Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4.1.2 DEN ----- 2.3.7 YE DÖNDÜM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM ROOTLAYAMADIM BU SEFER 4.0.4 E GEÇTİM BU SEFERDE UĞRAŞTM UĞRAŞTIM YİNE ROTT OLMADI ANCAK 4.1.2 DE ROOTLANIYOR AMA DİĞER SÜRÜNLERE GEÇİNCE ROOT KALKIYOR BUNA Bİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahababa58

S.A ARKADAŞLAR

4.1.2 DEN ----- 2.3.7 YE DÖNDÜM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM UĞRAŞTIM ROOTLAYAMADIM BU SEFER 4.0.4 E GEÇTİM BU SEFERDE UĞRAŞTM UĞRAŞTIM YİNE ROTT OLMADI ANCAK 4.1.2 DE ROOTLANIYOR AMA DİĞER SÜRÜNLERE GEÇİNCE ROOT KALKIYOR BUNA Bİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI ??

üç kere yazmana gerek yok
  • arkadaşlar size bir sorum olacak.Xperia go nun klavye tuşları diğer telefonlara göre çok küçük.Bu durum canımı sıkıor.Sık sık yazım yanlışı yapıyorum bu yüzden ve rahat yazamıorum.Ancak anlam veremediğim bir şey var.Kendi boyutundaki hatta kendinden daha ufak telefonlarda bile, tuşlar daha büyük.Sadece Go da bu durum böyle.Mesela bugün xperia miro yu inceledim ondada klavye harfleri gayet büyük ve yazımı gayet rahat.Bu durumun nedeni ve çözümüyle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 7 Aralık 2013; 0:56:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    kardeşim lütfen kusura bakma çok uğraştım ama bi türlü yapamadım o yüzden biraz abarrtmış olabilirm.bilginiz varsa yadım eder misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

arkadaşlar size bir sorum olacak.Xperia go nun klavye tuşları diğer telefonlara göre çok küçük.Bu durum canımı sıkıor.Sık sık yazım yanlışı yapıyorum bu yüzden ve rahat yazamıorum.Ancak anlam veremediğim bir şey var.Kendi boyutundaki hatta kendinden daha ufak telefonlarda bile, tuşlar daha büyük.Sadece Go da bu durum böyle.Mesela bugün xperia miro yu inceledim ondada klavye harfleri gayet büyük ve yazımı gayet rahat.Bu durumun nedeni ve çözümüyle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

TouchPal x diye ücretsiz bir program var onu kurarsan istediğin büyüklükte klavyeye sahip olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siomann

quote:

Orijinalden alıntı: mer33

arkadaşlar size bir sorum olacak.Xperia go nun klavye tuşları diğer telefonlara göre çok küçük.Bu durum canımı sıkıor.Sık sık yazım yanlışı yapıyorum bu yüzden ve rahat yazamıorum.Ancak anlam veremediğim bir şey var.Kendi boyutundaki hatta kendinden daha ufak telefonlarda bile, tuşlar daha büyük.Sadece Go da bu durum böyle.Mesela bugün xperia miro yu inceledim ondada klavye harfleri gayet büyük ve yazımı gayet rahat.Bu durumun nedeni ve çözümüyle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

TouchPal x diye ücretsiz bir program var onu kurarsan istediğin büyüklükte klavyeye sahip olursun

Ben programla yapmak istemiyorum.Neden böyle ama kendinden daha küçük olan telefonlarda bile böyle değilken bunda neden tuşlar bu kadar birbirine yakın ve küçük duruyor.O kadar android telefon gördüm hiç birinde böyle değil.Bu tip bir klavye ilk defa Go'da gördüm.Yukarda da dediğim gibi Xperia Miro'da tuşlar gayet güzel mesela.

• Selamlar dostlar, telefonum tekrar eden bi' takım sorunlar sebebi ile 2. kez servise gitmiş durumda, sounları ilk sefere göre çok daha fazlaydı bu defa, 6 kasım tarihinde teslim ettim, hala servis kontrolünde görünmekte, garanti belgemi de teslim ederken aldıkları için haklarımı tam olarak bilmiyorum şu an, rica etsem garanti belgenizin arkasına bakıp beni bilgilendirebilir misiniz? Değişim talebinde bulunmam olumlu sonuçlanır mı acaba? Vatan'dan aldım telefonu ve 32 gündür telefonsuzum an itibarı ile. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackthunder -- 8 Aralık 2013; 18:00:58 >
  • Lütfen ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackthunder

Selamlar dostlar, telefonum tekrar eden bi' takım sorunlar sebebi ile 2. kez servise gitmiş durumda, sounları ilk sefere göre çok daha fazlaydı bu defa, 6 kasım tarihinde teslim ettim, hala servis kontrolünde görünmekte, garanti belgemi de teslim ederken aldıkları için haklarımı tam olarak bilmiyorum şu an, rica etsem garanti belgenizin arkasına bakıp beni bilgilendirebilir misiniz? Değişim talebinde bulunmam olumlu sonuçlanır mı acaba? Vatan'dan aldım telefonu ve 32 gündür telefonsuzum an itibarı ile. Saygılar..

Usta şu an benimde yanımda değil garanti belgesi ancak bildiğim kadarıyla bir ürün aynı şikayetten dolayı 2 yada 3 kez servise giderse değişim hakkı oluyor diye biliyorum.
  • çok teşekkürler dostum, garanti belgesine ulaşabildiğinde bakabilir ve daha detaylı bilgi verebilirsen çok sevinirim. 6 kasım'da teslim ettim 9 aralık pazartesi yine mesaj geldi vatan'dan, ürününüzün işlemleri yetkili serviste devam etmektedir bilginize diye. yarın gidip cıngar çıkartmayı planlıyorum, mağdurum da mağdurum diye. değişim alamasam bile mağduriyetimin giderilmesi adına telefonum gelene kadar benzer ürün vermekle yükümlü olmalırı gerektiğine dair bi'şeyler hatırlıyorum, talep edeceğim bakalım sonumuz hayır olsun..
  • telefonumu 2.3.7 den 4.1 android sürümüne güncellemek istiyorum hala sıkıntılar devam ediyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas261990

telefonumu 2.3.7 den 4.1 android sürümüne güncellemek istiyorum hala sıkıntılar devam ediyor mu

Kardeş bu bir işaret bence, boşver güncelleme
  • 4.3 gelmeden 4.2 geldi diyorlar 4.1 de sorun çıkan telefonlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

Xperia go telefonumda bir sorun çıktı. Telefonu yan çevirdiğim zaman ekran kararıyor (koyu mor renkte). O kadar kararıyor ki ekran neredeyse görünmüyor. Ancak bunu her zaman değil arada sırada yapıyor. Sorun ne olabilir? Aynı böyle saçma sorunu olan kişiler var mı?

Ekran karardığını söylediğiniz anlarda muhtemelen gözünüzde güneş gözlüğü var :) Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Güneş gözlüğümün bir özelliğinden dolayı telefonu yan çevirdiğimde ekranı göremiyorum. Ekranın karardığını sanıyordum ama gözlüğü çıkarınca ekranda bir sorun olmadığını anladım :)
  • quote:

telefonumu 2.3.7 den 4.1 android sürümüne güncellemek istiyorum hala sıkıntılar devam ediyor mu

Bu başlığın ilk sayfalarını incelerseniz bahsettiğiniz güncellemeden sonra neler yapmak gerektiği anlatılmış. Bazı gereksiz ama arka planda çalışacak uygulamaların devre dışı bırakılması gerekiyor. Ben de buradaki adımları takip ederek güncelledim ve ne hız sorunu ne de batarya sorunu yaşıyorum. Gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_mert

quote:

Bu başlığın ilk sayfalarını incelerseniz bahsettiğiniz güncellemeden sonra neler yapmak gerektiği anlatılmış. Bazı gereksiz ama arka planda çalışacak uygulamaların devre dışı bırakılması gerekiyor. Ben de buradaki adımları takip ederek güncelledim ve ne hız sorunu ne de batarya sorunu yaşıyorum. Gayet memnunum.

Kaçıncı sayfada yazıyor kardeş.Buraya sayfa sayısını yada linkini atabilirmisin?*
  • 2. sayfanın sondan 2. mesajı. Mesajı aynen buraya da kopyalıyorum. "metoloji" arkadaşa da teşekkürler bu arada:

quote:

4.0.4 de geçtikten sonra küçük bir tavsiye;

Merhaba, bende Xperia Go (ST27i) kullanıyorum, Gingerbread 2.3.7 yüklüyken performans yönünden hiç bir kusur görmemiştim. Açıkçası ICS 4.0.4 e geçince görsel içeriğin değişmesinden dolayı, yeni ikonlar, Walkman uygulaması vs birçok yenilikten dolayı ağırlaşmayı ilk başta farketmedim. Ama 3. parti uygulamaları (Facebook, Twitter, Whatsapp, Foursquare vs. çok var hepsini yazmıyorum) kurunca bir ağırlaşma oldu. Sürekli internete bağlı uygulamalar olduğundan RAM de fazladan yer işgali, haklı olarak. Bide telefonla varsayılan olarak gelen ufak tefek uygulamalar da var. Telefonun arama/rehber kısmı bile ağırlaştı :( Ama ben cihazı Root yapmadan, orijinal romu ile şunları yaptım ve çok memnunum. Size de tavsiye edebilirim, denemeye değer. Bu işlem sonucunda telefona herhangi bir zarar gelmez, belirtelim.

Telefonu kapatın. Açın, Sony logosu gelir gelmez Ses kısma tuşuna basılı tutarak Güvenli Mod da açılmasını sağlayın.
    Sim şifresi, ekran kilidi vs. girdikten sonra ekranın altında Güvenli Mod yazısını göreceksiniz. Yapamazsanız tekrar deneyin.

Menü > Ayarlar > Uygulamalar ı açın, "Tümü" sekmesine geçin.

Şu uygulamaları bulun ve "Devre dışı bırak" olarak ayarlayın. Uygulamaları kullanıp kullanmamak size kalıyor. Sizin için önemliyse bırakın çalışsın.

Güvenle devre dışı bırakabilecekleriniz: Yürüyüş Arkadaşı, Retail Demo, Öneren, miCoach, LiveWare yöneticisi, Kurulum Klavuzu, Figure Running, Bağlı cihazlar, Arkadaşların müz.

Benim extra yaptıklarım : Chrome kurdum "Tarayıcı" D.Dışı bıraktım, Google Haritalar var zaten "Compass" D.Dışı bıraktım, GMail uygulaması var başka e-posta hesabı kullanmıyorum "E-posta" D.Dışı bıraktım, Google Reader var zaten okumak istediklerim orda birde Accuweather widget im var hava durumunu sürekli ekranda gösteren o zaman "Haberler ve Hava Durumu" D.Dışı bıraktım.

Bunları yaptıysanız telefonu kapatın ve açın, Tuşa basmayın normal açılsın. Ben kullanılan RAM miktarını 260 MByte a indirebildim. Ve telefon resmen kendine geldi. :)

Hatırlatayım; devre dışı bıraktığınız uygulamalar sistemden kaldırılmayacaktır, eski haline getirmek için güvenli modda açıp uygulamaları tekrar etkinleştirmeniz yeterli olacaktır.

Son olarak; 4.0.4 ile çok daha renkli bir arayüz, Walkman uygulaması, Google Chrome (2.3.7 de çalışmaz belirteyim) gibi bir sürü yenilik varken 2.3.7 ye geçmeyi düşünmüyorum. Sadece walkman uygulaması için bile 2.3.7 ye dönmem :)

Hoşçakalın.

• bende devre dışı bırak diye bir seçenek yok [simage]
    [/simage]
  • Tüm uygulamalarda Devre Dışı Bırak özelliği görünmüyor.
    Uygulamalar sayfasında Tümü sekmesine geçtiğinize emin olunuz ve farklı uygulamaları Devre Dışı Bırakmayı deneyiniz.
    Benim bazı devre dışı uygulamalarım: Tarayıcı, Retail Demo, Picasa Uzantısı, Kurulum kılavuzu, Facebook CalendarSync vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_mert

Tüm uygulamalarda Devre Dışı Bırak özelliği görünmüyor.
    Uygulamalar sayfasında Tümü sekmesine geçtiğinize emin olunuz ve farklı uygulamaları Devre Dışı Bırakmayı deneyiniz.
    Benim bazı devre dışı uygulamalarım: Tarayıcı, Retail Demo, Picasa Uzantısı, Kurulum kılavuzu, Facebook CalendarSync vb.

güvenli modda değilde telefon normal olarak çalışırken devre dışı bıraktım uygulamarı.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.