Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende diyorum bu böyle olmaz :) arkadaşlar gerçekten cebimden çıkardım telefonu smse baktım tekrardan cebime koyuyordum bilirsiniz biraz ince bir telefon cep haznesine girdi sandım kaydı ve yere yüz üstü düştü sonuç ortada hani üzerine çekiçle falan vursam içim gam yemiyecek darbelere ne kadar dayanıyor diye deneme yaptım derim yok yani toprak zemin :) servise gönderiyorum sonucu burda paylaşcam ama biraz araştırdım ve hızlı kullanma kılavuzuna falan baktım ne su ne toz nede darbeler ile ilgili bi ibare var eğer aksillik çıkartırlarsa mahkemeye başvurcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

Arkadaşlar 1 ay önce Gold bilgisayar sitesinden aldığım sony xperia go st27i telefonumu yaklaşık yarım metreden (cebimden çıkartırken) elimden düşürdüm düştüğü yer topraktı o kadar sert bir zemin değildi yani. Alacak arkadaşlar bir daha düşünsün
     >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

telefonun ekranında dikkat ettiyseniz noktalar bulunmakta.bu noktalar ekranın yapıldığı maddenin kırılma noktalarıdır ve bu noktalara gelecek darbelerde çok kolay kırılabilir.cam yada plastik kullanılsaydı herhangi bir yerine gelen darbede kırılırdı.yani şansınıza telefon yere düştüüğünde o noktalara darbe gelmiş toprak zemin olmasıda kırığın geişlemesine neden olmuş.teknik servise gönderdiğinizde kullanıcı hatası denecek ve hakem heyeti vs yerlere gittiğinizdede bi sonuç çıkacağını sanmıyorum.çünkü darbelere dayanıklı deniyor kırılmaz denmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lvrby

quote:

Arkadaşlar 1 ay önce Gold bilgisayar sitesinden aldığım sony xperia go st27i telefonumu yaklaşık yarım metreden (cebimden çıkartırken) elimden düşürdüm düştüğü yer topraktı o kadar sert bir zemin değildi yani. Alacak arkadaşlar bir daha düşünsün

telefonun ekranında dikkat ettiyseniz noktalar bulunmakta.bu noktalar ekranın yapıldığı maddenin kırılma noktalarıdır ve bu noktalara gelecek darbelerde çok kolay kırılabilir.cam yada plastik kullanılsaydı herhangi bir yerine gelen darbede kırılırdı.yani şansınıza telefon yere düştüüğünde o noktalara darbe gelmiş toprak zemin olmasıda kırığın geişlemesine neden olmuş.teknik servise gönderdiğinizde kullanıcı hatası denecek ve hakem heyeti vs yerlere gittiğinizdede bi sonuç çıkacağını sanmıyorum.çünkü darbelere dayanıklı deniyor kırılmaz denmiyor.

yorumunuz için teşekkür ederim ben yinede şansımı deneyeceğim. yere düştüğünde zarar görmediğini gösteren film yapıyorlar buda yanıltıcı reklama girer sonuçta kırılcak bir malzemeyi kırılmaz diye göstermeleri. outodor telefonlarda bu reklamları yapıyorlar ama gerçekten kırılmayan malzeme kullanılıyor. ürünle gelen Kulanma kılavuzunda da hiç bir şekilde darbe veya suyla ilgili bildirimlerde bulunmamışlar ben kırıldıktan sonra araştırdığımda gördüm ki darbelere karşı hiç koruması yokmuş 3 korumaya sahip ip5x ipx5 ve ipx7 bunlarda basınçlı su, su ve toz

• quote:

quote:

quote:

yorumunuz için teşekkür ederim ben yinede şansımı deneyeceğim. yere düştüğünde zarar görmediğini gösteren film yapıyorlar buda yanıltıcı reklama girer sonuçta kırılcak bir malzemeyi kırılmaz diye göstermeleri. outodor telefonlarda bu reklamları yapıyorlar ama gerçekten kırılmayan malzeme kullanılıyor. ürünle gelen Kulanma kılavuzunda da hiç bir şekilde darbe veya suyla ilgili bildirimlerde bulunmamışlar ben kırıldıktan sonra araştırdığımda gördüm ki darbelere karşı hiç koruması yokmuş 3 korumaya sahip ip5x ipx5 ve ipx7 bunlarda basınçlı su, su ve toz

Şöyle birşey var reklamı sony kendisi yapmadıysa sony şuçlayamayız ancak aldığınız sitede öyle yazıyorsa aldığınız siteyi yada magazayı suçlayabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle birşey var reklamı sony kendisi yapmadıysa sony şuçlayamayız ancak aldığınız sitede öyle yazıyorsa aldığınız siteyi yada magazayı suçlayabilirsiniz.

Sony mobile kendi sitesinde var bu video zaten ona istinaden başvurcam satıcı firmanınki daha berbat onların reklamlarında ki videoda üstünden araba geçiyor futbol topuna bağlayıp top oynuyorlar merdivenlerden atıyorlar falan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan212

quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

gecen kizginlikla parke zemine tam yatay firlattm frizbi gibi, en az uc metre uzaga. eger yarim metreden topraga dusup boyle olduysa .... yok bearaba gecmis seninkinin ustunden. en kiytirik tel bile yarim metreden bole olmaz...

focusone haklı benim ki hem okulda siranın üstünden yüz üstü düştü hemde balkondan 30 cm gibi yerden cebimden betona sadece çizik oda telefonun sadakası olsun artık. telefonda çizik var ama Allha şükür belli etmiyor çok kılcal onu iyi yapmışlar sonuç olarak haklı olabilir arkadaş ona tam çin malı da gelmiş olabilir ne diyim geçmiş olsun bizim başımıza gelmemesi dualarımla

Valla benimde bir kaç kere düştü bişe olmadı.hatta bi kere kıçımın altında üstüne yatmışım 1 saat falan telefon çalınca fark ettimbişe olmadı telefona.gerçekten çok garip bu şekilde bu hale gelmesi.inşallah bizimkisine böle bişe olmaz.

Bu arada laf aramızda sağlamlığını denemek için bi iki yumruk attım ben ekrana.çok sert yumruk değil tabiki.birazda elimle cama baskı uyguladım cama bakım kırılacakmı diye ama kırılmadı biraz esniyor camı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

Orijinalden alıntı: sinan212

quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

gecen kizginlikla parke zemine tam yatay firlattm frizbi gibi, en az uc metre uzaga. eger yarim metreden topraga dusup boyle olduysa .... yok bearaba gecmis seninkinin ustunden. en kiytirik tel bile yarim metreden bole olmaz...

focusone haklı benim ki hem okulda siranın üstünden yüz üstü düştü hemde balkondan 30 cm gibi yerden cebimden betona sadece çizik oda telefonun sadakası olsun artık. telefonda çizik var ama Allha şükür belli etmiyor çok kılcal onu iyi yapmışlar sonuç olarak haklı olabilir arkadaş ona tam çin malı da gelmiş olabilir ne diyim geçmiş olsun bizim başımıza gelmemesi dualarımla

Valla benimde bir kaç kere düştü bişe olmadı.hatta bi kere kıçımın altında üstüne yatmışım 1 saat falan telefon çalınca fark ettimbişe olmadı telefona.gerçekten çok garip bu şekilde bu hale gelmesi.inşallah bizimkisine böle bişe olmaz.

Bu arada laf aramızda sağlamlığını denemek için bi iki yumruk attım ben ekrana.çok sert yumruk değil tabiki.birazda elimle cama baskı uyguladım cama bakım kırılacakmı diye ama kırılmadı biraz esniyor camı

Uzun telefon görüşmeleri ve araştırmalarımın sonuçlarını aktarayım. ürünü gold bilgisayardan aldım elime gelene kadar hatta ekran camı kırılana kadar servisinin ne olduğunu bilmiyordum ESS servis garantisi kapsamındaymış servisi aradım ürünün ekranının kırılması kullanıcı hatası diyerek en başından ücret talep edeceklerini beyan ettiler.bende sony firmasını aradım ürünün seri numarasını verdim bunun Arap emirlikleri için üretim olduğunu söylediler ve Sony servis garantisine girmeyeceğini söylediler ( gerçi Sony'nin Türkiye servisi konusunda da pek olumlu yazılar okumadım ama neyse) müşteri temsilcisi sıkıntımı dinledi ve isterseniz bizim servisimize yönlendireyim fakat ürün için ücret talep edeceklerini beyan ettiler. Tabi ki bunu kabul etmedim. Gold bilgasayarı aradım herşeyi anlattım sitenizde yaptığınız reklam yanıltıcı reklama giriyor ayrıca kutu içerisinden çıkan kitapçıkta da darbelere karşı bir uyarı bulunmuyor siteniz üzerinde ki videoda telefona yapılan darbeler ortada diyerek konuştum. Kıvırmaya başladılar işte ne kadar yüksekten düştü önemli gibi falan benden araştırma için ürünü talep ettiler son durum bu ürünün fotaraflarını videosun çektim site sayfasının ekran görüntüsünü ve videonun kendisini indirdim ayrıca kullanma kılavuzunun sayfa sayfa fotarafını çektim faturanın fotokopisini aldım doldurduğum dilekçenin fotorafını çektim ve dilekçede ürünün ücretinin iadesini talep ettim artık yollamak kaldı :) aklına başka bişey gelen arkadaş varsa iletirse sevinirim ürünü büyük ihtimalle 2 gün içersinde kargoya vercem.

• BU TELEFONUN ŞARJI NASIL ÜÇ GÜN GİDİYOR BEN ALDIM 1 AY KULANDIM BİRGÜN BİLE GİTMİYOR ŞARJI İNTERNET KULANMIYORUM OYUN BİLE OYNAMIYORUM KONUŞMA SÜREM ANORMAL DEĞİL MESAJLAŞMA KEZA ÖLE EKRAN EN DÜŞÜKTE GEREKSİZ PROGRAM ÇALIŞMIYOR AMA ŞARJI BİRGÜN BİLE GİTMEDİ GERİ VERDİM ZARARINAAA BENDE REKLAMLARA ALDANDIM ALDIM AMA ŞARJI YÜZÜNDEN SAATIMMM BAŞKA KULANANLAR VARSA YAZSIN LÜTFEN YADA BENİM ALDIGIM TELDE Mİ SORUN VARDI LÜTFEN YAZIN KULLANANLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerzoone

BU TELEFONUN ŞARJI NASIL ÜÇ GÜN GİDİYOR BEN ALDIM 1 AY KULANDIM BİRGÜN BİLE GİTMİYOR ŞARJI İNTERNET KULANMIYORUM OYUN BİLE OYNAMIYORUM KONUŞMA SÜREM ANORMAL DEĞİL MESAJLAŞMA KEZA ÖLE EKRAN EN DÜŞÜKTE GEREKSİZ PROGRAM ÇALIŞMIYOR AMA ŞARJI BİRGÜN BİLE GİTMEDİ GERİ VERDİM ZARARINAAA BENDE REKLAMLARA ALDANDIM ALDIM AMA ŞARJI YÜZÜNDEN SAATIMMM BAŞKA KULANANLAR VARSA YAZSIN LÜTFEN YADA BENİM ALDIGIM TELDE Mİ SORUN VARDI LÜTFEN YAZIN KULLANANLAR

o dertte mevcuttu hatta ilk aldığımda farklı şarj etme yollarından birini uyguladım full şarj edip 5 dkk telefonu kapalı tutyordun tekrardan açıp tekrar bi 3 saat şarj ediyordun falan filan ama hiç bir işe yaramadı 3 saat minumum 13 saat maximum kullanabildim fakat hat takmadığında sanırım 3 gün ayakta kalıyormuş :D

• arkadaşlar bende sony xperia go kullanısıyım şu an 2.3.7 kullanıyorum sizce JB ye gecmeli miyim birde ben güncellemeye calıştım yeni sürüm gözüküyor ama telefonu kapatıp usb taktığımda ses kısma düğmesine basılı tutuyorum ama telefon bulunamadı diye hata veriyor acil yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serberos227

arkadaşlar bende sony xperia go kullanısıyım şu an 2.3.7 kullanıyorum sizce JB ye gecmeli miyim birde ben güncellemeye calıştım yeni sürüm gözüküyor ama telefonu kapatıp usb taktığımda ses kısma düğmesine basılı tutuyorum ama telefon bulunamadı diye hata veriyor acil yardımcı olursanız sevinirim

kardeş aman deyim gümcelleme. sürüm 2.3.7 olanlara tavsiye güncellemeyin.donmalar kasmalar başlıyor haberin ola. bu sadece benim değil herkesin ortak şikayetidir. geri dönmeside sıkıntılı biraz...

• quote:

BU TELEFONUN ŞARJI NASIL ÜÇ GÜN GİDİYOR BEN ALDIM 1 AY KULANDIM BİRGÜN BİLE GİTMİYOR ŞARJI İNTERNET KULANMIYORUM OYUN BİLE OYNAMIYORUM KONUŞMA SÜREM ANORMAL DEĞİL MESAJLAŞMA KEZA ÖLE EKRAN EN DÜŞÜKTE GEREKSİZ PROGRAM ÇALIŞMIYOR AMA ŞARJI BİRGÜN BİLE GİTMEDİ GERİ VERDİM ZARARINAAA BENDE REKLAMLARA ALDANDIM ALDIM AMA ŞARJI YÜZÜNDEN SAATIMMM BAŞKA KULANANLAR VARSA YAZSIN LÜTFEN YADA BENİM ALDIGIM TELDE Mİ SORUN VARDI LÜTFEN YAZIN KULLANANLAR

usta bu şarj konusunda herkes bişe sölüyor.yani anladığım kadarıyla bu biraz şans işi.kimine batarya sağlam gelio kiminde sıkıntılı.senin dediğin gibi ne internet nede oyun kullanmadan şarjı bu kadar az gitmesi garip açıkçası.ben her ikisinide kullandığım halde eğer biraz sıkarsam tam dolu şarjla 2 gün gidiohatta ben bu sitedeki gördüğün bütün yorumlarımı telefondan attım

• quote:

quote:

usta bu şarj konusunda herkes bişe sölüyor.yani anladığım kadarıyla bu biraz şans işi.kimine batarya sağlam gelio kiminde sıkıntılı.senin dediğin gibi ne internet nede oyun kullanmadan şarjı bu kadar az gitmesi garip açıkçası.ben her ikisinide kullandığım halde eğer biraz sıkarsam tam dolu şarjla 2 gün gidiohatta ben bu sitedeki gördüğün bütün yorumlarımı telefondan attım

Üstad bu sony sana çalışıyor galiba :) ne kadar iyi yön varsa sende ne kadar kötü yön varsa bizde :D

• quote:

quote:

quote:

Üstad bu sony sana çalışıyor galiba :) ne kadar iyi yön varsa sende ne kadar kötü yön varsa bizde :D

Valla kardeş o kadar çok yorum okudumki telefon hakkında o yüZden eğer bilgim varsa paylaşıyorum. Zaten benimde bi ara şarj sıkıntım oldu. güncelledikten sonra şarjı kendi kendine bitiodu mesela.önceki sayfalardada yazmıştım bunu.ama sonradan her ne hikmetse yavaş yavaş gün geçtikçe düzeldi.

bu bazılarına sağlam batarya bazılarına sorunlu batarya gelior dediğimde yine başka yerlerden okuduğum yorumlardan yazdım.günde 2-3 kere şarja takıorum diyende var, şarjı 3 gün gidior diende.

Ama beni sorarsan mesela; şarjı bitmiyor ama ben hergün şarja takıorrum ve ben bu güne kadar hiç öle dedikleri gibi tam şarj et kapat aç sonra bi daha şarj et yada tam dolmadan şarjdan çıkarma gibi şeyley yapmadım hatta çoğu zaman şarj %100 ü zor görüyor.(ben malımı biraz hor kullanırımda) o yüzden de şans işi bu die yorumladım.

BU ARADA SON BİR ŞEY DAHA SÖYLİİM KULLANMA KILAVUZUNDA TELEFONU SIK SIK ŞARJ EDİN YAZIOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 14 Ağustos 2013; 2:37:11 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bende sony xperia go kullanısıyım şu an 2.3.7 kullanıyorum sizce JB ye gecmeli miyim birde ben güncellemeye calıştım yeni sürüm gözüküyor ama telefonu kapatıp usb taktığımda ses kısma düğmesine basılı tutuyorum ama telefon bulunamadı diye hata veriyor acil yardımcı olursanız sevinirim

kardeş aman deyim gümcelleme. sürüm 2.3.7 olanlara tavsiye güncellemeyin.donmalar kasmalar başlıyor haberin ola. bu sadece benim değil herkesin ortak şikayetidir. geri dönmeside sıkıntılı biraz...

peki ses kısma düğmesine basılı tutmama rağmen telefonu görememesinin nedeni nedir

• quote:

quote:

quote:

peki ses kısma düğmesine basılı tutmama rağmen telefonu görememesinin nedeni nedir

vala bir telefonun şarjı durduk yere giderse ben dandik derim tamam eyvallah android telefonların şarjı gitmiyor fazla ama çevremde kulananlar var bir sürü samsung htc kulananlar var 2 gün raghat gidiyo deniliyorrr ben doğru düzgün konuşmadıgım halde 1 gün gitmiyorrr sen diyosun ki şarj da sorun vardır ozaman bu telefonun üretinde sorun vardır derim her üretlen 5 telefondan ikisi sorunlu derim ozaman

• ve şu videoyu izleyinnnnnnn
    go
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kardeş o kadar çok yorum okudumki telefon hakkında o yüZden eğer bilgim varsa paylaşıyorum. Zaten benimde bi ara şarj sıkıntım oldu. güncelledikten sonra şarjı kendi kendine bitiodu mesela.önceki sayfalardada yazmıştım bunu.ama sonradan her ne hikmetse yavaş yavaş gün geçtikçe düzeldi.

bu bazılarına sağlam batarya bazılarına sorunlu batarya gelior dediğimde yine başka yerlerden okuduğum yorumlardan yazdım.günde 2-3 kere şarja takıorum diyende var, şarjı 3 gün gidior diende.

Ama beni sorarsan mesela; şarjı bitmiyor ama ben hergün şarja takıorrum ve ben bu güne kadar hiç öle dedikleri gibi tam şarj et kapat aç sonra bi daha şarj et yada tam dolmadan şarjdan çıkarma gibi şeyley yapmadım hatta çoğu zaman şarj %100 ü zor görüyor.(ben malımı biraz hor kullanırımda) o yüzden de şans işi bu die yorumladım.

BU ARADA SON BİR ŞEY DAHA SÖYLİİM KULLANMA KILAVUZUNDA TELEFONU SIK SIK ŞARJ EDİN YAZIOR

aynen onu bende okudum normalde dedikleri gibi yapmak yani batarya tam doldurmadan çıkartmak ve tam bitmeden şarj etmek bataryayı zorlayıcı bir etkendir ve ömrünü kısaltır ama sık sık şarj edin demeleri ile neyi kastettiklerini gerçekten anlamış değilim. Evet bu elektronik işi şans işidir haklısın bende rüzgar enerji santrallerinde elektronik teknikeri olarak görev yapıyorum en ufak bir temassızlık ta koskoca makine yatabiliyor yada çok ufak sıcaklık değişimlerinde aynı ürün olmasına rağmen modüllerin biri çalışırken diğeri sıkıntı yaratabiliyor işçilik ve malzeme kalitesi iyi bir üründe bunlar daha az rastlanan şeyler.

• quote:

ve şu videoyu izleyinnnnnnn
    go

şarjı internet alınca bi gün bile gitmiyo demiş benimki internet olmadan 6 gün gidiyor
  • arkadaşlar güncelleme aşamasında herseyi uyguluyorum ama kapatıp ses kısma düğmesine bastıktan sonra telefon bulunamadı diye hata veriyor çözümü nedir
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.