Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
175.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serberos227

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerzoone

ve şu videoyu izleyinnnnnnn
    go

şarjı internet alınca bi gün bile gitmiyo demiş benimki internet olmadan 6 gün gidiyor

6 gün mü gidiyor kardeş sen ya başka bişe kullanıyosun yada biz başka bi telefon kullanıyoruz yeryüzünde varmı android olupta 6 gün gidden şarjı ben bi motorola biliyorum oda 4 gün falan gidiyor gülünc olma :)))

• quote:

quote:

quote:

go

şarjı internet alınca bi gün bile gitmiyo demiş benimki internet olmadan 6 gün gidiyor

6 gün mü gidiyor kardeş sen ya başka bişe kullanıyosun yada biz başka bi telefon kullanıyoruz yeryüzünde varmı android olupta 6 gün gidden şarjı ben bi motorola biliyorum oda 4 gün falan gidiyor gülünc olma :)))

kapalı şarjı 6 gün gidiyordur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

quote:

quote:

quote:

go

kapalı şarjı 6 gün gidiyordur :)

şu an telefon açık ve şarj durumu yüzde 52 2 gün oldu şarj edeli ve ekran parlaklığı açık ve internet de açık

• kardeş internetin açık olup olmaması önemli değil.önemli olan aktif olarak kullanıp kullanmadığın.yani internette dolaşıyormusun önemli olan bu.internet açık olsa bile tuşlar kilitlendiği zaman zaten interneti devre dışı bırakıyor telefon.sadece tuş kilitli değilken aktif olur.bende bazen interneti açık unutuyorum ama şarjı gitmiyor. bak ben bu yazıyı telefondan yazdım.yazana kadar %3 azaldı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 15 Ağustos 2013; 18:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj bende 2 gün gitti evet telefona net yaptığınızda 1 günü zor çıkarıyor ama ben hala memnunum RAM dışında
  • telefonumun hoparlorü bozulda ya nazar deydim kendi kendime

• quote:

Orijinalden alıntı: mer33

telefonumun hoparlorü bozulda ya nazar deydim kendi kendime

aman üstad ya düzelir inşallah
  • arkadaşlar telefon elime dün ulaştı, şu an itibari ile memnunum su testi ve bu gün denizde su altı video testi dahi yaptım canavar gibi maşallah yalnız telefonu ilk açtığımda sağ üst köşede pilin yüzdesi yaıyordu onu bi şekilde yok ettim şimdide bulamıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim :D
  • ya arkadaslar lütfen yardımcı olun jelly bean güncellemsei uzun süredir geldi ama bi türlü yapamıyorum ses kısma düğmesine basılı tutup devam dedikten sonra telefon bulunamadı diye hata veriyor sorun nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

quote:

Orijinalden alıntı: mer33

telefonumun hoparlorü bozulda ya nazar deydim kendi kendime

aman üstad ya düzelir inşallah

Valla görünen o ki haporlör bozuldu.servise verecem bakalım ne olacak gelişmelerden haberder ederim zamanım olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 15 Ağustos 2013; 1:12:33 >
  • Bu arada arkaşlar telefonumu cebimden çıkadım bi baktım kapanmış durduğu yerde.telefonu açmak için açma düğmesine basılı tuttum ama yine açılmadı.bende ses kısma tuşuyla birlikte telefonu açma tuşuna bastım gene açılmadı.bende boşverdim koydum telefonu kenera.sonra yaklaşık 1-2 dakka sonra telefona tekrar baktım, telefon açılıyordu.telefon açıldı ve ondan sonra haporlörden ses çıkmadığını fark ettim. telefonu 1-2 defa kapatıp açtım yine düzelmdi.Acaba yanlış bişemi yaptımda hoparlörün sesi kapandı yoksa hoparlörmü bozulmuştur.Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

EDİT: Arkadaşlar "STAMİNA" modla ilgili bişeymiş arkadaşlar.Şarj seviyesi belli bir seviyenin altına düşünce hoparlörün sesini kapatıyormuş.Telefonu şarja taktım düzeldi Allahtan biraz araştırdım da gene buldum nedenini.Yoksa kalkıp servise verecektim rezil olacaktım Bilmiyenlere söylüyorum sizinde başınıza gelirse kormayın. STAMİNA mod açıksa oluyormuş.Ama ilk defa karşılaştım yada belkide ilk defa dikkatimi çekti

Ama arkadaşlar bu durduğu yerde kapanması sorununu sizde yaşıyormusunuz.Telefonu aldım alalı bir kaç kere yaşadım bunu.Durduk yerde kapanıyor ve açılmıyor.Daha doğrusu açılıyor ama açılması 1-2 dakika sürüyor.Tuşa ilk bastığımda tepki vermiyor aradan 1-2 dakika geçiyor ondan sonra açılıyor.İşin garip tarafı böyle olduğu zaman açıldığında PİN kodu sormuyor.Direk telefon açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 15 Ağustos 2013; 1:41:15 >

• ya arkadaslar lütfen yardımcı olun jelly bean güncellemsei uzun süredir geldi ama bi türlü yapamıyorum ses kısma düğmesine basılı tutup devam dedikten sonra telefon bulunamadı diye hata veriyor sorun nedir
  • quote:

ya arkadaslar lütfen yardımcı olun jelly bean güncellemsei uzun süredir geldi ama bi türlü yapamıyorum ses kısma düğmesine basılı tutup devam dedikten sonra telefon bulunamadı diye hata veriyor sorun nedir

pcden yapmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

ya arkadaslar lütfen yardımcı olun jelly bean güncellemsei uzun süredir geldi ama bi türlü yapamıyorum ses kısma düğmesine basılı tutup devam dedikten sonra telefon bulunamadı diye hata veriyor sorun nedir

pcden yapmayı dene

pc den deniyorum zaten
  • quote:

kardeş başka bilgisayarlarda denedinmi hiç.önce telefonu tak pc görsün telefonu tanısın ondan sonra güncellemeye çalış. bu arada sürüm 2.3.7 ise bence güncelleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 15 Ağustos 2013; 18:43:56 >
  • arkadaşlar bide bu cihazla ilgili bikaç bişey duydum denizde video çekerken tlefonu suya soktuktan sonra görüntü bi süre bulanıklaşıyo daha sonra düzeliyo buna benzer sıkıntı yaşayan arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

arkadaşlar bide bu cihazla ilgili bikaç bişey duydum denizde video çekerken tlefonu suya soktuktan sonra görüntü bi süre bulanıklaşıyo daha sonra düzeliyo buna benzer sıkıntı yaşayan arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Netlik ayarı yapıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

arkadaşlar bide bu cihazla ilgili bikaç bişey duydum denizde video çekerken tlefonu suya soktuktan sonra görüntü bi süre bulanıklaşıyo daha sonra düzeliyo buna benzer sıkıntı yaşayan arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşın dediği doğru, makina görüntüyü netlemeye çalışıyordur.sadece suyun altında değil bazen normaldede yapıyor netlemeyi.Mesela ben bi kere gece düşük ışıkta çekim yapıyordum aynı şeyi yaşadım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 15 Ağustos 2013; 18:53:25 >
  • netlik ayarından ziyade merceğin ön kısmında su damlacığı kaldığı için bulanıklaşıyo sanırım bu gün evde tekrar denedim video modundayken suya soktum çıkardığımda ekran görüntüsü bulanıktı ve merceği parmağımı dokundurarak temizlediğimde görüntü netleşti, sanırım her suya sokuşumuzda temizlememiz gerekecek video modundayken...
  • Arkadaşlar sualtında fotoğraf çekmek için camera fv-5 programını tavsiye ederim. Ses açma tuşunu deklanşör olarak atayabiliyorsunuz. Böylece sualtında çalışmayan dokunmatiğimize çözüm getirmiş oluyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.