Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Bizim telefonun sarj girişinin yandan olmasına deli oluyorum. sarjdayken telefonu kullanmak işkence oluyor, çok rahatsız ediyor kablo yandan takılıyken

yandan olması ayrı bir sıkıntı sırf tasarım bozulmasın diye kapak koymaları ayrı bir sıkıntı, Allahtan jack girişinde kapak yok

iphone'lardaki gibi alttan girişli olsa mükemmel olurdu. jack girişi de kapaklı olsaydı mümkün değil almazdım. xperia z gibi.. rezalet

• arkadaslar telefonu 4 gündür kullanıyorum.alttaki tuslara flan alıstım ama kilit tusuna alısamadım

size birkac sorum olacak. telefonda bos ram sorunu ve hoparlör sorunu var. kulaklıkta da pek tatmin etmedi. eğer rootlarsam bu sorunlar düzelir mi?performans ve ses olarak hangi rom u önerirsiniz?
  • arkadaşlar bendede ion var telefondan hiçbir problemim yok ama üzerinde kılcal çizikler oluştu çok belli olmuyo ama güneş ışığına tutunca çok belirgin oluyo üzerindeki tabakyı çıkarsam kendi camıyla sorun yaşarmıyım arkadaşlarım 600liralık telefonlarında kullanmıyorlar aylardır bi tane bile çizik yok bende dikkat ediyorum ama kendi kendine çizilmiş anlamadım
  • selamlar kıydım paraya bende ion aldım(kuruşuna kadar hak eden bir telefon ) bir sorum olcak xp işletim sitemine bagladım telefon tanımadı windows 7 bagladım tanıdı acaba xp tanıtmak için bir yol varmıdır bilen bir arkadaş cevaplarsa memnun olacam
    2 .sorum 3g nerden kapatılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanx54 -- 23 Nisan 2013; 11:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amelih

aslında güncellemeyi hiç merak ettiğim filan yok ama foruma girdikce sürekli jealy been güncelleme konularını görünce aklıma takılıyor bende arastırıyorum bizim telefona ne zaman gelecek diye hemen ama mayıs ayına atmıslar harbiden güncellemeyi bakalım gelince ne fark olacak . benim telefondaki tek sıkıntım suana kadar ana sayfaya klasör içinde cok kullandıgım uygulamarı bölümlere ayrırak yerleştirdim. bi uygulamaya girip ana menu tusuna bastıgımda ana menudeki klasorlerin yuklenmesi bir kaç saniye sürüyor o. Bide dip not eklicem telefonda şeffaf veya parlak ekran koruyucu kullananız varmı telefonu aldıgımda sadece bi telefoncuda mat buldum diye mat ekran koruyucu takmıstım sonra kendim ebaydan baktım ebayden seffaf sipariş ettim mat geldi. mat ekran koruyucuda ekranın butun canlılıgını bozuyor sevmiyorum. seffaf ekran koruyucuda mat gibi ekranın canlılıgını götürüyor mu onu soruyorum. bide netten bulabileceğim yer varsa link verirseniz güzel olur

demişsinki ekran koruyucu kullanan varmı dostum ben aldım gittigidiyordan ruble kılıf ve 2 ekran korucu ekran koruyucular berbat burda10 liraya takıyorlar ufak bi darbede boşluk içinde kalıyo ve parmak izini geç yağ tabakası oluşuyo çok pis görünümü oluyo böylelikle ekran parlaklığı bravia ekranının anlamı kalmıyor ben ilk seferde taktım bi kaç gün kullandım çıkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

selamlar kıydım paraya bende ion aldım(kuruşuna kadar hak eden bir telefon ) bir sorum olcak xp işletim sitemine bagladım telefon tanımadı windows 7 bagladım tanıdı acaba xp tanıtmak için bir yol varmıdır bilen bir arkadaş cevaplarsa memnun olacam
    2 .sorum 3g nerden kapatılıyor ?

Xp'de tanıması için bir yol bilmiyorum genel itibariyle win7 kullanıldığı için destek vermiyorlar zaten seneye xp diye birşey kalmıyacak, ion olarak kaynak bulamassanız xperia s win7 vs şeklinde araştırın derim,
    3 içi ise;Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Şebeke Mdou/Yalnızca GSM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaslar telefonu 4 gündür kullanıyorum.alttaki tuslara flan alıstım ama kilit tusuna alısamadım

size birkac sorum olacak. telefonda bos ram sorunu ve hoparlör sorunu var. kulaklıkta da pek tatmin etmedi. eğer rootlarsam bu sorunlar düzelir mi?performans ve ses olarak hangi rom u önerirsiniz?

Telefondaki boş ram sorunu 1-2 hafta içerisinde çıkacak olan 4.1.2 sürümü ile bitecektir.
    Hoparlör sorunu ise Cm9 romunu kurarak düzeltebilirsiniz. Cm gerçekten sağlam ses veriyor içerisinde ses programı çok güçlü. Bariz farklar var.
    Sonuç olarak performans ve ses olarak Cyanogen Mod9'u öneririm. İmzamdaki root konusunu gözden geçiriniz gereken linkler mevcut.

@muhtintin;
    LİNK 1 LİNK 2 Verdiğim linklerden birisini alın ekran koruyucu konusunda rahat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 23 Nisan 2013; 12:21:20 >

• Orijinalden alıntı: Han-X

Xp'de tanıması için bir yol bilmiyorum genel itibariyle win7 kullanıldığı için destek vermiyorlar zaten seneye xp diye birşey kalmıyacak, ion olarak kaynak bulamassanız xperia s win7 vs şeklinde araştırın derim,

xperia ion xp yazınca xp uyumlu driver buldum 3g kapattım dedginiz gibi tşk ederim
  • Orijinalden alıntı: ayhanx54

xperia ion xp yazınca xp uyumlu driver buldum 3g kapattım dedginiz gibi tşk ederim

rica ederim hocam, gülerek kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaslar telefonu 4 gündür kullanıyorum.alttaki tuslara flan alıstım ama kilit tusuna alısamadım

Telefondaki boş ram sorunu 1-2 hafta içerisinde çıkacak olan 4.1.2 sürümü ile bitecektir.
    Hoparlör sorunu ise Cm9 romunu kurarak düzeltebilirsiniz. Cm gerçekten sağlam ses veriyor içerisinde ses programı çok güçlü. Bariz farklar var.
    Sonuç olarak performans ve ses olarak Cyanogen Mod9'u öneririm. İmzamdaki root konusunu gözden geçiriniz gereken linkler mevcut.

@muhtintin;
    LİNK 1 LİNK 2 Verdiğim linklerden birisini alın ekran koruyucu konusunda rahat edin.

Teşekkürler Han-X

Aleti rootlayınca 4.1.2 ye geçebilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

arkadaşlar bendede ion var telefondan hiçbir problemim yok ama üzerinde kılcal çizikler oluştu çok belli olmuyo ama güneş ışığına tutunca çok belirgin oluyo üzerindeki tabakyı çıkarsam kendi camıyla sorun yaşarmıyım arkadaşlarım 600liralık telefonlarında kullanmıyorlar aylardır bi tane bile çizik yok bende dikkat ediyorum ama kendi kendine çizilmiş anlamadım

Jelatini kaldır bir neşter yardımıyla... Iz bırakmayan koruyucuyla devam... Arc da aynısı oldu 2 sene evvel, aynı işlemi yaptım. Telefonun yapmadığı akrobasi kalmadı. Sorun yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root'tan sonra cm10 romunu yükleyerek 4.1.2'ye geçebilirsiniz. Eğer çok deneyimli değilseniz ve uğraşmak istemiyorsanız en fazla 1 ay bekleyin zaten 4.1.2 gelecek.
  • Bugün ben de xperia ion kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Burada paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
    İlk sorum; cihazı aldığım yere ekran koruma uygulattım. Koruyucu mattı hiç hoşuma gitmiyor çıkarmak istiyorum. Ekranın kendinde koruyucu var gibime geldi. Sanki orjinalde geldiginde şefaf bir kat var gibi.
    Bu konuda bilgisi olan varmı? Boşamı uygulattım koruyucuyu zaten çıkarmayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu telefonu kullananlara bir sorum var;
    Bu telefon ile son çıkan oyunlar(Nfs Most Wanted,Asphlat 7 vs) oynayabiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Bugün ben de xperia ion kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Burada paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
    İlk sorum; cihazı aldığım yere ekran koruma uygulattım. Koruyucu mattı hiç hoşuma gitmiyor çıkarmak istiyorum. Ekranın kendinde koruyucu var gibime geldi. Sanki orjinalde geldiginde şefaf bir kat var gibi.
    Bu konuda bilgisi olan varmı? Boşamı uygulattım koruyucuyu zaten çıkarmayı düşünüyorum.

öncelikle hayırlı olsun,
    şidmiye kadar kimse sorduysam ben dahil cihaz üzerinde görmesi pek mümkün olmayan kaliteli bir ekran koruyucu ile geliyor.

@kerim55
    Most wanted'ı deniyeceğim bugün sonuçları paylaşırım :)
    Real racing de sorun olmamıştı hiç bazen çok araçlı yarışlarda giriş intro esnasında hafif bir dalgalanma oluyordu oyunda sorun olmuyordu hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 24 Nisan 2013; 19:23:13 >

• @Han-X
    İyi dilekleriniz ve cevabınız için teşekkür ederim.
    Hocam bu üstünde gelen orjinal koruyucuyu çizilme vs gibi durumlarda degiştirme imkanı olacak mı bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noah. -- 24 Nisan 2013; 20:45:57 >
  • ya arakdaşlar apk maniadan CM9CM10 teması indirdim telefonuma kuramıyorum nasıl kurabilirim 4,9mblik bi paket telefon görmüyor bunu kurulmuyor yardım ederseniz sevinirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

ya arakdaşlar apk maniadan CM9CM10 teması indirdim telefonuma kuramıyorum nasıl kurabilirim 4,9mblik bi paket telefon görmüyor bunu kurulmuyor yardım ederseniz sevinirmi

nasıl görmüyor nereye attınız dosyayı?
    dosya yöneticisinden baktınızmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Bugün ben de xperia ion kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Burada paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.

öncelikle hayırlı olsun,
    şidmiye kadar kimse sorduysam ben dahil cihaz üzerinde görmesi pek mümkün olmayan kaliteli bir ekran koruyucu ile geliyor.

@kerim55
    Most wanted'ı deniyeceğim bugün sonuçları paylaşırım :)
    Real racing de sorun olmamıştı hiç bazen çok araçlı yarışlarda giriş intro esnasında hafif bir dalgalanma oluyordu oyunda sorun olmuyordu hiç

Denedikten sonra heberdar ederseniz sevinirim :)

• hocam most wanted'ı yükledim oynadım hoşumada gitti oyun normalde pek oyun sevmem telefonda
    gayet akıcı çok iyi bir şekilde oynatıyor,, hatta video'da çektim fakat foto. makinesi boktan olduğu için iyi bir görüntü alamadım o yüzden yüklemedim.
    Ara sıra çok fazla efekt gerektiren durumlarda çok hafif kusmalar oluyor neredeyse anlaşılmıyor bile,
    Bu donanımdaki bir telefon için o oyunu iyi bir şekilde oynatmak'da zaten Sony kalitesini ortaya koyuyor,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.