Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.rex

arkadaşlar ikinci tel olarak bugün aldım ancak yurtdışı ürün yanında dandik bir şarj aleti verdi sokete girmiyor zorluyorum şarj olmuyor telefon S3 var onunkini takıyorum o da şarj etmiyor anlamadım usb sokette mi birşey var yoksa kablosu özelmi go nun ? birde usb taktığımda köşedeki kırmızı ışık yanıyor şarj ışığı ama sağ üstün içinde şarj oluyor göstergesi çıkmıyor anlamadım gitti

bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar ikinci tel olarak bugün aldım ancak yurtdışı ürün yanında dandik bir şarj aleti verdi sokete girmiyor zorluyorum şarj olmuyor telefon S3 var onunkini takıyorum o da şarj etmiyor anlamadım usb sokette mi birşey var yoksa kablosu özelmi go nun ? birde usb taktığımda köşedeki kırmızı ışık yanıyor şarj ışığı ama sağ üstün içinde şarj oluyor göstergesi çıkmıyor anlamadım gitti

bilgisi olan var mı ?

usta direk pcye bağladığında şarj alıyormu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

quote:

bilgisi olan var mı ?

hayır sadece şarj ısığı yanıyor sağ üstte kırmızı

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilgisi olan var mı ?

hayır sadece şarj ısığı yanıyor sağ üstte kırmızı

bişe diyemicem kardeş o zaman bi telefoncu yada servisi görsün bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk-s

Telefonumun çok az ömrü kaldı :( Gözümün önünde gidiyor telefon hiçbir şey yapamıyorum.

Herhalde 1-2 hafta içinde vedalaşmak zorunda kalacağım sevdiğim telefonumla.

Rehberin gelmesini beklediğim bir anda öyle bir vuracağım ki yere, sadece sim kartı almak için dokunacağım bir daha.

Tahminim doğru çıktı. Dur arıyorum rehber falan derken TT Arena'nın çıkışında son buldu birlikteliğimiz :) Sony beni çok kırdı bu konuda.

Üst performans telefonlara bakıyorum hepsi kafam kadar. İstiridye kapaklı stepne telefonumla çok mutluyum bu aralar :)
  • arkadaşlar, telefonumu dayanamayıp tekrar güncelledim , fakat şarj bir gün gidiyor ve bazen aramalarda karşı tarafın sesi geç geiyor yada bazen hiç gelmiyor, daha önce güncellediğimde stamina modundan dolayı çok kasıyordu cihaz şu an o modu kullanmıyorum, kullanmadığm halde acayip şekilde kasma var, ne yapmalıyım eski sürüme geri mi dönsem acaba...
  • Mart ayında aldığm Xperia go telefonumu Haziran ayında başlayan hukuki mücadele sonucunda DEĞİŞİM SAĞLAMAYI başardım.Telefonuma su teması var 480 TL verirseniz servisde tamirini yaparız diyen Gold-Hızlıal-ve Metronun servisi olan ESS ELEKTRONİC İ hakem heyetine başvurarak üçretsiz tamir istedim....3ay sonunda üçretsiz tamir yapılması kararı çıktı....
    Karar çıktığında kararı servise götürdüm...8Haziranda servise verdim.Tamam tamir ederiz dediler.....28-10-2013 tarihinde servisden aradılar...Telefonunuz yapılamıyor..."YENİ ÇİHAZ VERECEĞİZ....GELİN DEĞİŞİM FORMUNU ALIN TELEFONU ALDIĞINIZ YERDEN YENİSİNİ ALIN." DEDİLER...
    BUGÜN SERVİSDEN FORMU ALIP HIZLIAL.COM A GİDİP YENİ TELEFONUMU ALACAĞIM.......
    FORUMLARDA ŞİMDİYE KADAR....SERVİSDEN DEĞİŞİM KARARI SONY İÇİN HERHALDE İLK DEFA OLUYOR.....DARISI SU ALDI DİYE GARANTİYE SOKULMAYAN ARKADAŞLARIN BAŞINA:::)))))

Edit:::PARA İADESİ ALDIM....PARAM HESABIMA YATIRILDI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 2 Kasım 2013; 13:03:49 >

• Mesaj sıkıntısı bendede var,mesaj geldiğinde herhangi bir uyarı vermiyor mesajlara girdiğiniz zaman mesaj geldiğini anlıyorsunuz tabi bu herzaman olmasada can sıkıcı bir durum...
  • Acaba bizede 4.4 kitkat güncellemesi gelecek mi. Gelirse de bare bi 2.3.7 gb gibi stabil çalışsa çok süper olur ya gerçekten. İnşallah beklediğimiz gibi olur.

• telefonu bilgisayar görmüyor aygıt yöneticisinde üzerinde ünlem işareti var sony pc compion yüklü ve güncel sorun nerede acaba
  • su altında fotoğraf yada video çekimi nasıl yapılıyor suyun içine girdiğinde telefon dokunmadik çalışmadığı için fotoğraf yada video çekimi yapamıyorum

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  • efecen84 kullanıcısına yanıt
    bunun için google playden 3. parti uygulamalar indirebilirsin. Ses tuşlarını kamera tuşu olarak atıyorlar. Video konusunda ise suyun altına girmeden önce başlatırsan videoyu sorunun çözülmüş olur.
  • Arkadaşlar herkese merhaba. bende sony xperia go kullanıcısıyım. İnsani boyutlarda olmasından, ekran küçük olduğu için şarj durumunun iyi olabileceğini düşündüm ve sony olmasından dolayı tercih ettim kendilerini. Telefonu 20 gün kadar önce teknosadan aldım.
    Ancak şarj ilk aldığım günden beri STAMİNA modu etkin olarak kullandığımda ekran kapalı bekleme modundayken hiç bir işlem yapmadığımda kendi kendine saatte ortalama %5 enerji tüketiyor. mobil veriyi açıp internete girdiğimde vay halime :( akşamı zor çıkarıyor. acaba sizin kullandıklarınızda böylemi yoksa benim telefona servis yolu gözüküyormu :(((
  • suyun altında video çektim gayetde başarılı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandkz

Arkadaşlar herkese merhaba. bende sony xperia go kullanıcısıyım. İnsani boyutlarda olmasından, ekran küçük olduğu için şarj durumunun iyi olabileceğini düşündüm ve sony olmasından dolayı tercih ettim kendilerini. Telefonu 20 gün kadar önce teknosadan aldım.
    Ancak şarj ilk aldığım günden beri STAMİNA modu etkin olarak kullandığımda ekran kapalı bekleme modundayken hiç bir işlem yapmadığımda kendi kendine saatte ortalama %5 enerji tüketiyor. mobil veriyi açıp internete girdiğimde vay halime :( akşamı zor çıkarıyor. acaba sizin kullandıklarınızda böylemi yoksa benim telefona servis yolu gözüküyormu :(((

kardeş eyer tel yeniyse bi süre böyle olabilir ama alalı baya olduysa batarya sıkıntılıdır.bende ilk aldığımda ilk haftalar az gidiodu sonradan düzeldi.ancak sarj süresinden çok büyük bi beklentin olmasın her gün şarj etmen gerekir zaten normaldede her android böyledir yani. ama şarj interneti kullanmadığında 2-3 gün dayanıor.internet ve wifi çok fazla şarj yer...

• quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Acaba bizede 4.4 kitkat güncellemesi gelecek mi. Gelirse de bare bi 2.3.7 gb gibi stabil çalışsa çok süper olur ya gerçekten. İnşallah beklediğimiz gibi olur.

5 gelecek diorlardı 4.4 nerden çıktı ya??

• quote:

quote:

Arkadaşlar herkese merhaba. bende sony xperia go kullanıcısıyım. İnsani boyutlarda olmasından, ekran küçük olduğu için şarj durumunun iyi olabileceğini düşündüm ve sony olmasından dolayı tercih ettim kendilerini. Telefonu 20 gün kadar önce teknosadan aldım.

kardeş eyer tel yeniyse bi süre böyle olabilir ama alalı baya olduysa batarya sıkıntılıdır.bende ilk aldığımda ilk haftalar az gidiodu sonradan düzeldi.ancak sarj süresinden çok büyük bi beklentin olmasın her gün şarj etmen gerekir zaten normaldede her android böyledir yani. ama şarj interneti kullanmadığında 2-3 gün dayanıor.internet ve wifi çok fazla şarj yer...

umarım benim telefonda ilerde düzelir jealybean e geçtim stamina mod açıktı 2 güne yakın fln gidiyodu ama şimdi şarj yaptım 9 saat diyo kaç güne düzelir tahminen yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: klas50

quote:

quote:

umarım benim telefonda ilerde düzelir jealybean e geçtim stamina mod açıktı 2 güne yakın fln gidiyodu ama şimdi şarj yaptım 9 saat diyo kaç güne düzelir tahminen yardımcı olursan sevinirim

kardeş şöle söliim sana ilk aldığımda telefon ics idi ve ilk başlarda şarj süresi sıkıntılı idi ama kısa süre sonra düzeldi.sonra jb güncellemesi geldi telefonu güncelledim ve güncelledikten sonra şarjı bi baktım dediğin gibi çok az dayanıodu.ya sabır dedim bi süre kullaniyim olmazsa gb yüklerim dedim.ama sonra gördümki batarya gün geçtikçe kendine gelmeye başladı.hergün biraz daha iyileşiyordu. o yüzden bu düzelme öyle pat diye olmaz ve en fazla 2-3 hafta sürer diye tahmin ediyorum belki de daha kısa bilemicem.bak şu anda saat akşam 5:30 ve ben telefonu sabah 11:30 da şarjdan çıkardım.bugün internete hiç girmedim ve çok fazlada kullanmadım. bi kaç telefon görüşmesi yaptım sadece.şu an şarj %90. bence bi android telefona göre bataryası gayet iyi diye. daha önceki yorumlarda da yazdım; bu telefonun tek eksi yanı 512 mb ram olması.ram yetersiz gelior ve çok fazla donuor.daha doğrusu yeni android sistemlerde donuyor.onun haricinde aklına gelebilecek hiçbir kötü yanını görmedim.

• Arkadaşlar şurda forumda 3-5 kişisiniz aynı konular aynı şeyler. Yanlış anlamayın sadece xperiaGo için söylüyorum. Gelip sorana GÜNCELLEME deyip geri gönderiyorsunuz, telefon özellikleri hakkında üretim hatası olanla kullanıcı hatası olan şikayetleri bile ya SONY ye yada Satan firmaya atıyorsunuz .. DENEYİM gerek bu yorumlar için. Arkadaş cepten çıkarırken yere düşen telefonun ekranı tuz buz. Senin boyun2 mt falan arkadaşım, gözümle görsem inanmam ona, servislerde APTAL değil. Okadar para verip, kullanım klavuzu ve kendisistesinde sana iddia etmediği konularda diğer aldatıcı reklamlara inanark üzerine bide egoistçe bak bu darbeye dayanıklı diye teli hor görürsen olacağı o. zamanın 5110-a1018 ve sonrasında ilk çıkan SONY ERICSSON undan bu yana farklı marka kullanmadım. Ne nokia gibi sahte bir özellikle geldi, ne samsung gibi dandik bir kasayla geldi, ne o sürgülü serilerinde bir boşluk bir donanım hatası yaşadım. SONY kullanmak ayrıcalıktır bikere ANLYANA. Diğer konu, telefon su geçirmez iddia ediyor evet ediyor. Ama sana demiyoki git tazyikli suya daldır. Normal günlük hayatta dayanıklılığından, şantiye gibi temzilik işleri gibi zor işlerde çalışan arkadaşlarımız için daha dayanıklı olduğundan bahsediyor. ÖTESİ YOK. sen zamanında 3310 u alıp suyamı sokuyordun sağlam telefon nası olsa diye. Yada su geçirmez dediği için mecburi durumlar hariç suya sokmak zorunda mısın ?

Gelelim son konu güncelleme mevzularına, Android öyle 2 widget 3 ana sayfa ayarı yapmakla bitmiyor, azıcık inceliklerine inmeniz lazım. Neyi kulllanıyorsanız onu açık tutun, güç tasarruf modu vs gibi ayarlar kullanmıyor olduğunuz halde servis arkaplanda aktif kalır ki kullanımını becerirseniz telefonunuz 3 gün şarzı gider şuanki son gelen güncelleme ile, Ayrıca kit kat sorularını yanıtlayayım. TÜM TELEFONLARA GELECEK, çünkü sony bunu sayfasında zaten duyurmuş 2011 den bu yana tüm telefonlarıMızı Android yeni sürümle donatıyoruz demiş. bunu samsungun, htc nin 128MB li telefonu dahi alacak çünkü zaten yavaş olan telefonlarının adının kötüye çıkmasını istemezler. Yorumlarınızın %80 ini tıpkı sabah haberleri okur gibi pc başımda okudum sabırla. Ama kusura bakmayın ezberden giderek yardımcı olmaz desteğe köstek olursunuz. Güncelleme düşünen arkadaşlar , düşünmenize gerek yok. Takın kablonuzu yapın. Cevap verene cevap verecek zamanım yok. Yazımı iyi okuyan anlar zaten. Sağlıcakla, Selametle..

• Xperia go telefonumda bir sorun çıktı. Telefonu yan çevirdiğim zaman ekran kararıyor (koyu mor renkte). O kadar kararıyor ki ekran neredeyse görünmüyor. Ancak bunu her zaman değil arada sırada yapıyor. Sorun ne olabilir? Aynı böyle saçma sorunu olan kişiler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.