Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eymenovichh

filmi bende alcam bir iki güne elim terli felan oluyo tabi parmak izi felan uğraşmak istemiyorum bide bazen elim nemli olunca akıcı olmuyo da nası desem

laptop çok ısınınca kenarının plastiğine sürtersin tam gitmez ya onun gibi anlatamadım ama

ben güncellemeden vazgeçiyorum o zaman.
    oynadığın oyun varmı? doğru düzgün oyun yok arkadaş, temple run serisini önceden oynadım geç, subway surfers tarzı tüm oyunları oynadım
    ama
    kasmayacak , ufak tefek ama bağımlılık yapacak oyun lazım real racing 3-modern combat 4 kadar olmasa da olur
    biraz ısınsa da sorun olmaz soğuk suya tutarım çok güldüm ilk sayfada

artık apk indirmemeye karar verdim, önceki telefınumda çok indiriyodum 20 felan olmuştur
    ama fruit ninjayı japon sitesinden indirmiştim, internete bağlanınca kendi kendine japonca şeyler indiriyodu:P ne dersiniz?

bi de free norton kurdum 50mb ram yiyor haysiyetsiz direk sildim

Valla ben pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden oyunlarla pek ilgim yoktur.Sadece iki oyunum var birisi Angry Birds diğeride Basketball diye bi oyun.öle kendi kendine basket atıon.Ama genellikle bu basket oyununu oynuom.Angry Birds ü niye indirdim ve neden silmiyorum bilmiyorum. Çünkü hiç oynamıyorum

Bu arada kuzenimin telefonuna şu bubway surfers bi türlü indiremedik.Daha doğrusu indirdikte açamadık.Oyundan bişi anlamadık.Kuzenimde çok istiyor ama bi türlü açamadık.Bana nerden indirdiğini linkini bide nasıl açıldığını anlatırsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

filmi bende alcam bir iki güne elim terli felan oluyo tabi parmak izi felan uğraşmak istemiyorum bide bazen elim nemli olunca akıcı olmuyo da nası desem

laptop çok ısınınca kenarının plastiğine sürtersin tam gitmez ya onun gibi anlatamadım ama

oynadığın oyun varmı? doğru düzgün oyun yok arkadaş, temple run serisini önceden oynadım geç, subway surfers tarzı tüm oyunları oynadım
    ama
    kasmayacak , ufak tefek ama bağımlılık yapacak oyun lazım real racing 3-modern combat 4 kadar olmasa da olur

artık apk indirmemeye karar verdim, önceki telefınumda çok indiriyodum 20 felan olmuştur
    ama fruit ninjayı japon sitesinden indirmiştim, internete bağlanınca kendi kendine japonca şeyler indiriyodu:P ne dersiniz?

Valla ben pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden oyunlarla pek ilgim yoktur.Sadece iki oyunum var birisi Angry Birds diğeride Basketball diye bi oyun.öle kendi kendine basket atıon.Ama genellikle bu basket oyununu oynuom.Angry Birds ü niye indirdim ve neden silmiyorum bilmiyorum. Çünkü hiç oynamıyorum

Bu arada kuzenimin telefonuna şu bubway surfers bi türlü indiremedik.Daha doğrusu indirdikte açamadık.Oyundan bişi anlamadık.Kuzenimde çok istiyor ama bi türlü açamadık.Bana nerden indirdiğini linkini bide nasıl açıldığını anlatırsan sevinirim

nası yani linkinin nası açıldığını?
    google playden indir işte beleş uygulamaysa??
    yok değil ücretliyse apk indir o da şöyle olur;
    mesela asphalt 7 paralı

google'a asphalt 7 apk yazarsın
    en sağlamı filecroptur orada farklı farklı linklerden indirirsin işte?
    bu arada yaş kaç annem gördü felan bu arada benim de 14

pek oyun oynamıyosan benim bi basrahatla uygulamam vardı yolda giderken felan butona basıyosun düğmeye basıldı made by eymenovich yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eymenovichh -- 31 Temmuz 2013; 16:37:29 >

• Ya oyunu bulup indiriyorduk ama oyunu açınca saçma sapan bi ekran geliyor.Yani oyunla ilgisi olmayan bi ekran geliyo.saçma sapan şıklar.facebook falan.ama şimdi kuzenime sordumda galiba onun telefonundan kaynaklıymış.onun telefonu galaxy İCE.yaş:23 MOD:TATİL :D
  • quote:

quote:

quote:

ama

nası yani linkinin nası açıldığını?
    google playden indir işte beleş uygulamaysa??
    yok değil ücretliyse apk indir o da şöyle olur;
    mesela asphalt 7 paralı

google'a asphalt 7 apk yazarsın
    en sağlamı filecroptur orada farklı farklı linklerden indirirsin işte?
    bu arada yaş kaç annem gördü felan bu arada benim de 14

pek oyun oynamıyosan benim bi basrahatla uygulamam vardı yolda giderken felan butona basıyosun düğmeye basıldı made by eymenovich yazıyor

Alıntıları Göster
    pek oyun oynamıyosan benim bi basrahatla uygulamam vardı yolda giderken felan butona basıyosun düğmeye basıldı made by eymenovich yazıyorBurda ne demek istedin çözemedim :D

edit: şimdi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 31 Temmuz 2013; 17:16:23 >

• akşam telefonu masanın üstüne koydum %70 şarjla sabah kalktım şarjı %72 olmuş çok garip ama aynen dediğim gibi oldu
  • Merhaba dostlar, çekiyor görünürken çekmemesi sorunu ile Vatan'a götürdüm garantiye gitti geldi telefon, yazılım güncellemesi yapılmış ve periyodik bakım temzilik bilmem ne yapılmış sözde, içi açılmış mıdır diye sordum teslim alırken, muhtemelen açılmıştır bakım ve temizlik diyorsa dediler, su geçirmezlik ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım peki dedim cevap veremedi, eve geldim baktım mavi kısım ile siyah kısmın birleştiği yer üst 2 vidanın tam ortası parmaklarımla basınç uyguladığımda kapanıyor, yani çok hafif 0,5mm boşluk var. tekrar gittim Vatan'a, gösterdim dedim böyle böyle suya sokmaya korkuyorum elinizde sıfır varsa getirin bi' deneyelim dedim, yok dedi istersen servise gönderelim yine ama 1ayını daha yersin dedi göndermedim. he bi' de serviste güncellendikten sonra kameraya girdiğimde ilk açılışta yeşil şeyler çıkıyor ekranda, kapatıp tekrar açıyorum farklı yerde bazen çok büyük bazen çok ince uzun uzun yeşillikler oluşuyor matrix style , pozlama gerçekleştikten sonra oluyor bazen aynı şey, önizleme ekrana gelmeden hemen önce anlık 1sn lik bi'şey bu, çekilen fotoğraflarda hiçbi' sıkıntı yok fakat. telefonu güncel olan ve benzer sorun yaşayan var mı acaba aramızda? Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: jackthunder

Merhaba dostlar, çekiyor görünürken çekmemesi sorunu ile Vatan'a götürdüm garantiye gitti geldi telefon, yazılım güncellemesi yapılmış ve periyodik bakım temzilik bilmem ne yapılmış sözde, içi açılmış mıdır diye sordum teslim alırken, muhtemelen açılmıştır bakım ve temizlik diyorsa dediler, su geçirmezlik ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım peki dedim cevap veremedi, eve geldim baktım mavi kısım ile siyah kısmın birleştiği yer üst 2 vidanın tam ortası parmaklarımla basınç uyguladığımda kapanıyor, yani çok hafif 0,5mm boşluk var. tekrar gittim Vatan'a, gösterdim dedim böyle böyle suya sokmaya korkuyorum elinizde sıfır varsa getirin bi' deneyelim dedim, yok dedi istersen servise gönderelim yine ama 1ayını daha yersin dedi göndermedim. he bi' de serviste güncellendikten sonra kameraya girdiğimde ilk açılışta yeşil şeyler çıkıyor ekranda, kapatıp tekrar açıyorum farklı yerde bazen çok büyük bazen çok ince uzun uzun yeşillikler oluşuyor matrix style , pozlama gerçekleştikten sonra oluyor bazen aynı şey, önizleme ekrana gelmeden hemen önce anlık 1sn lik bi'şey bu, çekilen fotoğraflarda hiçbi' sıkıntı yok fakat. telefonu güncel olan ve benzer sorun yaşayan var mı acaba aramızda? Saygılar..

kamera açılırken ekranda kısa süreli yeşil çizgiler çıkması sorunu bende de var.ama çekerken falan çıkmıyor.sadece kamera ilk açılışında oda her zaman değil bazen çıkıyor(en azından şimdilik). ama ben pek umursamadım çekimde bi sıkıntı yaratmadığı için.

• Arkadaşlar bu yeni güncelleme geldiğinden beri root yapamıyorduk, reklam görmekten bıkmıştım. En son güncellememiz için root çıkmış ve işlem çok kolay:
    http://d-h.st/hG1
    Linkteki dosyayı indirin, rardan çıkarın. Telefonu bilgisayara bağlayıp çıkarttığınız klasördeki runme'yi çalıştırın. Herhangi bir tuşa basın, 3 satır komut çıkacak. İlk satırı yazıp enterlayın, sonra 2. satırdaki komutu yazıp enterlayın, sonra 3. ve son satırdaki komutu da yazıp enterlayın. İşlemler bitince ''exit'' yazın. Telefonunuza reset atacak ve SuperUser yüklendi.
    Fakat reklam engelleyici uygulamanın adını unuttum Onu da bana bir hatırlatın da kurtulalım reklamlardan.
    Düzeltme: Ad.block android için uygulama yapmış:https://ad.blockplus.org/en/android-install ( ad ve block arasındaki noktayı kaldırın)
    Uygulamayı açtıktan sonra supersu penceresi çıkıp izin isteyecek, izin ver deyin ad.block etkin, işlem tamam.
    2. uygulamamız AdAway
    Link:https://f-droid.org/repo/org.adaway_42.apk
    Telefona atın .apk dosyasını yükleyin. SuperSu izni isteyecek buna da izin veriyoruz. Dosyaları indir seçeneği olacak ona basıyoruz sonra telefona bir reset, bu da tamam. Reklamları unutun.

2. DÜZELTME: Arkadaşlar bu root'u yapabileceğimiz versiyon Xperia Go JB [6.2.A.1.100] (yani bize sunulan en son sürüm.)
    Ek olarak root yapmak garantiden çıkarıyor diyorlar. Ama ben de bilmiyorum durumu. Yapmak size kalmış ama yapmamak çok saçma geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi need4speedy -- 1 Ağustos 2013; 18:49:38 >

• eymenovichh kullanıcısına yanıt
    Uğraştım didindim zoruna SS aldım valla, azıcık olduğu bi' an yakalayabildim ama hiç yoktan iyidir, bazen kompleye yakın olduğu da oluyor bazen ise yeşil ve siyah çizgiler oluyor. Telefonum root'lu olmadığı için ekran videosu çekemedim kusura bakmayın. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackthunder -- 2 Ağustos 2013; 0:26:39 >
  • eymenovichh kullanıcısına yanıt
    Unuttum pardon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackthunder -- 2 Ağustos 2013; 0:29:51 >
  • Yok arkadaş bu telefonda en iyi sistem 2.3.7 tür. hiç eski sistemliler şikayet etmiyor. şikayetlerin %99'u güncelli olanlar hep.Birgün dayanılamayacak seviyeye gelirse telefon o zaman bende yükleyecem.Ama şimdi fazla eski olmayınca kıyamıyom.Biraz eskisin anasını ağlatacam
  • Hocam bende hızlı foto çekiminde de oluyor menüden açtığımda da oluyor, pozlama gerçekleştikten sonra da oluyor Çocuklar gibi şenim ..
  • arkadaşlar telefonun içnde gelen facebook uygulamasını silemiyorum nasıl silebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

arkadaşlar telefonun içnde gelen facebook uygulamasını silemiyorum nasıl silebilirim ?

Cihazı root larsan silebilirsin fakat root lamadan da uygulamalar a git ordan tümü sekmesine git ve tüm facebook ile ilgili şeyleri "devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyerek bir nevi silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gageracer

Cihazı root larsan silebilirsin fakat root lamadan da uygulamalar a git ordan tümü sekmesine git ve tüm facebook ile ilgili şeyleri "devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyerek bir nevi silebilirsin.

Root lamalımıyım sizce ?
  • quote:

güncelliyimi sizce?
    4.0.4 de çok memnunum, yeni sürümde çok şikayet eden var , bi artısı olur mu?

memnunsan niye güncelleyesinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

arkadaşlar telefonun içnde gelen facebook uygulamasını silemiyorum nasıl silebilirim ?

Uygulamalardan s.ilersin. ben sildim telde rahatladı bende. o rahatlıkla ekranı bile çatlattım.:-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

güncelliyimi sizce?
    4.0.4 de çok memnunum, yeni sürümde çok şikayet eden var , bi artısı olur mu?

memnunsan niye güncelleyesinki

güncellemeyi memnuniyeti artırmakiçin yapmıyorlarmı zaten?

evet ama memnuniyetten çok memnuniyetsizlik yaratabilior. daha öncede sölediğim gibi bence telefona kattığı çok fazla bişe yok.şahsen benim gördüğüm bir görselliği değişti(tema,icons falan) birde ekran görüntüsü alma seçeneği geldi.yanlış hatırlamıyorsam ics de yoktu. sanki eskisine göre biraz daha seri oldu telefon ama biraz. o yüzden eğer memnunsan güncelleme derim. tercih senin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav arkadaş resimdeki 'android is' e bi çözüm bulamadım. devamlı data kullanımı yapıyor arka planda. arka plan verisini kapatıyorum yine oluyor devamlı bi kurtuluşu yokmudur bunun yaa
  • arkadaşlar telefona yüklediğimiz oyunları telefon hafızasına obb klasörüne atıyoruz root yapmadan hafıza kartına nasıl yükliyebiliriz ?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.