Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sivas da değilim::)))Ama Sivaslıyım::))
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

Orijinalden alıntı: Gakusei

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Beyler suda fotoğraf çekilemediği söyleniyor , doğrumudur?Dokunmatik suda çalışmıyormuş ve kamera için butonda yokmuş.

Onun için ben bir program bulmuştum. Camera fv-5 adındaki programda ses açma tuşunu deklanşör tuşu olarak atayabiliyorsun. Böylece sualtında fotoğraf çekebiliyorsun. Ben genelde video çektiğim için pek ihtiyaç duymadım. Kaydı başlatıp suyun altına giriyorum daha sonra istediğim karenin görüntüsünü alıyorum. Fotoğraf kadar kaliteli oluyor.

nerden buldunuz programı

Google Play Store.

• bende sivaslıyım heme sivastayım :)
  • arkadaşlar telefondaki throw özelliği tam olarak nasıl kullanılıyor ayrıntısıyla anlatırmısınız ?
  • Arkadaşlar telefonda bugün birşey farkkettim. Şimdi telefon rehberinde bir kişi oluşturun.İsmini kafadan sallayın.Sadece isim yazın ama numara yazmayın ve sadece isimle kaydedin, numara olmadan kaydedin.Sonra rehberi açın ve kaydettiğiniz isime gelin ve kişiyi düzenleyin deyin.Düzünlemeye geldiğinizde kişiye önceden numara vermemişseniz numara ekleyemiyosunuz.Yani onu komple sileceksiniz yeni ekle deyip yeni oluşturacaksınız öyle numara verebiliyorsunuz.Yanlız bu dediklerim JB içindir.Diğerlerinde de aynımıdır bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mer33 -- 31 Ağustos 2013; 13:28:32 >
  • Beyler ben telefonumu kırmıştım, bugün gittim istanbul bilişim'den yine xperia go aldım.

öncekinde güncelleme yapmadığım için nasıldı bilmiyorum ama

bu telefonu sony pc companion ile güncelledim ve şu an inanılmaz yavaşladı. Bu neden oluyor, lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokanas

Beyler ben telefonumu kırmıştım, bugün gittim istanbul bilişim'den yine xperia go aldım.

bu telefonu sony pc companion ile güncelledim ve şu an inanılmaz yavaşladı. Bu neden oluyor, lütfen yardım

Konuyu baştan beri takip edenler çok iyi biliyor ki, güncelleme yapılmamalı. Kaç sayfadır burada belirtiyoruz güncelleme yapmayın diye. Eğer 2.3.7'ye dönmek istiyorsanız bi' önceki sayfada link paylaşıldı, oradaki yönergeleri takip ederek eski haline döndürebilirsiniz.
  • Arkadaşlar
    Telefonun arama bölümü çok yavaş. Zamanla dahada yavaşlıyor sanırım. Çözümü biliyormusunuz, paylaşabilirmisiniz acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba çektiğim fotograflari albüme kaydetmiyo ben albüme kaydetmek istiyorum ama beceremiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_yavas

Arkadaşlar merhaba çektiğim fotograflari albüme kaydetmiyo ben albüme kaydetmek istiyorum ama beceremiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

ayarlar > uygulamalar da albümün varsayılan ayarı varmı diye bakın, bir ihtimal olabilir
  • arkadaşlar telefonun tuş kilidi bozuldu yani tuş dokunmatik oldu basbayağı dokunmatik işte ondan dolayı bugün itibariyle garantiye yılladım bakalım inş hayırlısıyla gelir dikkat edin tuş ki,lidine
  • arkadaşlar telefonun tuş kilidi bozuldu yani tuş dokunmatik oldu basbayağı dokunmatik işte ondan dolayı bugün itibariyle garantiye yılladım bakalım inş hayırlısıyla gelir dikkat edin tuş ki,lidine
  • BU TELEFONU ALDIĞIMA PİŞMANIM.Evet bu telefonu şubat ayından beri kullanıyorum.800tl ye almıştım ama keşke üzerine biraz daha koyup daha iyi bir telefon alsaymışım.Çizilmeye dayanıklı ekran nasıl oldu du çizildi anlamadım.Yaklaşık 2 cm kadar çizildi ekran ve buda beni çok rahatsız ediyor.Kulaklık giriş yerinin kapağı tranvayda yere düştü ! O kalabalıkda yerde küçücük kapak aradım. Usb giriş yerinin kapağı boydan çatladı. Yakındır o da atar kendini yerlere.Kasası o kadar dikkat etmeme ve kılıf kullanmama rağmen çizik doldu.Alacak olanlar kesinlikle daha iyi bir telefon alsın. Parayı çöpe atmayalım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakusei

quote:

Orijinalden alıntı: camokanas

Beyler ben telefonumu kırmıştım, bugün gittim istanbul bilişim'den yine xperia go aldım.

Konuyu baştan beri takip edenler çok iyi biliyor ki, güncelleme yapılmamalı. Kaç sayfadır burada belirtiyoruz güncelleme yapmayın diye. Eğer 2.3.7'ye dönmek istiyorsanız bi' önceki sayfada link paylaşıldı, oradaki yönergeleri takip ederek eski haline döndürebilirsiniz.

şu zaman itibariyle 2.3.7 kullanmak baya bir geriye gitmek olur bence. arayüz baya eski
    hee, telefon alo desin, mesaj atsın yeter diyorsanız doğru. fakat jely bean ile 2.3.7 arasında hız konusunda pek fark görmedim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_yavas

Arkadaşlar merhaba çektiğim fotograflari albüme kaydetmiyo ben albüme kaydetmek istiyorum ama beceremiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

ayarlar > uygulamalar da albümün varsayılan ayarı varmı diye bakın, bir ihtimal olabilir

Tüm uygulamalar kısmında var ama çalışan uygulamalar kısmında yok nasıl çalışabilirim?

• şuanki telefonum samsung galaxy gio . 2 batarya kullanmama rağmen 1 günü çıkartamıyorum. yeni telefon almayı düşünüyorum. sabah 7 akşam 8-9'a kadar şarjı gitse yeter. ve sağlamlığı çok önemli. dersler dışında hep internette olurum. video oyun vs ve sağlamlık çok önemli. su geçirmeme özelliği olduğu için go ve z ye baktım. z biraz tuzlu ama go uygun benim için. motorola'nın su geçirmez telefonuna baktım yok sanırım türkiye'de.

neyse bu telefon ile 13-14 saat belirttiğim şekillerde kullanım yapabilir miyim? veya başka önerileriniz var mı? su geçirmeme şart değil. sağlamlık ve batarya süresi 1. şartım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bado28

şuanki telefonum samsung galaxy gio . 2 batarya kullanmama rağmen 1 günü çıkartamıyorum. yeni telefon almayı düşünüyorum. sabah 7 akşam 8-9'a kadar şarjı gitse yeter. ve sağlamlığı çok önemli. dersler dışında hep internette olurum. video oyun vs ve sağlamlık çok önemli. su geçirmeme özelliği olduğu için go ve z ye baktım. z biraz tuzlu ama go uygun benim için. motorola'nın su geçirmez telefonuna baktım yok sanırım türkiye'de.

neyse bu telefon ile 13-14 saat belirttiğim şekillerde kullanım yapabilir miyim? veya başka önerileriniz var mı? su geçirmeme şart değil. sağlamlık ve batarya süresi 1. şartım.

2012 xperialara sakın bulaşma derim.Xperia L ve ya Sp güzel cihazlar.Batarya süresi için kesinlikle Sp al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytu ATR

quote:

şuanki telefonum samsung galaxy gio . 2 batarya kullanmama rağmen 1 günü çıkartamıyorum. yeni telefon almayı düşünüyorum. sabah 7 akşam 8-9'a kadar şarjı gitse yeter. ve sağlamlığı çok önemli. dersler dışında hep internette olurum. video oyun vs ve sağlamlık çok önemli. su geçirmeme özelliği olduğu için go ve z ye baktım. z biraz tuzlu ama go uygun benim için. motorola'nın su geçirmez telefonuna baktım yok sanırım türkiye'de.

2012 xperialara sakın bulaşma derim.Xperia L ve ya Sp güzel cihazlar.Batarya süresi için kesinlikle Sp al.

900'e kadar düşmüşken ion 'a bakayım dedim şarj konusunda pek bilgi edinemedim. sp'yi çok sevdim aynı şekilde l'yi de ama sp sanırım daha iyi şarj konusunda. şuan ion sp l ve z 'yi düşünüyor olsam da para bakımından l ve ion arasındayım. halen karar veremedim. öneri bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytu ATR

quote:

900'e kadar düşmüşken ion 'a bakayım dedim şarj konusunda pek bilgi edinemedim. sp'yi çok sevdim aynı şekilde l'yi de ama sp sanırım daha iyi şarj konusunda. şuan ion sp l ve z 'yi düşünüyor olsam da para bakımından l ve ion arasındayım. halen karar veremedim. öneri bekliyorum

Kesinlikle L çünkü daha yeni bir cihaz güncellenme olasılığı yüksek 2012 serisi xperiaları hiç düşünmeyin bu saatten sonra.

• çok güzel zencolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi screamt -- 7 Eylül 2013; 14:05:29 >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.