Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede 1 gb varda android is aşırı derecede artıyor ya çözümü yok mu bunun nerdeyse 10 saniyede bi 1 mb yiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar go nun aldığı son android sürümü hangisi ve 4.3 go ya gelicekmi ?
  • merhabalar
    telefonun ana ekranında yer alan gri dikdörtgen şeklindeki kısayolu (kablosuz, ses vs) yanlışlıkla sildim. Nasıl getirebiliriz bilgisi olan var mı?
    teşekkürler
  • Arkadaşlar 1 ay önce Gold bilgisayar sitesinden aldığım sony xperia go st27i telefonumu yaklaşık yarım metreden (cebimden çıkartırken) elimden düşürdüm düştüğü yer topraktı o kadar sert bir zemin değildi yani. Alacak arkadaşlar bir daha düşünsün
     >>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
  • gold bilgisayardan bi ürün almanda kabahat zaten.kesinlikle çok pişmanım ürün aldığım için.seninki en azından kendi elinden düşüp kırılmış ben vipprotect te verdim.s 3 miniyi gold bilgisayar sağolsun bozup geri göndermiş bi gönderdim geldiğinde geri çıkış tuşunu bozmuşlardıikinci seferinde ise şarj almıyor telefon bakalım bu defa nesini bozup göndercekler..

teşekkürler GOLD BİLGİSYAR.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasili08

gold bilgisayardan bi ürün almanda kabahat zaten.kesinlikle çok pişmanım ürün aldığım için.seninki en azından kendi elinden düşüp kırılmış ben vipprotect te verdim.s 3 miniyi gold bilgisayar sağolsun bozup geri göndermiş bi gönderdim geldiğinde geri çıkış tuşunu bozmuşlardıikinci seferinde ise şarj almıyor telefon bakalım bu defa nesini bozup göndercekler..

teşekkürler GOLD BİLGİSYAR.....

Arkadaşım ben bu sayfada sürekli yazdım...neden gold dan telefon aldın ki????

güncel.....Hızlı al . Gold. metro da ess elektronik garantili telefon satıyor...Aldığınız da servislerde sürünür ve gerekli olan her şeye üçret ödersiniz..telefonum 1 ay sonra kişisel gayretim sonucunda işi gücü bırakıp servise gidip kendim sorunu çözmeye çalıştım.85 tl ödedim telefonu aldım..ama şimdide telefon 1 gün şarj da kaldı şarjzı hala %65 lerde .Şimdi işi gücü bırak tekrar servise git..İşte zulüm budur..100-200TL fazla verip Genpa-kvk-samsung-başarı vs.Türkiye garantili telefon alın arkadaşlar.Şimdi de telefon su aldı anakart değişecek 480TL ver diyorlar..Bende Hakem heyetine başvurdum..Bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 12 Ağustos 2013; 14:25:19 >

• 1 konuda haklısın fakat ister kvk olsun ister başka firma benim aldığım üründen sorumlu olan sony mobile yani konuyu ben onlar ile görüştüm adamlar biz telefona darbelere karşı dayanıklı diye bi ibare koymadık diyorlar sıkıntı burda reklam yapıyorsun benim ürünüm şöyle böyle eee başına bir şey geldi mi bizi sorumlu tutamazsınız diyorsun. Sonuçta sony markasıyla Türkiye'ye sokmuşsun sen bu ürünü A firma getirmiş B firma getirmiş ürettiğin mal satılıyor bunun arkasında da durman gerekli...
  • Arkadaşlar merhaba ... bu gün itibari ile SONY Xperia go sparişi verdim istanbulbilişim den şu an yola çıktı ve yarın elime ulaşıcak, güncellemelerle ilgili bi çok hikaye okudum. cihazı aldığımda yazılım güncelmi olacak yoksa en eski sürümlemi gelicek tam bilmiyorum, bana tavsiyeniz ve yüklememi tavsiye edeceğiniz uygulamalar yazılımlar nelerdir, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

1 konuda haklısın fakat ister kvk olsun ister başka firma benim aldığım üründen sorumlu olan sony mobile yani konuyu ben onlar ile görüştüm adamlar biz telefona darbelere karşı dayanıklı diye bi ibare koymadık diyorlar sıkıntı burda reklam yapıyorsun benim ürünüm şöyle böyle eee başına bir şey geldi mi bizi sorumlu tutamazsınız diyorsun. Sonuçta sony markasıyla Türkiye'ye sokmuşsun sen bu ürünü A firma getirmiş B firma getirmiş ürettiğin mal satılıyor bunun arkasında da durman gerekli...

Usta yanlış anlama ben markayı yada telefonu falan savunmuyorum ama bu A firması B firması mevzusu fark ediyor deniyor.Yanlış bilmiyorsam Sony sadece Sony Center ve Bosh yetkili satıcılarından alınan ürünlerine resmi garanti veriyor.Gerçektende darbeye dayanıklı demiyorlar.Evet doğrudur reklamda öyle bir izlenim bırakıyorlar ancak bunu sende ve herkes de biliyorki reklamlar her zaman abartılıdır.eğer çıkan her reklama inansaydık METRO çikolatasını motorun deposuna sokmaya çalışırdık Sonuçta enerji kaynağı değilmi O yüzden biraz araştırmasını yapsaydın keşke.Ben belkide biraz şanslıydım.Ben Sony Center dan aldım ve ordaki eleman çok açık sözlüydü ve gayet açık bir şekilde her şeyi söyledi bana.Ekran darbelere dayanıklıdır ama çok fazla bir şey bekleme dedi.O yüzden darbe denemesi yapma ama telefonun ekranının diğer marka ve model telefonlara göre çizilme dayanıklılığı vardır dedi.Ona bile çizilmez demedi adam çizilir ama biraz daha dayanıklıdır dedi ve ayrıca çizilsede ufak çizikler bu camda hemen hemen hiç görünmez dedi.Ama su geçirmezliğine %100 garanti verdi mesela.Eğer geçirirse telefonu getir yenisini al götür dedi.Hatta adam daha telefonu almadan inanayım diye sıfır bir telefonu gözümün önünde açıp suya soktu.Bana bu suya soktuğun telefonu verme sıfır açılmamış kutusunda bir telefon ver dedim yeni bir açılmamış pakette telefon getirdi Yani senin anlayacağın reklamda her gördüğüne inanma biraz araştır derim ben.Ben bu telefonu almadan önce kaç tane siteden kaç tane yorum okudum saymaya kalksam sayamam.Ayrıca bu teknoloji işi birazda şans işidir.Ne marka fark eder ne model.Adamın biri bi sitede yazmıştı mesela yorumlara telefonu küçük oğlum 3. kattan aşağı düşürdü telefona bişe olmadı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

Arkadaşlar merhaba ... bu gün itibari ile SONY Xperia go sparişi verdim istanbulbilişim den şu an yola çıktı ve yarın elime ulaşıcak, güncellemelerle ilgili bi çok hikaye okudum. cihazı aldığımda yazılım güncelmi olacak yoksa en eski sürümlemi gelicek tam bilmiyorum, bana tavsiyeniz ve yüklememi tavsiye edeceğiniz uygulamalar yazılımlar nelerdir, teşekkürler...

Geldiğinde Android sürümüne bak. Eğer 2.3.7 sürümüyse sakın güncelleme
  • merhaba arkadaşlar.xperia go kullanıcısıyım.sony'nin verdiği 6.1 güncellemesinden sonra arka planda müzik, radyo dinleyemiyorum.bu sorun bütün uygulamalarda oluyor.mesela facebook'u kapatmadan ana ekrana geldiğimde arka planda çalışması gerekirken uygulama kendiliğinden kapanıyor.geçen hafta telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm.birkaç gün düzeldi ama bugün yeniden başladı aynı sorun.telefonda uygulama kapatma programı falan da yüklü değil.sadece birkaç gerekli uygulama yüklü(twitter, k9 mail, okey oyunu, instagram vb.)
    ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • mer33 M kullanıcısına yanıt
    Buna göre özellikle yoğun reklam sebebiyle bir çok tüketicinin tercihi haline gelen ürün ve hizmetlerin aslında tüketiciye ayıplı bir mal veya hizmet olarak satıldığı gerçeği ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla tüketicinin yanıltıcı reklam nedeniyle satın almış olduğu mal ve hizmetler Tüketici Kanunu gereğince ayıplıdır. Firmalar tüketiciye, mevzuata aykırı ve yanıltıcı reklamlar marifetiyle satmış olduğu mal ve hizmetlerin bedelini geri iade etmelidir.

Söz konusu kararlarda; Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. A.Ş'nin Temmuz 2006 tarihinden itibaren çeşitli yazılı, sözlü ve görsel mecralarda yayımlanan “Kalbinizi düşünün, kolesterolünüzü düşürün” ifadelerinin yer aldığı ”Danone Danacol” isimli ürün reklamları, Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun ile Türk Gıda Kodeksi Gıda Maddelerinin Genel Etiketleme ve Beslenme Yönünden Etiketleme Kuralları Tebliği'ne aykırı bulunduğu yine, Seher Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.'nin 22 Temmuz 2006'dan itibaren çeşitli yazılı, sözlü ve görsel mecralarda yayımlanan “Kolesterolü yüzde 15'e varan oranda düşürür ve kontrol altına alır” ifadelerinin yer aldığı “Ülker Kalbim Benecol” isimli ürün reklamları ile Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş.'nin bir derginin Ekim sayısında yayımlanan “Kolesterolünüzü yüzde 15'e varan oranda düşürür” ifadelerinin yer aldığı “Becel Pro-activ” isimli ürün reklamlarının da, söz konusu mevzuata aykırı olduğu belirlenmiştir.

Yine, Biota Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Tic. Ltd. Şti'ye de “Bioxcin” isimli ürününe ait “Saç dökülmesine karşı Bioxcin” başlıklı broşürde yer alan ibarelere ilişkin iddiaların da bilimsel olarak ispatlanamaması nedeniyle, 5 bin 491 YTL idari para cezası ve reklamı durdurma kararı verilmiştir.

Benzer uygulamalar diğer örneklerde de görülmektedir.

Dolayısıyla bu zamana kadar tüketicilere satılmış olan mal ve hizmetlerin tamamı ayıplıdır. Çünkü 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanuna göre; Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir." hükmü getirilmiştir. Dolayısıyla bu hüküm gereğince reklamında mevzuata aykırı ifadeler kullanmak suretiyle mal ve hizmet satan ve tüketiciyi yanıltmak suretiyle mağdur eden söz konusu firmaların mal ve hizmetleri ayıplıdır.

Reklam Kurulu kararı gereğince tüketicilere ayıplı mal ve hizmet sattıkları tespit edilen firmaların tüketiciye herhangi bir müracaata gerek kalmaksızın bedel iadesi yapmaları gerekmektedir. Bu durumda olan tüketiciler, yanıltıcı reklam nedeniyle alınan mal ve hizmetin iadesi ve ödenen bedelin geri verilmesi ile ilgili olarak Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri veya Tüketici Mahkemeleri'ne Reklam Kurulu kararlarını delil göstererek dava açabilirler.

Böyle bir kanunda var ama :)

• quote:

Buna göre özellikle yoğun reklam sebebiyle bir çok tüketicinin tercihi haline gelen ürün ve hizmetlerin aslında tüketiciye ayıplı bir mal veya hizmet olarak satıldığı gerçeği ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla tüketicinin yanıltıcı reklam nedeniyle satın almış olduğu mal ve hizmetler Tüketici Kanunu gereğince ayıplıdır. Firmalar tüketiciye, mevzuata aykırı ve yanıltıcı reklamlar marifetiyle satmış olduğu mal ve hizmetlerin bedelini geri iade etmelidir.

Söz konusu kararlarda; Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. A.Ş'nin Temmuz 2006 tarihinden itibaren çeşitli yazılı, sözlü ve görsel mecralarda yayımlanan “Kalbinizi düşünün, kolesterolünüzü düşürün” ifadelerinin yer aldığı ”Danone Danacol” isimli ürün reklamları, Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun ile Türk Gıda Kodeksi Gıda Maddelerinin Genel Etiketleme ve Beslenme Yönünden Etiketleme Kuralları Tebliği'ne aykırı bulunduğu yine, Seher Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.'nin 22 Temmuz 2006'dan itibaren çeşitli yazılı, sözlü ve görsel mecralarda yayımlanan “Kolesterolü yüzde 15'e varan oranda düşürür ve kontrol altına alır” ifadelerinin yer aldığı “Ülker Kalbim Benecol” isimli ürün reklamları ile Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş.'nin bir derginin Ekim sayısında yayımlanan “Kolesterolünüzü yüzde 15'e varan oranda düşürür” ifadelerinin yer aldığı “Becel Pro-activ” isimli ürün reklamlarının da, söz konusu mevzuata aykırı olduğu belirlenmiştir.

Yine, Biota Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Tic. Ltd. Şti'ye de “Bioxcin” isimli ürününe ait “Saç dökülmesine karşı Bioxcin” başlıklı broşürde yer alan ibarelere ilişkin iddiaların da bilimsel olarak ispatlanamaması nedeniyle, 5 bin 491 YTL idari para cezası ve reklamı durdurma kararı verilmiştir.

Dolayısıyla bu zamana kadar tüketicilere satılmış olan mal ve hizmetlerin tamamı ayıplıdır. Çünkü 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanuna göre; Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir." hükmü getirilmiştir. Dolayısıyla bu hüküm gereğince reklamında mevzuata aykırı ifadeler kullanmak suretiyle mal ve hizmet satan ve tüketiciyi yanıltmak suretiyle mağdur eden söz konusu firmaların mal ve hizmetleri ayıplıdır.

Reklam Kurulu kararı gereğince tüketicilere ayıplı mal ve hizmet sattıkları tespit edilen firmaların tüketiciye herhangi bir müracaata gerek kalmaksızın bedel iadesi yapmaları gerekmektedir. Bu durumda olan tüketiciler, yanıltıcı reklam nedeniyle alınan mal ve hizmetin iadesi ve ödenen bedelin geri verilmesi ile ilgili olarak Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri veya Tüketici Mahkemeleri'ne Reklam Kurulu kararlarını delil göstererek dava açabilirler.

O zaman mahkemeye başvuracaz yada şikayet edecez. Yukarda da dediğim gibi her şeye inanırsak çikolatayı benzin niyetine kullanırdık Bu arada telefona daha yeni yakından baktımda sanki yarım metreden toprağa düşmüş gibi pek gözükmüyor.Sanki küçük bir sağlamlık testi yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

quote:

O zaman mahkemeye başvuracaz yada şikayet edecez. Yukarda da dediğim gibi her şeye inanırsak çikolatayı benzin niyetine kullanırdık Bu arada telefona daha yeni yakından baktımda sanki yarım metreden toprağa düşmüş gibi pek gözükmüyor.Sanki küçük bir sağlamlık testi yapmışsın

seni inandıramadıysak servise ne diyeceğiz bilmiyorum :)

• 2 hafta önce aldım. Özellikle teknosa dan aldım garanti de yaptırdım ileride sıkıntı yaşamıyım diye. Telefonu aldığım gün istanbul dışına çıkmam gerekti ve gittiğim yerde açıp inceleyebildim. Telefonun solunda simkart takılan bölümünde açıklık var ve elimle ittirerek kapatmam gerekiyor tam kapanmıyor. İkincisi birisiyle konuşurken telefon kendi kendine bir anda kesiliyor. Sesim karşı tarafa cızırtılı gidiyor. Karşı tarafın sesi de bana aynı şekilde cızırtılı geliyor. Telefonda donma oluyor. İstanbula bugün gelebildim ve geldiğim gibi teknosaya gittim . İlk önce açıklığı gösterdim teknosadaki görevlinin tepkisi sim kartı takma yuvasını bozmuşsunuz oldu. Ama ben bırakın sim kart bölmesini telefonun kapağını bile çıkarmadım.Neyse görevli gitti sıfır bir tane xperia go nun sim kart bölmesiyle benimkini değiştirdi o sorun ortadan kalktı.İkincisi görüşme esnasında kapanma ve cızırtı olayı için ise sim kartını değiştir ondandır dediler ama eski telefonumda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Yarın değiştiricem. Üçüncüsü ise az önce oldu Telefonumun şarjı bitmişti kapanmıştı şarja taktım ama şarj olmuyor. Yarın gidicem eğer öyle bir hakkım varsa direk değişim para iadesi ya da üzerine para ekleyerek başka bir telefon talep edicem. Daha alalı iki hafta oldu ve bu kadar sorun beni telefondan direk soğuttu. Benim sorum değişim veya para iade talep etme hakkım var mı. Varsa dire bi tane iphone alıcam hiç olmazsa bilindik herkesin kullandığı bir telefon.

• Benim telefonun android sürümü 2.3.7. Yalnız whatsapp açılmıyor. Android sürümü çok eski diyor. Ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubor

2 hafta önce aldım. Özellikle teknosa dan aldım garanti de yaptırdım ileride sıkıntı yaşamıyım diye. Telefonu aldığım gün istanbul dışına çıkmam gerekti ve gittiğim yerde açıp inceleyebildim. Telefonun solunda simkart takılan bölümünde açıklık var ve elimle ittirerek kapatmam gerekiyor tam kapanmıyor. İkincisi birisiyle konuşurken telefon kendi kendine bir anda kesiliyor. Sesim karşı tarafa cızırtılı gidiyor. Karşı tarafın sesi de bana aynı şekilde cızırtılı geliyor. Telefonda donma oluyor. İstanbula bugün gelebildim ve geldiğim gibi teknosaya gittim . İlk önce açıklığı gösterdim teknosadaki görevlinin tepkisi sim kartı takma yuvasını bozmuşsunuz oldu. Ama ben bırakın sim kart bölmesini telefonun kapağını bile çıkarmadım.Neyse görevli gitti sıfır bir tane xperia go nun sim kart bölmesiyle benimkini değiştirdi o sorun ortadan kalktı.İkincisi görüşme esnasında kapanma ve cızırtı olayı için ise sim kartını değiştir ondandır dediler ama eski telefonumda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Yarın değiştiricem. Üçüncüsü ise az önce oldu Telefonumun şarjı bitmişti kapanmıştı şarja taktım ama şarj olmuyor. Yarın gidicem eğer öyle bir hakkım varsa direk değişim para iadesi ya da üzerine para ekleyerek başka bir telefon talep edicem. Daha alalı iki hafta oldu ve bu kadar sorun beni telefondan direk soğuttu. Benim sorum değişim veya para iade talep etme hakkım var mı. Varsa dire bi tane iphone alıcam hiç olmazsa bilindik herkesin kullandığı bir telefon.

dostum o telefon fabrika hatalıymış gibi gözüküyor.bence iadesini talep et yada birebir değişim.keşke sony centerdan alaydın. orda açıp kurcalamana izin veriolar.yani en azından bana verdiler.tanıdık falan değildi hemen yanlış anlaşılmasınsadece sim kart takılmasına izin vermiolar onun haricinde alacağın telefonu istediğin gibi kurcalayabilion.yalnız teşhir malı demiom direk kendi alacağın telefonu.teknosa çok sıkıntılı bu konuda.hiç bir mallarına sahip çıkmıolar.Allah kolaylık versin.Biraz cıngar çıkar.bağır çağır almazlarsa.bunlar bu dilden anlıolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hartson kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü. Androidi değil whatsapp versiyonunu güncelle diyormuş :)))))
  • quote:

Arkadaşlar 1 ay önce Gold bilgisayar sitesinden aldığım sony xperia go st27i telefonumu yaklaşık yarım metreden (cebimden çıkartırken) elimden düşürdüm düştüğü yer topraktı o kadar sert bir zemin değildi yani. Alacak arkadaşlar bir daha düşünsün

gecen kizginlikla parke zemine tam yatay firlattm frizbi gibi, en az uc metre uzaga. eger yarim metreden topraga dusup boyle olduysa .... yok bearaba gecmis seninkinin ustunden. en kiytirik tel bile yarim metreden bole olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

Arkadaşlar 1 ay önce Gold bilgisayar sitesinden aldığım sony xperia go st27i telefonumu yaklaşık yarım metreden (cebimden çıkartırken) elimden düşürdüm düştüğü yer topraktı o kadar sert bir zemin değildi yani. Alacak arkadaşlar bir daha düşünsün

gecen kizginlikla parke zemine tam yatay firlattm frizbi gibi, en az uc metre uzaga. eger yarim metreden topraga dusup boyle olduysa .... yok bearaba gecmis seninkinin ustunden. en kiytirik tel bile yarim metreden bole olmaz...

focusone haklı benim ki hem okulda siranın üstünden yüz üstü düştü hemde balkondan 30 cm gibi yerden cebimden betona sadece çizik oda telefonun sadakası olsun artık. telefonda çizik var ama Allha şükür belli etmiyor çok kılcal onu iyi yapmışlar sonuç olarak haklı olabilir arkadaş ona tam çin malı da gelmiş olabilir ne diyim geçmiş olsun bizim başımıza gelmemesi dualarımla

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.