Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gakusei

Arkadaşlar sualtında fotoğraf çekmek için camera fv-5 programını tavsiye ederim. Ses açma tuşunu deklanşör olarak atayabiliyorsunuz. Böylece sualtında çalışmayan dokunmatiğimize çözüm getirmiş oluyoruz.

Bu iyimiş gerçi telefonu geri yolladım ama yaz gelmeden düzgünü gelirse deniyeceğim
  • arkadaşlar telefonda foursquare facebook, vs bi kaç uygulama açık olunca arka planda kasma oluyo sizce güncelleme yapmalımıyım katkısı olurmu ?
  • artı olarak güncelleme yaptığımızda yüklü olan uygulamalar vs sliniyormu....
  • arkadaş güncelleme yaptım çok kötü ya telefon daha da yavaşladı sanki, artı galeri olayından nefret ettim eskisi ne güzeldi....şimdi eski sisteme nasıl döndürecez bunu....
  • galeri olayını ve yavaşlama olayını 2 yeni uygulamayla çözdüm arkadaşlar, galeri için Gallery3Dfroyo ramların ekonomik kullanımı içinde Advanced-Task-Manager uygulamasını yükledim şu an için istediğim şekle geldi her iki sorunumda çözüldü, farkettimde kendin pişir kendin ye oldu burası biraz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

arkadaş güncelleme yaptım çok kötü ya telefon daha da yavaşladı sanki, artı galeri olayından nefret ettim eskisi ne güzeldi....şimdi eski sisteme nasıl döndürecez bunu....

söyleye söyleye dilimizde tüy bitti güncellemeyin diye daha kötü oluyo dedik ama dinleyen mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim batarya süresi garipleşmeye başladı. 17 saati geçemiyorum şarj mutlaka bitiyor. Dün akşam %60 şarjda bırakmıştım sabah kalktığımda %4 kalmıştı. Root yaptıktan sonra böyle olmaya başladı alakası ne kadar var bilemiyorum. Hiçbir şey yapmasam da gidiyor.
  • Arkadaşlar telefonu 2.3.7 ye döndüren varsa bana ulaşabilirmi? Şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar sorunum çook büyük.telefonumun usb girişinde sorun var ve şarj olmuyor Garantisi var gerçi acaba yapılacak işlem büyük mü yoksa herhangi bir telefoncu yapar mı?
  • bu arada ufak bi toplu iğne ile hafif düzelttim ve taktım oldu şuan şarj oluyor ama yinede değiştirmem gerekir sanırım.
  • Evet dostum ben dondurdum cok oldu..
  • quote:

Beyler benim batarya süresi garipleşmeye başladı. 17 saati geçemiyorum şarj mutlaka bitiyor. Dün akşam %60 şarjda bırakmıştım sabah kalktığımda %4 kalmıştı. Root yaptıktan sonra böyle olmaya başladı alakası ne kadar var bilemiyorum. Hiçbir şey yapmasam da gidiyor.

kardeş güncelleme yaptıktan sonra benimkide öle olmuştu. bi süre sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı.biraz sabret 1 haftaya kadar eski haline gelir diye düşünüyorum.nedense ilk başlarda böle sapıtıyo. bu arada telefonu 2 güne bir aç kapa yap düzelene kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root etmeden geçme şansımız yokmu eski sürüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Beyler benim batarya süresi garipleşmeye başladı. 17 saati geçemiyorum şarj mutlaka bitiyor. Dün akşam %60 şarjda bırakmıştım sabah kalktığımda %4 kalmıştı. Root yaptıktan sonra böyle olmaya başladı alakası ne kadar var bilemiyorum. Hiçbir şey yapmasam da gidiyor.

kardeş güncelleme yaptıktan sonra benimkide öle olmuştu. bi süre sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı.biraz sabret 1 haftaya kadar eski haline gelir diye düşünüyorum.nedense ilk başlarda böle sapıtıyo. bu arada telefonu 2 güne bir aç kapa yap düzelene kadar.

İyi de güncelleme yapalı çok oldu. Telefonu şubatta aldım zaten, alır almaz update yaptım. Son güncellemeyi de sıfırdan takip ediyordum, 1 ay oldu herhalde. Daha yeni bu hale gelmeye başladı.

• quote:

root etmeden geçme şansımız yokmu eski sürüme

Eski sürüme geçmekle root arasında bir alaka yok brother
  • quote:

quote:

root etmeden geçme şansımız yokmu eski sürüme

Eski sürüme geçmekle root arasında bir alaka yok brother

nasıl geçicez eski sürüme ?
  • Bir de bilsem Ben de geçmek istiyorum da kimseden bir açıklama yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77466261/f_//tm.htm#77508740

Buraya bkin nasil oldugunu goreceksiniz arkadaslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

http://forum.donanimhaber.com/m_77466261/f_//tm.htm#77508740

Buraya bkin nasil oldugunu goreceksiniz arkadaslar..

Becerebilirsem terazine tıklarım

Edit: Hallettim çok teşekkürler. Eski versiyona döndüğüm için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. Telefon akıyor resmen

Edit2: 2.3.7 için root konusunda yardımcı olacak birileri aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi need4speedy -- 20 Ağustos 2013; 14:33:36 >

• Evet hocam ben hep 2.3 versiyonu kullaniyorum hicbirsorunda yok.. bence bu telefonun hakkini sadece gb veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.