Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bir şey soracaktım. Android 5.0 Key Lime Pie 512 MB Ram li telefonlarda bile çok stabil bir şekilde çalışacakmış. Eğer bu doğru ise umuyorum ki Sony, Xperia Go sahiplerini unutmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Gençler bir şey soracaktım. Android 5.0 Key Lime Pie 512 MB Ram li telefonlarda bile çok stabil bir şekilde çalışacakmış. Eğer bu doğru ise umuyorum ki Sony, Xperia Go sahiplerini unutmaz.

eğer dediğin gibi ise ve sony go ya güncelleme vermezse çoooook çooook büyük ayıp ederler ki ilk düşünmesi gereken xperia go olması lazım.Ama benim stabil çalışacağı konusunda pek ümidim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Gençler bir şey soracaktım. Android 5.0 Key Lime Pie 512 MB Ram li telefonlarda bile çok stabil bir şekilde çalışacakmış. Eğer bu doğru ise umuyorum ki Sony, Xperia Go sahiplerini unutmaz.

eğer dediğin gibi ise ve sony go ya güncelleme vermezse çoooook çooook büyük ayıp ederler ki ilk düşünmesi gereken xperia go olması lazım.Ama benim stabil çalışacağı konusunda pek ümidim yok...

Benim var neden dersen çünkü ios ile sürekli rekabet içersindeler ios ram den çok az yiyor android in de tek kusuru bu. Yani google bunun için uğraşıyordu zaten. Umarım beklediğimiz gibi olur. Böyle olursa android büyük bir yol katetmiş olur.

• quote:

quote:

quote:

Benim var neden dersen çünkü ios ile sürekli rekabet içersindeler ios ram den çok az yiyor android in de tek kusuru bu. Yani google bunun için uğraşıyordu zaten. Umarım beklediğimiz gibi olur. Böyle olursa android büyük bir yol katetmiş olur.

inşallah yaparlar.eğer donmadan stabil bir şekilde çalışırsa varya bu go tadından yenmez Valla.ben gb ye dönmeyi düşünüyordum ama şimdi 5 i beklicem hadi bakalım inşallah yaparlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah yaparlar.eğer donmadan stabil bir şekilde çalışırsa varya bu go tadından yenmez Valla.ben gb ye dönmeyi düşünüyordum ama şimdi 5 i beklicem hadi bakalım inşallah yaparlar.

Ben telefonu 4.1.2 ye güncellemiştim ama kasma oluyordu 2.3.7 ye döndüm ama şimdi 5.0 beklediğimiz gibi gelirse hiç düşünmeden güncellerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben telefonu 4.1.2 ye güncellemiştim ama kasma oluyordu 2.3.7 ye döndüm ama şimdi 5.0 beklediğimiz gibi gelirse hiç düşünmeden güncellerim.

Valla ben ram yetersiziği hariç telefonumdan çok memnunum.İlk android telefonum go oldu.donmaları dışında telefonu çok sevdim.Aslında ben almadan önce sürüm 2.3.7 olanını denemiştim o yüzden gayet akıcıydı hiç donmuyordu.ancak güncellemeler telefonu heder etti.ama görüntüsü güzel olduğu içinde bi yandan eskiye dönmekte istemiyorum.Umarım android 5 stabil olur.Yoksa ciddi ciddi 2.3.7 ye dönmeyi düşünecem artık.Zaten internetten indirdim 2.3.7 yi.PC de duruyo yüklenmeye hazır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben ram yetersiziği hariç telefonumdan çok memnunum.İlk android telefonum go oldu.donmaları dışında telefonu çok sevdim.Aslında ben almadan önce sürüm 2.3.7 olanını denemiştim o yüzden gayet akıcıydı hiç donmuyordu.ancak güncellemeler telefonu heder etti.ama görüntüsü güzel olduğu içinde bi yandan eskiye dönmekte istemiyorum.Umarım android 5 stabil olur.Yoksa ciddi ciddi 2.3.7 ye dönmeyi düşünecem artık.Zaten internetten indirdim 2.3.7 yi.PC de duruyo yüklenmeye hazır

Aynen hocam göze hitap ediyor güzel ama takılma yapıyor bende o yüzden döndüm zaten

• bro lar bu android 5 ne ya yeni mi çıkıcak bilgili link varsa atsanız hanyy
  • selam arkadaşlar ben iki hafta önce xperia go aldım telefonu kurcalarken 2.3.4 olduğunu görüm . bilgisayara taktığımda sony companion programı kurulsunmu dedi ebende kurdum güncelleştirme var dedi ve bende lanet olsunki güncelledim keşke güncellemesydim 4.04 oldu kameramda 720p vidyo çekerken takılmalar oluyor ayrıca 2.3.4 de vidyoda daha çok ses çıkıyodu şimdi kısıldı sanki 2.3.4 e dönmek istiyorum garanti dışı kalırmı telefon güvenli bi r şekilde dönebilirmiyim artık garantiyi bile umursamıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduz15

selam arkadaşlar ben iki hafta önce xperia go aldım telefonu kurcalarken 2.3.4 olduğunu görüm . bilgisayara taktığımda sony companion programı kurulsunmu dedi ebende kurdum güncelleştirme var dedi ve bende lanet olsunki güncelledim keşke güncellemesydim 4.04 oldu kameramda 720p vidyo çekerken takılmalar oluyor ayrıca 2.3.4 de vidyoda daha çok ses çıkıyodu şimdi kısıldı sanki 2.3.4 e dönmek istiyorum garanti dışı kalırmı telefon güvenli bi r şekilde dönebilirmiyim artık garantiyi bile umursamıyacağım

bu konuya bi göz at istersen

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77466261&p=1#77466261

• arkadaşlar telefonum su geçirdi servis ve aldıgım yer ile görüştüğüm halde hiç bişey değişmedi tüketici hakem heyetine gidicem bu sorunu yaşayıp hakem heyetinden parasını alan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix36

arkadaşlar telefonum su geçirdi servis ve aldıgım yer ile görüştüğüm halde hiç bişey değişmedi tüketici hakem heyetine gidicem bu sorunu yaşayıp hakem heyetinden parasını alan oldu mu ?

Valla kardeş ben böyle bi sorun yaşamadım ama sony center dan aldıysan genellikle mallarına sahip çıkarlar ama başka bi yerden aldıysan bilemem.ben alırken adam bana dene eyer su geçirirse getir yenisini verim demişti.hatta istetsen açalım burda deneyelim öyle al dedi :) ama başka mağazalardan aldıklarına sahip çıkmıyorlar o doğrudur, bunu şikayet eden çok oluyo.haa bide bosh mağazalarından alınan mallara sahip çıkıyolar.

• arkadaşlar burdan telefonu JB olanlara bi sorum olacak.

şimdi telefon zil sesi menüsüne tıkladığımız zaman bi seçenek geliyor.galeriden mi yoksa hafızadamı ne öyle bişeydi tam hatırlamıyorum.ikisinden birisini seçip sonrada bu seferlik ya da her zaman şıkşarından birini seçiyoruz.işte ben yanlışlıkla birisini seçtim(sol taraftakini) ve her zaman dedim.ama şimdi mesaj sesini telefondaki şarkilardan birisi yapamıyorum.sadece telefonun kendi zil seslerini seçebiliyorum.şimdi o seçenekleri tekrar nasıl getirecem.her zaman dediğim için artık sormuyor.bir bilen varsa lütfen söylesinnnn..
    :'(

• quote:

arkadaşlar burdan telefonu JB olanlara bi sorum olacak.

şimdi telefon zil sesi menüsüne tıkladığımız zaman bi seçenek geliyor.galeriden mi yoksa hafızadamı ne öyle bişeydi tam hatırlamıyorum.ikisinden birisini seçip sonrada bu seferlik ya da her zaman şıkşarından birini seçiyoruz.işte ben yanlışlıkla birisini seçtim(sol taraftakini) ve her zaman dedim.ama şimdi mesaj sesini telefondaki şarkilardan birisi yapamıyorum.sadece telefonun kendi zil seslerini seçebiliyorum.şimdi o seçenekleri tekrar nasıl getirecem.her zaman dediğim için artık sormuyor.bir bilen varsa lütfen söylesinnnn..

uygulama ayarlarından girip veriyi temizle diyoduk sanırım ama hangi programa yapacağını bilmiyorum bu işlemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Y.

quote:

arkadaşlar burdan telefonu JB olanlara bi sorum olacak.

uygulama ayarlarından girip veriyi temizle diyoduk sanırım ama hangi programa yapacağını bilmiyorum bu işlemi

kardeşim hangisi olduğunu öğrenip bi mesaj atarsan çok sevinirim.lütfen yardım et...

• dün itibari ile bende hakem heyetine başvurdum yanıltıcı reklam ve ayıplı mal üzerinden bir başvuru yaptım forumda önceki sayfalarda takip ettiysen ön camım kırılmıştı fotorafla paylaştım lanet olsun bu gold bilgisayara bilseydim böyle bişeyi katien almazdım ayrıca sony gerçekten bu kadar aciz telefonlar çıkartmayı nasıl beceriyor bilmiyorum gerçekte çevremde z kullananda var solo da bunları samsungla yada nokia (kaldı ki artık millet nokianın eski itbarının kalmadığını düşünüyor) dan daha beter bi telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

dün itibari ile bende hakem heyetine başvurdum yanıltıcı reklam ve ayıplı mal üzerinden bir başvuru yaptım forumda önceki sayfalarda takip ettiysen ön camım kırılmıştı fotorafla paylaştım lanet olsun bu gold bilgisayara bilseydim böyle bişeyi katien almazdım ayrıca sony gerçekten bu kadar aciz telefonlar çıkartmayı nasıl beceriyor bilmiyorum gerçekte çevremde z kullananda var solo da bunları samsungla yada nokia (kaldı ki artık millet nokianın eski itbarının kalmadığını düşünüyor) dan daha beter bi telefon...

Gold da bildiğim kadarıyla kasko olayı var gidip telefonunu yenilemeleri gerek tabii yaptıysan ayrıca z ile hangi samsung ve nokia yı kıyasladığını merak ettim;) ben eşime go aldıktan sonra baktım ve iphone numu satıp go aldım hiç pişman olmadım sürekli kullanıyorum yere düşürdüm hem de defalarca kırıldı tabii ama alt kenarı ne kulaklık ne de şarj kapağında sorun olmadı!burdaki yorumları okuyorum herkes şikayetçi,. Kullanmasam acaba diyeceğim, tabiki kötü yanları vardır ama birazda telin özelliklerini söyleyin su altı çekimi havuz için çok iyi, küçük kibar ve oyun canavarı olmasada oynaya bileceğim birçok oyunu rahat çalıştırıyor ayrıca malzemesi burda bazı arkadaşların anlattığı gibi çıt kırıldım değil.. Neyse ben görüşümü ve tecrübelerimi paylaşmak istedim,birde gold dan alıp sıkıntı yaşayan (kasko olarak) sıkıntı nedir öğrenmek istedim..
    İyi forumlar

• Telefonunun camı çerçevesi kırılan arkadaşlar telefona suç atmamalı bence. Bu elektronik işi tamamen şans işidir. Bende gold dan aldım telefonu ve defalarca yere düşürdüm ancak telefon banamısın demedi. Haftanın 7 günü şantiyedeyim zaten toz geçirmez özelliği için almıştım gayet de dayanıklı. Bundan 3 sene önce bir arkadaşımla aynı pc kasası topladık tıpatıp aynı, 2 ay kadar sonra onun işlemcisi yandı. E aynı işlemci? 1000 de 1 olur böyle hatalar. Şimdi söylediğimi yanlış anlamayın elbette tüketici haklarına vs. başvur hakkını ara ama yok bilmemne marka bundan çok iyi demek biraz komik kaçıyor. Karşılaştırdığınız diğer markaların linkine bir bakın bakalım herkes mutlu mesut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

dün itibari ile bende hakem heyetine başvurdum yanıltıcı reklam ve ayıplı mal üzerinden bir başvuru yaptım forumda önceki sayfalarda takip ettiysen ön camım kırılmıştı fotorafla paylaştım lanet olsun bu gold bilgisayara bilseydim böyle bişeyi katien almazdım ayrıca sony gerçekten bu kadar aciz telefonlar çıkartmayı nasıl beceriyor bilmiyorum gerçekte çevremde z kullananda var solo da bunları samsungla yada nokia (kaldı ki artık millet nokianın eski itbarının kalmadığını düşünüyor) dan daha beter bi telefon...

Gold da bildiğim kadarıyla kasko olayı var gidip telefonunu yenilemeleri gerek tabii yaptıysan ayrıca z ile hangi samsung ve nokia yı kıyasladığını merak ettim;) ben eşime go aldıktan sonra baktım ve iphone numu satıp go aldım hiç pişman olmadım sürekli kullanıyorum yere düşürdüm hem de defalarca kırıldı tabii ama alt kenarı ne kulaklık ne de şarj kapağında sorun olmadı!burdaki yorumları okuyorum herkes şikayetçi,. Kullanmasam acaba diyeceğim, tabiki kötü yanları vardır ama birazda telin özelliklerini söyleyin su altı çekimi havuz için çok iyi, küçük kibar ve oyun canavarı olmasada oynaya bileceğim birçok oyunu rahat çalıştırıyor ayrıca malzemesi burda bazı arkadaşların anlattığı gibi çıt kırıldım değil.. Neyse ben görüşümü ve tecrübelerimi paylaşmak istedim,birde gold dan alıp sıkıntı yaşayan (kasko olarak) sıkıntı nedir öğrenmek istedim..
    İyi forumlar

adam haklı beyler dağılın

• HAKEM HEYETİNDEN KARAR ÇIKTI BEYLER......
    TELEFONUMA SU TEMASI VAR..ANAKART DEĞİŞECEK DİYEN SERVİSE ÜÇRETSİZ OLARAK ANAKART DEĞİŞTİRİLMESİ VE TELEFONUN ÜÇRETSİZ YAPILMASI KARARI BUGÜN ÇIKTI...BU KARARI PAZARTESİ GÜNÜ ----ESS ELEKTRONİK SERVİSE TELEFONLA BERABER GÖTÜRECEĞİM...İŞALLAH ADAM GİBİ TAMİR EDERLER...VE DE ANAKARTI ÜÇRETSİZ DEĞİŞTİRİRLER...KARAR TAMAM DA YA SERVİS YAPMAM DERSE NE YAPACAĞIM İŞTE ONU BİLMİYORUM..PAZARTESİ GÜNÜ SERVİSTEYİM KARARLA BİRLİKTE...
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.