Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skyturk59

Beyler Öncelikle Herkeze Kolaay gelsin 25.08.2013 Tarihinde Teknosadan Xperia İon Aldım. Açıkçası büyük hayallerle almıştım fakat sarjı vasat çıktı veya ilk androidim diye ben alışamadım telefon akşam yatarken %100 Sarjla bırakıyorum sabah %60 larda alıyorum 3G-Wi.fi-GPS herşey kapalı telefon sadece aramalara açık.. telefon internetteyken 5 saat sarj gidiyor ortalama aldııgımdan beri tek sorun şu sarjı nedenini bilmiyorum ama Sarjı çok gidiyor hiç bişey yapmassam sadece aramalara açık olarak kalsın 13 saat gidiyor buda internete girmeden.. Yardımmlarınızı bekliyorum...

mobil şebekeler kısmından şebeke tipini wcdma yerine sadece gsm yaparsan şarjı biraz daha uzun sürecektir, internete gireceğin zaman da sadece wcdma seçersin. bi de telefon daha yeni sayılır bi 2 ay sonra batarya açılacaktır, gerçi yine de çok iyi olmuyo ama daha iyi oluyo, idare ediyor yani. bi de telefonu her gün en az 1 defa kapatıp açarsan arka planda gereksiz olarak çalışan uygulamalar kapanacak ve ram temizlenecektir, bu da az bişey şarj tasarrufu sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenturdiot -- 5 Eylül 2013; 0:25:32 >

• tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Bro dediğin gibi yapmıştım dün yaazdıktan sonra oldu gece 11de şarjdan çıkardım 1 gün olucak ve halen %15 sarj var ama baya kurcalaadım şimdi tek sorunum 3G Açıkken sarjım hep öle gidicekmi daha deneyemiyorum telefonda 3G paketi yok olsa denicem ve denediğimde eskisi gibimi gidicek acaba.. bi bilgin varmı ?
  • beyler bu ses sorununu nasıl halledecez yavf.çok cırtlak cıkıyor utanıyorum:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyturk59

Bro dediğin gibi yapmıştım dün yaazdıktan sonra oldu gece 11de şarjdan çıkardım 1 gün olucak ve halen %15 sarj var ama baya kurcalaadım şimdi tek sorunum 3G Açıkken sarjım hep öle gidicekmi daha deneyemiyorum telefonda 3G paketi yok olsa denicem ve denediğimde eskisi gibimi gidicek acaba.. bi bilgin varmı ?

interneti kullanmanla da alakalı ama asıl sorun wcdma modunun sinyalleri, yani bu telefonun bi kusuru değil, operatörün kusuru da değil. isterse baz istasyonunun dibinde internete gir yine aynı şarjı yiyecektir telefon muhtemelen. 3g sinyalleri telefonu zorluyo maalesef, yapabileceğimiz bişey yok bu konuda. en kolay yol internete girerken şebeke modunu wcdma yapıp çıktıktan sonra gsm e döndürmek.
  • bugün ben de sadece gsm seçtim şebeke seçiminden , hakkaten baya farkediyor yav inanamadım resmen . çok teşekkürler hocam @tenturdiot
  • Benim kamera performansında güncellemeden sonra bi düşüş oldu yahu.Fotoğraflar eskisi gibi çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

bugün ben de sadece gsm seçtim şebeke seçiminden , hakkaten baya farkediyor yav inanamadım resmen . çok teşekkürler hocam @tenturdiot

rica ederim ne demek, eskiden bu işleri hanx götürüyodu şimdi biz yardımcı olmaya çalışıyoruz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba tlf film nasıl yükleniyor ,ne denediysem tlfna atığım filmleri göremiyorum yardımcı olusanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenturdiot

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

bugün ben de sadece gsm seçtim şebeke seçiminden , hakkaten baya farkediyor yav inanamadım resmen . çok teşekkürler hocam @tenturdiot

rica ederim ne demek, eskiden bu işleri hanx götürüyodu şimdi biz yardımcı olmaya çalışıyoruz :-)

iyi de yapıyorsunuz hocam , her konuda sizin gibi aktif bilgili birinin olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_cx

arkadaşlar merhaba tlf film nasıl yükleniyor ,ne denediysem tlfna atığım filmleri göremiyorum yardımcı olusanız sevinirim.

telefonuna google playden mx player uygulamasını indir codeclerinide yükle rahatlıkla açarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

quote:

arkadaşlar merhaba tlf film nasıl yükleniyor ,ne denediysem tlfna atığım filmleri göremiyorum yardımcı olusanız sevinirim.

telefonuna google playden mx player uygulamasını indir codeclerinide yükle rahatlıkla açarsın.

üstad merhaba ,sorun codec programlarıyla alakalı değil hepsi yüklü filmleri karta yada dahili hafızada nereye atıyonuz filmleri döüştürmeden izleye biliyormuyuz kopyala yapıştır yaptığımda bu filmleri dönüştüremeden seyredemensiniz diye yazıcıkıyor telefonu yeni aldım pek fazla bişey bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

üstad merhaba ,sorun codec programlarıyla alakalı değil hepsi yüklü filmleri karta yada dahili hafızada nereye atıyonuz filmleri döüştürmeden izleye biliyormuyuz kopyala yapıştır yaptığımda bu filmleri dönüştüremeden seyredemensiniz diye yazıcıkıyor telefonu yeni aldım pek fazla bişey bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim.

ben sd kartıma atıyorum sonra file commander programıyla buluyorum yerini birlikte aç diyip açıyorum bu zamana kadar tüm formatları açabildim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sd kartıma atıyorum sonra file commander programıyla buluyorum yerini birlikte aç diyip açıyorum bu zamana kadar tüm formatları açabildim.

üstad programı kurdum filmi sd karta buldum filmi atığım zaman sagdece bu dosyayı saklama amacıyla atabilirsiniz dönüşüm yapmada çalışmayacaktır diye yazı cıkıyor denediğimdede çalışmıyor.önceki cihazımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: müMKÜNsüz

J.B. 4.1.2 de şarj azaldığı zaman pilin daha uzun süre gitmesi için STAMINIA MODU'na alın diyor ya.. İşte o uyarıyı aldığım zaman sinir oluyorum. Sanki STAMINIA MOD var da biz almıyoruz gerzek herifler yaptığınız güncellemenin ...

• merhaba benim bir sorum olcaktı telefonda duvar kagıdı ayarlarken kaydırığımda fotoraffa az bişi yana kayiyor ya bu fotorafi kücültüyor hepsini almiyor .Ben nasıl sadece tam foto yapabilrim fotograf kaymasın yani bir foto olsun yeter tamam mı nasıl yapabilirim.Galaxy gio da yapiliyordu ama bunda yapamadım.Teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üstad programı kurdum filmi sd karta buldum filmi atığım zaman sagdece bu dosyayı saklama amacıyla atabilirsiniz dönüşüm yapmada çalışmayacaktır diye yazı cıkıyor denediğimdede çalışmıyor.önceki cihazımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Yada şöyle yap, mx playere gir ordan seç videoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: 35berkay35

merhaba benim bir sorum olcaktı telefonda duvar kagıdı ayarlarken kaydırığımda fotoraffa az bişi yana kayiyor ya bu fotorafi kücültüyor hepsini almiyor .Ben nasıl sadece tam foto yapabilrim fotograf kaymasın yani bir foto olsun yeter tamam mı nasıl yapabilirim.Galaxy gio da yapiliyordu ama bunda yapamadım.Teşekkürler

Goodev wallpaper diye küçük bi uygulama var. Onunla yapabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yada şöyle yap, mx playere gir ordan seç videoyu

teşekkürler üstad halletim max playerın sagdece codec uyg. indirmişim max ana uyg. indirince filmler cıktı.

• Benim telin ses kısma tuşu işlemiyor. Ses açma çalışıyor ama. Paralel ithalat almıştım. Servislerine göndersemmi karar veremedim. Şimdilik öyle idare ediyorum bakalım.
  • Kardeş o sorun ben dede oluyor.mekanik değl sistemsel sanırım kapatıp açıyorum düzeliyor.bi kapa aç düzelir;);)

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.