Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: Ö_mer

Siparişimi verdim.

Hadi hayırlı olsun. Severek kullanacağına eminiz

Teşekkür ederim. Bugün teslim alacağım büyük ihtimalle. İlk akıllı telefonum olacak, alışmam biraz zaman alacaktır ama seveceğime eminim kesinlikle.

• Arkadaşlar daha önce kullandınızmı bilmiyorum ama bu shell uygulamaları gerçekten çok güzel, Kısayol olayları çok güzel vakiy kazandırıyor,
    Ben Tsf Shell kullanıyorum ve çok memnunum fiyatını sonuna kadar hak ediyor. İşe yarayan çok özellik var ve telefona başka bir hava katıyor,
    Ekran görüntülerini ve programın videosunu paylaşıyorum,
    Alternatif bir program ararsanız ücretsiz olan Yandex Shell'i öneririm Tsf kadar iyi değil bana göre ama yinede işe yarar
    Tsf Shell Play Link
    Ücretsiz Alternatifi Yandex Shell

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]
     [ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]

V İ D E O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 17 Nisan 2013; 12:32:04 >

• quote:

quote:

quote:

Siparişimi verdim.

Hadi hayırlı olsun. Severek kullanacağına eminiz

Teşekkür ederim. Bugün teslim alacağım büyük ihtimalle. İlk akıllı telefonum olacak, alışmam biraz zaman alacaktır ama seveceğime eminim kesinlikle.

ilkler güzeldir

her türlü sorunu burdan sorabilirsin, severek cevaplandırırız

• hocam ekran görüntün de fenaymış

ben de cm9'a geçicem bugün yarın. xperia z modu yeter bu kadar
  • Teşekkür ederim Terliksi Hayvan. Telefon eve ulaşmış, işten çıksam da bi' an evvel eve gitsem diye bekliyorum.

Han-X, gerçekten çok güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö_mer -- 17 Nisan 2013; 14:56:39 >
  • quote:

Teşekkür ederim Terliksi Hayvan. Telefon eve ulaşmış, işten çıksam da bi' an evvel eve gitsem diye bekliyorum.

Han-X, gerçekten çok güzel gözüküyor.

ohoo vakit geçmek bilmez şimdi

akşamı biz de bekliyoruz senle beraber o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az kaldı bakalım. İlk olarak ne yapayım?Şarjını bitirip, 8 saat doldurayım mı?
  • Yok ya eski telefonlarda öyle yapmak gerekiyordu. Bunlarda öyle bişeye gerek yok. ilk 2-3 hafta sarjı az dayanır. Ama sonra kendini bulur uzun süre dayanır

• Tamam o zaman, ben direk yükleniyorum alete.
  • Yardır gitsin

Tarayıcı olarak Opera Mini'yi öneririm. ilk onu indir

• Durumlar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Bugün 1 tanede ben aldım...

İlk izlenimim cihazın MUHTEŞEM olduğu...

Kılıf olarak da şu aşağıdakini düşünüyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sony-xperia-ion-siyah-cuzdan-kilif-yeni-urun-104846260/pasif-ilan/#classifiedTitle

bende de bundan var bunlarda hoş duruyor yandan açılanlar bana göre daha kullanişli ve estedik duruyor.bende hem bu hemde diğer arkaya takılan silikonlardan var yazın silikon kışın deri olanı kullanmayı düşünüyorum yada gitçeğim yere göre :)

• dostum çok kalın değil mi o kılıflar ya? yandan açılan ama ince olan kılıflar var gittigidiyor'da. onlar daha güzel gibi
  • quote:

Yardır gitsin

hocam bende bi alışamadım diğer taraıcılara dahili tarayıcısı daha çok hoşuma gidiyor
    birde google hesabım açık olan firefox üzerinden birşey arattığım anda tarayıcıdada çıkıyor bu senk. olayını çok sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Yardır gitsin

hocam bende bi alışamadım diğer taraıcılara dahili tarayıcısı daha çok hoşuma gidiyor
    birde google hesabım açık olan firefox üzerinden birşey arattığım anda tarayıcıdada çıkıyor bu senk. olayını çok sevdim

opera mini candır can

ben hiç kendi tarayıcısını kullanmadım. ön yargım var, orjinal tarayıcı dandiktir diye

firefox da yüklü telefonda ama opera'daki rahatlığın % 50'sini veremiyor. chrome bir nebze iyi yine firefox'a göre.
    bilgisayarda firefox yıllardır kullandığım tek tarayıcı ama android versiyonunu beğenmedim

senk. olayını anlamadım nasıl oluyor o? nerede arama yaparken firefox'da da yapıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Yardır gitsin

opera mini candır can

ben hiç kendi tarayıcısını kullanmadım. ön yargım var, orjinal tarayıcı dandiktir diye

firefox da yüklü telefonda ama opera'daki rahatlığın % 50'sini veremiyor. chrome bir nebze iyi yine firefox'a göre.
    bilgisayarda firefox yıllardır kullandığım tek tarayıcı ama android versiyonunu beğenmedim

senk. olayını anlamadım nasıl oluyor o? nerede arama yaparken firefox'da da yapıyor?

Usta benim bilgisayar da Firefox var orada gmail oturumum açık örnegin bilgisayarda birsey atamıyorum.Aradan zaman geçiyor telefondaki arama tuşuna bastığımda pc de Son aradığım şeyleri gösteriyor

• İlginç bir özellikmiş
  • quote:

Durumlar nasıl?

Çok iyi. Aşık oldum.

Bi' sorum var, herhangi bir uygulamayı silerken telefon titriyor, onu nereden kapatacağımı bulamadım. Diğer titreşimleri kapadım ama.

• quote:

quote:

Durumlar nasıl?

Çok iyi. Aşık oldum.

Bi' sorum var, herhangi bir uygulamayı silerken telefon titriyor, onu nereden kapatacağımı bulamadım. Diğer titreşimleri kapadım ama.

ayarlar -> uygulamalar bölümünden mi silerken titriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 18 Nisan 2013; 10:51:20 >

• quote:

quote:

quote:

Durumlar nasıl?

Çok iyi. Aşık oldum.

ayarlar -> uygulamalar bölümünden mi silerken titriyor?

Yok hayır.Yüklediğim uygulamaların kısayolları ana menüye geliyor.Onları basılı tutup çöp kutusuna sürüklediğimde titriyor.Gerçi çok da sorun değil ama kapama imkanım varsa öğrenmek istedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.