Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

ya arakdaşlar apk maniadan CM9CM10 teması indirdim telefonuma kuramıyorum nasıl kurabilirim 4,9mblik bi paket telefon görmüyor bunu kurulmuyor yardım ederseniz sevinirmi

nasıl görmüyor nereye attınız dosyayı?
    dosya yöneticisinden baktınızmı?

bilgisayarımdan apk olarak attım telefona kurdum telefondada ama yüklenen dosya kısmında #ff989# adlı bi simge gözüküyor o kadar
  • quote:

quote:

quote:

ya arakdaşlar apk maniadan CM9CM10 teması indirdim telefonuma kuramıyorum nasıl kurabilirim 4,9mblik bi paket telefon görmüyor bunu kurulmuyor yardım ederseniz sevinirmi

nasıl görmüyor nereye attınız dosyayı?
    dosya yöneticisinden baktınızmı?

bilgisayarımdan apk olarak attım telefona kurdum telefondada ama yüklenen dosya kısmında #ff989# adlı bi simge gözüküyor o kadar

hocam romunuz cm9 yada 10 değilmi?

• Hocam bu üstünde gelen orjinal ekran koruyucuyu çizilme vs gibi durumlarda degiştirme imkanı olacak mı bilginiz varmı? Servise falan soran oldumu değiştirilebilme durumunu?
    @
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Hocam bu üstünde gelen orjinal ekran koruyucuyu çizilme vs gibi durumlarda degiştirme imkanı olacak mı bilginiz varmı? Servise falan soran oldumu değiştirilebilme durumunu?
    @

değiştirme imkanı var hocam, fakat iyi bir şekilde yapıştırıldığından dikatli olunuz eğer kendiniz çıkartacaksanız, keskin bir alet kullanmayın telefonu çizebilirsiniz bir arkadaş maket bıçağı ile çıkartmaya çalışırken çizdi çünkü aman dikkat :)
  • Ahize sesi kisik cikan varmi aranizda? Konusurken ornek otobuste karsi tarafi hic duyamiyorum. Bu problemden muzdarip olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam şuan değiştirme ihtiyacı yok ilerde yıpranınca değiştirmek için sormuştum.
    Sonradan uygulattığım ekran korumayı çıkardım. Alt dokunmatik tuşlarda algılama sorunu oluyordu şuan ortadan kalktı.
    İki kat koruyucu olunca gayet normal algılamaması.
    Bir iki yerde okuduğum dokunmatik tuşlarda algılama sorunu yaşayanlar bence bu yüzden yaşıyorlardır.
    Üzerinde gelen koruyucudan haberleri olmadan benim gibi ikinci kat koruyucu uygulatıyorlar.
    Şuan çok memnunun telefondan.
  • Öyle bir sorun yaşamıyorum. Gayet güzel sesi bende.
  • dahili depolama toplamı bende 11,24gb biz bunu 16gb diye aldık bendekimi böle acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanx54 -- 25 Nisan 2013; 13:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

dahili depolama toplamı bende 11,24gb biz bunu 16gb diye aldık bendekimi böle acaba ?

Tüm telefonlarda bu şekilde belirli bir yeri sistem dosyaları kullanıyor.
    Aynı bilgisayarı örn. 100gb alıp 30'unu windowsun kullanması gibi
  • Benim telde e-kitaplarda vs elektronik dokümanlarda bazı karekterler çince çıkıyor. Tamamen ingilizce olan ebooklarda da durum aynı.
    Nedeni ne olabilir ve bunu yaşayıp çözüm bulan var mıdır?
  • Bende Xperia S kullanıcısıyım eşimede bugün Xperia İON siparişi verdim, gelince bende görüşlerimi paylaşırım.
  • Hayırlı olsun ikisi arasındaki kıyaslamayı da bekliyoruz.
  • İon da güncelleme sorunu ile ilgili bir şeyler duydum bunun etkisi nedir yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

İon da güncelleme sorunu ile ilgili bir şeyler duydum bunun etkisi nedir yardımcı olur musunuz

nasıl bir güncelleme sorunu hocam?
    4.1.2 den bahsediyorsanız mayısın ilk haftası en geç 2. haftası gelmiş olacak
  • Teşekkür ederim hocam en kısa zamanda bi kıyaslama yapar yayınlarım
  • quote:

quote:

İon da güncelleme sorunu ile ilgili bir şeyler duydum bunun etkisi nedir yardımcı olur musunuz

Dün bi arkadaşım jelly bean geldiğinde uyumlu olmuyormuş telefon kasıyomuş felan dedi benimde kafam karıştı ionu almayı kafaya koydum ama iyice araştırıp tüm - ve + yönlerini bilmek istiyorum

• quote:

quote:

quote:

Dün bi arkadaşım jelly bean geldiğinde uyumlu olmuyormuş telefon kasıyomuş felan dedi benimde kafam karıştı ionu almayı kafaya koydum ama iyice araştırıp tüm - ve + yönlerini bilmek istiyorum

Güncelleme ile ilgili herhangi bir sorun yok tabiki, yanlış bilgi almışsınız.

• Tamam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Benim telde e-kitaplarda vs elektronik dokümanlarda bazı karekterler çince çıkıyor. Tamamen ingilizce olan ebooklarda da durum aynı.
    Nedeni ne olabilir ve bunu yaşayıp çözüm bulan var mıdır?

Kendi sorumu kendim cevaplayayım bari :)

Sorun epub/ebook okuyucudaymış. Başka bir ebook reader yükledim sorunsuz gösteriyor.
  • Arkadaşlar telefon geldi bi sorum olacak sim kart yerinde micro sim için aparat var kendi möicro sim kartımı taktım çalıştırdım sorun yok, aklıma bişey takıldı hanımın sim kartı normal sim kart normal sim kartla çalışıyor sanırım ama sim kartı çıkarmak zor olmuyormu sim kart iyice içeri giriyor sanırım, hanım işten gelene kadar bi cevap bulmam lazım, sim kart içinde kalmaz dimi arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.