Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler şu anda yok halletttim o sorunu.yüksek ses verimi alabilmek için ne önerirsiniz?kullandığınız güçlü ses veren bir program var mı google play storeda?
  • samsung dan bıktım artık bu telefonu alıcam.bi de sony deneyelim bakalm
  • bitruci B kullanıcısına yanıt
    poweramp iyidir ama sony kulaklığını kullanma berbat. seenheiser al keyfine bak
  • teşekkürler tavsiyeniz için.daha önce sennheiser kullanmıştım kaliteli kulaklık üreten bir marka.ama sony telefona sony kulaklık uyum gösterir.en azından sıkıntı yaşama olasılığı daha düşük.
  • JetAudio basic kullanın arkadaşlar. Poweramp'den bi farkı yok. 10 band EQ ve sound efekleri hepsi var. Üstelik bedava. Ben telefonun kendi Walkman yazılımının ne kadar yetersiz olduğunu Jetaudio basic kullandığımda farkettim. İnanın Google Play'de jetaudio basic kadar iyi başka bedava program yok. Hemen hemen hepsini denedim sayılır...
  • Bende böyle bir müzikçalar arıyordum. Teşekkürler tavsiye için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Ortalama olarak 999 liraya bu telefonu bulmak hatta daha ucuza bulmak da mümkün. Fakat bu telefonu almaya niyet edenler, üstüne biraz daha koy mantığını kullanarak SP alırlarsa daha iyi olur.

Kesinlikle katılıyorum

yav mübarek öyle bi fiyat seviyesindeki , az çıksan bişeyler var az düşsen işe yaramaz 100 daha şu var 100 daha bu var deyince de gidiyor da gidiyor

SP ye bakın derim başka da birşey demem üst bitmez ancak mantıklı olmak gerekir Abim kullandığı için biliyorum ilk etapta yazılım sorunları vardı ancak şu an gelen güncellemeler ile daha iyi oldu olmaya da devam edecek

arkadaşlar bir kaç arkadaşımız bu telefonu alana kadar üstüne biraz daha koyup sp alın demiş fakat sp nin ekran kalitesinin pek iyi olmadığı söyleniyor kamera vasat ve arka kapak kırılacak gibi duruyor hemen sökülüyor yanlış bilgim varsa özür dilerim ama neden sp yani bende bu konuda kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Ortalama olarak 999 liraya bu telefonu bulmak hatta daha ucuza bulmak da mümkün. Fakat bu telefonu almaya niyet edenler, üstüne biraz daha koy mantığını kullanarak SP alırlarsa daha iyi olur.

Kesinlikle katılıyorum

yav mübarek öyle bi fiyat seviyesindeki , az çıksan bişeyler var az düşsen işe yaramaz 100 daha şu var 100 daha bu var deyince de gidiyor da gidiyor

SP ye bakın derim başka da birşey demem üst bitmez ancak mantıklı olmak gerekir Abim kullandığı için biliyorum ilk etapta yazılım sorunları vardı ancak şu an gelen güncellemeler ile daha iyi oldu olmaya da devam edecek

arkadaşlar bir kaç arkadaşımız bu telefonu alana kadar üstüne biraz daha koyup sp alın demiş fakat sp nin ekran kalitesinin pek iyi olmadığı söyleniyor kamera vasat ve arka kapak kırılacak gibi duruyor hemen sökülüyor yanlış bilgim varsa özür dilerim ama neden sp yani bende bu konuda kararsızım

Ion malzeme kalitesi olarak daha iyi bir cihaz ama beklediği ilgiyi göremedi şahsen. Yazılım desteği de olması gerektiği gibi olmadı.
    Sp daha yeni bir cihaz donanım olarak da daha iyi o yüzden onu tavsiye ederler.

• beyler yaklaşık bir haftadır telefon arayışındayım. konudan konuya gidiyorum kim bilir sonumuz ne olacak.

özellikle kameraiçin soruyorum. bu telefon 1000 lira vermeye değer midir?
    söylemekte fayda var nexus 4'ten sırf kamerası yüzünden vazgeçtim...
  • hocam fiyatına göre iyi telefon artısı eksisi olan bir cihaz.batarya biraz fazla kaçırıyor yemek yer gibi yiyor.kamerası otomatik çekim detaylı kamera çekim modları var ve üstüne üstlük 12 mp.bu bile bu telefonu başlı başına tercih etme sebebi kanımca.bu telefona sahip olursanız fotoğraf makinasına ve mp3 çalara hityacınız olmayacak size bunu garanti edebilirim.oyunlarda kasma olmuyor çok fazla.akıcı bir telefon görüntü kalitesi ekranda gerçekten de başarılı.ben de alalı daha bir hafta ya oldu ya olmadı.yeni bir ion kullanıcısıyım.bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon sony xperia ion.artı olarak indirimli fiyarı 1000 lira civarı yoksa gerçek fiyatı bu değil.indirimi kaçırmayın.gidip de sony xperia z ye 1800 lira gibi bir para ödemek akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitruci

hocam fiyatına göre iyi telefon artısı eksisi olan bir cihaz.batarya biraz fazla kaçırıyor yemek yer gibi yiyor.kamerası otomatik çekim detaylı kamera çekim modları var ve üstüne üstlük 12 mp.bu bile bu telefonu başlı başına tercih etme sebebi kanımca.bu telefona sahip olursanız fotoğraf makinasına ve mp3 çalara hityacınız olmayacak size bunu garanti edebilirim.oyunlarda kasma olmuyor çok fazla.akıcı bir telefon görüntü kalitesi ekranda gerçekten de başarılı.ben de alalı daha bir hafta ya oldu ya olmadı.yeni bir ion kullanıcısıyım.bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon sony xperia ion.artı olarak indirimli fiyarı 1000 lira civarı yoksa gerçek fiyatı bu değil.indirimi kaçırmayın.gidip de sony xperia z ye 1800 lira gibi bir para ödemek akıl karı değil.

Bu yoruma bende imzamı atarım. HD ekran olduğu için şarj yeme sorunu oluyor ancak; ekran parlaklığını az kısarsan, ne yaparsan yap canavar gibi telefon. 3 navigasyon prog ve bir sürü program oyun var. bana mısın demiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -öglena-

beyler yaklaşık bir haftadır telefon arayışındayım. konudan konuya gidiyorum kim bilir sonumuz ne olacak.

özellikle kameraiçin soruyorum. bu telefon 1000 lira vermeye değer midir?
    söylemekte fayda var nexus 4'ten sırf kamerası yüzünden vazgeçtim...

kamerasını ön plana koymasaydınız ion yerine S alın derdim lakin canlı olarak yaptığım karşılaştırmalarda ion S'e göre çok daha iyi fotoğraflar çekiyo, lenslerinin farklı olduğunu düşünüyorum. şöyle bi bilgilendirmede bulunayım; ion 12 mp evet fakat 12mp fotoğraf sadece 4:3 oranında çekiyo, şahsen can sıkıcı bi durum. 16:9 oranında fotoğraf çekmek isterseniz megapikseli 9a düşürmeniz gerekiyo. yine de 9mp ile bile güzel bi kamera performansı var ona şüpheniz olmasın. mümkünse nexus 5i beklemenizi öneririm, fiyat performans şampiyonu olacak büyük ihtimalle ve 8mp olmasına karşın lensi iondan daha üstün olacak.

• 1 aydır İon kullanıyorum. Gayet de memnunum.

Lakin bütün uğraş ve araştırmalarıma rağmen çözemediğim, içimi burkan bir sorunum var.

Daha ziyade Xperia Z de ortaya çıkan hotspot yayma sorunu devam ediyor. Forumlarda bu sorunu çeşitli şekillerde çözdüğünü anlatan arkadaşların yöntemlerini denedim ve hiçbirisi olmadı. Servise sordum, onlarda genellikle Z'de bu sorunu olduğunu, diğer Xperia modellerinde nadiren karşılaştıklarını söyllediler. Ankara'ya göndermek istediler, ki ben buna sıcak bakmadım. 2 hafta telefonsuz kalmak zaten çok uzun...

Sony Companion'dan güncelleme yaptım, forumlarda tavsiye edilen apn türü ayarlarını denedim olmadı.

root yapmaksızın, bu soruna ilaç olacak bir yöntem bilen var ise müteşekkir olacağım arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusoy61

1 aydır İon kullanıyorum. Gayet de memnunum.

Lakin bütün uğraş ve araştırmalarıma rağmen çözemediğim, içimi burkan bir sorunum var.

Daha ziyade Xperia Z de ortaya çıkan hotspot yayma sorunu devam ediyor. Forumlarda bu sorunu çeşitli şekillerde çözdüğünü anlatan arkadaşların yöntemlerini denedim ve hiçbirisi olmadı. Servise sordum, onlarda genellikle Z'de bu sorunu olduğunu, diğer Xperia modellerinde nadiren karşılaştıklarını söyllediler. Ankara'ya göndermek istediler, ki ben buna sıcak bakmadım. 2 hafta telefonsuz kalmak zaten çok uzun...

Sony Companion'dan güncelleme yaptım, forumlarda tavsiye edilen apn türü ayarlarını denedim olmadı.

root yapmaksızın, bu soruna ilaç olacak bir yöntem bilen var ise müteşekkir olacağım arkadaşlar...

ben hotspot açabiliyorum sorunsuz olarak. garantilik bi sorununuz var sanırım yazılımla alakalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinego35

quote:

hocam fiyatına göre iyi telefon artısı eksisi olan bir cihaz.batarya biraz fazla kaçırıyor yemek yer gibi yiyor.kamerası otomatik çekim detaylı kamera çekim modları var ve üstüne üstlük 12 mp.bu bile bu telefonu başlı başına tercih etme sebebi kanımca.bu telefona sahip olursanız fotoğraf makinasına ve mp3 çalara hityacınız olmayacak size bunu garanti edebilirim.oyunlarda kasma olmuyor çok fazla.akıcı bir telefon görüntü kalitesi ekranda gerçekten de başarılı.ben de alalı daha bir hafta ya oldu ya olmadı.yeni bir ion kullanıcısıyım.bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon sony xperia ion.artı olarak indirimli fiyarı 1000 lira civarı yoksa gerçek fiyatı bu değil.indirimi kaçırmayın.gidip de sony xperia z ye 1800 lira gibi bir para ödemek akıl karı değil.

Bu yoruma bende imzamı atarım. HD ekran olduğu için şarj yeme sorunu oluyor ancak; ekran parlaklığını az kısarsan, ne yaparsan yap canavar gibi telefon. 3 navigasyon prog ve bir sürü program oyun var. bana mısın demiyor.

hangi navigasyonlar yüklü? hangisini tavsiye edersiniz?(internet bağlantısı problem değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

quote:

quote:

hangi navigasyonlar yüklü? hangisini tavsiye edersiniz?(internet bağlantısı problem değil)

1000 liraya ion mu yoksa 200 lira daha sp ye vermek mi?
    Sarjı çok mu kötü?

• Telefonu kullandıkça şarjının daha da uzun gitmeye başladığını gördüm. Kullanılmayan uygulamalarla telefonu doldurmaya gerek yok bence. Şarjı direk etkiliyor. Bu tipteki telefonlara göre bence gayet iyi şarja sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

quote:

quote:

İgo, Sygic ve Navigon kurulu. Hepsinin farklı yönleri var. O yüzden seni yanıltmak istemem. Ben navigonun kestirme ve farklı yol bulma konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Mesela Bolu Yedigöller Milli Parkına diğer iki navigasyon 50 küsür km çıkarırken navigon beni köy yolundan 26 km de götürdü.

• arkadaşlar ben hala güncelleme yapmadım çünkü bazı arkadaşlar güncelledikten sonra bazı hatalarla karşılaştığını söylediler. zaten şarjda çok kötü. sorunlar acaba çözüldü mü bilmek isterim
  • dün aldığım iON u güncellerken sorun oldu. pc. com. ile telefon güncellendi dedi kabloyu çıkarttım telefonu açtım siyah ekranda sony yazısı yaklaşık 1 saat bekledim geldi gitti sonra power ses açma düğmesine basıp kapandı ama artık açılmıyor şarza taktım ışığıda yanmıyor yardımcı olursanız sewinirim tşkkrler
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.