan gereksiz uygulamaları durdurun, kaldırın diyenler var ama bende bişey fark ettirmedi istersen birde sen dene .Bu sayfanın en başına bak orda bişeyler yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 27 Aralık 2013; 3:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizzzhan58

arkadaşlar ben 2.3.7'den 4.1.2 ye güncelledim bazı sorularım olucak size

eski sürümde hesap ve senk.ayarlarında arka plan veri trafiğini kapattığımda google playera giriş için ayarı kaldırmamı istiyordu yeni sürümde bu ayarı nasıl aktif yaparım,? eski sürümde ram kullanımı 100-200 arasında değişiyordu yeni sürümde 250 nin altına düşmedi ram kullanımını nasıl düşürebilirim ?

son olarak 4.1.2 de telefonum kasmaya başladı oyunlar falan örneğin 2.3.7 de temple run 2 yi sorunsuz oynardım 4.1.2 de çook kasıyor eski sürüm 2.3.7 ye nasıl dönerim yardımcı olurmusunuz

arka plan veri trafiğini devamlı olarak nasıl kapatırsınız bilmiyorum ama ekranı kapattığınızda veri trafiğini de otomatik olarak kapatabileceğiniz bir ayar var ve çok işe yarıyor. Kullanmanızı tavsiye ederim. Şöyle yapabilirsiniz:
    Ayarlar > Güç Yönetimi > Uzatılmış bekleme modu
    Bu ayar tik'li ise ekranı kapattığınızda veri trafiği kapatılır. Pil ömrünüz uzar. Ama örneğin bir watsup mesajınız geldiyse bunu ekranı tekrar açtığınızda öğrenirsiniz.

Ram kullanımını düşürmek için bazı kullanmadığınız ama çalışan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun için:
    Ayarlar > Uygulamalar > Çalışıyor
    sekmesinden çalışan uygulamaları görebilirsiniz ve devre dışı bırakmak için de Tümü sekmesine geçip uygulamanın üzerine tıklayın ve Devre Dışı Bırak deyin. Sayfanın üst tarafındaki mesajıma bakabilirsiniz.
    Benim şu an RAM kullanımım 318 MB ve ciddi bir sorun oluşturmuyor. Tabii beklentilerinizi fazla yükseltmeseniz iyi olur.

Eski Android sürümüne dönmek için verilerinizin yedeğini aldıktan sonra fabrika ayarlarına dönebilirsiniz. Bunun için:
    Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla

• emrah_mert kullanıcısına yanıt
    2.3.7 de ne güzel arka planı kapattığımızda google play'e girmek için izin istiyodu keşke 4.1.2'de de öyle olsaydı.
    Ben bu telefonda gta sanandreas,vice city,pes 2012 oynadım kasma hiç olmuyordu. Temple run 2 eski sürümde(2.3.7) hiç kasma yoktu ama Jb'de(4.1.2) kasıyor bunun nedeni ne olabilir sizce?
  • quote:

2.3.7 de ne güzel arka planı kapattığımızda google play'e girmek için izin istiyodu keşke 4.1.2'de de öyle olsaydı.
    Ben bu telefonda gta sanandreas,vice city,pes 2012 oynadım kasma hiç olmuyordu. Temple run 2 eski sürümde(2.3.7) hiç kasma yoktu ama Jb'de(4.1.2) kasıyor bunun nedeni ne olabilir sizce?

Tabiki ram kullanımı. gb sürümüyle jb sürümü arasında ram kullanımı açısından 2 katı fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Tabiki ram kullanımı. gb sürümüyle jb sürümü arasında ram kullanımı açısından 2 katı fark var.

gta sanandreas,vice city,pes 2012,gt racing 2 de kasma olmuyor temple run 2 kasıyor onu anlayamadım sadece
  • Arkadaşlar merhaba,

Xperia Go telefonum ile çok mutluyuz. Kendisinin JellyBean sebebiyle biraz dolu bir RAM'i olsa da bugüne dek beni hiç yarı yolda bırakmadı. Az oyunum ve klasik programlar bana yetiyor. Bir de müzik. Son zamanlarda Launcher'ları araştırmaya koyuldum ve telefona bir ayar çektim. Merak ettiğim şu, bu tip kurcalamalar pil ömrünü negatif etkiler mi? RAM dolup taşar mı? Uzun vadede bir dert çıkarır mı? Telefon çok da tatlı oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
     >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

• arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerim ve sanırım kapatmadan çektiğim için şuan da aramalarda ve videolarda ses yok,kulaklık takınca kullanabiliyorum birisi aradığında normal bi şekilde çalıyo arama konuşma yapamıyorum. Nasıl olduysa takılı olmadığı halde kulaklık varmış gibi çalışıyor bu konuda ne yapabilirm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerim ve sanırım kapatmadan çektiğim için şuan da aramalarda ve videolarda ses yok,kulaklık takınca kullanabiliyorum birisi aradığında normal bi şekilde çalıyo arama konuşma yapamıyorum. Nasıl olduysa takılı olmadığı halde kulaklık varmış gibi çalışıyor bu konuda ne yapabilirm?

Valla kardeş sana Türk usülü çözüm sunmaktan başka bişey aklıma gelmiyor o yüzden telefonu bir aç kapat düzelir belki
  • arkadaşlar resim çekerken düğmeye dokunuyorum netleme yüzünden fotoğraf 5-6 saniyede çekiliyo bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • XPERIA MİNİ telefonum bozuldu, yeni XPERIA GO aldım
    telefonumun hafızası 4 GB gözüküyor.
    ben de 8 GB hafıza var. onu taksam 8 GB olur mu?
    yahut hafıza kartlarını değiştirsem eski bilgilerimi yeni telefonda görebilir miyim, bir zararı olur mu?
    kafam karıştı yav
  • quote:

arkadaşlar resim çekerken düğmeye dokunuyorum netleme yüzünden fotoğraf 5-6 saniyede çekiliyo bunu nasıl düzeltebilirim ?

Çekim modlarını kapatıp Netleme modunu Sonsuz'a ayarlarsan seri çekim yapabilirsin.

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerim ve sanırım kapatmadan çektiğim için şuan da aramalarda ve videolarda ses yok,kulaklık takınca kullanabiliyorum birisi aradığında normal bi şekilde çalıyo arama konuşma yapamıyorum. Nasıl olduysa takılı olmadığı halde kulaklık varmış gibi çalışıyor bu konuda ne yapabilirm?

Valla kardeş sana Türk usülü çözüm sunmaktan başka bişey aklıma gelmiyor o yüzden telefonu bir aç kapat düzelir belki

hocam türk usulü çözdüm önce ayarlardan baktım bişey bulamadım. Telefonu iyice kurcaladım en sonunda limeware ayarlarında kulaklık işaretinin takılı olduğunu gördüm ne yaptıysam iptal edemedim,telefonu sıfırladım yine olmadı,sim kartı çıkardı yine olmadı,üşenmedim güncelledim yine olmadı. en sonunda kulaklık girişi elimle biraz ittirince düzeldi yada ben öyle yaptığımı sanıyorum

• beyler telefonun kulaklık koruma yerinde ki küçük tıpayı kaybettim ne yapabilirim satın alınma yeri yada sonye verdiğimde maliyeti kaç alır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan212

beyler telefonun kulaklık koruma yerinde ki küçük tıpayı kaybettim ne yapabilirim satın alınma yeri yada sonye verdiğimde maliyeti kaç alır ?

Benimde o tıpa deliğin içine kaçtı içini açıp alacaktım ama bişey olacak diye yapmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar radyo eksen uygulamasının güncellenmiş sürümünü yükledim şu an sadece kulak hoparlöründen veriyor her sesi, arkadaki hoparlörde tık yok. Zaten ses konusunda sorunlu bir telefondu iyice sinirimi bozdu artık.
  • quote:

quote:

arkadaşlar resim çekerken düğmeye dokunuyorum netleme yüzünden fotoğraf 5-6 saniyede çekiliyo bunu nasıl düzeltebilirim ?

Çekim modlarını kapatıp Netleme modunu Sonsuz'a ayarlarsan seri çekim yapabilirsin.

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

teşekkürler

• kitkat çıkacakmı ?
  • Telefonu ilk aldığımda çok güzel şarjı gidiyordu. Şimdi güncellemelerden sonra şarjı bir gün bile dayanmıyor. Eski jb sürümüne nasıl geçilir? Ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim.
  • telefonu alalı yaklaşık 8 ay oldu öncelikle telefondan genel anlamda memnun kaldım(tabi 2.3.7 sürümüyle)ancak bu aralar şarj olayında sıkıntı var örneğin yüzde yüzden yüzde doksana kadar inanılmaz hızlı düşüyor bazen aynı kullanımla 22 saatleri görüyorum bazen 10 saatte bitiyor ayrıca kitkat sürümü hayatta gelmez çünkü telefon kaldırmaz arkadaşlar 512 mb ram malesef yetersiz kalıyor ben z1 miniyi gözüme kestirdim tr ye geldiği an alacağım kısmetse
  • XPERIA GO'yu güncelleştirmek için bilgisayara bağladım
    Windows 7 sürümü istiyor
    win 8'de nasıl yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.