Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca en son güncelleme hangisi ? benm cihazı pc ye bağlayınca görünen güncelleme 4.1.2 6.2.A.1.100 olarak gözüküyo xperiafirmware.com da 4.1.2 6.2.A.0.400 var benm pc de görünen son güncellememi ?
  • eymenovichh kullanıcısına yanıt
    bu sorunu telefonu fabrika ayarlarına getirdiğinizde düzeltiyor.bende bu olduğu zaman telefon şarjı 4-5 saatte bitiyordu.yaptıktan sonra ciddi anlamda şarjı arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

ayrıca en son güncelleme hangisi ? benm cihazı pc ye bağlayınca görünen güncelleme 4.1.2 6.2.A.1.100 olarak gözüküyo xperiafirmware.com da 4.1.2 6.2.A.0.400 var benm pc de görünen son güncellememi ?

sende görünen son güncelleme.ordaki 6.2.A.0 sendeki ise 6.2.A.1 zaten fark ettiysen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Orijinalden alıntı: Gakusei

Bende batarya süresi kısaldıkça kısaldı 2.3 e döndüm akıyor, kasma 0 ama, bataryam ölüme yelken açtı resmen. Neler oluyor? 10 saati zor çıkarıyorum.

Ne zaman dödün kardeş yenimi döndünn.Ben dönmedim daha, dönenler daha iyi bilir ama galiba ilk başlarda batarya süresinde bi dengesizlik oluyo galiba.

1 hafta oldu sayılır. İlk başta dengesizdi şimdi düzeldi batarya sürem. Mobil Bravie Engine'i de kapattım. Fotoğraf ve video kalitesinde bir fark göremedim. İnternet bağlantımı da gereksiz yere açık tutmuyorum. 30 saati çok rahat geçiyorum.

Ekleme: Telefonun darbelere karşı bir dayanıklılık iddiası yok arkadaşlar. IP67 sertifikası suya ve toza karşı dayanıklılık sağlar o kadar. Ekranı da çizilmeye dayanıklı. Ama kesinlikle darbeye dayanıklı bir telefon olamaz. Şanslıysanız birkaç düşüşü kurtarır o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi need4speedy -- 25 Ağustos 2013; 17:43:45 >

• quote:

quote:

quote:

Bende batarya süresi kısaldıkça kısaldı 2.3 e döndüm akıyor, kasma 0 ama, bataryam ölüme yelken açtı resmen. Neler oluyor? 10 saati zor çıkarıyorum.

Ne zaman dödün kardeş yenimi döndünn.Ben dönmedim daha, dönenler daha iyi bilir ama galiba ilk başlarda batarya süresinde bi dengesizlik oluyo galiba.

1 hafta oldu sayılır. İlk başta dengesizdi şimdi düzeldi batarya sürem. Mobil Bravie Engine'i de kapattım. Fotoğraf ve video kalitesinde bir fark göremedim. İnternet bağlantımı da gereksiz yere açık tutmuyorum. 30 saati çok rahat geçiyorum.

Ekleme: Telefonun darbelere karşı bir dayanıklılık iddiası yok arkadaşlar. IP67 sertifikası suya ve toza karşı dayanıklılık sağlar o kadar. Ekranı da çizilmeye dayanıklı. Ama kesinlikle darbeye dayanıklı bir telefon olamaz. Şanslıysanız bi kaç düşüşü kurtarır o kadar.

Bende onu dicektim zaten bende 4.1.2 ye güncelledikten sonra batarya sürem senin dediğin gibi olmuştu.sonradan düzeldi.daha önceki sayfalarda da yazmııştım zaten bunu. yeni bir sistem yükleyince ilk başlarda böyle oluyor büyük bir ihtimalle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekleme: Telefonun darbelere karşı bir dayanıklılık iddiası yok arkadaşlar. IP67 sertifikası suya ve toza karşı dayanıklılık sağlar o kadar. Ekranı da çizilmeye dayanıklı. Ama kesinlikle darbeye dayanıklı bir telefon olamaz. Şanslıysanız bi kaç düşüşü kurtarır o kadar.

Bende onu dicektim zaten bende 4.1.2 ye güncelledikten sonra batarya sürem senin dediğin gibi olmuştu.sonradan düzeldi.daha önceki sayfalarda da yazmııştım zaten bunu. yeni bir sistem yükleyince ilk başlarda böyle oluyor büyük bir ihtimalle.

Android hala kusursuz değil.

• Beyler bu telefonu almayı düşünüyorum , fakat kafamda bazı sorular var.
    Telefonu aldım denize attım , su geçirdi ve bozuldu , ne olacak?
    Telefonu aldım yere attım bozuldu , ne olacak?Yani bu konularda garanti bize ne sunuyor?

Telefonu 587 liraya incehesaptan almayı düşünüyorum ama ithalatçı firma garantisi kafamı kurcalıyor.
    http://www.incehesap.com/sony-xperia-go-beyaz-fiyati-22935/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan212

beyler kulaklıktan az çok anlayan yorumlasın GO' nun kulaklığını kırdım yalnışlıla teknosada buldum
    http://www.teknosa.com/urunler/110260774/sony-mdre9lplae-kulakici-kulaklik
    http://www.teknosa.com/urunler/110260826/sony-mdrex10lplae-kulaklik .......... hangisi daha iyi hiç kulakiçi de kullanmadım sıkıntılı diyorlar ama bekşiyorum yorumlarınızı

cevaplıcak baba yiğit yok mu bilgisi olan beyler ?

• quote:

quote:

beyler kulaklıktan az çok anlayan yorumlasın GO' nun kulaklığını kırdım yalnışlıla teknosada buldum
    http://www.teknosa.com/urunler/110260774/sony-mdre9lplae-kulakici-kulaklik
    http://www.teknosa.com/urunler/110260826/sony-mdrex10lplae-kulaklik .......... hangisi daha iyi hiç kulakiçi de kullanmadım sıkıntılı diyorlar ama bekşiyorum yorumlarınızı

cevaplıcak baba yiğit yok mu bilgisi olan beyler ?

Alacağın 15-20Tl'lik kulaklık, çok da sorun değil hangisini alacağın. Bana sorarsan normalini al, ben kulakiçi kulaklığa hiç ısınamadım her denediğimde kulağıma oturtmada sıkıntı yaşarım ve acayip rahatsız eder. Belki de sorun benim kulaklardadır bilemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Beyler bu telefonu almayı düşünüyorum , fakat kafamda bazı sorular var.
    Telefonu aldım denize attım , su geçirdi ve bozuldu , ne olacak?
    Telefonu aldım yere attım bozuldu , ne olacak?Yani bu konularda garanti bize ne sunuyor?

Telefonu 587 liraya incehesaptan almayı düşünüyorum ama ithalatçı firma garantisi kafamı kurcalıyor.
    http://www.incehesap.com/sony-xperia-go-beyaz-fiyati-22935/

Fiyat çok iyiymiş.
    1.si telefonu yere atmayı filan unut. Daha yeni bahsi geçti, telefon darbelere dayanıklı filan değil.
    2.si Teoride su geçirmesi imkansız ama bazı şanssız arkadaşlarınki su geçirmiş. Ne yaptılar, garanti nasıl bir çözüm sundu bilmiyorum ama bendeki canavar gibi denizde de kullandım havuzda da.

Ve en önemli uyarı: Aldığında 2.3.7 yüklüyse sakın güncelleme En stabil sürüm o çünkü.

• Beyler suda fotoğraf çekilemediği söyleniyor , doğrumudur?Dokunmatik suda çalışmıyormuş ve kamera için butonda yokmuş.
  • quote:

Beyler suda fotoğraf çekilemediği söyleniyor , doğrumudur?Dokunmatik suda çalışmıyormuş ve kamera için butonda yokmuş.

Onun için ben bir program bulmuştum. Camera fv-5 adındaki programda ses açma tuşunu deklanşör tuşu olarak atayabiliyorsun. Böylece sualtında fotoğraf çekebiliyorsun. Ben genelde video çektiğim için pek ihtiyaç duymadım. Kaydı başlatıp suyun altına giriyorum daha sonra istediğim karenin görüntüsünü alıyorum. Fotoğraf kadar kaliteli oluyor.
  • quote:

quote:

Beyler suda fotoğraf çekilemediği söyleniyor , doğrumudur?Dokunmatik suda çalışmıyormuş ve kamera için butonda yokmuş.

Onun için ben bir program bulmuştum. Camera fv-5 adındaki programda ses açma tuşunu deklanşör tuşu olarak atayabiliyorsun. Böylece sualtında fotoğraf çekebiliyorsun. Ben genelde video çektiğim için pek ihtiyaç duymadım. Kaydı başlatıp suyun altına giriyorum daha sonra istediğim karenin görüntüsünü alıyorum. Fotoğraf kadar kaliteli oluyor.

nerden buldunuz programı
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Hattı değiştirince simdeki numaralara ulaşamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • HIZLI AL.COM.METRO.VE GOLD SİNGAPUR PAZARININ MALLARINI TÜRKİYE PAZARINDA SATIYORLAR.VE İNSANLARIN SONY İLE İRTİBATINI KOPARTMAK İSTİYORLAR..AMA BE SİNGAPUR SONY!E MAİL ATTIM.

BURALARDAN SONY ALIRKEN DİKKAT EDİN SORUN YAŞARSINIZ KISACASI PARANIZ FAZLA İSE ALIN.YOKSA KESİNLİKLE ALMAYIN..AŞAĞIDA SONY TÜRKİYENİN BANA VERDİĞİ CEVAP......DİKKATLİ OLUN

Sayın .........
    Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuzla ilgili olarak, 35511................IMEI numaralı Sony Xperia™ Go model telefonunuz Singapur'da satılmak üzere üretilmiştir.

Sony Mobile distribütörleri haricinde Türkiye'ye giriş yapmış Sony Mobile ürünlerinin Türkiye'den alınmış faturaları ile Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servislerimizden Garanti Kapsamında destek alamazsınız.

Sizi ayrıca bilgilendirmek isteriz ki Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servisleri Arvato Teleservice ve Asya Telekomünikasyon firmalarıdır.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
    Berk Denizoglu

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

HIZLI AL.COM.METRO.VE GOLD SİNGAPUR PAZARININ MALLARINI TÜRKİYE PAZARINDA SATIYORLAR.VE İNSANLARIN SONY İLE İRTİBATINI KOPARTMAK İSTİYORLAR..AMA BE SİNGAPUR SONY!E MAİL ATTIM.

BURALARDAN SONY ALIRKEN DİKKAT EDİN SORUN YAŞARSINIZ KISACASI PARANIZ FAZLA İSE ALIN.YOKSA KESİNLİKLE ALMAYIN..AŞAĞIDA SONY TÜRKİYENİN BANA VERDİĞİ CEVAP......DİKKATLİ OLUN

Sayın .........
    Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuzla ilgili olarak, 35511................IMEI numaralı Sony Xperia™ Go model telefonunuz Singapur'da satılmak üzere üretilmiştir.

Sony Mobile distribütörleri haricinde Türkiye'ye giriş yapmış Sony Mobile ürünlerinin Türkiye'den alınmış faturaları ile Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servislerimizden Garanti Kapsamında destek alamazsınız.

Sizi ayrıca bilgilendirmek isteriz ki Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servisleri Arvato Teleservice ve Asya Telekomünikasyon firmalarıdır.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
    Berk Denizoglu

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

karseş sivas ta mısın sen ?

• Sivas da değilim::)))Ama Sivaslıyım::))
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

quote:

nerden buldunuz programı

Google Play Store.

• bende sivaslıyım heme sivastayım :)
  • arkadaşlar telefondaki throw özelliği tam olarak nasıl kullanılıyor ayrıntısıyla anlatırmısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.