Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonun kendi ekran koruyucusunu çıkaran oldumu bazıları ben çıkarttım ekranın algılaması ve tuşlarında sorun oluyor demişti sanırım nedir bu işin aslı çıkartabilirmiyiz sorun yaparmı
  • RavenPriest R kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende d olmuştu kamera camında mikro çizillere rastladım.teleservise gönderdim camını değiştirip geri yolladılar.arıza bu şekilde düzeltildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademkullebi

Kardeş bende d olmuştu kamera camında mikro çizillere rastladım.teleservise gönderdim camını değiştirip geri yolladılar.arıza bu şekilde düzeltildi.

Ama güncelleme geldikten sonra böle oldu.Aşırı buğulu çekiyor.Yazılımsal olduğunu düşünüyodum ama sölediğin gibide olabilir.Güncelleme olanlar kamera performansları nasıl yardımcı olabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitruci

oyun oynadıktan sonra oyundan çıkarken kasma yapıyor mu telefonlarınız?ben de crash sagada kronik olarak kasma yapıyor telefon iki üç saniye bocalıyor ana ekrana geçerken.önceden böyle yapmazdı halbuki kerata ama şimdi yapıyor yaramaz.bu neden kaynaklanır acaba bilen bir arkadaşımız var mı?

Bende de aynı problem var

• RavenPriest R kullanıcısına yanıt
    Ben de güncelleme aldıktan sonra kamera yavaşladı ama çekim kaliyesi düşmedi.bence çekim kalitesi kamera camından kaynaklaanıyor.

• Bendede kamera hızlandı kalite düştü, o bocalama sorunu belkide ram yetersiz geliyorsa belki ana sayfayı kısıyordur ve ram konusunda çok elibol.Lg 4 x de boşta 400-500 arası ion 300-200 arası malesef. Üstdeki mesajımada kimse ilgilenmemiş :/
  • Üzerindeki jelatinle ilgili burada daha önce konuşulmuştu.çıkartanlar var çizikleren dolayı.ben çıkarmadım ama düşünüyorum çok çizildi çüakü.geçmiş yorumları okursan yatırımcı olunur bu konuda sana

• suan 2 gb hafıza kartı kullanıyorum ve kamera arada çok geç netleşiyor bulanık falan gösteriyor. bunun sebebi hafıza kartından dolayı mı acaba eğer öyleyse 16 lık hafıza kartı almayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb class 10 kullanıyorum kalite çok fark ediyor
  • Arkadaşlar Xperia Ion için 4.3 güncellemesi henüz deneme aşamasındahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494237
    Buda videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=1-0wwj14ATk&feature=youtu.be
  • Buda 4.2.2 romhttp://www.youtube.com/watch?v=MBzdYYup0x0 video aşağısındaki daha fazla göster butonuna basarsanız linkler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

16gb class 10 kullanıyorum kalite çok fark ediyor

peki ne gibi farklar?. sadece kamerada mı yoksa telefonun hızınıda etkiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: awccuneyt

quote:

peki ne gibi farklar?. sadece kamerada mı yoksa telefonun hızınıda etkiliyor mu?

fotoğraf makineleri gibi düşünüp ordan yola çıkarsak ; okuma ve yazma hızı daha yüksek olduğundan işlem yapan birimi daha az meşgul ediyor , bu da batarya tasarrufu ve işlem hacminden tasarruf sağlıyor . nitekim fotoğraf makinelerinde de class 10 sd kartlar ve pro stick , compact flash gibi depolama çözümlerinin kullanılmasının bir sebebi de batarya ömrü . özellikle fhd video çekimlerinde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

quote:

fotoğraf makineleri gibi düşünüp ordan yola çıkarsak ; okuma ve yazma hızı daha yüksek olduğundan işlem yapan birimi daha az meşgul ediyor , bu da batarya tasarrufu ve işlem hacminden tasarruf sağlıyor . nitekim fotoğraf makinelerinde de class 10 sd kartlar ve pro stick , compact flash gibi depolama çözümlerinin kullanılmasının bir sebebi de batarya ömrü . özellikle fhd video çekimlerinde .

anladım saolasın hemen gidip kendime bi hafıza kartı alıcam. önereceğin bi kart var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım saolasın hemen gidip kendime bi hafıza kartı alıcam. önereceğin bi kart var mı?

class10 olan kartların herhangi birini alabilirsiniz hocam , sandisk kingston vb hemen hepsi iş görür

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

class10 olan kartların herhangi birini alabilirsiniz hocam , sandisk kingston vb hemen hepsi iş görür

saolasın :-)

• siz de sağolun hocam
  • Kamera kalitesini arttırmak için bir program önerir misiniz arkadaşlar. Hafıza kartı kameranın daha net çekmesine yardımcı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinkeskin55 -- 3 Kasım 2013; 23:05:22 >
  • camera fv-5 Ayarlar-Fotoğraf kodlama ayarları-fotoğraf parametrelerini belirleyin kısmında keskinliği sonuna kadar açın isterseniz ordan doygunluk ve kontrast ayarlarını da yapabilirsiniz (tavsiye etmem)
    programın diğer ayarlarını da manuel ayarladıktan sonra manuel olarak istediğiniz gibi çekim yapabilirsiniz. Ben şu anda sadece bu programı kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim iyi program. Bence kendi hafızasına kayıt yapsın daha iyi ve hızlı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 5 Kasım 2013; 11:57:21 >
  • Ben birşey soracağım buradan forumdan bir arkadaş link vermişti 4.1.2 linki indirdim yükledim telefona oldu 1-2 ay sonra kamera bulanıklaştı ama sadece ana kamera ön kamera da bir problem yok. Şimdi garantiye göndereceğim güncelleme sıkıntı yapar diye korkuyorum garanti kapsamını etkiler mi sizce ? Birde şarkılar da son ses açtığımda ses çok bozuluyor Xloud açıkken.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.