Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de geçem haftasonu aldım ion cihazımı . kaliteli bir kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum . tavsiye verebilecek olan biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

arkadaşlar ben de geçem haftasonu aldım ion cihazımı . kaliteli bir kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum . tavsiye verebilecek olan biri var mı ?

mobilcaddede güzel kılıflar var, standlı falan. oradan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenturdiot

quote:

arkadaşlar ben de geçem haftasonu aldım ion cihazımı . kaliteli bir kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum . tavsiye verebilecek olan biri var mı ?

hocam bir de parmak izi bırakmayan ekran koruyucular var . 20 lira vermeye değer mi bunlara ? 3 tanesi 5 lira olanların da çok iyi olacağını düşünmüyorum . bi defa alıp aklı başında olanı alayım diyorum
  • quote:

quote:

quote:

hocam bir de parmak izi bırakmayan ekran koruyucular var . 20 lira vermeye değer mi bunlara ? 3 tanesi 5 lira olanların da çok iyi olacağını düşünmüyorum . bi defa alıp aklı başında olanı alayım diyorum

mat ekran koruyucuları diyosun. hem dokunmatiğin olumsuz etkilenmesi hem de ekran kalitesinin düşmesi bakımından tasiye etmem. 2 kere taktırdım ve 2 kere çıkarttım, 20 liram çöpe gitti. bence vazgeç, 1 lira bile vermeye değmez derim. illa alacağım dersen 5 lira olanı al, ikisi de aynı etkiyi yapar tahminen.

• quote:

mat ekran koruyucuları diyosun. hem dokunmatiğin olumsuz etkilenmesi hem de ekran kalitesinin düşmesi bakımından tasiye etmem. 2 kere taktırdım ve 2 kere çıkarttım, 20 liram çöpe gitti. bence vazgeç, 1 lira bile vermeye değmez derim. illa alacağım dersen 5 lira olanı al, ikisi de aynı etkiyi yapar tahminen.

ekran koruyucu

kapak

bu ikisini düşünüyordum hocam . mat olanlara pek benzemiyor ekran koruyucu sanki

• quote:

quote:

ekran koruyucu

kapak

bu ikisini düşünüyordum hocam . mat olanlara pek benzemiyor ekran koruyucu sanki

resimden belli olmaz ama parmak izi bırakmaz yazıyosa mattır, ayrıca mat koruyucu bile bi nevze parmak izi bırakıyo, yağlanıyo sonuçta ekran. şahsen tavsiye etmem, kendi ekran koruyucusu oldukça iyi. bunun üstüne çekilen her koruyucu dokunmatik hassasiyetini olumsuz etkiler. bu şekilde kullan, ileride çok fazla çizikli olursa kendi koruyucusunu çıkarırsın öyle kullanırsın. telefon yine sıfır gibi olur.

http://www.mobilcadde.com/sony-xperia-ion-lt28i-ince-yan-kapakli-mor-kilif-11190
    http://www.mobilcadde.com/viva-sony-xperia-ion-lt28i-ince-yan-kapakli-beyaz-deri-kilif-10467

bu iki kılıf çok hoş mesela, ilk fırsatta ikisini de alacağım. biri çok kibar bi kılıf incecik, telefonu fazla kabalaştırmıyo. ikincisi de telefon standı gibi katlanabiliyo, şahsen bayağı hoşuma gitti bu yapısı fakat taşırken veya kullanırken stand kısmı aşağı doğru sallanır mı bilmem, elbet önlemini almışlardır bi şekilde tutturuluyodur diye düşünüyorum. inşallah anlatabilmişimdir

• arkadaşlar bende 1 aya yakındır kullanıyorum ionu genel olarak memnunum pil süresi emin değilim ama giderek uzuyor gibi daha iyi gibi. yalnız şöyle bir sorunum var bazı uygulamalarda bildiğiniz donma falan olmadan atıyor hele iron man 3 daha girmeden atıyor bazı uygulamalarda da bazen oluyor sebebi ne olabilir nu atılmaların android sürümüm 4.1.2
  • muhosain M kullanıcısına yanıt
    ram miktarının yetersizliginden kaynaklanıyor timescpe arayüzü asşırı ram yiyen bi arayüz yükesk grafikli oyunlarda en az 300-400 mb boş ram olması gerekiyor orjinal romdayken bende çoğu oyunda aynı sorunu yaşıyordum cm kurdum asphalt 8 i dahi oynatıyor şu anda
  • @tenturdiot teşekkürler hocam , anladım genel itibariyle demek istediklerinizi

Arkadaşlar bir sorum olacak , ana ekranın sağında ve solunda kullanmadığım ikişer tane toplamda 4 tane boş ekran var , bu ekranları silmek istiyorum , silmek istediğim ekrana gelip telefon titreyinceye kadar dokunuyorum ancak titrediğinde ekranı ne silecek ikon çıkıyor ne de o ekranı ana ekran olarak ayarlayabiliyorum . andorid sürümü 4.0.4
  • quote:

@tenturdiot teşekkürler hocam , anladım genel itibariyle demek istediklerinizi

Arkadaşlar bir sorum olacak , ana ekranın sağında ve solunda kullanmadığım ikişer tane toplamda 4 tane boş ekran var , bu ekranları silmek istiyorum , silmek istediğim ekrana gelip telefon titreyinceye kadar dokunuyorum ancak titrediğinde ekranı ne silecek ikon çıkıyor ne de o ekranı ana ekran olarak ayarlayabiliyorum . andorid sürümü 4.0.4

4.04te öyle bir seçenek yok bildiğim kadaryıla,ana ekran özelliştirme 4.1e geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

quote:

4.04te öyle bir seçenek yok bildiğim kadaryıla,ana ekran özelliştirme 4.1e geldi

bana hala 4.1 güncelleme gelmedi yahu yanıt için teşekkür ederim hocam sağolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

quote:

bana hala 4.1 güncelleme gelmedi yahu yanıt için teşekkür ederim hocam sağolun

Telefonu usb ile pc ye tak sonra Sony PC Companion programında "Onar" işlemini yap. Onar diyince telefona birşey yapmayacak merak etmeyin. Bu işlemden sonra yeni güncellemeyi görmesi lazım.
    Benimki gördü ordan biliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustạfạ

Telefonu usb ile pc ye tak sonra Sony PC Companion programında "Onar" işlemini yap. Onar diyince telefona birşey yapmayacak merak etmeyin. Bu işlemden sonra yeni güncellemeyi görmesi lazım.
    Benimki gördü ordan biliyorum :)

hocam çok teşekkürler , gerçekten acemi olduğum için yanlış birşey yapmaya da korkuyorum , birazdan programı indirip deneyeceğim çok teşekkürler
  • beyler telefona 4.1 gelince kasmaya başladı gibi ram de hala 250 lerde hiç 300 ü göremeyecekmiyiz
  • cihaza 4.1.2 guncellemesını yukşedıkten sonra nfc yı aktıf hale getıremıyorum.fabrıka ayarlarına dndum pc com. üzerinden onar dedım ama ne yaptıysam olmadı.ayrlardan nfcyı aktıf etmeye calıstıgımda 1 sanıye ıcınde kendılıgınden kapanıyor.boyle bır sorun yasayan baska bırı var mı yada bu sorunu nasıl cozebılırım..
  • 4.1 yükleyip mutlu olan yok mu yav korkuyorum güncellemeye
  • bıktık jelly bean güncellemesinin problemlerinden ama elden bişey gelmiyo. sonynin üvey evlatlarıyız
  • J.B. 4.1.2 de şarj azaldığı zaman pilin daha uzun süre gitmesi için STAMINIA MODU'na alın diyor ya.. İşte o uyarıyı aldığım zaman sinir oluyorum. Sanki STAMINIA MOD var da biz almıyoruz gerzek herifler yaptığınız güncellemenin ...
  • Beyler Öncelikle Herkeze Kolaay gelsin 25.08.2013 Tarihinde Teknosadan Xperia İon Aldım. Açıkçası büyük hayallerle almıştım fakat sarjı vasat çıktı veya ilk androidim diye ben alışamadım telefon akşam yatarken %100 Sarjla bırakıyorum sabah %60 larda alıyorum 3G-Wi.fi-GPS herşey kapalı telefon sadece aramalara açık.. telefon internetteyken 5 saat sarj gidiyor ortalama aldııgımdan beri tek sorun şu sarjı nedenini bilmiyorum ama Sarjı çok gidiyor hiç bişey yapmassam sadece aramalara açık olarak kalsın 13 saat gidiyor buda internete girmeden.. Yardımmlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

J.B. 4.1.2 de şarj azaldığı zaman pilin daha uzun süre gitmesi için STAMINIA MODU'na alın diyor ya.. İşte o uyarıyı aldığım zaman sinir oluyorum. Sanki STAMINIA MOD var da biz almıyoruz gerzek herifler yaptığınız güncellemenin ...

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.