Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: morbid07

Telefonu ilk aldığımda çok güzel şarjı gidiyordu. Şimdi güncellemelerden sonra şarjı bir gün bile dayanmıyor. Eski jb sürümüne nasıl geçilir? Ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim.

nası yani jb geçmek derken?hangi sürüme güncelledinki sen? jb den sonra yeni bir sürüm mü çıktı?
  • Aga pek anlamam bu işlerden android 4.1.2 yazıyor ABİ jb mi gb mi ona geçmek istiyorum telefonu kullanmadıkça şarjı çok iyi gidiyordu ben bu sürüme geçmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

XPERIA GO'yu güncelleştirmek için bilgisayara bağladım
    Windows 7 sürümü istiyor
    win 8'de nasıl yapabilirim?

başka türlü sorayım.
    XPERIA GO'YU nasıl güncelleştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbid07

Aga pek anlamam bu işlerden android 4.1.2 yazıyor ABİ jb mi gb mi ona geçmek istiyorum telefonu kullanmadıkça şarjı çok iyi gidiyordu ben bu sürüme geçmek istiyorum

eyer telefonun performansından memnunsan şarjı önemli değil.eyer yeni güncelleme yaptıysan ilk 1 ay içinde düzelir bataryası merak etme.güncellemeden sonra bu sorunu bende yaşadım ancak zamanla düzeliyor yani haberin olsun.yani normale dönecektir.ancak performansından şikayetçiysen, donuyo falan diosan o ayrı.

• Merhabalar. Taşınabilir şarj cihazı kullanan var mı, aşağıdaki ürün için 27 lira riske edilir gibime geldi(şu an indirimde). Olumlu yorum alabilirsem çok iyi olacak, özellikle Go kullanıcılarından...

iPower 2600mAh Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı
  • Arkadaşlar telefonu ekranın sapıtmasından dolayı servise gönderdim 13 gün falan oldu akşam servisten aradılar cihazımı kargoya vermişler ve ön panel komple değişmiş, arayan elemana sordum, su geçirmeme olayında sıkıntı olurmu dedim cihaz açıldığı için , herhangi bişey olmaz dediler, sizce sıkıntı yaşanırmı ? daha önce bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

Arkadaşlar telefonu ekranın sapıtmasından dolayı servise gönderdim 13 gün falan oldu akşam servisten aradılar cihazımı kargoya vermişler ve ön panel komple değişmiş, arayan elemana sordum, su geçirmeme olayında sıkıntı olurmu dedim cihaz açıldığı için , herhangi bişey olmaz dediler, sizce sıkıntı yaşanırmı ? daha önce bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar okumuştum

aynen bende bu tip problem yaşayanları okumuştum.ben senin yerinde olsam gelir gelmez önce şöyle bir bakardım bi yerinde açıklık varmı, bi yerinde bi çatlaklık varmı falan diye eyer yoksa bi suya sokup denerdim hemen.bazen arkadaki plastiği vida sıkarken falan çatlattıkları oluyormuş.ama ben olsam hemen denerdim açıkçası...

• mer33 M kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum şimdi inceledim cihazı herhangi bi açıklık yok suyada soktum hatta beklettim bi süre bişey olmadı ilerleyen zamanda da sıkıntı olmaz sanırım
  • Arkadaşlar merhaba, telefonu yaklaşık bir seneyi aşkın kullanıyorum, bu süre içinde iki kere jb ye yükseltip sonra gingerbread e geri yükledim, biraz da ics deneyimim oldu. Özetle şunu söyleyeyim, bu telefon için gingerbread'den (2.3.7) başkası yalan. Benim zamanında jb ye yükseltme nedenim gb sürümünün yavaştan eskimesi ve bazı uygulamaların Telefona uyumsuz hale gelmesiydi. (vine gibi). Bu makul bir sebep sayılabilir fakat günceledikten sonraki performans sorunları malum, beni daha önce en ufak bilgim bile olmayan şeylerle uğraştırdı. Sırf jb sürümündeki sony uygulamaları telefonu yavaşlatıyor, bari kullanmadıklarımı kaldırayım diye Root yapmayla uğraştım. Onu hallettim, yine verim alamayıp custom rom, kitkat, cyanogen mod falan gibi bir sürü gereksiz vakit öldüren ve çözüm garantisi olmayan şeyler denedim. Tecrübelerimi sizinle paylaşıyorum ki aynı şeyleri siz yapmayın, varın dönün gb sürümüne, krallar gibi kullanın telefonu. Üstelik vine gibi desteklenmeyen uygulamlar da gb ye özel sürüm çıkardılar, indirebiliyorsunuz. Jb de durduğunuz kadar verdiğiniz paranın verimini alamazsınız, hatırlayın bu telefon ilk çıktığı zaman galaxy s3 mini ile aynı fiyattaydı neredeyse. Nasıl geri Döneriz diyen arkadaşlar konunun ilk sayfalarından birinde bir arkadaş flashtool ile nasıl yapılacağını anlatmış, telefondan yazdığım için bulamıyorum, kusura bakmayın. Güncelleme yapar gibi geri döndürün telefonunuzu, çok kolay bi işlem, hepinize kolay gelsin, umarım faydalı olmuşumdur.

• sago_style S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bndede aynı sorun var garantiye yolladım adamlar darbe almış ekran dokunmatiği bozulmuş dediler. Ne alaka çözemedim bide 140 tl gibi bi ücret istediler. Çok saçma değilmi ? ekran dokunmatiği gayet sağlam sadece bazen başka yerlere basıyo ve geç algılıyo . Kısacası arkadasım cekecegimiz var gibi.. @sago_style
  • furkan4454 F kullanıcısına yanıt
    aynen arkadaşım benmde cihazla gönderilen raporda darbeye bağlı arıza denilmiş, doğru telefonu bi kaç kez yere düşürdüm ön panelin plastik kısımlarında ufak ezilmeler falan vardı, ama düşürdükten sonra neredeyse 2 ay kullandım cihazı, artı para falan istemediler allahtan
    ya darbeyle bi alakası olamaz ya sallıyolar bnce. Bnm telim normal çalıştı bndede çok az nokta kadar ekranının dışında cizik var tam açma düğmesinin orda ama o olay olalı bi 2 3 ay olmuştur sonra oldu bozulması @sago_style
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4454

ya darbeyle bi alakası olamaz ya sallıyolar bnce. Bnm telim normal çalıştı bndede çok az nokta kadar ekranının dışında cizik var tam açma düğmesinin orda ama o olay olalı bi 2 3 ay olmuştur sonra oldu bozulması @sago_style

aynen benmkide öyle oldu işte darbeden bi kaç ay sonra arıza oluştu ama garanti kapsamına soktular genede senin durumun kötü olmuş harbiden
    aynen arkadaşım tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum bişey çıkar heralde @sago_style
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4454

aynen arkadaşım tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum bişey çıkar heralde @sago_style

aynen bir an önce şikayetini yap bence bu konuda sonuç elde eden arkadaşlar vardı burda daha önceki sayfalarda şikayetlerini ve sonucunu buraya yazmışlardı...
  • Arkadaşlar ben telefondan genel anlamda memnun sayılırım ufak tefek sıkıntılar dışın aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum öğrenmek istediğim ise telefonu vatan bilgisayardan almıştım kulaklık taktığım kapak koptu bu yüzden servise göndersem tamir ederler mi yoksa telefoncularda vs. bulabilir miyim şimdiden teşekkür ederim

• arkadaşlar bu telefonun üzerinde yer alan sensörlerden bitanesi ortam ışığına göre ekran aydınlatmasını ayarlıyordu ilk aldığım zaman kontrol etmiştim elimi koudğumda tepki veriyordu ayarlarda aydınlatma koşullarına uyum tik i var orda sıkıntı yok fakat elimi koyduğumda tepki vermiyor
    inş ya.. peki davayı kazanırsam bna bnm teliminsıfırınımı veriyolar arkadaşım @sago_style ?
  • nahrub N kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bnde aldım. Bnm telefon sağlam fakat dokunmatik geç basmaya başladı.. Bnde garantiye yolladım ki yapsınlar adamlar bna dış dokunmatik degil iç dokunmatik darbe almış dediler bide üstüne 140 tl ücret istediler yaa.. Dışında çizik yok sadece tuşları geç algılıyo resmen bizi kekliyolar... @nahrub
    bazen bndede oluyodu aynı sorun arkadaşım teli kapatıp açınca düzeldi sende dene @sago_style
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.