Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badwolf13

dün itibari ile bende hakem heyetine başvurdum yanıltıcı reklam ve ayıplı mal üzerinden bir başvuru yaptım forumda önceki sayfalarda takip ettiysen ön camım kırılmıştı fotorafla paylaştım lanet olsun bu gold bilgisayara bilseydim böyle bişeyi katien almazdım ayrıca sony gerçekten bu kadar aciz telefonlar çıkartmayı nasıl beceriyor bilmiyorum gerçekte çevremde z kullananda var solo da bunları samsungla yada nokia (kaldı ki artık millet nokianın eski itbarının kalmadığını düşünüyor) dan daha beter bi telefon...

Gold da bildiğim kadarıyla kasko olayı var gidip telefonunu yenilemeleri gerek tabii yaptıysan ayrıca z ile hangi samsung ve nokia yı kıyasladığını merak ettim;) ben eşime go aldıktan sonra baktım ve iphone numu satıp go aldım hiç pişman olmadım sürekli kullanıyorum yere düşürdüm hem de defalarca kırıldı tabii ama alt kenarı ne kulaklık ne de şarj kapağında sorun olmadı!burdaki yorumları okuyorum herkes şikayetçi,. Kullanmasam acaba diyeceğim, tabiki kötü yanları vardır ama birazda telin özelliklerini söyleyin su altı çekimi havuz için çok iyi, küçük kibar ve oyun canavarı olmasada oynaya bileceğim birçok oyunu rahat çalıştırıyor ayrıca malzemesi burda bazı arkadaşların anlattığı gibi çıt kırıldım değil.. Neyse ben görüşümü ve tecrübelerimi paylaşmak istedim,birde gold dan alıp sıkıntı yaşayan (kasko olarak) sıkıntı nedir öğrenmek istedim..
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunun camı çerçevesi kırılan arkadaşlar telefona suç atmamalı bence. Bu elektronik işi tamamen şans işidir. Bende gold dan aldım telefonu ve defalarca yere düşürdüm ancak telefon banamısın demedi. Haftanın 7 günü şantiyedeyim zaten toz geçirmez özelliği için almıştım gayet de dayanıklı. Bundan 3 sene önce bir arkadaşımla aynı pc kasası topladık tıpatıp aynı, 2 ay kadar sonra onun işlemcisi yandı. E aynı işlemci? 1000 de 1 olur böyle hatalar. Şimdi söylediğimi yanlış anlamayın elbette tüketici haklarına vs. başvur hakkını ara ama yok bilmemne marka bundan çok iyi demek biraz komik kaçıyor. Karşılaştırdığınız diğer markaların linkine bir bakın bakalım herkes mutlu mesut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

quote:

Orijinalden alıntı: badwolf13

dün itibari ile bende hakem heyetine başvurdum yanıltıcı reklam ve ayıplı mal üzerinden bir başvuru yaptım forumda önceki sayfalarda takip ettiysen ön camım kırılmıştı fotorafla paylaştım lanet olsun bu gold bilgisayara bilseydim böyle bişeyi katien almazdım ayrıca sony gerçekten bu kadar aciz telefonlar çıkartmayı nasıl beceriyor bilmiyorum gerçekte çevremde z kullananda var solo da bunları samsungla yada nokia (kaldı ki artık millet nokianın eski itbarının kalmadığını düşünüyor) dan daha beter bi telefon...

Gold da bildiğim kadarıyla kasko olayı var gidip telefonunu yenilemeleri gerek tabii yaptıysan ayrıca z ile hangi samsung ve nokia yı kıyasladığını merak ettim;) ben eşime go aldıktan sonra baktım ve iphone numu satıp go aldım hiç pişman olmadım sürekli kullanıyorum yere düşürdüm hem de defalarca kırıldı tabii ama alt kenarı ne kulaklık ne de şarj kapağında sorun olmadı!burdaki yorumları okuyorum herkes şikayetçi,. Kullanmasam acaba diyeceğim, tabiki kötü yanları vardır ama birazda telin özelliklerini söyleyin su altı çekimi havuz için çok iyi, küçük kibar ve oyun canavarı olmasada oynaya bileceğim birçok oyunu rahat çalıştırıyor ayrıca malzemesi burda bazı arkadaşların anlattığı gibi çıt kırıldım değil.. Neyse ben görüşümü ve tecrübelerimi paylaşmak istedim,birde gold dan alıp sıkıntı yaşayan (kasko olarak) sıkıntı nedir öğrenmek istedim..
    İyi forumlar

adam haklı beyler dağılın

• HAKEM HEYETİNDEN KARAR ÇIKTI BEYLER......
    TELEFONUMA SU TEMASI VAR..ANAKART DEĞİŞECEK DİYEN SERVİSE ÜÇRETSİZ OLARAK ANAKART DEĞİŞTİRİLMESİ VE TELEFONUN ÜÇRETSİZ YAPILMASI KARARI BUGÜN ÇIKTI...BU KARARI PAZARTESİ GÜNÜ ----ESS ELEKTRONİK SERVİSE TELEFONLA BERABER GÖTÜRECEĞİM...İŞALLAH ADAM GİBİ TAMİR EDERLER...VE DE ANAKARTI ÜÇRETSİZ DEĞİŞTİRİRLER...KARAR TAMAM DA YA SERVİS YAPMAM DERSE NE YAPACAĞIM İŞTE ONU BİLMİYORUM..PAZARTESİ GÜNÜ SERVİSTEYİM KARARLA BİRLİKTE...
  • Yaw arkadaş bu telefonu recovery mod da nasıl açacaz bi türlü açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: acemix36

arkadaşlar telefonum su geçirdi servis ve aldıgım yer ile görüştüğüm halde hiç bişey değişmedi tüketici hakem heyetine gidicem bu sorunu yaşayıp hakem heyetinden parasını alan oldu mu ?

Benim hakem heyetinden karar çıktı üçretsiz anakart değişimi...Karar ile birlikte pazartesi servise vereceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orijinalden alıntı: acemix36

arkadaşlar telefonum su geçirdi servis ve aldıgım yer ile görüştüğüm halde hiç bişey değişmedi tüketici hakem heyetine gidicem bu sorunu yaşayıp hakem heyetinden parasını alan oldu mu ?

Benim hakem heyetinden karar çıktı üçretsiz anakart değişimi...Karar ile birlikte pazartesi servise vereceğim...

bende para iadesi istedim bakalım ne sonuç çıkıcak, ne kadar sürede belli oldu ?
  • Bence boşa beklemeyin sony buna hayatta güncelleme vermez
  • Servis yapmam diyemez karar çıktıysa dostum, nitekim servis ne denli yapabilir beni düşündüren kısım orası. Ben de şebeke problemi(çekiyor gösteriyor ama kimse ulaşamıyor, arama yapmaya çalıştığımda ise derin bi' sessizlik ) yüzünden garantiye verdim 2 ay önce, geri geldiğinde güncelleme + telefon genel bakımı yapıldı yazıyordu, genel bakım neyi kapsar? içini açmışlar mıdır? diye sordum, muhtemelen açmışlardır temizlemişlerdir dedi Vatan'daki görevli, ben de su geçirmezlik ile ilgili bi' sıkıntı olur mu diye sordum, bilemiyorum dedi, eve gelince baktım telefona 0,5mm açıklık vardı üst kısımda siyah ile renkli kısmın birleştiği yerde, risk aldım ve havuza girdim telefonla çekim yaptım su altında, görüntülerin buğulu olduğunu fark ettim, bi' baktım kamerası su almış, su geçiren sağatler gibi mercek camı buğulanmış. Bayram sonrası garantiye vereceğim tekrardan, nitekim ben yapabileceklerini düşünmüyorum, fabrika çıkışında olduğu gibi kapatılamıyor bu telefon bence bi' defa açıldığı takdirde fotoğraf çektikten ya da kamerayı açtıktan hemen sonra da yeşil çizgiler beliriyor ekranda, kendi kendini kapatma durumu da var ara ara da olsa, bi' de tekrardan arayanların ulaşamadığını duymaya başladım bana. bakalım bakalım benimkisi ne sonuçla geri dönecek umarım hataları tekrarlar da para iadesi teklif ederler, ben de üstü neyse verir ram i falan yüksek su geçirgen bi' telefon alırım, bana sorarsanız su geçirmezlik macerası ilk arızaya kadar geçerli yani sizin anlayacağınız ..

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: fyigitt7

Bence boşa beklemeyin sony buna hayatta güncelleme vermez

daha 5 çıkmadı dostum bismillah sakin ol

• kornrulez kullanıcısına yanıt
    o kadar reklama karşılık neden gidip kasko yaptırayım reklamlarına bi bakın derim isterseniz ben telefon kibarlığına küçüklüğüne yada istedikleri özelliklere laf söylemiyorum yapmak istedikleri zaten benim istediğim telefon ama işte yapamamışlar telefon çıtkırıldım bi telefon su geçirmeme özelliğide yalan arkadaşım z su geçiriyor havuz da değil bildiğin sürahide su geçirdi. neyse düşüncelerine saygılıyım ama bide benim bakış açımdan bak ne bekliyorsun karşına ne çıkıyor cebinden toprağa düşürdüğün telefonun ekranı kırılıyor ....
  • arkadaşlar, bi süredir bu pc companion benim telefonu görmüyor, cihaz bulunamadı falan uyarısı veriyo mtpapp verileri temizledim bi değişiklik oldu ama gene görmüyor bilen varsa bi yardımcı olsun ya
  • Telefona sms gelince bazen hiç uyarı vermiyor, bazen veriyor. Mesela en basitinden telefona sms gelince telefon ötüyo ama ekranı açılmıyor. Bazen ses çıkmıyor telefondan mesaj geldi bildirimi göstermiyor mesajlara kendim girince görüyorum mesajın geldiğini. Maillerimi kontrol ediyormuşum havasında ara ara mesajlarıma girip bakıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim??

• Arkadaşlar bütün yavaşlama sıkıntı bildirimledinin çalışma sorunu Stamina modu bozuyor kapatın anında olmasada bit kaç güne farkı göreceksiniz

• http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-P/Album-app-problem-in-Xperia-p-after-JB-update-HELP/td-p/312627

ben jealybean güncellemesini yaptım dün kamera kısmınından fotoğraflara girebiliyorum ama albüm kısmından girdiğim zaman yukarıda ki gibi siyah ekran geliyor ingilizcede pek yok nasıl çözebilirim bi yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar telefon güncellemesinden sonra sarjı bir gün dayanıyor eski sürüme nasıl gecebilirim

• arkadaşlar ikinci tel olarak bugün aldım ancak yurtdışı ürün yanında dandik bir şarj aleti verdi sokete girmiyor zorluyorum şarj olmuyor telefon S3 var onunkini takıyorum o da şarj etmiyor anlamadım usb sokette mi birşey var yoksa kablosu özelmi go nun ? birde usb taktığımda köşedeki kırmızı ışık yanıyor şarj ışığı ama sağ üstün içinde şarj oluyor göstergesi çıkmıyor anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.rex -- 22 Ekim 2013; 13:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbid07

Arkadaşlar telefon güncellemesinden sonra sarjı bir gün dayanıyor eski sürüme nasıl gecebilirim

kardeşim güncelledikten sonra bi süre öle olur. biraz sabret düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: klas50

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-P/Album-app-problem-in-Xperia-p-after-JB-update-HELP/td-p/312627

ben jealybean güncellemesini yaptım dün kamera kısmınından fotoğraflara girebiliyorum ama albüm kısmından girdiğim zaman yukarıda ki gibi siyah ekran geliyor ingilizcede pek yok nasıl çözebilirim bi yardım ederseniz sevinirim

uygulamar menüsünden albümü bul verileri temizle düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: littlesuzi

Telefona sms gelince bazen hiç uyarı vermiyor, bazen veriyor. Mesela en basitinden telefona sms gelince telefon ötüyo ama ekranı açılmıyor. Bazen ses çıkmıyor telefondan mesaj geldi bildirimi göstermiyor mesajlara kendim girince görüyorum mesajın geldiğini. Maillerimi kontrol ediyormuşum havasında ara ara mesajlarıma girip bakıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim??

ewt böle bi sıkıntı var ama çözümünü bende bilmiorum.galiba böle yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.