Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaliska

Mayıs sonunda gelecek olan jb güncellemesinin neleri getirip neleri götüreceği konusunda bilgisi olan var mı?

Bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Mayıs sonunda gelecek olan jb güncellemesinin neleri getirip neleri götüreceği konusunda bilgisi olan var mı?

Bu konuda bilginiz var mı?

Hocam 4.1.2 Tüm Sony'lerde neredeyse aynı birkaç donanım farkı olan şeyler hariç (hdr vs)
    xperia z'nin yazılımını incelerseniz 1-2 fark haricinde aynısı olacak ion.
    yada son gelen xperia p güncellemesini gözden geçirin,
  • Tamam sağol biraz araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

sayın han-x playstation sertifıkası var diyor artı olarak ne veriyor bu sertifika bizlere nasıl yararlanılıyor ?arada sorularım oluyor telefonu kurcaladıkça bilginiz dağilinde cevaplıyorsunuzda ayrıca tşk ederim sayende telefonu tanıyoruz malum herkesin algısı farklı bilgiside kafama takılan birşeyde sizden yardım alıyorum

Kusura bakmayın yorumunuz gözümden kaçmış yeni gördüm,
    http://www.youtube.com/watch?v=J92oirwd9BQ
    Linkteki video'yu izlerseniz anlarsınız olayı,
    Playstation Store'den oyunlar satın alarak oynuyabiliyorsunuz, Ps sertifikalı oyunlar görsellik açısından daha yi deniliyordu hiç denemedim.

Henüz bir gamepad ile denemedim fakat videolardan gördüğüm kadarıyla sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanx54

sayın han-x playstation sertifıkası var diyor artı olarak ne veriyor bu sertifika bizlere nasıl yararlanılıyor ?arada sorularım oluyor telefonu kurcaladıkça bilginiz dağilinde cevaplıyorsunuzda ayrıca tşk ederim sayende telefonu tanıyoruz malum herkesin algısı farklı bilgiside kafama takılan birşeyde sizden yardım alıyorum

Kusura bakmayın yorumunuz gözümden kaçmış yeni gördüm,
    http://www.youtube.com/watch?v=J92oirwd9BQ
    Linkteki video'yu izlerseniz anlarsınız olayı,
    Playstation Store'den oyunlar satın alarak oynuyabiliyorsunuz, Ps sertifikalı oyunlar görsellik açısından daha yi deniliyordu hiç denemedim.

Henüz bir gamepad ile denemedim fakat videolardan gördüğüm kadarıyla sorunsuz çalışıyor.

[ Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma konusunu paylaşmışınız benim daha ilk andorid telefonum bu daha andoridi çözmüş değilim fakat rom kilit açma kapama yapabileceğim birşey değil kafam basmaz ama merakımdan sorcam şuan telde orjinal yazılım var bildiniz gibi yasal yazılım jelly bean gelecek deniliyor mayıs ayında diyelim begenmedim eski yazılımı yükleme şanşımız oluyormu yoksa yeni sürümüü kullanmak zorundayız yasal yoldan soruyorum ?

birde Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock gibi şeyleri yaparak diyel,im 5.0 andoid cıkacak o versiyonu telefona yükleyebilecez mi?
    umarım dogru sormuşumdur sorduklarımı hata varsa affola tşk ederim

• Şuanki güncel sürüm internette olduğu gibi Root konusundada mevcut,
    +Eğer yeni gelecek sürümü beğenmesseniz Flashtool programı ile 6.1.E.3.7 4.0.4 sürümüne geçebilirsiniz.
    +Konuda olan orjinal sürüm zaten şuan kullandığımız orjinal sürüm yasal yani.
    +Android 5 için kesin birşey söyleyemem, Eğer Custom rom olarak yayınlanırsa modlu bir şekilde aynen CM romları gibi yükleyebiliriz falat ben pek ihtimal vermiyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Arkadaşlar cüzdan kılıf kullanıp memnun olan varmı? Varsa link verebilirmi?

selam dostum ben telefonu kalınlaştıran kılıfları sevmesem de malum yaz ayları geliyor, ceket mont kullanmayacağımız için özellikle kotların dar ceplerinde sakınmadan kullanabilmek adına bu ürünü aldım , memnunum aslında fena değil, cüzdan özelliğini kullanmıyorum sadece telefonun ekranını, sağını solunu korusun yeter.. Stand özelliği olması da güzel http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sony-xperia-ion-cuzdanli-siyah-deri-kilif-117089752/detay/

Aynı kılıf.bende de var.bide silikon aldım yazın cüzdan taşıyamıyacagım durumda almayı düşünüyorum bende

İhtiyaç a göre değiştiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz
  • slm hocam yenı uye oldum buraya bısey sorucam cevaplarsanız sevınırım sony ixperia ion lt28h aldım 3gun oldu pekde bısı anlamadım daha cozemedım yanı yalnız baktığım kadarıyla samsung s3den eskı ıslemcı kullanıyomus ve bu yüzden s3 un açtığı bazı oyunları sony zorlanıyomus bu doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz

Ben telefonumu seviyorum alacaklarada tavsiye ediyorum
    Bence yükseklere çıkmaya gerek yok akıllı telefonda olması gereken hersey en kaliteli en zarif bir şekilde var daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: müslüm 61

slm hocam yenı uye oldum buraya bısey sorucam cevaplarsanız sevınırım sony ixperia ion lt28h aldım 3gun oldu pekde bısı anlamadım daha cozemedım yanı yalnız baktığım kadarıyla samsung s3den eskı ıslemcı kullanıyomus ve bu yüzden s3 un açtığı bazı oyunları sony zorlanıyomus bu doğrumu

Neredeyse tüm oyunları oynamış birisi olarak cihazın zorlandigini pek görmedim önemli olan GPU ve adreno 220 mali 400 den daha iyi işlemcinin de faktörü var fakat okadar fark edecek birsey görmedim

• yanı doğru s3 daha yeni işlemci kullanıyo
  • arkadaşlar xperia ion kullananlara bir soru sorabilirmiyim?ekranın otomatik aydınlatmasını bulamadım bu ayar bu telde yokmu acaba.
    birde tel fabrika çıkışı ekrana yapışık şeffaf ekran koruyucu film ile geliyor ben bunu söküp mat ekran koruyucu takmak istiyorum fakat yarım saat tırnak ile uğraşmalarım sonucunda filmi kaldıramadım iğne veya falçata gibi araçlar kullanmak istemedim ekranı çizebileceğimden dolayı normalde ekran filmleri fazla uğraştırmadan çıkar bu telde film neden çıkmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine41 -- 2 Mayıs 2013; 8:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantine41

arkadaşlar xperia ion kullananlara bir soru sorabilirmiyim?ekranın otomatik aydınlatmasını bulamadım bu ayar bu telde yokmu acaba.
    birde tel fabrika çıkışı ekrana yapışık şeffaf ekran koruyucu film ile geliyor ben bunu söküp mat ekran koruyucu takmak istiyorum fakat yarım saat tırnak ile uğraşmalarım sonucunda filmi kaldıramadım iğne veya falçata gibi araçlar kullanmak istemedim ekranı çizebileceğimden dolayı normalde ekran filmleri fazla uğraştırmadan çıkar bu telde film neden çıkmıyor?

Ekranın otomatik aydınlatmasından ne kastediyorsunuz parlaklık ayarı mı?
    Üstünde gelen koruyucu çok iyi tutuyor ekranı onu çıkarmakta herkes zorlanmış. Ben denemedim henüz çıkarmayı
    ama deneyenler olmuş ekranı çizenler olmuş, çok dikkatli çıkarmak gerek. Çıkarırken saç kurutma makinasıyla biraz sıcak hava üflemek
    kolaylık sağlayabilir.

• quote:

arkadaşlar xperia ion kullananlara bir soru sorabilirmiyim?ekranın otomatik aydınlatmasını bulamadım bu ayar bu telde yokmu acaba.

Şuanki romda otomatik ekran ayarı yok yeni güncelleştirme ile gelecek diye biliyorum,
    Fakat olsa bile kullanmamanızı öneririm çünkü ldr sensörü devamlı çalışacağından ek enerji kullanımı olacaktır buda pilinizi olumsuz etkiliyecektir.

Ekran jelatinini çıkartmak isteyenlere bir önerim var, Teknik serviste çalışırken,
    Çıkmayan filimleri yapışkan bir madde vardı üst köşeden ekrana yapıştırırdık yarım saat 1 saat orada tutup üstüne biraz baskı uygulayarak silme beziyle parmakla vs iyice yapıştırırdık sonrasında bantı çıkartırken jelatin banta yapışık şekilde çıkardı,

Şeffaf koli bantı kullanarak iyice yapıştığından emin olduktan sonra denemenizi öneririm, Diğer yöntemler zarar verebilir çünkü.

• cevaplar için teşekkür ederim,ekran filmini yarım saat uğraştım çıkmayınca vazgeçtim ama köşeden biraz yıpratmış oldum şimdi gözüme batıyor acaba bu filmin üstüne birde mat film uygulasak dokunma hassasiyeti azalırmı,keşke kolay çıkartılacak bir ekran koruyucu koysalarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine41 -- 2 Mayıs 2013; 12:47:04 >
  • quote:

cevaplar için teşekkür ederim,ekran filmini yarım saat uğraştım çıkmayınca vazgeçtim ama köşeden biraz yıpratmış oldum şimdi gözüme batıyor acaba bu filmin üstüne birde mat film uygulasak dokunma hassasiyeti azalırmı,keşke kolay çıkartılacak bir ekran koruyucu koysalarmış.

azaltır tabi hatta zaten menü tuşlarının algılaması dahada zorlaşır
  • quote:

cevaplar için teşekkür ederim,ekran filmini yarım saat uğraştım çıkmayınca vazgeçtim ama köşeden biraz yıpratmış oldum şimdi gözüme batıyor acaba bu filmin üstüne birde mat film uygulasak dokunma hassasiyeti azalırmı,keşke kolay çıkartılacak bir ekran koruyucu koysalarmış.

Ben Xperia S'i ilk aldığımda üzerinde koruma olduğunu bilmiyordum ekstra mat yapıştırdım dokunmatik hasaasiyetinde bi fark hissetmedim ama ekranın bütün güzelliğini götürüyor 3-5 gün kullandım geri çıkardım.
  • quote:

dostum orijinal jelatini sökme sana tavsiyem, onun üzerine taktır mat olanı.. benim o şekilde herhangi bir problem yok, telefonun üzerindeki jelatin piyasada bulunanlara göre daha kaliteli, ayrıca ekranı şok darbelere karşı korumada katkı sağlıyor..

Mat jelatin parmak izi bırakmıyor doğru ancak renkleri şeffaf gibi canlı göstermiyor, onu da dikkate al bence..

• Beyler Siz ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz ? program ile mi yoksa daha kısa yolu var mı ?

biraz araştırdım power button+ ses down felan diyolar denedim ama olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.