Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duvarbeyaz -- 20 Aralık 2013; 20:01:22 >
  • Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık bir yıldır Xperia Go telefonumu memnun bir şekilde kullanıyorum.

Sizlere danışmak istediğim konu şudur,
    Rehbere girdiğimizde Kendim adı ile en başta kayıtlı olan numara benim değil ?!?
    Aynı numara Ayarlar'daki Telefon Numaram kısmında da görünüyor.

İşi biraz araştırdım ve farklı model cihazlarda da cihaz sahibinin numarası dışında bir numara göründüğünü, nadir de olsa böyle bir problemle karşılaşıldığını öğrendim. En ilginç kısmı ise farklı marketlerden satın alınan farklı marka ve modellerde görünen numaraların aynı olması. Aradığınız vakit numara kullanılmamaktadır uyarısı veriyor. Bu problemi yaşayan başka arkadaşlar var mıdır? Sebebi ya da çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

Orijinalden alıntı: tahababa58

S.A ARKADAŞLAR

4.1.2 DEN ----- 2.3.7 YE DÖNDÜM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM ROOTLAYAMADIM BU SEFER 4.0.4 E GEÇTİM BU SEFERDE UĞRAŞTM UĞRAŞTIM YİNE ROTT OLMADI ANCAK 4.1.2 DE ROOTLANIYOR AMA DİĞER SÜRÜNLERE GEÇİNCE ROOT KALKIYOR BUNA Bİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI ??

üç kere yazmana gerek yok

S.a kusura bakma kardeş o anki sinirimle yazmıştım . bu onuda yardımcı olmayacak mısın? ics yada GB de rootlmama konusunda
  • ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve çok memnunum bu fiyata böyle bi telefon bulmak imkansız. bu fiyata bu özelliklerde telefon bulmak imkansız ayrıca çok sağlam su ve toz geçirmiyor defalarca denememe rağmen ses kalitesi çok iyi olmasada yeterli bence herkese tavsiye ederim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_85553807/tm.htm

Arkadaşlar davetlisiniz. Fikirlerinize ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semizotuu -- 23 Aralık 2013; 4:27:41 >
  • arkadaşlar bende telefonu root etmeyi düşünüyorum fakat adam akıllı bir açıklama bu cihaza ait root vs bulamadım, 4.12 kullanıyorum , bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

quote:

Orijinalden alıntı: NetGeaR

Arkadaşlar şurda forumda 3-5 kişisiniz aynı konular aynı şeyler. Yanlış anlamayın sadece xperiaGo için söylüyorum. Gelip sorana GÜNCELLEME deyip geri gönderiyorsunuz, telefon özellikleri hakkında üretim hatası olanla kullanıcı hatası olan şikayetleri bile ya SONY ye yada Satan firmaya atıyorsunuz .. DENEYİM gerek bu yorumlar için. Arkadaş cepten çıkarırken yere düşen telefonun ekranı tuz buz. Senin boyun2 mt falan arkadaşım, gözümle görsem inanmam ona, servislerde APTAL değil. Okadar para verip, kullanım klavuzu ve kendisistesinde sana iddia etmediği konularda diğer aldatıcı reklamlara inanark üzerine bide egoistçe bak bu darbeye dayanıklı diye teli hor görürsen olacağı o. zamanın 5110-a1018 ve sonrasında ilk çıkan SONY ERICSSON undan bu yana farklı marka kullanmadım. Ne nokia gibi sahte bir özellikle geldi, ne samsung gibi dandik bir kasayla geldi, ne o sürgülü serilerinde bir boşluk bir donanım hatası yaşadım. SONY kullanmak ayrıcalıktır bikere ANLYANA. Diğer konu, telefon su geçirmez iddia ediyor evet ediyor. Ama sana demiyoki git tazyikli suya daldır. Normal günlük hayatta dayanıklılığından, şantiye gibi temzilik işleri gibi zor işlerde çalışan arkadaşlarımız için daha dayanıklı olduğundan bahsediyor. ÖTESİ YOK. sen zamanında 3310 u alıp suyamı sokuyordun sağlam telefon nası olsa diye. Yada su geçirmez dediği için mecburi durumlar hariç suya sokmak zorunda mısın ?

Gelelim son konu güncelleme mevzularına, Android öyle 2 widget 3 ana sayfa ayarı yapmakla bitmiyor, azıcık inceliklerine inmeniz lazım. Neyi kulllanıyorsanız onu açık tutun, güç tasarruf modu vs gibi ayarlar kullanmıyor olduğunuz halde servis arkaplanda aktif kalır ki kullanımını becerirseniz telefonunuz 3 gün şarzı gider şuanki son gelen güncelleme ile, Ayrıca kit kat sorularını yanıtlayayım. TÜM TELEFONLARA GELECEK, çünkü sony bunu sayfasında zaten duyurmuş 2011 den bu yana tüm telefonlarıMızı Android yeni sürümle donatıyoruz demiş. bunu samsungun, htc nin 128MB li telefonu dahi alacak çünkü zaten yavaş olan telefonlarının adının kötüye çıkmasını istemezler. Yorumlarınızın %80 ini tıpkı sabah haberleri okur gibi pc başımda okudum sabırla. Ama kusura bakmayın ezberden giderek yardımcı olmaz desteğe köstek olursunuz. Güncelleme düşünen arkadaşlar , düşünmenize gerek yok. Takın kablonuzu yapın. Cevap verene cevap verecek zamanım yok. Yazımı iyi okuyan anlar zaten. Sağlıcakla, Selametle..

he birader benim boy 2mt. artısı var eksisi yok. sana belge olarak düşürdüğüm açının krokisini, hangi açıyla yere düştüğünü, saatte kaç km. ile yere çakıldığını yerin yoğunluğunu metrekareye düşen pürüz yoğunluğunumu vereyim? Akhisar teknosa merkezinde arkadaşım çalışıyor gözümün önünde sürahide deneme yaptıkları z su geçirdi servise gitti neyin muhabbetini yapıyorsun sen ayrıca ben elektronik mezunuyum ve özel sektörde de rüzgar enerji santrallerinde çalışıyorum o senin servis dediğin yerdeki bebelerden daha özenli ve daha iyi tamir edeceğimi iddia ederim.Ben gidip 300 lira fazla para veriyorsam ve ürünü reklamlarında gösterdikleri gibi sağlam yapamıyacaklarsa bu piyasada durmasınlar gitsinler senin dediğin gibi eski tip telefon yapsınlar.

Bir daha insanlara yorum yaparken karşındakinin düşüncelerine tecrübelerine saygılı ol sana sormuyacağım neyi nasıl yapaçağıma veya hangi yorumu yapaçağıma...

Yani Allahtan şu foruma kolay giremiyorum iş yoruluğumdan aklın sıra laflarınla üstünlük sağlıyorsun.. bak arkadaşım ben telefonda hata olmaz demiyorum olabilir. Amma sorunsuz serilerden bitanesine senin cebimden düştü ekran gitti gibi ifade kullanman diğer önüne gelene sakın güncelleme yapmayın vs demen ? okadar okumuşsun bişeyden anladığın yok.. yine söylüyorum Ha adam su geçirmez dedi sana garanti verdi su mu girdi kardeşim git değiştirsin sony arkasında..ama sana düşür kır gel demiyor ve sen su geçirmez dedi diye onla denize girmek yada sağlam dedi diye takız niyetine kullanmak zorunda deilsin.. ne değerli paran varmış yahu .. git s4 al süngerden sertleştirilmiş plastik :P o zaman heralde pamukla falan tutarsın sen o teli :D anca cevap yaz dur şunu okudum bunu okudum ben mühendisim vs diye.. senin düşüncelerine nasıl saygılı olunur bak..
    Ben telefonumu güncellemek istiyorum diye düşünen bir vatandaşa döner ben güncelledim memnun değilim şunlarla karşılaştım dersin saygıyı hakedersin.
    bu telefon sağlammı arkadaşlar diyen bir vatandaşa döner, ben cebimden düşürdüm galiba kırılma noktasından darbe aldı şu duruma geldi dersin saygıyı hakedersin.. ama orda oturup klavye erkekliği yapıp ben şunu okudum ben böyle mühendisim şurda çalışıyorumla bitmiyor. Teknik arkadaşlara bile dil uzatıyorsan otur bir telefon üret :D bay çok bilmiş..

• arkadaşlar ben dün 2.3.7'den 4.1.2 ye güncelledim bazı sorularım olucak size

1. eski sürümde hesap ve senk.ayarlarında arka plan veri trafiğini kapattığımda google playe giriş için ayarı kaldırmamı istiyordu yeni sürümde bu ayarı ve senkronize ayarı nerden açılıyo bulamadım

2.sorum eski sürümde ram kullanımı 100-200 arasında değişiyordu yeni sürümde 250 nin altına düşmedi ram kullanımını nasıl düşürebilirim ?
  • XPERIA GO alma arefesindeyim. diğer seçeneklerim XPERİA V, XPERİA Z1 MİNİ, HTC ONE MİNİ.
    fiyat önemli olduğu için XPERIA GO daha ağır basıyor.
    ikinci önemli noktam ise şarz süreleri. XPERİA GO'nun şarzı az gidiyormuş galiba. yedek batarya gibi bir çözümü var mı?
    bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

XPERIA GO alma arefesindeyim. diğer seçeneklerim XPERİA V, XPERİA Z1 MİNİ, HTC ONE MİNİ.
    ikinci önemli noktam ise şarz süreleri. XPERİA GO'nun şarzı az gidiyormuş galiba. yedek batarya gibi bir çözümü var mı?

yazdığın diğer seçeneklerin hepsi go dan daha güzel. onlardan birini tercih edersen daha iyi olur.ilk tercihlerin miniler olsun. go da yedek batarya gibi bir şansın yok çünkü bataryası sabittir.yani açıp kapağını çıkartayım bataryayı diyemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 25 Aralık 2013; 2:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

XPERIA GO alma arefesindeyim. diğer seçeneklerim XPERİA V, XPERİA Z1 MİNİ, HTC ONE MİNİ.

yazdığın diğer seçeneklerin hepsi go dan daha güzel. onlardan birini tercih edersen daha iyi olur.ilk tercihlerin miniler olsun. go da yedek batarya gibi bir şansın yok çünkü bataryası sabittir.yani açıp kapağını çıkartayım bataryayı diyemiyorsun.

şurada bir taşınabilir güç kaynağı var. bu olur mu XPERIA GO İÇİN? Fiyatta önemli olduğu için..
    bir de dayanıklı telefon kategorisinde XPERIA ACRO S var. sanırım onun batarya değişebiliyormuş.
    görüşleriniz önemli. çünkü tlefondan pek anlamıyorum

• Söylediğin diğer telefonların xperia go ile pek alakası yok. Eğer oyun oynarım, telefonu çok kurcalarım dersen xperia go ya hiç bakma, one mini ye yönel. (aslında ben xperia sp almandan yanayım o kadar para verebileceksen) Ancak telefonla çok uğraşmam, sağlamlık önemli diyorsan xperia go iyi bir tercih olur.
  • arkadaşlar en son xperia go telefonumda jb kullanıyodum fakat klavyede bazı tuşlar bazen basmıyo gbi oluyodu dedm heralde sistem tekrar şişti ve ağır gelmeye başladı bende 2.3 e geri dönüş yaptım, fakat 2 gündür telefon sapıtmaya başladı ekranda dokunduğum yerle alakasız uygulamalara giriyor bazen, tuşlarda çalışmadığı oluyor ne yapmalıyım servis yolumu gözüküyor
  • arkadaşlar ben 2.3.7'den 4.1.2 ye güncelledim bazı sorularım olucak size

eski sürümde hesap ve senk.ayarlarında arka plan veri trafiğini kapattığımda google playera giriş için ayarı kaldırmamı istiyordu yeni sürümde bu ayarı nasıl aktif yaparım,? eski sürümde ram kullanımı 100-200 arasında değişiyordu yeni sürümde 250 nin altına düşmedi ram kullanımını nasıl düşürebilirim ?

son olarak 4.1.2 de telefonum kasmaya başladı oyunlar falan örneğin 2.3.7 de temple run 2 yi sorunsuz oynardım 4.1.2 de çook kasıyor eski sürüm 2.3.7 ye nasıl dönerim yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizzzhan58 -- 26 Aralık 2013; 14:16:09 >
  • Arkadaşlar jely bean de arama cevaplarken telefon aşırı kasmaya başladı ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

arkadaşlar en son xperia go telefonumda jb kullanıyodum fakat klavyede bazı tuşlar bazen basmıyo gbi oluyodu dedm heralde sistem tekrar şişti ve ağır gelmeye başladı bende 2.3 e geri dönüş yaptım, fakat 2 gündür telefon sapıtmaya başladı ekranda dokunduğum yerle alakasız uygulamalara giriyor bazen, tuşlarda çalışmadığı oluyor ne yapmalıyım servis yolumu gözüküyor

yokmu arkadaşlar bu soruyu cevaplayacak bir hayırsever ...
  • ne yaptysam olmadı kalibrasyon ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilr dediler fakat bu cihazlarda kalibre edilemiyomuş ekran sanırım
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar şurda forumda 3-5 kişisiniz aynı konular aynı şeyler. Yanlış anlamayın sadece xperiaGo için söylüyorum. Gelip sorana GÜNCELLEME deyip geri gönderiyorsunuz, telefon özellikleri hakkında üretim hatası olanla kullanıcı hatası olan şikayetleri bile ya SONY ye yada Satan firmaya atıyorsunuz .. DENEYİM gerek bu yorumlar için. Arkadaş cepten çıkarırken yere düşen telefonun ekranı tuz buz. Senin boyun2 mt falan arkadaşım, gözümle görsem inanmam ona, servislerde APTAL değil. Okadar para verip, kullanım klavuzu ve kendisistesinde sana iddia etmediği konularda diğer aldatıcı reklamlara inanark üzerine bide egoistçe bak bu darbeye dayanıklı diye teli hor görürsen olacağı o. zamanın 5110-a1018 ve sonrasında ilk çıkan SONY ERICSSON undan bu yana farklı marka kullanmadım. Ne nokia gibi sahte bir özellikle geldi, ne samsung gibi dandik bir kasayla geldi, ne o sürgülü serilerinde bir boşluk bir donanım hatası yaşadım. SONY kullanmak ayrıcalıktır bikere ANLYANA. Diğer konu, telefon su geçirmez iddia ediyor evet ediyor. Ama sana demiyoki git tazyikli suya daldır. Normal günlük hayatta dayanıklılığından, şantiye gibi temzilik işleri gibi zor işlerde çalışan arkadaşlarımız için daha dayanıklı olduğundan bahsediyor. ÖTESİ YOK. sen zamanında 3310 u alıp suyamı sokuyordun sağlam telefon nası olsa diye. Yada su geçirmez dediği için mecburi durumlar hariç suya sokmak zorunda mısın ?

Gelelim son konu güncelleme mevzularına, Android öyle 2 widget 3 ana sayfa ayarı yapmakla bitmiyor, azıcık inceliklerine inmeniz lazım. Neyi kulllanıyorsanız onu açık tutun, güç tasarruf modu vs gibi ayarlar kullanmıyor olduğunuz halde servis arkaplanda aktif kalır ki kullanımını becerirseniz telefonunuz 3 gün şarzı gider şuanki son gelen güncelleme ile, Ayrıca kit kat sorularını yanıtlayayım. TÜM TELEFONLARA GELECEK, çünkü sony bunu sayfasında zaten duyurmuş 2011 den bu yana tüm telefonlarıMızı Android yeni sürümle donatıyoruz demiş. bunu samsungun, htc nin 128MB li telefonu dahi alacak çünkü zaten yavaş olan telefonlarının adının kötüye çıkmasını istemezler. Yorumlarınızın %80 ini tıpkı sabah haberleri okur gibi pc başımda okudum sabırla. Ama kusura bakmayın ezberden giderek yardımcı olmaz desteğe köstek olursunuz. Güncelleme düşünen arkadaşlar , düşünmenize gerek yok. Takın kablonuzu yapın. Cevap verene cevap verecek zamanım yok. Yazımı iyi okuyan anlar zaten. Sağlıcakla, Selametle..

he birader benim boy 2mt. artısı var eksisi yok. sana belge olarak düşürdüğüm açının krokisini, hangi açıyla yere düştüğünü, saatte kaç km. ile yere çakıldığını yerin yoğunluğunu metrekareye düşen pürüz yoğunluğunumu vereyim? Akhisar teknosa merkezinde arkadaşım çalışıyor gözümün önünde sürahide deneme yaptıkları z su geçirdi servise gitti neyin muhabbetini yapıyorsun sen ayrıca ben elektronik mezunuyum ve özel sektörde de rüzgar enerji santrallerinde çalışıyorum o senin servis dediğin yerdeki bebelerden daha özenli ve daha iyi tamir edeceğimi iddia ederim.Ben gidip 300 lira fazla para veriyorsam ve ürünü reklamlarında gösterdikleri gibi sağlam yapamıyacaklarsa bu piyasada durmasınlar gitsinler senin dediğin gibi eski tip telefon yapsınlar.

Bir daha insanlara yorum yaparken karşındakinin düşüncelerine tecrübelerine saygılı ol sana sormuyacağım neyi nasıl yapaçağıma veya hangi yorumu yapaçağıma...

Yani Allahtan şu foruma kolay giremiyorum iş yoruluğumdan aklın sıra laflarınla üstünlük sağlıyorsun.. bak arkadaşım ben telefonda hata olmaz demiyorum olabilir. Amma sorunsuz serilerden bitanesine senin cebimden düştü ekran gitti gibi ifade kullanman diğer önüne gelene sakın güncelleme yapmayın vs demen ? okadar okumuşsun bişeyden anladığın yok.. yine söylüyorum Ha adam su geçirmez dedi sana garanti verdi su mu girdi kardeşim git değiştirsin sony arkasında..ama sana düşür kır gel demiyor ve sen su geçirmez dedi diye onla denize girmek yada sağlam dedi diye takız niyetine kullanmak zorunda deilsin.. ne değerli paran varmış yahu .. git s4 al süngerden sertleştirilmiş plastik :P o zaman heralde pamukla falan tutarsın sen o teli :D anca cevap yaz dur şunu okudum bunu okudum ben mühendisim vs diye.. senin düşüncelerine nasıl saygılı olunur bak..
    Ben telefonumu güncellemek istiyorum diye düşünen bir vatandaşa döner ben güncelledim memnun değilim şunlarla karşılaştım dersin saygıyı hakedersin.
    bu telefon sağlammı arkadaşlar diyen bir vatandaşa döner, ben cebimden düşürdüm galiba kırılma noktasından darbe aldı şu duruma geldi dersin saygıyı hakedersin.. ama orda oturup klavye erkekliği yapıp ben şunu okudum ben böyle mühendisim şurda çalışıyorumla bitmiyor. Teknik arkadaşlara bile dil uzatıyorsan otur bir telefon üret :D bay çok bilmiş..

kardeşim mahkemeye verdim ve bu gün itibari ile kazandım senin dediklerini kim takar paramı geri alıcam çatır çatır senin seri muhabbetin de çok komiğime gitti ayrıca sonyden başarı ödülü yollamışlar sana gördük. ayrıca okumak nerde geçti hatırlamıyorum ben sonynin yaptığı reklamlardan bahsettim kardeşim ve buda tüketici haklarının 4. maddesinde geçiyor git araştır biraz.

neyse arkadaşlar bu telefon ayıplı mal elimde mahkeme kararı var isteyen tüketici hakları hakem heyetine başvurabilir garanti süresince kırılan bi yeri olması durumunda bu ürünün parasını ne olursa olsun geri alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim mahkemeye verdim ve bu gün itibari ile kazandım senin dediklerini kim takar paramı geri alıcam çatır çatır senin seri muhabbetin de çok komiğime gitti ayrıca sonyden başarı ödülü yollamışlar sana gördük. ayrıca okumak nerde geçti hatırlamıyorum ben sonynin yaptığı reklamlardan bahsettim kardeşim ve buda tüketici haklarının 4. maddesinde geçiyor git araştır biraz.

neyse arkadaşlar bu telefon ayıplı mal elimde mahkeme kararı var isteyen tüketici hakları hakem heyetine başvurabilir garanti süresince kırılan bi yeri olması durumunda bu ürünün parasını ne olursa olsun geri alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 27 Aralık 2013; 3:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

ne yaptysam olmadı kalibrasyon ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilr dediler fakat bu cihazlarda kalibre edilemiyomuş ekran sanırım

servis yolu görünmün ona kardeş yapacak bişe yok gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.