Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademkullebi

Kardeş o sorun ben dede oluyor.mekanik değl sistemsel sanırım kapatıp açıyorum düzeliyor.bi kapa aç düzelir;);)

Evet yazılımsalmış sorun, kapatıp açtım teli düzeldi. :)
    Sagolasın.
  • Sonra yine çalışmıyor ama :)
  • Ben filme altyazı eklemek istiyorum ama iondaki filmler uygulaması bunh yapmıyo sanırım. Nasıl veya hangi programla yapabilirim bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreaktheCode

Ben filme altyazı eklemek istiyorum ama iondaki filmler uygulaması bunh yapmıyo sanırım. Nasıl veya hangi programla yapabilirim bunu?

MX Player,altyazı ekleniyor basitçe
  • Beyler bu telefondan almayı düşünüyorum ancak netten baktığım kadarıyla şarjı çabuk bitiyor diyenler var gerçekten böyle bir sorunu varmı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Beyler bu telefondan almayı düşünüyorum ancak netten baktığım kadarıyla şarjı çabuk bitiyor diyenler var gerçekten böyle bir sorunu varmı.?

ben 3g modunu lazım olmadığı anlarda kapatıyorum . şarjım 1.5 gün gidiyor , şimdilik çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Beyler bu telefondan almayı düşünüyorum ancak netten baktığım kadarıyla şarjı çabuk bitiyor diyenler var gerçekten böyle bir sorunu varmı.?

ben 3g modunu lazım olmadığı anlarda kapatıyorum . şarjım 1.5 gün gidiyor , şimdilik çok memnunum

3G zaten şarjı çabuk bitiriyor ben şuanki telefonumda bile 3g yi hiç açmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

3g sürekli açıkken ucu ucuna günü çıkarıyordu sonrasında bu duruma dikkat edince baya farkettiğini gördüm , kliksada 950 lira şuan telefon . yanılmıyorsam bonus da veriyor 100 lira kadar

• Ortalama olarak 999 liraya bu telefonu bulmak hatta daha ucuza bulmak da mümkün. Fakat bu telefonu almaya niyet edenler, üstüne biraz daha koy mantığını kullanarak SP alırlarsa daha iyi olur.
  • Xperia SP'nin Ram'i düşük 1GB. İşlemcisi ve pili iyi ama ram telefonun çalışmasını çok etkliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3g sürekli açıkken ucu ucuna günü çıkarıyordu sonrasında bu duruma dikkat edince baya farkettiğini gördüm , kliksada 950 lira şuan telefon . yanılmıyorsam bonus da veriyor 100 lira kadar

Telefonda ön kamera var ama 3g görüntülü görüşme yok deniyor internette inceleme videolarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

quote:

Orijinalden alıntı: BreaktheCode

Ben filme altyazı eklemek istiyorum ama iondaki filmler uygulaması bunh yapmıyo sanırım. Nasıl veya hangi programla yapabilirim bunu?

MX Player,altyazı ekleniyor basitçe

Tam aradığım gibi. Sağol.

• Arkadaşlar ben de 2 gün önce ion ailesine katılmış bulunuyorum. 1000 lira civarında bir çok telefon inceledikten sonra en son LG p880 ile ION arasında kaldım ve ionda kamera daha kaliteli olduğu için bunu tercih ettim.
    Şuana kadar genel manada çok memnunum. Sormak istediğim bir kaç mesele var. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

1) Biriyle konuşurken ahize sesi gürültülü ortamda az gibi geldi bana. Bunun bir ayarı falan var mı yoksa normali mi böyle acaba?

2) 4.1.2 güncellemesinden sonra pil durumunu göremez oldum. Yani kaç saattir pilde, %kaçı oyunlara, %kaçı ekrana gitmiş falan. Pille ilgili sadece ekranın en üstünde % kaç kaldığı yazıyor. Bahsettiğim bilgileri ben mi bulamıyorum yoksa güncellemeyle birlikte gitti mi acaba?

3) internette mynet oyun gibi ya da flash oyunlardan oluşan siteleri chrome ile açamadım. Telefonda flash desteği var diye biliyorum ama bu sitelerdeki oyunları açabilmek için ekstra birşeyler mi kurmak gerekiyor yoksa hiç açmıyor mu?

• Dostlar galiba ion'umda lte var

düzenleme:eskiden hspa vardı şimdi lte de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinburnulular -- 13 Eylül 2013; 19:57:51 >
  • Beyler Son güncelleme Şuan 4,0,4 mü Acemiyim bu telefonda ve fazlada takip edemiyorm :) ilk Sarj şikayetinde bulunmuştum ama şuan düzelldi şuu Jelly bean gelse telefon daha iyi olucak sanırım... bnm şuan ki sürürm 4.0.4 bu son sürümmüdür beyler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyturk59

Beyler Son güncelleme Şuan 4,0,4 mü Acemiyim bu telefonda ve fazlada takip edemiyorm :) ilk Sarj şikayetinde bulunmuştum ama şuan düzelldi şuu Jelly bean gelse telefon daha iyi olucak sanırım... bnm şuan ki sürürm 4.0.4 bu son sürümmüdür beyler acaba ?

son sürüm 4.1 sana 4.0 olarak gelebilir ama sen güncelleyebilirsin
  • Bu ionun hoparlörü çok cırtlak bi ses veriyor.bunu nasıl hallede biliriz acaba?

• Herkese merhaba. Amerika'dan getirdiğim bir LT28AT modeli var bende. 4,0,4 sürümü var. Sony PC Companion yeni güncelleştirme bulamadı. 4,1 e geçmemde çok büyük bir fayda olur mu olursa nasıl yapabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Arkadaşlar ben de 2 gün önce ion ailesine katılmış bulunuyorum. 1000 lira civarında bir çok telefon inceledikten sonra en son LG p880 ile ION arasında kaldım ve ionda kamera daha kaliteli olduğu için bunu tercih ettim.
    Şuana kadar genel manada çok memnunum. Sormak istediğim bir kaç mesele var. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

1) Biriyle konuşurken ahize sesi gürültülü ortamda az gibi geldi bana. Bunun bir ayarı falan var mı yoksa normali mi böyle acaba?

2) 4.1.2 güncellemesinden sonra pil durumunu göremez oldum. Yani kaç saattir pilde, %kaçı oyunlara, %kaçı ekrana gitmiş falan. Pille ilgili sadece ekranın en üstünde % kaç kaldığı yazıyor. Bahsettiğim bilgileri ben mi bulamıyorum yoksa güncellemeyle birlikte gitti mi acaba?

3) internette mynet oyun gibi ya da flash oyunlardan oluşan siteleri chrome ile açamadım. Telefonda flash desteği var diye biliyorum ama bu sitelerdeki oyunları açabilmek için ekstra birşeyler mi kurmak gerekiyor yoksa hiç açmıyor mu?

up up

• Beyler bi sorum daha olucak... Geçenlerde faceboook,twiter paketi yaptırdım.. fakat kullandığımda tl yiyor. tl gitmemesi için hangi modda kullanmam lazım yanlızca GSM mi yoksa hem 3G hemde GSM modundamı kullanmam lazım ki gitmesin TL ?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.