Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serco05

Arkadaşlar telefon geldi bi sorum olacak sim kart yerinde micro sim için aparat var kendi möicro sim kartımı taktım çalıştırdım sorun yok, aklıma bişey takıldı hanımın sim kartı normal sim kart normal sim kartla çalışıyor sanırım ama sim kartı çıkarmak zor olmuyormu sim kart iyice içeri giriyor sanırım, hanım işten gelene kadar bi cevap bulmam lazım, sim kart içinde kalmaz dimi arkadaşlar.

hiç uğraşmayın eşinizin hattını telefoncuda kestirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Hocam forumda kestirdikten sonra çalışmayan sim kartlar olduğunu okumuştum, hat sahibide başka bir şehirde ondan korkuyorum normal sim kart kullanabilen varmı acaba?
  • quote:

quote:

Hocam forumda kestirdikten sonra çalışmayan sim kartlar olduğunu okumuştum, hat sahibide başka bir şehirde ondan korkuyorum normal sim kart kullanabilen varmı acaba?

normal sim kart kullanabilen hiç duymadım,
    o okuduğunuz haberler kullanıcıların kendi kestikleri hatlar genelde, telefoncularda onun aleti var tak diye kesiyor tam ayarlı sorun olmaz.
    bu arada bildiğim kadarıyla yeni çıkan kanunla hattınızla gidip bu hat başkasının üstüneymiş kendi üstüme aldıracam diyorsunuz hat ve kimliğiniz yanınızda olsun hattınıza mesaj geliyor söylüyorsunuz ve hattı ücretsiz kendi üstünüze alıyorsunuz,
    vodafone kullanan arkadaşım aynen bu şekilde yaptı geçen ay

• quote:

quote:

Sorumun cevabını buldum, sadece micro sim kart ile çalışıyormuş
  • quote:

quote:

quote:

normal sim kart kullanabilen hiç duymadım,
    o okuduğunuz haberler kullanıcıların kendi kestikleri hatlar genelde, telefoncularda onun aleti var tak diye kesiyor tam ayarlı sorun olmaz.
    bu arada bildiğim kadarıyla yeni çıkan kanunla hattınızla gidip bu hat başkasının üstüneymiş kendi üstüme aldıracam diyorsunuz hat ve kimliğiniz yanınızda olsun hattınıza mesaj geliyor söylüyorsunuz ve hattı ücretsiz kendi üstünüze alıyorsunuz,
    vodafone kullanan arkadaşım aynen bu şekilde yaptı geçen ay

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim dostum, hattı üzerime almak için dün başvuru yaptım, işlem aynen dediğiniz gibi oluyormuş hat sahibine gerek yok fakat aveada bu işlemin tamamlanması 5-6 gün sürüyormuş, Hanımda telefonu kullanmak için sabırsızlanıyor, en iyisi dediğiniz gibi telefoncuda hattı kestireyim inşallah çalışır, çalışmazsa 5-6 gün sonra hat üzerime geçince yeni sim çıkartırım. Bu arada telefon sadece micro sim ile çalışıyormuş.

• Benim sim kartımda eski tip sim karttı internette kartın nasıl kesilip micro sim kart yapılacağını öğrendim kendim kestim ev makasıyla :)
    Şuan hiç bir sorun olmadan kullanıyorum.
  • Sony Xperia İON LT28 İnceleme S.S.S { 1.5x2 GHz | 4.65" HD Bravia Engine LCD | 12MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC | Glonass | James Bond |]

İmzanındaki { ile ] parantezleri uymamış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Sony Xperia İON LT28 İnceleme S.S.S { 1.5x2 GHz | 4.65" HD Bravia Engine LCD | 12MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC | Glonass | James Bond |]

İmzanındaki { ile ] parantezleri uymamış hocam

dikkat etmemişim aceleye gelmişti biraz :) düzeltirim
  • Anladım hocam sorun olacağını pek sanmıyorum şimdiye kadar baya arkaş kestirdi o yüzden, ama kese nkişi deneyimsizse her haltı yiyebilir ona birşey diyemem
  • sayın han-x playstation sertifıkası var diyor artı olarak ne veriyor bu sertifika bizlere nasıl yararlanılıyor ?arada sorularım oluyor telefonu kurcaladıkça bilginiz dağilinde cevaplıyorsunuzda ayrıca tşk ederim sayende telefonu tanıyoruz malum herkesin algısı farklı bilgiside kafama takılan birşeyde sizden yardım alıyorum
  • quote:

Anladım hocam sorun olacağını pek sanmıyorum şimdiye kadar baya arkaş kestirdi o yüzden, ama kese nkişi deneyimsizse her haltı yiyebilir ona birşey diyemem

Kartı kestirdim çalışıyor, Xperia S ile ilk kıyaslamam ekran ve kamera S'den daha iyi klavye kullanımı daha rahat, tasarım olarakda S'den daha çok hoşuma gitti, hanımı kandırabilirsem Ion'u kendim kullanacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 27 Nisan 2013; 16:47:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cüzdan kılıf kullanıp memnun olan varmı? Varsa link verebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar telefon geldi bi sorum olacak sim kart yerinde micro sim için aparat var kendi möicro sim kartımı taktım çalıştırdım sorun yok, aklıma bişey takıldı hanımın sim kartı normal sim kart normal sim kartla çalışıyor sanırım ama sim kartı çıkarmak zor olmuyormu sim kart iyice içeri giriyor sanırım, hanım işten gelene kadar bi cevap bulmam lazım, sim kart içinde kalmaz dimi arkadaşlar.

iğneyle çıkıyor dostum merak etme
  • Bende S ve iON her ikisinide inceledim almadan önce bana görede ion daha iyi hem tasarım olarak hem bir kaç özellik olarak.
    Aslında ben daha küçük boyutlu ve daha hafif olduğu için xperia P almayı düşünüyordum.
    Hanım zorladı ionu almam için. Benimde hoşuma gitmişti ama büyük ve ağır olur taşıması sıkıntı olur diye
    biraz çekimser duruyordum. Çok iyi etmişim aldıktan sonra anladım.
  • Aslında benimde aklıma gelmişti iğneyle çıkabilir diye ama riske atmadım kestirdim kartı. @muhtintin
  • herkese selam; 2 aylık Xperia Ion kullanıcısıyım..
    Sony 'nin telefonlarına ilgim aslında daha eskilere dayanır. Çocukluk yıllarımızda Sony Walkman sahibi olmak bir ayrıcalıktı. Müzik dinlemek benim için bir tutku haline gelmişti, yolda, evde, okulda ve hatta yatmadan önce.. Kendimle başbaşa kaldığım her anda aslında Walkman'ım ile beraberdim.

Mp3 yaygınlaşınca Walkmanlar ömrünü tamamladı ve gelişen teknoloji ile birlikte mp3 cep telefonlarına entegre edilmeye başlandığı zamandan beri Sony Ericsson Walkman telefonlar hep aklımın bir köşesinde idi.. Fakat her nedense bir türlü alma fırsatım olmadı ve Nokia, Blackberry gibi telefonlarda müzik dinlemeye çalıştım. Şimdilerde ise hayat şartları işten, güçten pek fırsat bulamasam da o yıllardaki gibi, Xperia Ion'um ile müzik dinlediğim zaman eski Walkman'ımı kullandığım kadar haz alıyorum..
    Bu telefonun verdiği haz sadece müzik ile sınırlı değil tabiki..

Akıllı telefon almaya karar verdiğimde Sony alma fikrimi sağlamlaştıran gözlemlerimden biri çevrede çok fazla Samsung, iphone kullanan kişileri görmemdir. bu yüzden midir nedendir sanki hep bu cihazları kullanmışım gibi görmekten sıkılmışımdır hep.

Eşim daha makul ölçülerdeki telefonları sevmiştir hep, bu yüzden ona da Xperia P aldım. Kullandıkça Sony tercih ederek ne kadar doğru bir iş yaptığımı farkediyorum...

Androidi ilk defa kullanıyorum bu yüzden zaman zaman yardımlarınıza başvuracağım affınıza sığınarak.. Görüşmek üzere..

• quote:

Arkadaşlar cüzdan kılıf kullanıp memnun olan varmı? Varsa link verebilirmi?

selam dostum ben telefonu kalınlaştıran kılıfları sevmesem de malum yaz ayları geliyor, ceket mont kullanmayacağımız için özellikle kotların dar ceplerinde sakınmadan kullanabilmek adına bu ürünü aldım , memnunum aslında fena değil, cüzdan özelliğini kullanmıyorum sadece telefonun ekranını, sağını solunu korusun yeter.. Stand özelliği olması da güzel http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sony-xperia-ion-cuzdanli-siyah-deri-kilif-117089752/detay/

• Hayırlı olsun.
    Sony genelde bir çok firma gibi malzemeden çalan bir zihniyete sahip değil. Kaliteli ürünler yapıyor.
    Benimde tercihimde bunlar etkili oldu. Hertarafta samsung, iphone bıkkınlık gelmişti :)
  • gerçekten çok doğru şeyler söylemişsiniz hocam elimizden geldiği kadar yardıma açığız, gülerek kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

quote:

Arkadaşlar cüzdan kılıf kullanıp memnun olan varmı? Varsa link verebilirmi?

selam dostum ben telefonu kalınlaştıran kılıfları sevmesem de malum yaz ayları geliyor, ceket mont kullanmayacağımız için özellikle kotların dar ceplerinde sakınmadan kullanabilmek adına bu ürünü aldım , memnunum aslında fena değil, cüzdan özelliğini kullanmıyorum sadece telefonun ekranını, sağını solunu korusun yeter.. Stand özelliği olması da güzel http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sony-xperia-ion-cuzdanli-siyah-deri-kilif-117089752/detay/

Teşekkür ederim hocam, kılıf hakkında bi kaç sorum olacak, telefonu çıkarmadan şarja takabiliyormuyuz ve mesaj falan yazarken kılıkfın kapağı zorluk çıkarıyormu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.