Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytu ATR

quote:

Orijinalden alıntı: Bado28

quote:

Orijinalden alıntı: Aytu ATR

quote:

Orijinalden alıntı: Bado28

şuanki telefonum samsung galaxy gio . 2 batarya kullanmama rağmen 1 günü çıkartamıyorum. yeni telefon almayı düşünüyorum. sabah 7 akşam 8-9'a kadar şarjı gitse yeter. ve sağlamlığı çok önemli. dersler dışında hep internette olurum. video oyun vs ve sağlamlık çok önemli. su geçirmeme özelliği olduğu için go ve z ye baktım. z biraz tuzlu ama go uygun benim için. motorola'nın su geçirmez telefonuna baktım yok sanırım türkiye'de.

neyse bu telefon ile 13-14 saat belirttiğim şekillerde kullanım yapabilir miyim? veya başka önerileriniz var mı? su geçirmeme şart değil. sağlamlık ve batarya süresi 1. şartım.

2012 xperialara sakın bulaşma derim.Xperia L ve ya Sp güzel cihazlar.Batarya süresi için kesinlikle Sp al.

900'e kadar düşmüşken ion 'a bakayım dedim şarj konusunda pek bilgi edinemedim. sp'yi çok sevdim aynı şekilde l'yi de ama sp sanırım daha iyi şarj konusunda. şuan ion sp l ve z 'yi düşünüyor olsam da para bakımından l ve ion arasındayım. halen karar veremedim. öneri bekliyorum

Kesinlikle L çünkü daha yeni bir cihaz güncellenme olasılığı yüksek 2012 serisi xperiaları hiç düşünmeyin bu saatten sonra.

öneriniz için teşekkürler hocam

• Ikinci el bir telefon aldim ekranin icinde toz var Telefonun su gecirmezlik ozlelligini dusundugumuzde Bu ekranin icine kadar toz girmis olmasi telefonun acildigini mi gosterir

ve telefonun Jailbreak olmadigini nasil anlarim

ekran dokunmatigi cok kotu durumda

kendime ait kalibrasyon ayari yapma imkanim var mi bu telefoda

akliniza gelen dikkat etmem gerek baska birsey varsa yazarsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orijinalden alıntı: vasili08

gold bilgisayardan bi ürün almanda kabahat zaten.kesinlikle çok pişmanım ürün aldığım için.seninki en azından kendi elinden düşüp kırılmış ben vipprotect te verdim.s 3 miniyi gold bilgisayar sağolsun bozup geri göndermiş bi gönderdim geldiğinde geri çıkış tuşunu bozmuşlardıikinci seferinde ise şarj almıyor telefon bakalım bu defa nesini bozup göndercekler..

teşekkürler GOLD BİLGİSYAR.....

Arkadaşım ben bu sayfada sürekli yazdım...neden gold dan telefon aldın ki????

güncel.....Hızlı al . Gold. metro da ess elektronik garantili telefon satıyor...Aldığınız da servislerde sürünür ve gerekli olan her şeye üçret ödersiniz..telefonum 1 ay sonra kişisel gayretim sonucunda işi gücü bırakıp servise gidip kendim sorunu çözmeye çalıştım.85 tl ödedim telefonu aldım..ama şimdide telefon 1 gün şarj da kaldı şarjzı hala %65 lerde .Şimdi işi gücü bırak tekrar servise git..İşte zulüm budur..100-200TL fazla verip Genpa-kvk-samsung-başarı vs.Türkiye garantili telefon alın arkadaşlar.Şimdi de telefon su aldı anakart değişecek 480TL ver diyorlar..Bende Hakem heyetine başvurdum..Bekliyorum..

İLGİLİ SERVİS(ESSELEKTRONİK) E HAKEM HEYETİ DAVETİYE ÇIKARTMIŞ..2 AYDIR.HALA SERVİS YANIT GÖNDERMEMİŞ...HAKEM HEYETİ BİR AY DAHA BEKLEYECEK VE KARARINI VERECEKMİŞ..KARAR DA %100 LEHİME OLACAKMIŞ..O ZAMAN ÜÇRET İADESİ İÇİN HEMEN İÇRA TAKİBİ BAŞLATACAĞIM.....TEKRARLIYORUM..HIZLI AL,GOLD,METRO DAN ALINAN SONY LERİN SERVİS ESS ELEKTRONİK DİR .ALIRKEN ÇOK DÜŞÜNÜN.....VE BUNLARIN SATTIĞI MALLAR SİNGAPUR İÇİN ÜRETİLEN MALLAR OLDUĞU SONY TÜRKİYE TARAFINDAN BANA E-MAİL İLE BİLDİRİLDİ. ALIRKEN BİR DEĞİL ON DEFA DÜŞÜNÜN VE DE ALMAYIN....

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vasili08

gold bilgisayardan bi ürün almanda kabahat zaten.kesinlikle çok pişmanım ürün aldığım için.seninki en azından kendi elinden düşüp kırılmış ben vipprotect te verdim.s 3 miniyi gold bilgisayar sağolsun bozup geri göndermiş bi gönderdim geldiğinde geri çıkış tuşunu bozmuşlardıikinci seferinde ise şarj almıyor telefon bakalım bu defa nesini bozup göndercekler..

teşekkürler GOLD BİLGİSYAR.....

Arkadaşım ben bu sayfada sürekli yazdım...neden gold dan telefon aldın ki????

güncel.....Hızlı al . Gold. metro da ess elektronik garantili telefon satıyor...Aldığınız da servislerde sürünür ve gerekli olan her şeye üçret ödersiniz..telefonum 1 ay sonra kişisel gayretim sonucunda işi gücü bırakıp servise gidip kendim sorunu çözmeye çalıştım.85 tl ödedim telefonu aldım..ama şimdide telefon 1 gün şarj da kaldı şarjzı hala %65 lerde .Şimdi işi gücü bırak tekrar servise git..İşte zulüm budur..100-200TL fazla verip Genpa-kvk-samsung-başarı vs.Türkiye garantili telefon alın arkadaşlar.Şimdi de telefon su aldı anakart değişecek 480TL ver diyorlar..Bende Hakem heyetine başvurdum..Bekliyorum..

İLGİLİ SERVİS(ESSELEKTRONİK) E HAKEM HEYETİ DAVETİYE ÇIKARTMIŞ..2 AYDIR.HALA SERVİS YANIT GÖNDERMEMİŞ...HAKEM HEYETİ BİR AY DAHA BEKLEYECEK VE KARARINI VERECEKMİŞ..KARAR DA %100 LEHİME OLACAKMIŞ..O ZAMAN ÜÇRET İADESİ İÇİN HEMEN İÇRA TAKİBİ BAŞLATACAĞIM.....TEKRARLIYORUM..HIZLI AL,GOLD,METRO DAN ALINAN SONY LERİN SERVİS ESS ELEKTRONİK DİR .ALIRKEN ÇOK DÜŞÜNÜN.....VE BUNLARIN SATTIĞI MALLAR SİNGAPUR İÇİN ÜRETİLEN MALLAR OLDUĞU SONY TÜRKİYE TARAFINDAN BANA E-MAİL İLE BİLDİRİLDİ. ALIRKEN BİR DEĞİL ON DEFA DÜŞÜNÜN VE DE ALMAYIN....

İnşaallah lehine olur kardeşim.

• Gençler bir şey soracaktım. Android 5.0 Key Lime Pie 512 MB Ram li telefonlarda bile çok stabil bir şekilde çalışacakmış. Eğer bu doğru ise umuyorum ki Sony, Xperia Go sahiplerini unutmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

Gençler bir şey soracaktım. Android 5.0 Key Lime Pie 512 MB Ram li telefonlarda bile çok stabil bir şekilde çalışacakmış. Eğer bu doğru ise umuyorum ki Sony, Xperia Go sahiplerini unutmaz.

eğer dediğin gibi ise ve sony go ya güncelleme vermezse çoooook çooook büyük ayıp ederler ki ilk düşünmesi gereken xperia go olması lazım.Ama benim stabil çalışacağı konusunda pek ümidim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Gençler bir şey soracaktım. Android 5.0 Key Lime Pie 512 MB Ram li telefonlarda bile çok stabil bir şekilde çalışacakmış. Eğer bu doğru ise umuyorum ki Sony, Xperia Go sahiplerini unutmaz.

eğer dediğin gibi ise ve sony go ya güncelleme vermezse çoooook çooook büyük ayıp ederler ki ilk düşünmesi gereken xperia go olması lazım.Ama benim stabil çalışacağı konusunda pek ümidim yok...

Benim var neden dersen çünkü ios ile sürekli rekabet içersindeler ios ram den çok az yiyor android in de tek kusuru bu. Yani google bunun için uğraşıyordu zaten. Umarım beklediğimiz gibi olur. Böyle olursa android büyük bir yol katetmiş olur.

• quote:

quote:

quote:

Benim var neden dersen çünkü ios ile sürekli rekabet içersindeler ios ram den çok az yiyor android in de tek kusuru bu. Yani google bunun için uğraşıyordu zaten. Umarım beklediğimiz gibi olur. Böyle olursa android büyük bir yol katetmiş olur.

inşallah yaparlar.eğer donmadan stabil bir şekilde çalışırsa varya bu go tadından yenmez Valla.ben gb ye dönmeyi düşünüyordum ama şimdi 5 i beklicem hadi bakalım inşallah yaparlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah yaparlar.eğer donmadan stabil bir şekilde çalışırsa varya bu go tadından yenmez Valla.ben gb ye dönmeyi düşünüyordum ama şimdi 5 i beklicem hadi bakalım inşallah yaparlar.

Ben telefonu 4.1.2 ye güncellemiştim ama kasma oluyordu 2.3.7 ye döndüm ama şimdi 5.0 beklediğimiz gibi gelirse hiç düşünmeden güncellerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben telefonu 4.1.2 ye güncellemiştim ama kasma oluyordu 2.3.7 ye döndüm ama şimdi 5.0 beklediğimiz gibi gelirse hiç düşünmeden güncellerim.

Valla ben ram yetersiziği hariç telefonumdan çok memnunum.İlk android telefonum go oldu.donmaları dışında telefonu çok sevdim.Aslında ben almadan önce sürüm 2.3.7 olanını denemiştim o yüzden gayet akıcıydı hiç donmuyordu.ancak güncellemeler telefonu heder etti.ama görüntüsü güzel olduğu içinde bi yandan eskiye dönmekte istemiyorum.Umarım android 5 stabil olur.Yoksa ciddi ciddi 2.3.7 ye dönmeyi düşünecem artık.Zaten internetten indirdim 2.3.7 yi.PC de duruyo yüklenmeye hazır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben ram yetersiziği hariç telefonumdan çok memnunum.İlk android telefonum go oldu.donmaları dışında telefonu çok sevdim.Aslında ben almadan önce sürüm 2.3.7 olanını denemiştim o yüzden gayet akıcıydı hiç donmuyordu.ancak güncellemeler telefonu heder etti.ama görüntüsü güzel olduğu içinde bi yandan eskiye dönmekte istemiyorum.Umarım android 5 stabil olur.Yoksa ciddi ciddi 2.3.7 ye dönmeyi düşünecem artık.Zaten internetten indirdim 2.3.7 yi.PC de duruyo yüklenmeye hazır

Aynen hocam göze hitap ediyor güzel ama takılma yapıyor bende o yüzden döndüm zaten

• bro lar bu android 5 ne ya yeni mi çıkıcak bilgili link varsa atsanız hanyy
  • selam arkadaşlar ben iki hafta önce xperia go aldım telefonu kurcalarken 2.3.4 olduğunu görüm . bilgisayara taktığımda sony companion programı kurulsunmu dedi ebende kurdum güncelleştirme var dedi ve bende lanet olsunki güncelledim keşke güncellemesydim 4.04 oldu kameramda 720p vidyo çekerken takılmalar oluyor ayrıca 2.3.4 de vidyoda daha çok ses çıkıyodu şimdi kısıldı sanki 2.3.4 e dönmek istiyorum garanti dışı kalırmı telefon güvenli bi r şekilde dönebilirmiyim artık garantiyi bile umursamıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgunduz15

selam arkadaşlar ben iki hafta önce xperia go aldım telefonu kurcalarken 2.3.4 olduğunu görüm . bilgisayara taktığımda sony companion programı kurulsunmu dedi ebende kurdum güncelleştirme var dedi ve bende lanet olsunki güncelledim keşke güncellemesydim 4.04 oldu kameramda 720p vidyo çekerken takılmalar oluyor ayrıca 2.3.4 de vidyoda daha çok ses çıkıyodu şimdi kısıldı sanki 2.3.4 e dönmek istiyorum garanti dışı kalırmı telefon güvenli bi r şekilde dönebilirmiyim artık garantiyi bile umursamıyacağım

bu konuya bi göz at istersen

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77466261&p=1#77466261

• arkadaşlar telefonum su geçirdi servis ve aldıgım yer ile görüştüğüm halde hiç bişey değişmedi tüketici hakem heyetine gidicem bu sorunu yaşayıp hakem heyetinden parasını alan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix36

arkadaşlar telefonum su geçirdi servis ve aldıgım yer ile görüştüğüm halde hiç bişey değişmedi tüketici hakem heyetine gidicem bu sorunu yaşayıp hakem heyetinden parasını alan oldu mu ?

Valla kardeş ben böyle bi sorun yaşamadım ama sony center dan aldıysan genellikle mallarına sahip çıkarlar ama başka bi yerden aldıysan bilemem.ben alırken adam bana dene eyer su geçirirse getir yenisini verim demişti.hatta istetsen açalım burda deneyelim öyle al dedi :) ama başka mağazalardan aldıklarına sahip çıkmıyorlar o doğrudur, bunu şikayet eden çok oluyo.haa bide bosh mağazalarından alınan mallara sahip çıkıyolar.

• arkadaşlar burdan telefonu JB olanlara bi sorum olacak.

şimdi telefon zil sesi menüsüne tıkladığımız zaman bi seçenek geliyor.galeriden mi yoksa hafızadamı ne öyle bişeydi tam hatırlamıyorum.ikisinden birisini seçip sonrada bu seferlik ya da her zaman şıkşarından birini seçiyoruz.işte ben yanlışlıkla birisini seçtim(sol taraftakini) ve her zaman dedim.ama şimdi mesaj sesini telefondaki şarkilardan birisi yapamıyorum.sadece telefonun kendi zil seslerini seçebiliyorum.şimdi o seçenekleri tekrar nasıl getirecem.her zaman dediğim için artık sormuyor.bir bilen varsa lütfen söylesinnnn..
    :'(

• quote:

arkadaşlar burdan telefonu JB olanlara bi sorum olacak.

şimdi telefon zil sesi menüsüne tıkladığımız zaman bi seçenek geliyor.galeriden mi yoksa hafızadamı ne öyle bişeydi tam hatırlamıyorum.ikisinden birisini seçip sonrada bu seferlik ya da her zaman şıkşarından birini seçiyoruz.işte ben yanlışlıkla birisini seçtim(sol taraftakini) ve her zaman dedim.ama şimdi mesaj sesini telefondaki şarkilardan birisi yapamıyorum.sadece telefonun kendi zil seslerini seçebiliyorum.şimdi o seçenekleri tekrar nasıl getirecem.her zaman dediğim için artık sormuyor.bir bilen varsa lütfen söylesinnnn..

uygulama ayarlarından girip veriyi temizle diyoduk sanırım ama hangi programa yapacağını bilmiyorum bu işlemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Y.

quote:

arkadaşlar burdan telefonu JB olanlara bi sorum olacak.

uygulama ayarlarından girip veriyi temizle diyoduk sanırım ama hangi programa yapacağını bilmiyorum bu işlemi

kardeşim hangisi olduğunu öğrenip bi mesaj atarsan çok sevinirim.lütfen yardım et...

• dün itibari ile bende hakem heyetine başvurdum yanıltıcı reklam ve ayıplı mal üzerinden bir başvuru yaptım forumda önceki sayfalarda takip ettiysen ön camım kırılmıştı fotorafla paylaştım lanet olsun bu gold bilgisayara bilseydim böyle bişeyi katien almazdım ayrıca sony gerçekten bu kadar aciz telefonlar çıkartmayı nasıl beceriyor bilmiyorum gerçekte çevremde z kullananda var solo da bunları samsungla yada nokia (kaldı ki artık millet nokianın eski itbarının kalmadığını düşünüyor) dan daha beter bi telefon...
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.